Αποτύχατε στα ΠΑΝΤΑ στα Ελληνοτουρκικά σε βαθμό προδοσίας .

Σύντομα , θα σας αφαιρεθεί το δικαίωμα ν αποφασίζετε .

Η Τουρκία έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδας που , ούτε με έναν ολοκληρωτικό Ελληνοτουρκικό Πόλεμο δεν θα μπορούσε να πετύχει .

Οι 16 χάρτες του τουρκικού αναθεωρητισμού που σχετικά πρόσφατα το ελληνικό ΥΠΕΞ παρουσίασε με το αφήγημα ότι εκθέτει διεθνώς την Τουρκία , είναι μια τρανή απόδειξη.

Πλέον , τα τετελεσμένα αυτά σε βάρος μας υπάρχουν ανυποχώρητα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα , δεδομένο που παρέχει τη δυνατότητα στην Τουρκία να τα χρησιμοποιήσει – και τούτο κάνει – στα γεωπολιτικά της παιχνίδια υπέρ της αφενός , και αφετέρου ναρκοθετώντας  την κυριαρχία της χώρας , ώστε να τη σύρει σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας -πχ μέσω της Χάγης – ή να επιβάλλουν ( κάποιοι προδότες )  την Τουρκική ηγεμονία στην Ελλάδα .

Ούτε ένα Τουρκικό drone δεν τολμάτε να ρίξετε σε Ελληνικό κυρίαρχο  έδαφος αποδεικνύοντας έτσι ότι , οι συμμαχίες μας είναι ¨τζούφιες¨ και τα δις για εξοπλιστικά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού …. πάνε αλλού ; 

 Δεν μπορεί πλέον ένα προτεκτοράτο , όπως καταντήσατε την χώρα , ν αποφασίζει για τον Ελληνισμό που έχει βάσεις σ όλο τον πλανήτη μέσα από μια ιστορία 3000 και πλέον ετών.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( από Virginia , ΗΠΑ )

loading...