ΗΧΗΡΟ και φέτος το ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ μήνυμα από το Βόλο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Μπογιές στα γραφεία της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ από αντιφασίστες, ενώ έσπασαν ταμπέλες και κάμερες τραπεζικών υποκαταστημάτων, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ενός ενεχυροδανειστηρίου


Με δύο συγκεντρώσεις και πορείες τίμησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες τη μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

Οι δύο πορείες στις πλατειές Ελευθερίας και Αγίου Νικολάου, ξεκίνησαν να κινούνται λίγο μετά τις 20.00 στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με την πρώτη, στην οποία συμμετείχαν μέλη αριστερών κομμάτων και συλλογικοτήτων, κατέληξε λίγο πριν τις 21.00 στην πλατεία Πανεπιστήμιου, ενώ η δεύτερη, στην οποία συμμετείχαν αντιφασίστριες και αντιφασίστες, λίγο μετά τις 21.30 στο Θόλο του Πανεπιστημίου, όπου και διαλύθηκε.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης πορείας, οι αντιφασίστες προκάλεσαν φθορές, σπάζοντας τάμπελες και κάμερες, σε τραπεζικά υποκαταστήματα, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και σε ένα ενεχυροδανειστήριο, ενώ έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ πέταξαν κόκκινες μπογιές, φυλλάδια και έγραψαν συνθήματα.

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποιος είναι ποιο απόλυτος,ποιο μονολυθικος,ποιο αυταρχικος,ποιο ξερολας,ποιο αντιδημοκρατικος,ποιο φανατικος,ο φασίστας η ο αντιφασιστας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Διάβασα μερικούς στίχους από τα τραγούδια του δολοφονηθέντος και έμεινα σύξυλος. Δεν πίστευα στα μάτια μου.
  Θεέ μου, είναι όντως αληθινοί αυτοί οι στίχοι;
  http://www.ksipnistere.com/2016/06/blog-post_2474.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι φ@σίστες της άλλης πλευράς ....
  Αλητεία ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΦΑΥΛΟΣ'' ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]