Οι εξελίξεις στο Αμερικανικό Κογκρέσο ενδέχεται να συγκλονίσουν την ανθρωπότητα

Το αίτημα των «σκληροπυρηνικών» Ρεπουμπλικάνων, τα εμβόλια και η δράση των μυστικών υπηρεσιών στο στόχαστρο

Η ουσία της αντιπαράθεσης που συμβαίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Αμερικανικό Κογκρέσο, δεν είναι καθόλου απλή. Αντίθετα, οι υποχωρήσεις που αναγκάστηκε να κάνει ο επικεφαλής των ρεπουμπλικάνων Κέβιν Μακάρθι προκειμένου να εξασφαλίσει τις πολυπόθητες ψήφους, ίσως οδηγήσουν σε οβιδιακές εξελίξεις που θα επηρεάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η μεγαλύτερη είδηση που ήρθε στο φως για τις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις μεταξύ των ρεπουμπλικάνων, έγκειται στην απόφαση να ιδρυθεί εκ νέου η θρυλική εξεταστική επιτροπή «Frank Church» που θα διερευνήσει την δράση των μυστικών υπηρεσιών το τελευταίο χρονικό διάστημα και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη επιτροπή είχε ιδρυθεί για πρώτη φορά μισό αιώνα πριν και ονομάστηκε έτσι από το όνομα του ιδρυτή της: Ο Φρανκ Τσερτς (εκκλησία σημαίνει το επίθετο του, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη επιτροπή αποκαλείται επίσης «Εκκλησιαστική») ηγήθηκε μιας από τις πιο σημαντικές έρευνες εποπτείας που ανέλαβε ποτέ το Κογκρέσο για τις μυστικές επιχειρήσεις πληροφοριών των ΗΠΑ

.
Ο θρυλικός Φρανκ Τςερτς την ώρα που αποκαλύπτει όπλο της CIA το οποίο εκτοξεύει βέλη με δηλητήριο

Το έργο του ξεκίνησε στις 27 Ιανουαρίου 1975, όταν η Γερουσία ψήφισε υπέρ του σχηματισμού της Επιλεγμένης Επιτροπής Γερουσίας των ΗΠΑ για τη Μελέτη Κυβερνητικών Επιχειρήσεων σε σχέση με τις Δραστηριότητες των Υπηρεσιών Πληροφοριών. και ονομάστηκε Εκκλησιαστική Επιτροπή, από τον πρόεδρό της.

Η επιτροπή δημιουργήθηκε ως απάντηση στις εκρηκτικές αποκαλύψεις του προγράμματος εσωτερικής επιτήρησης του στρατού των ΗΠΑ και σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στους New York Times στις 22 Δεκεμβρίου 1974, από τον Seymour Hersh που αποκάλυπτε απόπειρες δολοφονίας ξένων αξιωματούχων από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), η επιτροπή ξεκίνησε μια σειρά ερευνών σε αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως η CIA, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI).

Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη και την αποκάλυψε ο βουλευτής Thomas Massie, που μάλιστα θα συμμετέχει στην Επιτροπή.
Η έρευνα για τα εμβόλια και το «ακαταδίωκτο» των εταιρειών

Οι αποκαλύψεις του Ρεπουμπλικάνου βουλευτή για τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης Εξεταστικής Επιτροπής, είναι άκρως διαφωτιστικές για τις προθέσεις των ρεπουμπλικάνων που έσυραν κυριολεκτικά τον επικεφαλής τους να την αποδεχτεί.

Ο Massie Μιλώντας στο Foxnews και την εκπομπή του Τάκερ Κάρλσον, ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή δεν πρόκειται να αφήσει στο απυρόβλητο καμιά υπηρεσία με «τρία γράμματα» και δεν πρόκειται να αποδεχτεί την επίκληση κανενός απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας!

Εκτός όμως από την CIA, την NSA και το FBI, υπάρχει άλλη μια επιτροπή με «τρία γράμματα» που σίγουρα θα βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας: Το CDC αλλά και ο FDA!

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είναι η αμερικανική υπηρεσία που διαχειρίστηκε τα της πανδημίας, των εμβολίων, των τεστ και των φαρμάκων για τον κορονοϊό.

Εάν ανατρέξουμε στις δημόσιες δηλώσεις και απόψεις του Thomas Massie, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι στο στόχαστρο της Επιτροπής θα βρεθεί οπωσδήποτε η διαχείριση της πανδημίας σε όλο το εύρος της. Κυρίως όμως, τα εμβόλια και το λεγόμενο ακαταδίωκτο των εταιρειών.

Λίγες ημέρες πριν, ο Thomas Massie αναπαρήγαγε το tweet της επίσης Ρεπουμπλικάνοι βουλευτού, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν που έγραφε τα ακόλουθα:

«Πριν από τα εμβόλια κατά του Covid δεν βλέπαμε αθλητές να πέφτουν νεκροί στον αγωνιστικό χώρο όπως βλέπουμε τώρα.

Και δεν είδαμε ποτέ το CDC να λέει τέτοια πράγματα.

Πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά;

Ώρα να διερευνήσουμε τα εμβόλια κατά του Covid».

Ενώ ο ίδιος, επίσης λίγες ημέρες πριν είχε καταγγείλει πως ζούμε σε μία υγειονομική χούντα υπέρ των φαρμακευτικών εταιρειών:

«Ζούμε υπό στρατιωτικό νόμο που προστατεύει την ιατρική αμέλεια.

Επειδή έχει γίνει επίκληση του νόμου PREP, κανένας πάροχος προϊόντος COVID EUA (εμβόλιο, τεστ ή θεραπεία) δεν μπορεί να μηνυθεί, εκτός εάν αποδείξει ο μηνυτής ότι προσπαθούσε εσκεμμένα να σας βλάψει.

Κανένα τέτοιο προϊόν δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί να επιβληθεί»!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η λειτουργία της συγκεκριμένης επιτροπής και οι έρευνες της, μπορούν να κλονίσουν τον πλανήτη συθέμελα…

loading...