Γ. Τράγκας: Ο «Ιούδας» της Μακεδονίας Τσίπρας και κολλητός του Σόρος υλοποιεί τα γερμανικά σχέδια.

«Μια μέρα θολή, σκοτεινή, πικρή είναι σήμερα. Μια μολυσμένη ατμόσφαιρα από ανάσες προδοτών με έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι μαριονέτα των Γερμανών.
Όλοι οι πολιτικοί μπήγουν το μαχαίρι βαθιά στην καρδιά του Ελληνισμού. Οι Σκοπιανοί μας κοροιδεύουν καθώς δεν έχουν κάνει καμιά αλλαγή στο Σύνταγμα τους. Ο «Ιούδας» της Μακεδονίας Τσίπρας και κολλητός του Σόρος υλοποιεί τα γερμανικά σχέδια. Από την αρχή ήταν όλοι στο κόλπο. Τσίπρας και Μητσοτάκης, μοιραίοι και δουλοπρεπείς. Μην περιμένετε τίποτα από τον Μητσοτάκη και αυτή τη ΝΔ. Δεν θα κοντράρει ουσιαστικά την συμφωνία της λίμνης γιατί είναι μαριονέτα κι αυτός των Γερμανών και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστικά και πολιτικά απωθητική, αλλά και πολύ λίγη για να στηρίξει οτιδήποτε μέσα στο κοινοβούλιο. Έπρεπε την πρόταση αντισυνταγματικότητας να την κάνει ο Δένδιας και όχι να στέκεται δίπλα στον Κοντονή κατά αυτών που οι πρόγονοι τους ήθελαν να δώσουν την Μακεδονία στους Βούλγαρους. Είχατε απόλυτο δίκιο κ. Δένδια οτι οι χιτλερικοί ήθελαν να παραδώσουν την Μακεδονία στην Βουλγαρία. Αλλά αυτό θέλει να κάνει τώρα η Γερμανία μια μεγάλη Μακεδονία με αναδιανομή των βαλκανικών εδαφών. Και η Τουρκία περιμένει στην γωνία για την μοιρασιά. Για αυτό έπρεπε κ. Δένδια να κάνετε πρόταση δυσπιστίας.

Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι γερμανόφωνη. Ο Κυριάκος είναι παιδί των Γερμανών. Για τα μάτια του κόσμου, η Μέρκελ είπε ότι δεν θα πιέσω τον Μητσοτάκη. Κυριάκο μου περίμενα ότι θα έκανες την πρόταση δυσπιστίας για να εμψυχώσεις έστω τον κόσμο και να πήγαινες την συζήτηση τρεις μέρες πιο κάτω. Αλλά είσαι και εσύ σφουγγοκωλάριος του Βερολίνου. Στέκεσαι όρθιος στον Γερμανό πρέσβη. Δεν θα κέρδιζες την πρόταση δυσπιστίας αφού έχουν εξαγοράσει οι άλλοι τις ψήφους που χρειάζονται αλλά θα έδειχνες ότι το παλεύεις μέχρι τελευταία στιγμή! Βρίσκεσαι σε υπόγεια διασύνδεση με τον Τσίπρα και δεν τον αντιπολιτεύεσαι καθόλου.»

Από τα πυρά του κ. Τράγκα δεν ξέφυγε ούτε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής: «Μην περιμένετε τίποτα από τον Κώστα Καραμανλή. Είναι τρεμάμενος και…Τρελαθήκαμε από τις παρεμβάσεις του και τις διαρροές των καραμανλικών κύκλων! Σιγά θα βραχνιάσεις. Δεν μπορεί να επιστρέφει ο καραμανλισμός μετά από εθνικές τραγωδίες.»

loading...

1 thought on “Γ. Τράγκας: Ο «Ιούδας» της Μακεδονίας Τσίπρας και κολλητός του Σόρος υλοποιεί τα γερμανικά σχέδια.

  1. Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ……ΥΠΕΡΟΧΑ……ΤΣΙΠΡΑΣ

Comments are closed.