Χρ.Παντελίδης: Ο ΠτΔ απέδειξε πάλι ότι είναι αναξιόπιστος

"Ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι αναξιόπιστος και ότι ο λαός δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί",
αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο επικεφαλής του εκλογικού επιτελείου Νικόλα Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης.

"Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, όπως αναφέρει ο κ. Παντελίδης, "ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έκανε μια ομιλία προεκλογικού χαρακτήρα, η οποία είναι αντίθετη με όσα ο ίδιος έχει ήδη αποδεχτεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων".

"Με τη χτεσινή ομιλία του, συνεχίζει η ανακοίνωση, "ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι αναξιόπιστος και ότι ο κυπριακός λαός δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί".

"Ο κ. Αναστασιάδης «ανακάλυψε», προφανώς λόγω της προεκλογικής περιόδου, ότι η Τουρκία θέλει να μετατρέψει την Κύπρο σε τουρκικό προτεκτοράτο. Όμως, σε τουρκικό προτεκτοράτο θα μετατραπεί η Κύπρος με διατάξεις που ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης δέχτηκε ή πρότεινε, αφού:
1.     Ο κ. Αναστασιάδης δέχτηκε την εκ περιτροπής προεδρία, τα βέτο, την αριθμητική ισότητα και τη θετική τουρκοκυπριακή ψήφο σε σημαντικούς θεσμούς, ενώ χτες, ο ίδιος ομολόγησε στην ομιλία του ότι η τουρκοκυπριακή ηγεσία ελέγχεται από την Τουρκία.
2.     Ο κ. Αναστασιάδης δέχτηκε την παραχώρηση των 4 ελευθεριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους Τούρκους πολίτες, ενώ χτες ο ίδιος είπε ότι η Κύπρος πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό κράτος.
3.     Ο κ. Αναστασιάδης δέχτηκε την παραμονή όλων των εποίκων στην Κύπρο, είτε μέσω πολιτογράφησης είτε μέσω αδειών εργασίας, ενώ χτες ο ίδιος αναγνώρισε ότι ο εποικισμός έγινε σκόπιμα για αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης.
4.     Ο κ. Αναστασιάδης πρότεινε συμμετοχή Τούρκων Αστυνομικών σε πολυεθνική δύναμη που θα βρίσκεται στο νησί μετά τη λύση.
5.     Ο κ. Αναστασιάδης αποδέχτηκε την Πενταμερή διάσκεψη χωρίς τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας
6.     Ο κ. Αναστασιάδης έδωσε στους παράνομους χρήστες τον πρώτο λόγο για τις κατεχόμενες περιουσίες των προσφύγων."

Σύμφωνα με τον κ. Παντελίδη, "η χτεσινή ομιλία επιβεβαιώνει ότι πρόθεση του κ. Αναστασιάδη είναι να ξεγελάσει τον κυπριακό λαό, ώστε να επανεκλεγεί και να συνεχίσει την αποτυχημένη στρατηγική και τις επικίνδυνες υποχωρήσεις του. Ευτυχώς για τον τόπο, δεν θα τα καταφέρει".
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]