Ηχηρό μήνυμα Μακρόν: Ευρωστρατός, υπερ-υπουργός Οικονομικών και κοινός ευρωπαϊκός Προϋπολογισμός

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΕ ΖΗΤΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η Γαλλία στο πλαίσιο μιας ριζικής μεταρρύθμισης που απαιτείται σε επίπεδο ΕΕ παρουσίασε την Τρίτη (26/09/2017) ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, σε ομιλία του στη Σορβόννη.
Ζήτησε την ενίσχυση της νομισματικής ένωσης, τη θωράκιση της Ευρώπης των 27 με νέους κανόνες σε επίπεδο μεταναστευτικής πολιτικής, τη σύγκλιση των κρατών-μελών σε δημοσιονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και τη θέσπιση κοινού Προϋπολογισμού στην Ευρωζώνη.
Το μεταρρυθμιστικό σχέδιο του Εμανουέλ Μακρόν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς προβλήθηκε, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την «πύρρειο νίκη» της Άνγκελα Μερκελ στις γερμανικές εκλογές και την ταυτόχρονη ανησυχητική άνοδο του ακροδεξιού κόμματος AfD, που εξασφάλισε το 13,5% των ψήφων.
Ο κ. Μακρόν υπερτόνισε τη σημασία της κατοχύρωσης της ενωμένης Ευρώπης απέναντι στις προκλήσεις του «παγκοσμιοποιημένου κόσμου».
Μεταναστευτικό – Ασφάλεια – Τρομοκρατία – Άνοδος Ακροδεξιάς
Ξεκινώντας από τον ευαίσθητο τομέα της τρομοκρατίας, ο Πρόεδρος της Γαλλίας πρότεινε τη δημιουργία ειδικής Ευρωπαϊκής Ακαδημίας κατά της τρομοκρατίας.
«Πρέπει να αναλάβουμε δράση, η πρώτη μεταρρύθμιση πρέπει να είναι στο θέμα της ασφάλειας. Η βασική μεταρρύθμιση που πρέπει να γίνει είναι αυτή των μετακινήσεων. Ζούμε σε μία περίεργη περίοδο για την Ευρώπη και τον κόσμο. Η τρομοκρατία είναι παρούσα και απειλεί τον τρόπο ζωής και τις αξίες μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην εύρεση νέων τρόπων αντίδρασης. Η Ευρώπη πρέπει να αντιδράσει σε αυτές τις απειλές. Προτείνω τη δημιουργία ειδικής Ευρωπαϊκής Ακαδημίας κατά της τρομοκρατίας τα μέλη της οποίας θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για την αντιμετώπιση των απειλών και την θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών του κόσμου», υπογράμμισε ο κ. Μακρόν.
Σε ό,τι αφορά την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στην ΕΕ, σημείωσε πως είναι επιτακτική η ανάγκη της επανίδρυσης «μιας κυρίαρχης και ενωμένης Ευρώπης, με βασικούς άξονες τη στενότερη συνεργασία εντός της Ευρωζώνης και την ενότητα στο θέμα του μεταναστευτικού».
«Αργή, αδύναμη και αναποτελεσματική η Ευρώπη»
Ο Εμανουέλ Μακρόν αφιέρωσε σημαντικό μέρος της ομιλίας του και στις οικονομικές εξελίξεις, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του υπέρ της δημιουργίας ενός κοινού Προϋπολογισμού σε επίπεδο Ευρωζώνης.
«Έχουμε περάσει μία δύσκολη μακρά περίοδο κρίσης στην Ευρώπη. Πληρώσαμε για τα λάθη και τις παραλείψεις αλλά σήμερα είμαστε σε φάση προόδου. Η ανάπτυξη δεν είναι δυνατό να έρθει πάλι μεμονωμένα. Είμαστε ένας ενιαίος φορέας και έτσι πρέπει να χτίσουμε πλέον το μέλλον. Η ανάπτυξη πρέπει να έρθει για όλους με τους ίδιους όρους. Οι προτάσεις που έχουμε καταθέσει για κεντρικό οικονομικό σύστημα και κοινή οικονομική πολιτική στην Ευρώπη είναι προτάσεις που πρέπει να μελετήσουμε αλλά και να προωθήσουμε. Γνωρίζω πως οι αλλαγές δεν είναι εύκολο να γίνουν και κατανοώ πως θα υπάρχουν αντιδράσεις. Οφείλουμε όμως να συζητήσουμε τις διαφορές μας και να λύσουμε μέσα σε ευσύνοπτο χρόνο τις όποιες διαφορές μας», είπε.
Και πρόσθεσε: «Η ΕΕ είναι σήμερα πολύ αργή, πολύ αδύναμη και πολύ αναποτελεσματική. Μόνο μια ισχυρή Ευρώπη μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις ενός παγκοσμιοποιημένου κόσμου. Ο μόνος τρόπος για το μέλλον η αποκατάσταση μιας κυρίαρχης, ενωμένης και δημοκρατικής Ευρώπης».

