Ποιός ευθύνεται τελικά για τα δεινά του κόσμου;

“Επαναλαμβανόμενη σύμπτωσις, παύει να είναι σύμπτωσις”. Ότι τότε και τώρα.

Ζούμε την ίδια ακριβώς ιστορία, με τον ίδιο ακριβώς εχθρό, καλά κρυμμένο πίσω από τις μαριονέτες του..

Ταξινομήστε τη σκέψη σας, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και την ιστορία μας και θα αντιληφθείτε Ποιος ευθύνεται για τα δεινά του κόσμου..

Και να θυμάστε:

“Το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου είναι ότι έπεισε την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει”
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

63 σχόλια :

 1. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΜΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΟΣ
  ΠΗΓΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

  Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ήταν ο ιστορικός του Ρωμαίου Χριστιανού αυτοκράτορα Κωνστάντιου του Β΄, κατά την εποχή του οποίου άρχισαν οι πιό αποτρόπαιοι διωγμοί εναντίων των Ελλήνων .

  Στην σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ την Beth Sian , γνωστή στους Έλληνες όλους εκείνων των αιματοβαμμένων χρόνων ως Σκυθόπολης , τον 4ο αι. μ.χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης , για δύο δεκαετίες (20 έτη) , δηλαδή καθ΄όλην την διάρκεια της κατοχής του Βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου , τον Κωνστάντιο τον δεύτερο .

  *Ήρκει να κατηγορηθή τις (κάποιος Έλληνας – Εθνικός) υπό κακόβουλου κατασκόπου ότι έφερε τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού , ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις .

  Εκ΄των απώτατων άκρων της αυτοκρατορίας εσύρεντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται (Έλληνες) ων οι μεν απέθνησκον καθ΄οδόν , οι δε εν τοις δεσμοτηρίσις , οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολις … πόλιν όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον* . Ammianus Marceihnus *History Books 14- 19 : (Laesae maiestatis multi arcessiti dammati (12)) Constantius Et Gallus . Harvard University Press . John C. Polfe)

  Το σφαγείον της Σκυθόπολης υπήρξε επινόηση – ενός νοσηρού εγκεφάλου – του Επισκόπου Αλεξάνδρειας Γεωργίου . Σκοπός του Γεωργίου ήταν η καθολική εξόντωση των Ελλήνων – η γενοκτονία αυτών – καθώς εκείνοι εστέκοντο ως αρνητές του Χριστιανισμού .

  Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε και έστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής του τον Παύλο , περιβόητο για την σκληρότητά του , αποκαλούμενο και *Τάρταρο* .

  Αυτός ο Παύλος και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης . Γράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος : Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος , ο Παύλος , διέθετε τόση εξουσία και δύναμη ώστε *με ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσων περπατούσαν στην γη* . 19 : 12, 13 .

  Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

  1ον : Τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο.

  2ον : Τον λόγο και τον βάρβαρο απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κατεστράφη ο λαμπρότερος πολιτισμός της Γης και οι δημιουργοί αυτού – οι Έλληνες .

  3ον : Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά (Βυζαντινά) αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την *επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη* εφαρμόσθηκαν χωρίς καμία αντίδραση ή εξέγερση , όπως χωρίς καμία αντίσταση από τους Έλληνες επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδας από τον Χριστιανό Αλάριχο , μετά Βυζαντινής αυτοκρατορικής διαταγής σαράντα (40) χρόνια αργότερα .

  4ον :Αποκαλύπτουν επίσης αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη ότι : δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου , ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος , εφ΄όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων .
  Ούτε δε ποτέ υπήρξε ελληνοχριστιανισμός , εφ΄όσον ήταν οι Ταγοί της χριστιανοσύνης και το εβραιογενές χριστιανικό δόγμα που : – Έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος .

  – Κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία .

  – Κατεδάφισαν τα αμίμητα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα χωρίς να αφήσουν ούτε μία πόλη όρθια .

  – Έκαψαν τις βιβλιοθήκες και εκατοντάδες χιλιάδες τόνων Ελληνικά επιτεύγματα εις όλους τους κλάδους των επιστημών , κατά 99,99% κατέστρεψαν την Ελληνική Γραμματεία .

  – Σχεδόν αφάνισαν την Ελληνική φυλή από τον πλανήτη γη , επιφέροντας της πολλές γενοκτονίες .

  – Παρέδωσαν την σβήνουσα Ελλάδα στους Τούρκους και – κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά στείρους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000 + Ελλήνων από τα 20.000.000 .

   Λιγότεροι από 1.000.000 επέζησαν εφ΄ όσον μετά βίας και τρόμου έσκυψαν κεφαλή προς το εβραιογενές θεό και το χριστιανικό του δόγμα , όπου η κύρια εντολή αυτού ήταν και είναι :

   Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) .

   Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : *εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων* . (*Ζαχαρίας* Θ΄13 – 15) .

   Αποκαλύπτουν πάλι, στην καλύτερη περίπτωση, τη θλιβερή άγνοια ή τη δουλικότητα και, στη χειρότερη, τον ωμό ανθελληνισμό όσων σήμερα εξακολουθούν, κωφεύοντας προς την Ιστορία, να μιλούν για την «Ελληνικότητα του Βυζαντίου» και για «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» και να εμφανίζονται ως φορείς τους.

   Τα φώτα που πνεύματος έσβησαν σ” αυτούς τους ελεεινούς καιρούς, η εξόντωση όμως των συνειδήσεων συνεχίζεται και σήμερα

   ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ…!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…

   https://www.diadrastika.com/2016/11/agnosti-genoktonia-19000000-ellinon.html

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

   ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

   ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

   ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"...

   ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ...

   ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ".....ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "...ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" ...

   ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ...

   Διαγραφή
  3. https://youtu.be/1Et0ik5ggXI
   ........................................................................
   Γ.ΦΟΥΡΑΚΗΣ........Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 12ΘΕΟΣ.............................
   ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 12ΘΕΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ????????ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΓΥΦΤΟΥ

   Διαγραφή
  4. Ηρθε ο ψευτοπατερακης αφου τελειωσε την λειτουργια του οθωμανικου με τους λαθροκαυλους της πατρας!!!
   Ουστ ρε 12θεο ζωο,πιθηκοειδες διποδο παλιοχτικιαρι συφλυτικε πουσταρα που θελεις να βαλεις και για αρχηγος της συμμιριας

   Διαγραφή
  5. ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΝΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ....

   ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΣΑΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Η ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...

   ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ....

