ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

Ακούω διαρκώς  από όλο το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα  να γίνεται  αναφορά στην προσέλευση επενδύσεων. Να  έρθουν δηλαδή στην Ελλάδα  επιχειρήσεις, για να δώσουν θέσεις εργασίας.
ΟΛΟΙ  ΟΜΩΣ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΘΕΛΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, η ΣΥΝΘΗΚΩΝ  γαλέρας  για τους ΈΛΛΗΝΕΣ  εργαζομένους  ,Θέλουν επίσης  να έχουν πλήρη ασυλία, και αυτό που θα αφήσουν πίσω  τους αν αποχωρήσουν  κάποια στιγμή  να  είναι ΚΑΜΜΕΜΗ ΓΗ.
  Αλήθεια τι έχει περισσότερο ανάγκη  σήμερα η  ΕΛΛΑΔΑ ,επενδύσεις από τους διεθνείς τυχοδιώκτες η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ  και της μεταποίησης???
  Υπάρχει  μεγάλης   έκτασης παραγωγική γεωργική   γη η οποία ευρίσκεται   σε   χεριά ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  και συνταξιούχων  η οποίοι την αφήνουν ανεκμετάλλευτη (δεν  την καλλιεργούν, ούτε την νοικιάζουν ούτε την πωλούν),  για πώληση πάντως εκβιάζουν με  τετραπλάσιες πολλές φορές αξία.
  ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ   ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ  παραγωγική γη  ώστε   κάτω από την πίεση αυτή  να εκλογικευτούν οι   απαιτήσεις  τους ???
   Σε αυτή την περίπτωση  θα αποδεσμευόταν  μεγάλο  μέρος  γης  που θα οδηγήσει σε βελτίωση πολλών δεικτών της οικονομίας,   οδηγώντας στην αυτάρκεια.
 Η εμμονή από τους πολιτικούς ταγούς   στις ξενόφερτες τυχοδιωκτικές επενδύσεις  έχει ως στόχο  μόνο το ξεπούλημα και την ικανοποίηση  ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

***Η  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ  ΑΤΕΛΩΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΓΙΑ να συνεισφέρει   στην ανάπτυξη της οικονομίας.


 Πρέπει επίσης  να   οδηγήσουμε σε μια νέα Κ.Α.Π  Όσοι συμμετείχαν στις μέχρι Τώρα  Κ.Α.Π  (Ν.Δ ,ΠΑΣΟΚ και όσοι τις ψηφίσαν)  λειτούργησαν  επιεικώς προδοτικά για ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμφέροντα.
 ΣΗΜΕΡΑ   ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ  ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, αν κάποιος  φυτέψει αμπέλι για οινοποίηση   θα αναγκαστεί να το ξεριζώσει  αν δεν υπάρχουν δικαιώματα, και κάποιοι έχουν φροντίσει να μην υπάρχουν.
  Αντίθετα  στην Γερμανία   και την Αυστρία   φυτεύονται κάθε χρόνο χιλιάδες στρέμματα   οινοποιησιμα αμπέλια, για να κάνουν  ΧΗΜΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Αν αυτό δεν είναι προδοσία  τότε τι είναι

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Οι...επενδυτές του Μακρόν έφαγαν ήπιαν και εάν δούμε επένδυση να μου το γράψετε. Μαλακες δεν είναι. Μερσι μποκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευριπίδης Μπίλλης
  Πραγματικές επενδύσεις και όχι ξεπουλήματα είναι αδύνατες χωρίς ρευστότητα στην αγορά. Οι παλιοί έλεγαν κάτι που διατάχθηκαν αγνοούν, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι οι μνημονιακοί. "Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου".
  Κάθε επένδυση για να ευδοκιμήσει θα πρέπει να μπορεί να διαθέτει στην εσωτερική αγορά το 60% περίπου της παραγωγής της. Και το υπόλοιπο 40% να το εξάγει υφιστάμενη σκληρό διεθνή ανταγωνισμό.
  Προφανώς με την "μηδενική" ρευστότητα (που εσκεμμένα δημιουργήθηκε για να υπάρξουν συνθήκες δήμευσης των πάντων) αυτό παραμένει είτε ψευδές είτε ηλίθιο όνειρο όλων των κατοχικών μνημονιακών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]