Για το μεταναστευτικό
Όπως είναι φυσικό, ο κ. Μακρόν δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός συζήτησης και το μείζον θέμα της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, επισημαίνοντας πως συνιστά πρόκληση για την ΕΕ.
«Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει να δέχεται ανθρώπους που δεν πληρούν τις προδιαγραφές για άσυλο. Οι πιέσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δυνατότητές μας. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα πολιτική για το μεταναστευτικό. Θα προτείνουμε τη δημιουργία ενός κεντρικού οργανισμού για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού στην Ευρώπη. Το ζήτημα δεν αφορά μεμονωμένες χώρες αλλά όλους μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε τα μέλη μας που δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση», υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος.
Για την κλιματική αλλαγή
«Οφείλουμε να δράσουμε και όχι απλά να αντιδράσουμε σε αυτό το γεγονός. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στις επόμενες γενιές. Η Ευρώπη ενωμένη πρέπει να αντιμετωπίσει την κλιματική αλλαγή ως έναν από τους βασικότερους εχθρούς μας», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

 1. ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ..Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ"...

  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ όλο γελάς και σε άλλα άρθρα, καλά κάνεις, το γέλιο δίνει ζωή λένε κάποιοι, κάποιοι άλλοι λένε χαζό παιδί χαρά γεμάτο.

   Διαγραφή
  2. Τον γαμανε οι γυφτοι αυτον γιαυτο γελαει ετσι

   Διαγραφή
 3. Μας πάνε σε Ευρωπαϊκή ενοποίηση με τους όρους τους λέει παραπάνω ο Μακρόν και κάποιους άλλους που δεν λέει. Θέλετε σύνορα, εθνική κυριαρχία, εθνικό νόμισμά, εθνική εξωτερική πολιτική, εθνικό στρατό κλπ; Αν επιμένετε ότι θέλετε και θέλετε και αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να είστε σίγουρα σχιζοφρενής, μόνο μια Ευρώπη των Εθνών θα μπορούσε να θέλει όλα τα παραπάνω και τέτοια δεν είναι, ούτε είναι εφικτό να γίνει στο μεσοβραχυπρόθεσμο διάστημα. Χρειάζονται καταρχήν άμεσα μέτρα για να μην γίνει η Ε.Ε. Ισλαμική ομοσπονδία αλλά επειδή οι γραφειοκράτες της Ε.Ε. δεν κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω μάλλον η Ε.Ε. είναι προτιμότερο να διαλυθεί μήπως και καταφέρει να σωθεί ο κάθε λαός από μόνος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ", ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ.

  ΣΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ " ΕΞΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ " ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ " ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ " ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ο μιστερ ΝΙΞΟΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΙ' ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΛΛΑ Ο ΝΙΞΟΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ
  " ΕΞΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ " ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  ΟΙ " ΕΞΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ " ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ " ΑΟΡΑΤΕΣ ".

  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ, ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ " ΕΞΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.

  ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ " ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ.

  Ο "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ " ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : Ο "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ " ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

  ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ' ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΔΙΟΤΙ Δ Ε Ν ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ Ε.Ε. ΚΑΙ ΘΑ
  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΝΑ
  ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑ !

  ΟΣΟ ΦΤΩΧΟΙ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ " ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ " Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ !

  Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΟΠΟΥ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .

  ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ : " ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ " ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ: ΘΕΛΕΙ " ΑΡΕΤΗΝ-ΤΟΛΜΗΝ -ΚΑΙ ΓΝΩΣΙΝ" Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΣΑΠΛΟΦΑΓΕ ΕΒΡΑΙΟΤΑΙΖΟΜΕΝΕ ...ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ (ΑΠ'ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ)!!!!
   ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ!!! ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΠΟΥΔΙ ΗΛΘΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!! ΧΑΑΑΑ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. Αγγελική, δεν υπάρχει τρόπος να βγεις από την Ευρωζώνη γιατί δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ΟΝΕ, αν έχεις μπει στην ΟΝΕ είσαι ήδη στην Ε.Ε., οπότε ο μόνος τρόπος να φύγεις πραγματικά από την ΟΝΕ είναι να φύγεις πρώτα από την Ε.Ε. Μια χώρα όπως η Μεγάλη Βρετανία βγαίνει μόνο από την Ε.Ε. γιατί δεν υιοθέτησε ποτέ το ευρώ ως νόμισμα, είναι πιο εύκολα τα πράγματα για αυτήν. Το ερώτημα είναι ποιος δικός μας πολιτικός θα το κάνει ειλικρινά γιατί υπάρχουν πολλοί πολιτικοί που είναι τι μια έτσι την άλλη γιουβέτσι Τσίπρας, Καμένος, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Κουβέλης κλπ;

   Διαγραφή
  3. ΝΑΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΟΥ ΑΠΑΜΝΤΗΣΕ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ. ΕΥΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΥΤΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΒΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ!!!!ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑ

   Διαγραφή
  4. Άντε ρε βλάκα μασόνε και τα συνεταιράκια σου ο Πατεράκης και οι ψώρρες, αν δεν σου αρέσει η απάντησή μου να βρεις αλλού καλύτερη, την δική σου δεν ακούσαμε βλαμμένο και αγράμματο. Το κοίτα έτσι γράφετε όχι έτσι (ΚΥΤΤΑ), σχολείο δεν πήγες ούγκανε;

   Διαγραφή
  5. ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΚΥΤΤΑ'' ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΤΥΠΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΤΟ ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ !!!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΠΟΤΑ

   Διαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλα ταπωσες το μαλακα 2.08

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]