   ΑΥΤΟΒ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ...

   ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΕΡΠΕΤΟ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...

   Διαγραφή
  6. ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ 12ΘΕΕ ΠΙΘΗΚΕ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΣΕ....ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ 12ΘΕΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΓΙΔΙΑ

   Διαγραφή
  7. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

   Διαγραφή
  8. Καλα ακομα μιλαει ο πατρινος 12θεος πουσταρας που πηδιεται με τα πακιστανα? Ουστ ρε εβραικο αρχιδι

   Διαγραφή
  9. τι να κανουμε γιαννακη, ετσι ειναι η ζωη
   εχει και γυρισματα
   οταν τους εβαζαν τους χριστιανους στα σταδια και στα κολοσσαια και τους εριχναν βορα στα λιονταρια και στις τιγρεις και να μονομαχουν μεταξυ τους μεχρι θανατου, για να κανουν χαβαλε οι 12θεϊστες παγανιστες, ηταν καλα;
   καποια μερα ηρθε ο καιρος, να γαμησει και ο Χριστιανος
   οπως εγινε και με το αφεντικο σου
   αρπαζε αρπαζε δεκαρικα, ηρθε και η μερα που αρπαξε και τον πουλο

   Διαγραφή
  10. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ!!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΙς ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ???????????????????????????ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

   Διαγραφή
  11. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.....ΟΜΩΣ....!!!

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

   Διαγραφή
  12. https://youtu.be/GOrbwZmJ5Fs
   ----------------------------------------------------
   ΣΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ 12ΘΕΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ!!!!!!!!!
   ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ!

   Διαγραφή
  13. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ'ΟΣΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ??

   Διαγραφή
  14. ΧΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ
   ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??? ΕΛΑ ΚΙΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΩΡΗ ΤΡΛΟΚΑΜΠΕΡΩ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ??????????????
   ΠΗΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ???????????
   ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΖΑΡ ΛΕΕΙ???????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  15. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ!ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ

   Διαγραφή
  16. Η μεγάλη απάτη του Αρτέμιου Σώρρα και το καταθετήριο των 600 δις δολαρίων στον Καναδά! http://mignatiou.com/2017/02/i-megali-apati-tou-artemiou-sorra-ke-to-katathetirio-ton-600-dis-dolarion-ston-kanada/

   Ανώνυμος18 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:28 μ.μ.
   https://www.youtube.com/watch?v=B1tafCN_WDg
   ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


   ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ .!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  17. ΠΟΤΕ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 12ΘΕΟ ΖΩΟ?
   ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ????
   ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΕΜΕ....ΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕ

   https://www.youtube.com/watch?v=ck6YMwjHSFQ
   Ψεύτες του Σώρρα για τα καταπιστεύματα στην Πέλλα

   https://www.youtube.com/watch?v=xUrEJSq3Qa8
   Ανάλυση της χαζής απάτης των ομολόγων και των καταπιστευμάτων του Σώρρα

   https://www.youtube.com/watch?v=-a6bKRwXM9c
   Μαύρες πλερέζες για το φυλακόβιο απατεώνα Αρτέμη Σώρρα πριν τον χώσουν στα κάγκελα

   Διαγραφή
  18. Το τερμάτισε ή έχει κι άλλο, πιο κάτω;
   "Θα σου πω κάτι, έχω χρηματοδοτήσει ένα έθνος που λέγεται Μαορί, πριν....
   το χρηματοδοτήσουμε για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κερδίσουν τις δίκες στα δικαστήρια στα Ηνωμένα Έθνη, γιατί είναι Έθνος! Αυτό το έθνος λοιπόν το χρηματοδοτήσαμε γιατί έχουμε πολλά μαζί του και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουνε τα χειρόγραφα, πρόσεξε, τα οποία τα έχουμε στα χέρια μας τώρα, τα χειρόγραφα συμβόλαια που είχαν οι πρόγονοί τους με τον Μέγα Αλέξανδρο! Αρα κύριοι, έχω τα πρωτότυπα στα χέρια μου.
   Άρα εγώ έχω τα πρωτότυπα από τη Νέα Ζηλανδία. Η Νέα Ζηλανδία είναι κάτω από την Αυστραλία, καταλαβαίνετε; Αφού λοιπόν έχουμε τα έγγραφα, τα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο, πως γίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει σταματήσει στον Ινδικό Ωκεανό; Ε, Σιωνιστάκια; Που φτιάξατε την ιστορία όπως γουστάρετε. Θα ξαναγράψουμε την ιστορία με αποδείξεις, κύριοι."
   ___________________________________________________
   ___________________________________________________

   Ακριβώς αυτά δήλωσε ο ....τρισεκατομμυριούχος σε συνέντευξή του ! Κατά λέξη!
   Ότι οι ....Μαορί της ...Νέας Ζηλανδίας (!) έκαναν γραπτά συμβόλαια με τον Μ.Αλέξανδρο (που δεν σταμάτησε στην Ινδία όπως ....διαδίδουν οι σιωνιστές, αλλά κατέκτησε την Αυστραλία και τη Ν.Ζηλανδία) και τα έχει -τα πρωτότυπα μάλιστα!- ο Σώρρας.

   Κι αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμη ηλίθιους οπαδούς που πιστεύουν ότι μπορεί "να σώσει την Ελλάδα", αλλά "τον εμποδίζουν τα λαμόγια οι πολιτικοί" και "τα τσιράκια του συστήματος οι δημοσιογράφοι" κι εμείς που δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον παραμυθά, είμαστε "προδότες ανθέλληνες" !

   http://taxalia.blogspot.gr/2014/11/blog-post_988.html

   Διαγραφή
  19. https://uploads.disquscdn.com/images/941e04fd47f25667d7060cb231166d61ad594e1017e253d461f3fb2bcd009cea.png

   -ΕΛΑ ΑΤΕΜΗ ΑΝΟΙΞΕ ΗΡΘΑ..
   -ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??
   -ΔΙΑΣ...
   -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   Διαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ Ο ΦΕΣΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΙΑ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ;
   ΟΥΤΕ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

   ΔΕΣΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
   ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.


   Με πλαστά έγγραφα στο ΤΧΣ αγοράζεις τράπεζες;
   http://mignatiou.com/2017/02/i-megali-apati-tou-artemiou-sorra-ke-to-katathetirio-ton-600-dis-dolarion-ston-kanada/

   Διαγραφή
  21. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟ...

   ΟΜΩΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΘΑ ΦΕΕΙΣ ΒΟΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΙΔΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΙΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ??

   ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

   Διαγραφή
  22. https://youtu.be/L3RZdP0-6aY
   https://youtu.be/KFwpAm2r1_g
   12ΘΕΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΑ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  23. ΠΟΣΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ;
   ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ;

   Διαγραφή
  24. γιανακη, σοβαρα μιλαω τωρα, γιατι θελω να σου κανω ενα τεστ Ι.Q
   115 τρις ,ποσες χιλιαδες εκατομμυρια ειναι;

   Διαγραφή
  25. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
   ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
   ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ;
   Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ;
   ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ;

   Διαγραφή
  26. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ??????????
   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΣΤΗΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ????????????????????
   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

   Διαγραφή
  27. ΜΑ ΕΚΑΝΕ ενα τεστ Ι.Q ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΝΡΗΤΙΚΟ ΛΕΕΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΚΑΣΤΩΜΕΝΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΙΛΑΜΕ... ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  28. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΣΤΙΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΤΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ...

   ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ....

   Kyriakos Karagiannis
   ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
   ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΡΑΤΑ ΤΗΣ cabal. ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ ΣΟΡΤΟΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΤ.Λ. ;

   ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣ ΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΨΩΦΙΣΑΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.

   ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ;ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΨΩΦΑΕΙ .

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΔΡΑΣΗ ;ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ; ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

   ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ.

   ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΩΝ. ΤΟ ΤΕΡΡΑΣ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΛΑΒΟΜΕΝΟ. ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

   Διαγραφή
  29. ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

   ΨΑΞΕ ΡΕ ΖΩΩΟΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΦΤΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΕΣ.

   ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

   Διαγραφή
  30. "ΤΟ ΤΕΡΡΑΣ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΛΑΒΟΜΕΝΟ." ΙΟΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  31. https://youtu.be/uxhebfQw4qM
   --------------------------------------------------------------------------------
   Ο Αρτέμης Σώρρας παραδέχεται τον προδοτικό ρόλο του και ότι τα κωλόχαρτα που κυκλοφορεί έχουν σχέση με την OITC και τον φυλακόβιο απατεώνα από την Καμπότζη Ray Dam. Απόλυτες παλαβομάρες από χαζούς που τρώνε τα λεφτά των απελπισμένων. Άρα είχαν δίκιο τα Κατοχικά Νέα όταν τα έλεγαν αυτά http://www.katohika.gr/2014/05/politi...

   Απόσπασμα από ομιλία του Σώρρα (ο κοντός), του Καλογερόπουλου (καραφλός μούμιας αριστερά) σε κακόμοιρους που πιστεύουν κάθε παλαβομάρα τους και τους πληρώνουν στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22-8-2014

   Διαγραφή
  32. γιαννακη, κεφαλαιο 25 εκατομμυριων, ανατοκιζομενο, για να μας δωσει σε 62 χρονια κεφαλαιο 115 τρις, με τι επιτοκιο πρεπει να τοκιστει;
   αυτο ειναι δυσκολο, θα σε παραδεχτω αν το βρεις

   Διαγραφή
  33. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...

   ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ,ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ,ΞΕΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ..

   ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΣΑΣ...

   ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (εδω πολυ γελιο,οι βοσκοι εγιναν και σοφοι) ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
   ΟΤΑΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΓΙΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ,ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...

   ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ...

   ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Γ@ΜΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ....

   Διαγραφή
  34. ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,Η ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΝΗΣΤΗΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟ??

   ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ,ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥ 0.01% ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΙΛΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΧΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ..

   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ..

   ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΕΣ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ…

   ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

   Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ,ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ..

   ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΑΝ…

   ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ,ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ,ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ..!!!!

   Διαγραφή
  35. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ,ΞΕΚΟΛΑ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΠ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ???

   ΤΗΝ «ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΣΕ ΜΜΕ,ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ…

   ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

   ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ??
   ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ..

   Διαγραφή
  36. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ!ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ

   Διαγραφή
 2. Πατερακη με το μπαρδον δηλαδη αλλα καμμια φορα θελω να κανω διαλογο μαζι σου
  αλλα να , οταν βλεπω το ονομα σου σκεφτομαι
  γιδια
  γυφτους
  ψωρογιδα
  υπονομους
  βοθρους
  φυλακες
  και τον Σωρρα που χορευε Τζοϊ Κοκερ

  και με πιανουν κατι γελια
  μα κατι γελια
  Γελαω
  αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  με το μπαρδον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ,ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ...

  ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΕΔΩ...!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κατσε μωρη αμοιβαδα να κανουμε το τεστ, που πας;

   Διαγραφή
  2. ΧΑΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ

   Διαγραφή
  3. ΚΛΕΙΤΟΡΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΥΦΤΙΣΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΜΕ ΔΑΓΩΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΒΙΤΖΕΛΟΥΔΕΣ ΟΓΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΥΦΤΙΣΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΟΥΣ ΦΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΑ....

   Διαγραφή
  4. ΠΟΥΣΑΙ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕ, ΕΛΑ ΣΚΥΨΕ ΚΙΕΡΧΕΙΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ ΩΞΩ ΡΕΜΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ
   ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΠΙΣΩ ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.. ΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑ

   Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2017 - 4:01 μ.μ.
   ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΔΙ
   ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΠΑΛΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΦΕΥΓΕΙΣ
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ

   Διαγραφή
  5. ΞΑΝΑ Η Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ...

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   *****ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΚΙ’ΕΚΕΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΠΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ,ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ…!!!*****

   ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

   ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ??

   ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ...

   https://www.youtube.com/watch?v=Gcz61KegqP0

   Διαγραφή
  6. ΩΩΩΩΩΩ..!!!....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΚΑΛΑ??
   ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...

   ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ...

   ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ$ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ..
   ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΒΡΑΙΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΑΠΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΝΑΙ...!!!

   ΠΕΣ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΓΕΛΑΚΙΑ…!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.!!!
   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

   ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΗΡΘΕ Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ...

   ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ..!!

   ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ....ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ...!!!!

   ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....

   ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ....!!!!
   ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??

   ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΠΙΣΩ Η ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ 95% ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΚΑΖΑΡΙΑ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ,ΟΡΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΛΙΩΣΕ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....!!!

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΑΘΩΟΣΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΘΩΟΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ...

   Διαγραφή
  7. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ!ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ

   Διαγραφή
  8. ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟ! ΕΝΑΝ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΑΛΑΒΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΑΤΕ.
   ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ0Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΑ ΚΥΠΕΡΙΚΙΑ ΓΑΔΑΡΑ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΧΤΙΚΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΩΣ ΜΗ ΕΧΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.
   ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΣΘΗ''΄ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΠ0ΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ!!

