ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟΥ Η. ΕΡΜΕΙΔΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ

Γράφει ο Ηλίας Ερμείδης

 «Για την Ιστορία. 

Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, κάψατε χιλιάδες κόσμο που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση ότι

έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει…

Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, τα δάση τις υποδομές ενος ολοκλήρου κράτους, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα.

Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβια βομβαρδιζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, τα νοσοκομεία, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.

Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους Ουτσεκαδες να βαφτίζουν το Κόσοβο δεύτερο αλβανικό κράτος, επειδή έτσι γουστάρατε.

Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, σε ένα ανεξάρτητο κράτος – και ακόμα 50 χρόνια τώρα δεν βρίσκουμε ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων μας –  βάζοντας εμάς να διαπραγματευομαστε μέχρι σήμερα με τον σφαγέα μας δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, ενώ μια χαρά σας βολεύει η κατάσταση.

Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, να αμφισβητούν τα νησιά και μας λέτε “βρειτε τα μεταξύ σας” ενώ ξέρετε καλά τι συμβαίνει, και ποιος απειλεί ποιον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...