Διασυρμός της ΕΛ.ΑΣ: Ο ταξίαρχος Πειραιά νέος υπεύθυνος ασφαλείας του Μαρινάκη!

Απίστευτη αποκάλυψη του SDNA που γεννά αμείλικτα ερωτηματικά: Ο ταξίαρχος Πειραιά-πρωταγωνιστής σε σκανδαλώδεις ιστορίες του Καραϊσκάκη-ανέλαβε την ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού!


Στην αρχή ήταν ο αντιστράτηγος Γιάννης Τσιρώνης, υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης του αλήστου μνήμης ντέρμπι της Ριζούπολης, που ανέλαβε λίγο καιρό μετά υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εν συνεχεία ήταν ο υποδιευθυντής της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Κώστας Παναγόπουλος, επίσης στα μέτρα τάξης της Ριζούπολης, ο οποίος ακούγεται στο «πόρισμα Κορέα» να μιλάει με τον Γιάννη Βρέντζο. Λίγο καιρό μετά αναλάμβανε και αυτός υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην θέση αυτή παρέμενε μέχρι πρότινος.

Και τώρα έχουμε τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και πρώην διευθυντή Αμέσου Δράσεως Αττικής, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Φώσκολο, ο οποίος φέρεται να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Παναγόπουλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο κ. Φώσκολος είναι πλέον υπεύθυνος ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Ολυμπιακού!

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και απαιτούν συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Πώς είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο πράγμα με τους πρώην αξιωματικούς της αστυνομίας;

Για τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Φώσκολο δε, τα ερωτήματα δεν είναι απλώς αμείλικτα, αλλά η πρόσληψή του στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ´ επέκταση στον Ολυμπιακό, προκαλεί επιπλέον ψιθύρους λόγω της θέσης που κατείχε από τις αρχές του 2016 ως διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά...

Ο ΣΚΑΪ και οι κάμερες με Πλατανιά!
Στο διάστημα που θήτευσε διευθυντής στον Πειραιά, συνέβησαν αρκετά περιστατικά...

Πρώτα απ' όλα το φιάσκο της επιχείρησης σύλληψης του Κυριάκου Θωμαΐδη μέσα στον ΣΚΑΪ, και την εντολή που φέρεται να έδωσε ο κ. Φώσκολος στον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Γιώργο Λαζάρου για το «ντου» στο κανάλι του Φαλήρου.

Τότε, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Τσουβαλάς φερόταν έτοιμος να ξηλώσει τους επικεφαλής της επιχείρησης και Φώσκολος-Λαζάρου βρέθηκαν σε δυσμένεια, καθώς από τα κεντρικά της ελληνικής αστυνομίας δεν γνώριζαν καν για την επιχείρηση! Εξάλλου, ποιος ξεχνάει το εκπληκτικό περιστατικό, που όταν η εισαγγελέας μπήκε στον ΣΚΑΪ μαζί με την αστυνομία, παρών στο χώρο ήταν και ο προσωπικός φρουρός του Βαγγέλη Μαρινάκη, που συμπτωματικά... είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά;

Υπάρχει φυσικά και η υπόθεση του ξυλοδαρμού των παικτών του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», που η εισαγγελέας Πειραιά είχε ζητήσει προκαταρκτική έρευνα και καταθέσεις από ποδοσφαιριστές, αλλά για έναν μυστήριο λόγο το έγγραφο διαβιβάστηκε στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ... 18 ημέρες αργότερα!

Υλικό από τις κάμερες σε εκείνο τον αγώνα, δεν υπάρχει. Ούτε από τις επιθέσεις στον παρατηρητή Λασκαράκη και στον διαιτητή Παπαπέτρου στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το υλικό διεγράφη, απλά στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε ότι ο Αθλητικός Νόμος αναφέρει ρητά πως το υλικό είναι κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και πως η αστυνομία είναι αυτή που θα πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις για την καταστροφή του!

Το είχε παραδεχτεί τότε δημοσίως και ο Κώστας Καραπαπάς: «Για να τελειώνουμε: Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του αγώνα και οι κάμερές του ελέγχονται απολύτως από την Αστυνομία που έχει όλο το υλικό! Ότι προβλέπει ο αθλητικός νόμος και οι βουλές της ΓΓΑ να καταγράφεται σαν υλικό καταγράφεται από τις κάμερες που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ η Ελληνική Αστυνομία».