   Διαγραφή
  9. η πρωην λεκανοχυστρα Γιωργοs Π του ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλια ερωτυλου παρ'ολιγο διγαμου τηs ΑΝΝΟΥΛΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ κατα κοσμον ο περιστερομπουρδοπορδοτσιρλοπρωκτοχεσμενοs ο κολλαγονοs o πρωκτογλυφτηs του παπαδημιου-γλυψ@ρχιδαs του γκαπ...
   καυλε κ μπατηροξευτιλοψωρογιδο εκεινο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο τι ειναι;

   απορούμε χαζο και αναξιο λογου πλασμα, γιατί ασχολείσαι ρε βλητο ακόμη με αυτόν τον δισεκατομμυριούχο μαλάκα, έλεος δηλαδή, γελάνε και οι πέτρες

   Διαγραφή
  10. ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
   ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ...

   ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ APOSTILLE ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ...
   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ; Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

   ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ.

   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

   Διαγραφή
  11. Ο ψυχοπαθης μαλακας ανεβαζει συνεχεια σχολια γιατι δεν μπορει να μας πει ποτε ρευστοποιησε ο γυφτος τα ομολογα,ουτε πως πηραν λεφτα οι τραπεζες απο κρατικο λογαριασμο χωρις εγκριση απο το υποικ
   Απάντηση
   Απαντήσεις

   γιατι ξερει τι ειναι ομολογα????????? ελα τωρα, αυτο το πραμα ειναι ο,τι πρεπει για να τον βαλεις να πιστευει ακομα και στον σουπερμαν, χαχαχααχαχαα

   ειμαι αυτο που λεμε "Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ"._χιχιχιχιχιχιιιιιι

   Διαγραφή
  12. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
   ΟΙ ΒΙΚΕΣ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
   ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ Η ΛΟΡΔΑ. ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΕΨΕ.

   Διαγραφή
 4. Σώρρας: Η ντροπή της χώρας

  ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

  ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΟΣΣΙΟΥ

  Σε μια χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας», μπορούν πολλά μπουμπούκια ν’ ανθίσουν. Το επιτρέπει ο καιρός κατ’ αρχήν και οι πολιτικοί κατά δεύτερον.

  Οι τελευταίοι επειδή δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα με γνώμονα το «κοινό καλό» αλλά σύμφωνα με την ιδιοτέλειά τους, αρέσκονται σε τέτοιου είδους «μπουμπούκια» διότι χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

  Οι παλιότεροι ενθυμούνται βεβαίως το θαυματουργό «νερό του Καματερού», την «Αγία Αθανασία» του Αιγάλεω, έως την πυραμίδα του Γούκου από τα Γιάννενα και άλλα πολλά παροιμιώδη, που τάραξαν για πολλά χρόνια την φιλήσυχη ζωή των… Γαλατών της νοτιανατολικής Ευρώπης.

  Και εκεί που είχαμε ησυχάσει και ήμασταν χωμένοι βαθιά στη νιρβάνα των μνημονίων, έρχεται η υπόθεση Σώρρα και προκαλεί νέα ρίχτερ μήπως και ταρακουνηθεί το πολιτικό και το δικαϊκό σύστημα αλλά και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Προφανώς, αν δεν μεσολαβούσε η τραγική υπόθεση της άτυχης δολοφονηθείσας παιδοψυχιάτρου, το ελληνικό πολιτικό και δικαστικό σύστημα και οι πολιτικοί θα συνέχιζαν «καθεύδοντες υπό Μανδραγόραν».

  Ακριβώς αυτή είναι η Ελλάδα του Σημίτη. Αυτήν ακριβώς περιέγραφε τότε ο άνθρωπος της διαπλοκής, όπως είχε χαρακτηριστεί. Ναι, μόνο που αυτή είναι η Ελλάδα των πολιτικών και όχι των Ελλήνων, για να μην μπερδευόμαστε.

  Οι κοινωνικές αντιδράσεις λοιπόν και τα δημοσιεύματα του Τύπου, έχουν δώσει πολλά στοιχεία για το βίο και την πολιτεία του κ. Αρτέμη Σώρρα και οφείλει, όπως το έκανε άλλωστε, η Δικαιοσύνη να τα ερευνήσει όλα. Διότι, ο κάθε λογικός νους αντιλαμβάνεται ότι είναι αδύνατο να κατέχει ένα πρόσωπο περιουσία ύψους 600 δισ. δολαρίων (σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα)!
  ...............................................................
  http://www.kontranews.gr/KOINONIA/265701-Sorras-E-ntrope-tes-choras

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. .................................................
   Μια παλιά υπόθεση

   Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε αρχίσει το 2012 και τους τελευταίους μήνες, βγήκε ξανά στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο κ. Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.

   Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα! Όταν τα έλεγε αυτά ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του. Παρακολουθείστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία.

   O κ. Λαμπράκης εξηγεί που βρήκε ο κ. Σώρρας τα Oμόλογα
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tNTu8v3tHL8

   Διαγραφή
  2. Ο ίδιος ο κ. Σώρρας, ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση «που τα βρήκες». Ενίοτε χαρακτηρίζει τον ερωτώντα «ζώο». Τα 2,9 τρις όμως, δεν είναι το σύνολο των χρημάτων που υπόσχεται ο κ. Σώρρας στους Έλληνες. Μας λέει πως υπάρχει και το παγκόσμιο καταπίστευμα, στο οποίο έχει μερίδιο ο λαός μας.

   Το μερίδιό μας φτάνει τα 115 τρις δολάρια. Επειδή λοιπόν, μας ανήκουν όλα αυτά τα χρήματα, καλεί τους πολίτες να πάνε στα κατά τόπους γραφεία της Ε.ΣΥ., ώστε να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο εξώδικο, που θα καταθέσουν στην εφορία. Με το εξώδικο, εξουσιοδοτούν το Ελληνικό Δημόσιο, να εισπράξει τους φόρους και τις όποιες άλλες οφειλές προς αυτό, από το μερίδιο του υπογράφοντος πολίτη στα παραπάνω λεφτά. Τελευταία, άρχισαν να στέλνουν τέτοια εξώδικα και στις τράπεζες.

   Όλα καλά μέχρι τώρα. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει πολλά λεφτά (2,9 τρις δολάρια) που τα διαθέτει σε εμάς, γιατί είναι πατριώτης. Επίσης γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά λεφτά (115 τρις δολάρια) δικά μας, για την ύπαρξη των οποίων έχουμε πλήρη άγνοια εμείς «οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» - όπως μας ονομάζει - και γι΄ αυτό δεν τα διεκδικήσαμε μέχρι σήμερα.

