ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ...

Γερμανοί εργάτες διαμαρτύρονται για την αποβιομηχάνιση στη Σαξωνία


Η πραγματικότητα είναι μία, από όποια πλευρά κι αν τη δει κανείς: Οι λαοί, αν και δεν το περίμεναν οι υπερεθνικές και συνεργαζόμενες ντόπιες ελίτ, παντού στον κόσμο αγωνίζονται κατά της Νέας Διεθνούς Τάξης της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης.

Δηλαδή κατά του πλέγματος μερικών εκατοντάδων Πολυεθνικών και των διαπλεκόμενων συμφερόντων στον οικονομικό, πολιτικό, πολιτιστικό τομέα κλπ. που θέλουν να επιβάλλουν παντού τις «ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές» και τα αντίστοιχα πολιτισμικά πρότυπα της «ανοιχτής κοινωνίας», δηλαδή ενός πολτοποιημένου πολιτιστικά πληθυσμού που δεν έχει κοινότητες (εκτός από αθλητικές και παρόμοιες ανώδυνες για το σύστημα «κοινότητες»), δεν έχει έθνος, δεν έχει κουλτούρα και αποτελείται απλά από απάτριδες καταναλωτές…

Έτσι, μετά τον σεισμό του BREΧIT και την άνοδο παντού στον κόσμο κινημάτων για την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας, ενάντια στον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ), έρχεται η σειρά της Γερμανίας.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη-σταθμός, εφόσον η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη μητροπολιτική χωρά της ΕΕ, η οποία είναι η θεσμική έκφραση της Υπερεθνικής Ελίτ στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Στις προχτεσινές γερμανικές εκλογές το AfD, το κόμμα «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ», διαψεύδοντας όλες τις προγνώσεις που του έδιναν «οροφή» το 10%, βγήκε τρίτο κόμμα με 12, 5%, αφήνοντας πίσω τα άθλια ψευτο-αριστερά / «προοδευτικά» κόμματα, δηλαδή το DIE LΙNKE (βλέπε και τα δικά μας συναφή κόμματα της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.) και τους Πράσινους, ενώ το κόμμα της Μέρκελ και το επίσης άθλιο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του Μ. Σουλτς υπέστησαν κυριολεκτικά καθίζηση, όπως συνέβη με τα αντίστοιχα κόμματα μέχρι πρότινος εξουσίας στην Ελλάδα, στη Γαλλία και σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το AfD, το οποίο φυσικά χαρακτηρίζεται «ακροδεξιό», αν όχι ρατσιστικό, ακόμη και ναζιστικό, από τους πολιτικούς εκπροσώπους της Υ/Ε και σύσσωμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έχει σαν βασικό του πρόγραμμα την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας της χώρας από την άλωση που επιχειρείται από τις Πολυεθνικές μέσω των «ανοιχτών αγορών» και των ανεξέλεγκτων συνόρων που ωφελούν βέβαια τις πολυεθνικές και τις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά καταβαραθρώνουν τα εργατικά στρώματα, που τα καταδικάζουν σε «ελαστικές» σχέσεις εργασίας και περιορισμούς των εργατικών κατακτήσεων, καθηλώνοντας έτσι τα εργατικά εισοδήματα, τις συντάξεις κλπ., αλλά και αποδιαρθρώνοντας τα κοινωνικά κράτη που είχαν κτίσει με αγώνες στη μεταπολεμική περίοδο..

Γι’ αυτό και το AfD θέτει θέμα Εθνικής Οικονομίας, έλεγχου των συνόρων, εξόδου από το Ευρω–ακόμα και από την ΕΕ. Επίσης μίλα για τον έλεγχο στη ροή των μεταναστών, τη διάσωση και την ανάπτυξη του Γερμανικού πολιτισμού, δηλαδή τον έλεγχο της ίδιας τους της κουλτούρας κλπ.

Δεν είναι περίεργο ότι τόσο στη Γερμανία, όσο και στη Βρετανία, τις ΗΠΑ κλπ. αυτοί που επανδρώνουν τα κόμματα της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς», που στηρίζει απόλυτα την ΝΔΤ, είναι η απολιτική νεολαία που έχει δημιουργήσει η ΝΔΤ, η οποία δεν γνώρισε ποτέ εθνική, οικονομική και πολιτιστική κυριαρχία και τα όνειρα της είναι τα καταναλωτικά πρότυπα που καλλιεργούν οι πολυεθνικές, το Χόλυγουντ και τα ελεγχόμενα από αυτές κοινωνικά μίντια, και η ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης: τα ατομικά δικαιώματα, οι «πολιτικές ταυτότητας» κλπ..

Όμως ήταν ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους που έσπευσαν να το ψηφίσουν κυρίως τα λαϊκά στρώματα των Γερμανών, που δε θέλουν να δουν τη χώρα τους έρμαιο των «ανοιχτών αγορών» και δε θέλουν να δουν να χάνουν τις δουλείες τους, κλείνοντας τα εργοστάσια το ένα μετά το άλλο και μετακομίζοντας στα Βαλκάνια, την Ασία και την Αφρική, όπως ήδη συνέβη στη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία… 

Η στήριξη που πήρε το AfD κυρίως από τα λαϊκά στρωματά των Γερμανών φαίνεται από τα ποσοστά που πήρε το κόμμα στις περιοχές της Ανατολικής Γερμανίας, όπου αναδείχτηκε δεύτερο κόμμα (στη Σαξωνία μάλιστα πρώτο!), με ποσοστό 26, 5%, ενώ το DIE LΙNKE ήρθε τρίτο με 16, 5%, και οι σοσιαλδημοκράτες μόλις τέταρτοι με 14, 5%. 

Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το μεγαλύτερο μέρος της εργατικής τάξης της Γερμανίας με τους χαμηλότερους μισθούς και τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, οι οποίοι έχουν πληγεί στο μεγαλύτερο βαθμό από την Παγκοσμιοποίηση και το άνοιγμα των αγορών. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΦΑΤΣΑ Ο ΣΛΟΪΜΠΕ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

  Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ, ΜΕ ΝΑΖΙ ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ !

  ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ ?"

  ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΥΝΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΟ-ΝΑΖΙ, ΚΩΛΟ- ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ !

  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ??

  ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΛΙΟ-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]