Εμείς επαναλαμβάνουμε: Ο έλεγχος ανήκει στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο υπάγονται οι εγκαταστάσεις!

Τι να υποθέσει, λοιπόν, κανείς μετά την πρόσληψη του κυρίου Φώσκολου στην προσωπική ασφάλεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και κατ επέκταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω;

Κινήσεις που έχουν ήδη προκαλέσει έναν μικρό σάλο στις τάξεις του Σώματος και δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πλέον πολύ σοβαρά για να αγνοούνται και να περνούν απαρατήρητα...

Δεν είναι μυστικό ότι οι απόστρατοι αξιωματικοί εξακολουθούν και μετά το τέλος της καριέρας τους, να γνωρίζουν και φυσικά να μπορούν να επηρεάζουν συναδέλφους τους που παραμένουν σε καίρια πόστα του Σώματος και πιθανόν να είχαν και κοινή προϋπηρεσία.

Δεν είναι παράνομο να προσληφθεί ένας απόστρατος Ταξίαρχος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι όμως ηθικό όταν υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο και σκοτεινό παρελθόν; Σε ποια Σώματα Ασφαλείας και ποια Δικαιοσύνη να πιστέψει ο Έλληνας πολίτης όταν βλέπει κατ´ επανάληψη το ίδιο έργο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές;

Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως...


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρε μεγάλε αυτό σε πείραξε, εδώ η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ανέλαβε κλητήρας αμισθί στο γραφείο του ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ και που είσαι ακόμη τι έχουμε να δούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Μαρινάκης ονομάζεται πρόσωπο - κλειδί σε μια έκθεση 173 σελίδων από τον εισαγγελέα Αθηνών τον περασμένο Απρίλιο, που ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπάθησε με άλλους «να ελέγχουν απόλυτα τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις μεθόδους εκβιασμού και της απάτης» .

  Η κατηγορούσα αρχή, η οποία ακολουθεί το προηγούμενο σκάνδαλο στημένων αγώνων Koriopolis, από το οποίο ο Μαρινάκης φέρεται να έχει απαλλαγεί, λέγεται ότι θα εκδώσει σύντομα την ετυμηγορία της. Ο Μαρινάκης αρνείται οποιαδήποτε αδικοπραγία .

  Μέρος των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο στον Μαρινάκη ήταν η καταβολή ποσού 200.000 ευρώ και απαγόρευση ενεργής παρουσίας του στον Ολυμπιακό ή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική υπόθεση.

  Η ιστοσελίδα thepressproject.gr αποκαλύπτει συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη και του διευθύνοντος συμβούλου του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέτζου με manager ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από τις οποίες συνομιλίες προκύπτει φοροδιαφυγή μέσω διπλών συμβολαίων.
  Επίσης, στις συνομιλίες γίνεται αναφορά σε οικονομικά ιδρύματα με έδρα το Μονακό τα οποία σχεδιάζουν διακίνηση χρημάτων χωρίς φορολογικά βάρη.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Tο οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο.
   Στην Iταλία ονομάζεται Kαμόρα, στην Aμερική Mαφία και στη Eλλάδα Ντοροφαυλοκρατία !!!

   Η λεία μοιράζεται, οι συμφωνίες κλείνουν, η ασυλία προσφέρεται αμφίδρομα.

   Εξ όσων γνωρίζουμε, ο κ. Μαρινάκης έχει να αντιμετωπίσει την Δικαιοσύνη και από αυτή δεν μπορεί να τον σώσει το γεγονός ότι είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού.

   Θέλουμε να πιστεύουμε ωστόσο ότι ο κ. Μαρινάκης θα αντιμετωπιστεί ισότιμα από την δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Αν είναι αθώος πολύ ωραία. Θα πάρει το λευκό ποινικό του μητρώο και θα συνεχίσει το έργο του. Ως τότε όμως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένας άνθρωπος με σοβαρές κατηγορίες και τίποτε άλλο. Και αυτός και οι στενοί του συνεργάτες.

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]