   Με αυτά τα τεράστια ποσά, θα αποπληρώσει το δημόσιο χρέος, αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των Ελλήνων σε δημόσιο και τράπεζες. Δε σταματάει εδώ όμως. Όταν πάρει η οργάνωσή του (Ε.ΣΥ.) την εξουσία, θα δώσει και 20.000 ευρώ στον καθένα μας.

   Όχι μόνο καλά, τέλεια είναι όλα τα παραπάνω.

   Τι συμβαίνει πραγματικά; Πολλά από τα παρακάτω στοιχεία είναι προϊόν της σχετικής έρευνας που έχουν κάνει οι κ.κ. Ελευθέριος Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι πολίτες. Άλλωστε μια ενδελεχής έρευνα στο διαδίκτυο μπορεί να εντοπίσει ο καθένας όλα αυτά τα στοιχεία. Και αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι ουδεμία αντίδραση υπήρξε από τους ενδιαφερόμενους.

   Διαγραφή
  3. Τα αμερικανικά ομόλογα

   Το 2003 στην πολιτεία Washington των ΗΠΑ, ένας αποτυχημένος δικηγόρος ονόματι Stephen Louis Wozny, θεώρησε πως το όνομά του είναι trademark (όπως λέμε Coca-Cola ή Microsoft), είναι δηλαδή πνευματική του ιδιοκτησία και δεν μπορεί κανένας να το γράφει ή να το προφέρει χωρίς την άδειά του. Αν κάποιος έκανε το λάθος, θα χρεωνόταν από τον κ. Wozny με πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια. Αφού έγιναν διάφορα ευτράπελα, όπως με την εταιρεία ηλεκτρικού, γιατί έγραφε το όνομά του επάνω στο λογαριασμό, με την εταιρεία τηλεφώνου, νερού κλπ, ο σύλλογος τον διαγράφει από μέλος του με απόφαση δικαστηρίου, επειδή ήταν ακατάλληλος να ασκήσει δικηγορία.

   Αφού ο κ. Wozny χρέωσε και το δικαστή, επειδή ανέφερε το όνομά του κατά τη διάρκεια της δίκης, στο τέλος καταδικάστηκε να δει ψυχίατρο και να διαγραφεί από το σύλλογο. Ο δικηγορικός σύλλογος, γνωστοποίησε στα μέλη του τη διαγραφή του εν λόγω δικηγόρου, μέσα από το έντυπο που εκδίδει και μέσα από την ιστοσελίδα του, την οποία βλέπουμε παρακάτω.

   PHOTO

   Τότε λοιπόν, ο κ. Wozny βρήκε την ευκαιρία της ζωής του για να γίνει ζάπλουτος. Εκδίδει ένα τιμολόγιο στο σύλλογο, επειδή ανέφερε το όνομά του και στο περιοδικό και στο σάιτ. Το περιοδικό είχε 23.000 αναγνώστες. Το σάιτ το είδαν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο άνθρωποι, κατά τον ίδιο. Έτσι χρεώνει τον σύλλογο με 2.876.526.500.000 δολάρια. Δηλαδή, σχεδόν 2,9 τρις.

   Αμέσως μετά, ο κ. Wozny καταχωρεί το «χρέος» αυτό στον UCC. Είναι μια υπηρεσία στις ΗΠΑ, που καταγράφει ότι χρέος της δηλώνεται, χωρίς να ερευνά την γνησιότητα ή όχι του χρέους. Περισσότερο στατιστική είναι η αποστολή της, για να γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τι γίνεται με τα ιδιωτικά χρέη.

   Φυσικά ο δικηγορικός σύλλογος της Washington, πήγε κατευθείαν και δήλωσε πως το «χρέος» είναι ψεύτικο και απάτη και δεν του χρωστάει τίποτα.

   Δεν έμεινε εκεί, όμως, ο εν λόγω δικηγόρος. Το υποτιθέμενο χρέος το έκανε διεθνή συναλλαγματική και όχι ομόλογο που μας λένε. International Bill Of Exchange (IBOE). Αργότερα, την έσπασε σε κομμάτια, για να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις απάτες του. Τις εκχωρεί όλες σε μια εταιρεία που έφτιαξε με ένα «συνάδελφό» του απατεώνα, τον James Salmon.

   Η εταιρεία λέγεται Red Panther Limited. Στην καταχώρηση που έκανε ο ίδιος ο δικηγόρος στον UCC, φαίνεται η μεταφορά ενός κομματιού των 2,9 τρις φανταστικών δολαρίων στην εταιρεία.

   Μέσα από την εταιρεία λοιπόν, οι κύριοι, ήθελαν να πουλήσουν τα ψευτοομόλογα. Όχι με 100 δις που γράφουν πάνω βεβαίως, πέντε ή δέκα χιλιάδες μια χαρά είναι. Έψαχναν σε χώρες του τρίτου κόσμου που θα έχαφταν το παραμύθι. Και τελικά βρήκαν μια τέτοια χώρα κι ακόμα καλύτερη. Γιατί αυτή η χώρα είναι μεν τριτοκοσμική πια, αλλά είναι και στην Ευρώπη. Μα η Ελλάδα. Ναι, αυτά τα δήθεν ομόλογα του κ. Wozny, είναι τα περίφημα ομόλογα του κ. Σώρρα. Πώς το λέω αυτό; Πώς συνδέω το Σώρρα με τους κ.κ. Wozny και Salmon; Με αυτό και όχι μόνο.

   Διαγραφή
  4. Στο παραπάνω, βλέπετε την καταχώρηση που κάνει στο UCC ο ίδιος ο δικηγόρος και αφορά το πληρεξούσιο του Salmon προς τον μίστερ Αρτέμης Σώρρας, να είναι διαχειριστής των ψευτοσυναλλαγματικών. Μιλάμε για τρελά λεφτά. Φυσικά, ότι του έδωσαν, δεν πρέπει να του το έδωσαν τζάμπα. Κάποιο ποσοστό θα παίρνουν από αυτά που βγάζει τώρα ο κ. Σώρρας από τους αφελείς (βλ. συνδρομές, έξοδα εξωδίκου, τραπεζικός λογαριασμός κλπ).

