Έτσι είναι η ζωή: Οι Έλληνες «κλαίνε» και ο Ζάεφ κάνει διακοπές (Βίντεο)

Ο Ζόραν Ζάεφ σίγουρα νιώθει ικανοποιημένος. Κατάφερε να βάλει την χώρα του στον Παγκόσμιο χάρτη. Εκτός από αυτό, πέτυχε να πάρει όνομα, γλώσσα και εθνότητα, Μιλάμε δηλαδή, για την απόλυτη win win εξέλιξη.

Παράλληλα, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ψηφοφορία για την συνταγματική αναθεώρηση. Το γεγονός αυτό, άνοιξε τον δρόμο για την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι Σκοπιανοί δεν υπήρχε περίπτωση να πούνε όχι σε αυτή την συμφωνία. Άλλωστε τους συμφέρει, κακά τα ψέματα. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί Έλληνες νιώθουν ηττημένοι. Μιλάμε δηλαδή, για την απόλυτη αντίθεση. Οι Έλληνες…..κλαίνε και ο Ζάεφ κάνει την ζωή του.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Δεν περνάει και άσχημα. Το πρόβλημα το έχουν οι Έλληνες, οι οποίοι βλέπουν ότι έχουν χάσει πολλά. Η πολυσυζητημένη συμφωνία των Πρεσπών, εκτός απροόπτου θα εφαρμοστεί.

Τα βιβλία της ιστορίας των δύο χωρών, θα αλλάξουν. Παράλληλα, θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί και με τα ελληνικά προϊόντα, που φέρουν το όνομα Μακεδονία.

Μιλάμε δηλαδή, για πολλές ανοιχτές πληγές. Οι Σκοπιανοί τα βρήκαν, είναι ενωμένοι και βλέπουν ότι η συμφωνία των Πρεσπών, τους συμφέρει. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει, όταν η συμφωνία έρθει στην ελληνική Βουλή.

el.gr

loading...