   Καταλάβατε τώρα, που βρήκε τα λεφτά ο άφραγκος μεγιστάνας κ. Σώρρας;

   PHOTO

   Μα είναι δυνατόν, ένας που διαχειρίζεται τρισεκατομμύρια δολάρια, να ζητάει από τον Έλληνα που δεν έχει να φάει, να συνεισφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό για να τυπωθούν μπλουζάκια και καπέλα; Πως σκέφτονται αυτοί που πάνε και καταθέτουν το υστέρημά τους και τον ιδρώτα τους στους απατεώνες;

   Σκεφτείτε που έχει φτάσει το θράσος τους. Στέλνει ο κ. Σώρρας, εξώδικα στον πρωθυπουργό, στον ΠτΔ, στον Ομπάμα, στη CIA, στον Πρόεδρο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον διοικητή της Τ.Ε., στο Τ.Χ.Σ., στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. και δε συμμαζεύεται. Είναι σκέτο θράσος; Ή μήπως είναι και κάτι άλλο;

   Ένα μόνιμο επιχείρημα του κ. Σώρρα, είναι πως δικαιώθηκε για την ύπαρξη των χρημάτων, στο δικαστήριο. Μέγα ψέμα. Πήγε το 2012 ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις Γεωργιάδης στον εισαγγελέα και κατήγγειλε πως οι Σώρρας και Λαμπράκης κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η υπόθεση πήγε στο ακροατήριο, όπου ο Άδωνις δεν παρευρέθη. Ισχυρίζεται ότι δεν εκλήθη ή δεν γνώριζε, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ουσιαστικά όμως, δεν υπήρχε μάρτυρας κατηγορίας.

   Να ένα κομμάτι του δικόγραφου, όπου φαίνεται η κατηγορία.

   Διαγραφή
  5. Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ο Anthony Diamond και ο Greg Pappas. Ο πρώτος, ήτοι ο Αντώνης Διαμαντόπουλος, καταδικασμένος για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά. Ο δεύτερος, έχει μια εταιρεία φάντασμα, μη καταχωρημένη οπουδήποτε, η οποία λειτουργεί σαν καταθετήριο. Εκεί κατέθεσε ο κ. Σώρρας τις συναλλαγματικές – ομόλογα.

   Το δικαστήριο τον αθώωσε για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Δεν έκανε καμία έρευνα για το αν υπάρχουν τα λεφτά ή όχι. Δέχθηκε ότι όντως ο κ. Σώρρας, είναι ο διαχειριστής των συναλλαγματικών της Red Panther Limited. Αυτό και μόνο αυτό. Δεν εξέτασε ποτέ, αν τα λεγόμενα ομόλογα είναι γνήσια ή προϊόν απάτης ή καθαρή απάτη.

   Δείτε τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδος για τους τρεις αυτούς κυρίους. Δείτε τι λέει για τον Diamond και την εταιρεία του. Προσέξτε και τι λέει για την εταιρεία του Greg Pappas, στην οποία κατέθεσε ο Σώρρας τα «ομόλογα».

   PHOTO

   Επ’ ευκαιρία, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, έχει εκδώσει οδηγία για τις συναλλαγματικές (Bills of Exchange) που παρουσιάζουν σαν χρεωμένο το αμερικάνικο δημόσιο. Λένε πως είναι όλες πλαστές. ΟΛΕΣ.

   Αν κάποιος θέλει να έχει ολόκληρο το φάκελο με όλα αυτά εγγράφως και επισήμως, μπορεί να τα ζητήσει από το UCC της Washington. Με λίγα δολάρια θα έχει περίπου 700 σελίδες που του αποδεικνύουν τα παραπάνω. Σε αυτή την ιστοσελίδα: https://fortress.wa.gov/ dol/ucc/.

   Τελειώνω το θέμα «αμερικάνικα ομόλογα» και WOZNY, αναφέροντας ένα τέτοιο «ομόλογο», που έχει στην κατοχή του ο Σώρρας, για να δείτε για τι απάτη μιλάμε. Προσέξτε το καταπληκτικό: η υποχρέωση πληρωμής του ομολόγου, δεν είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι στην «Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες». Όχι κράτος, αλλά εταιρεία. Όχι της Αμερικής, αλλά του τρέχα γύρευε. Είναι υπογραμμισμένο με κίτρινο το συγκεκριμένο σημείο. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του παραμυθιού. Αυτά δεν είναι ορθογραφικά λάθη. Είναι κόλπα που κάνουν όλοι οι απατεώνες του είδους, για να τα φέρουν βόλτα, όταν τους κυνηγήσουν οι αρχές. Ηλίθια κόλπα από ηλίθιους απατεώνες για χαζούς ανθρώπους. Ο Wozny σήμερα, καταζητείται στις ΗΠΑ για αυτή την απάτη.

   Πώς ξέρω ότι έχει αυτό ειδικά το χαρτί ο απένταρος κροίσος; Γιατί αναγράφεται στο πληρεξούσιο του Salmon, αλλά και γιατί οι ίδιοι οι τραγικοί απατεώνες το έδειξαν. Σε μια εκπομπή στο Kανάλι 9, ο τότε δικηγόρος τους Παπαδάκης, κάνει το λάθος και δείχνει μια σελίδα από τις μπούρδες τους.

   Εκεί φαίνεται πεντακάθαρα το παραπάνω «ομόλογο». Είναι υπογραμμισμένο με κόκκινο ο αριθμός του «ομολόγου» στην εκπομπή, όπως με κόκκινο είναι πάνω δεξιά στο χαρτί ο ίδιος αριθμός. Και όποιος θέλει επίσης να δει την συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει στο διαδίκτυο. Το χρονικό σημείο της παραπάνω εικόνας, είναι το 43:35.

   Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η απάτη των αμερικάνικων ομολόγων. Τώρα όλοι ξέρουν τι εστί αυτή η απάτη. Οπότε όλοι ξέρουν, ποια είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απευθύνουν στον κ. Σώρρα ή σε κάποιον παραπλανημένο κακομοίρη που τον πίστεψε: «Τα ομόλογα είναι του Wozny;» Κι άμα πάρει απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, να μου γράψει. Αν θα λάβει, θα είναι ίσως σαν αυτή που έλαβε από το Σώρρα, ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: Αν σου πω, θα σου επιτεθούν οι Αμερικανοί!

   Διαγραφή
  6. Το παγκόσμιο καταπίστευμα

   Για να δούμε όμως ένα άλλο φρούτο, που μας έφερε ο κ. Σώρρας και αυτό είναι το λεγόμενο παγκόσμιο καταπίστευμα. Στην αρχή έλεγαν πως βρέθηκε σε υπόγειες σπηλιές των Φιλιππίνων ένας ατέλειωτος και αμύθητος θησαυρός, ο οποίος στο πέρασμα των αιώνων συγκεντρώνονταν και σε αυτόν είχαμε ένα κομμάτι και εμείς. Όταν όμως αυτό αντιμετωπίστηκε με φαιδρότητα τότε μας παρουσίασαν τη δεύτερη βερσιόν.

   Τώρα λένε, πως το καταπίστευμα άρχισε να δημιουργείται από την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Bretton Woods, το 1944! Και τι κάνουν; Δημοσιεύουν έναν παγκόσμιο ισολογισμό του 2007, υπογεγραμμένο από Παπούλια, Αλογοσκούφη και όλους τους προέδρους και υπουργούς οικονομικών του πλανήτη. Στον παγκόσμιο ισολογισμό αυτό, φαίνεται πεντακάθαρα πως στις ελληνικές τράπεζες είναι κατατεθειμένο από το παγκόσμιο καταπίστευμα, ένα ποσό που φτάνει τα 115 τρις! Όχι δις, τρις. Μιλάμε δηλαδή, ότι η Ελλάδα έχει 115 τρις δολάρια! Βέβαια, ένα λογικό ερώτημα είναι αν η Ελλάδα κατέχει 115 τρις, τότε οι ΗΠΑ θα έχουν κάποια τετράκις! Για στραγάλια τα έχουν περάσει, προφανώς. Και είναι γνωστό ότι το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι 80 τρις και το παγκόσμιο χρέος 240 τρις! Θα ρωτήσει κάποιος, τότε γιατί δεν ξεχρεώνουν;

   Με αυτό λοιπόν το χαρτί, του παγκόσμιου ισολογισμού, υπογεγραμμένο από τους Έλληνες πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες, πείθουν τους αφελείς και αδαείς Έλληνες, ότι με αυτό βρήκαν τη σωτηρία τους. Είμαστε όλοι ζάπλουτοι και δεν το ξέρουμε γιατί μας το κρύβουν τα παγκόσμια λαμόγια. Πάμε λοιπόν, με τον Αρτέμη μπροστά, να πάρουμε τα αμύθητα λεφτά μας!

   Βασιζόμενοι σε αυτά τα υποτιθέμενα λεφτά, αλλά και στα ομόλογα που αναλύσαμε παραπάνω, βάζουν τα θύματα της κομπίνας, να υπογράψουν ένα εξώδικο που καταθέτουν στην εφορία (εσχάτως και στις τράπεζες), με το οποίο εξουσιοδοτούν την εφορία (ή την τράπεζα), να εισπράξει τους οφειλόμενους φόρους και ότι άλλο χρωστάει ο Έλληνας, από το μερίδιο του κακομοίρη στο παγκόσμιο καταπίστευμα.

   Η μόνη απόδειξη της ύπαρξης των 115 τρις, είναι ο παγκόσμιος ισολογισμός του 2007. Όλα τα άλλα παραμύθια που λένε, προέρχονται από αυτόν. Ας δούμε λοιπόν, τι εστί αυτός ο παγκόσμιος ισολογισμός. Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει ο όρος παγκόσμιος ισολογισμός. Δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή που ζούμε. Υπάρχει όμως στον φανταστικό, απίθανο και ομιχλώδη κόσμο του μυαλού του απατεώνα που τον συνέταξε και των ντόπιων συνεργατών του. Δυστυχώς και των θυμάτων τους.

   Ποιος είναι ο «ισολογισμός»; Θα τον βρείτε (και) εδώ, στη σελίδα της Ε5. Πριν ήταν Ε4, αλλά τσόνταραν και ένα Ε ακόμα.

   https://www.facebook.com/groups/epsilon5/627395054000138/

   Παραθέτω τη σελίδα 1, για να πάρουμε μια ιδέα ποιος τον «έφτιαξε»

   Διαγραφή
  7. Πάνω πάνω, βλέπετε την Committee of 300. Αν απορείτε γιατί δεν την γνωρίζετε, η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν υπάρχει. Είναι μια ακόμα θεωρία συνομωσίας, που λέει ότι η επιτροπή αυτή, ιδρύθηκε από τη Βρετανική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών το 1727. Από τότε, με διάφορους συνωμοτικούς τρόπους, καταφέρνει να κυβερνά τον κόσμο έως σήμερα. Ανακατεύουν οι συνωμοσιολόγοι και λίγο ιλλουμινάτι για να δέσει το γλυκό και ζήτω η τρέλα.

   Αμέσως μετά, βλέπετε τον “The United Nation Organization”. Αυτόν νομίζετε πως τον ξέρετε, αλλά κάνετε λάθος. Γιατί ούτε αυτός υπάρχει. Δεν υπάρχει ο οργανισμός Ηνωμένου Έθνους. Υπάρχει United Nations. Ηνωμένα Έθνη. Αν θες, μπορείς να κοτσάρεις και το Οργανισμός, αλλά είναι Έθνη και όχι Έθνος.

   Στη σελίδα 4, αρχίζει η κωμωδία και το δράμα... Πάνω πάνω, γράφει πως όλη αυτή η εμετική μπούρδα που έφτιαξαν, αποτελεί πληροφορία για τον Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Anthony Santiago Martin, το ASBLP Group of Companies και την BANK of ASBLP. Όλα ανύπαρκτα. Κι αυτά υπάρχουν μόνο στον ταραγμένο εγκέφαλο των απίθανων απατεώνων. Μπείτε στο Google και αναζητείστε αυτά τα ονόματα. Θα χορτάσετε σαχλαμάρα και ηλιθιότητες. Είναι τόσο τσαπατσούληδες, που κάνουν λάθη παιδικά. Προσέξτε τη σφραγίδα της παραλαβής του εγγράφου, τον Φεβρουάριο του 2007. Πρώτα έχει μπει η σφραγίδα και επάνω της τυπώθηκε το κείμενο. Δεν έχουν το Θεό τους. Οι λογαριασμοί έχουν τους κωδικούς: Άσπρο Πνευματικό Αγόρι, Πνευματικό Παιδί Θαύμα, Αυγερινός, Βασιλιάς Δαυίδ, Προφήτης Μωάμεθ. Τα ονόματα των λογαριασμών προέλευσης είναι: Άσπρος Μογγολικός λογαριασμός, Άσπρος λογαριασμός του Βατικανό, Κίραμ, λογαριασμός του Άσπρου Αετού. Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια…

   Ο σημερινός λογαριασμός λέγεται: λογαριασμός του Άγιου Επουράνιου Πατέρα. Αμήν. Βοήθειά μας. Για να πάρετε μια καλή ιδέα της γελοιότητάς τους, δείτε μερικά ονόματα των δικαιούχων των λογαριασμών προέλευσης. Βασιλιάς Bernardo Carpio: πρόκειται για μυθικό ήρωα των Φιλιππίνων. Ήταν ο θεός των σεισμών και κρατούσε και τη γη στους ώμους τους, σαν τον Άτλαντα ένα πράμα. Αυτός είχε τον Άσπρο Μογγολικό. Στην εικόνα βλέπουμε αυτόν που μας δίνει τα λεφτά για να γλυτώσουμε την εφορία, επί το έργον

   Διαγραφή
  8. Άλλος που μας αφήνει τα λεφτά, είναι ο Dr Jose Rizal. Αυτός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και είναι ήρωας του λαού των Φιλιππίνων. Εκτελέστηκε το 1896 από τους κατακτητές Ισπανούς. Η σχέση του με έναν άσπρο λογαριασμό του Βατικανού, είναι η ίδια με αυτή του Αρτέμη με την αλήθεια. Αρκετά με αυτές τις γελοιότητες, πάμε σε άλλες, πιο σοβαρές.

   Στις σελίδες 54 και 55 αναφέρονται τα ποσά που είναι κατατεθειμένα στις ελληνικές τράπεζες. Ποσά που φτάνουν τα 115,5 τρις δολάρια ακριβώς.

   Είναι ακριβώς τα ίδια, με αυτά που παρατίθενται στο περίφημο εξώδικο των θυμάτων του Σώρρα, προς την εφορία.

   Καταλαβαίνετε μόνοι σας, την προέλευση του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Σώρρα. Σκέτο παραμύθι. Ξεχάσαμε κάτι όμως. Τις υπογραφές των Παπούλια, Αλογοσκούφη, Τάσσου Παπαδόπουλου και όλων των ηγετών παγκοσμίως. Τι γίνεται με αυτές; Τις έβαλαν πραγματικά; Όχι βέβαια. Πλαστογραφία ολκής είναι.

   Εδώ η πραγματική υπογραφή του Κάρολου Παπούλια

   https://www.facebook.com/groups/epsilon5/627395054000138/

   και εδώ η υπογραφή Παπούλια στον παγκόσμιο ισολογισμό

   PHOTO

   Ολόιδιες έτσι; Σαν μια σταγόνα νερό.

   Η πλάκα δε σταματάει εδώ. Είναι απατεώνες της δεκάρας και δε κάνουν μια σοβαρή πλαστογραφία, ούτε στο επίπεδο του να ξεγελάσουν ένα βρέφος. Βάζω μαζί, τις υπογραφές από τον παγκόσμιο ισολογισμό, των Παπούλια, Τάσσου Παπαδόπουλου και Πόλσον (υπ. οικονομικών ΗΠΑ). Γιατί να τις βάλω δίπλα δίπλα; Δείτε και καταλάβετε μόνοι σας το γιατί (ΦΩΤΟ 10).

   Αυτές είναι όντως σα μια σταγόνα νερό. Εκείνο το κεφαλαίο αγγλικό Ρ το ρήμαξαν. Δεν μπορούσαν να τις κάνουν διαφορετικές; Ένας έκατσε και έβαλε τις υπογραφές για όλο τον πλανήτη; Δεν υπήρχε ένας συνάδελφος απατεώνας, να τις μοιράσουν ρε αδελφέ; Ο ένας να πλαστογραφεί της Ευρώπης και της Ασίας, ο άλλος της Αφρικής και της Αμερικής ας πούμε. Έτσι για ποικιλία. Για να σπάσει η μονοτονία.

   Ο κ. Ελευθέριος Ρήνος, ζήτησε από την Παγκόσμια Τράπεζα, μια απάντηση για τη γνησιότητα των παραπάνω, μιας και την επικαλούνται συνεχώς. Η Π.Τ. μιλάει για «δόλια απάτη» και του είπε να μην δώσει ποτέ χρήματα σε τέτοιους τύπους και να απευθυνθεί στις τοπικές διωκτικές αρχές.

   Διαγραφή
  9. Ποιος είναι πίσω από όλα αυτά;

   Φυσικά, δεν έφτιαξε ο κ. Σώρρας την απάτη του καταπιστεύματος. Απλά τη χρησιμοποιεί. Την κατέστρωσε ένα τσούρμο απατεώνων στις Φιλιππίνες, στην Καμπότζη και στην Ινδονησία. Μερικοί είναι ήδη μέσα και περιμένουν τους άλλους. Ray C. Dam, Neil Keenan, Jonathan Todd Clinard - ο οποίος είναι συνεργάτης και του περίφημου Wozny - και άλλα καλόπαιδα. Όλοι υπό τη σκέπη του OITC (Office for International Treasury Control). Μιας εταιρείας φάντασμα που ασχολείται αποκλειστικά με τη δημιουργία και πώληση παραμυθιών με θησαυρούς.

   Πρόκειται λοιπόν για ένα κακοστημένο παραμύθι. Τα μόνα λεφτά που έχουν, είναι αυτά που τα απελπισμένα και αφελή θύματά τους, δίνουν από το υστέρημά τους, ελπίζοντας σε κάτι καλό. Εν κατακλείδι, για να κατανοήσουμε το μέγεθος της ψευτιάς αρκεί να δείτε ορισμένες ιστορίες του κ. Σώρρα στο διαδίκτυο, που έλεγε στα μέλη του και τους οπαδούς.

   Αναφέρει για το πώς ο Μέγας Αλέξανδρος καμπύλωνε το χρόνο και έτσι έζησε χίλια χρόνια γυρίζοντας το χρόνο πίσω ή πως ο Ιάσονας έκλεισε τη μία από τις τρεις ανοιχτές πύλες που ξέχασαν ανοιχτές οι θεοί, ενώ ο Λυκούργος απέτυχε να κλείσει τη δεύτερη που είναι στις νήσους του Πάσχα και η τρίτη παραμένει ανοιχτή έξω από το Βανκούβερ (προφανώς περιμένει τον Σπάιντερμαν να πάει να την κλείσει με τον ισχυρό ιστό του). Ο ορισμός της ηλιθιότητας με πολύ επιεικείς όρους. Και αυτόν τον ακούνε!

   http://www.kontranews.gr/KOINONIA/265701-Sorras-E-ntrope-tes-choras

   Διαγραφή
  10. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ??

   ΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ??

   ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ??

   ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΝΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟ Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ,,,,

   Διαγραφή
  11. ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΜΠΑΤΙΡΟΓΤΦΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΡΟΣΣΙΟΣ
   ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]