Φιλελεύθεροι της Γερμανίας: «Ναι» σε ελληνικά πακέτα διάσωσης αλλά με συμμετοχή ΔΝΤ

«Να καθίσταται σαφές ότι υπάρχει βιωσιμότητα χρέους»

Τους όρους τους, προκειμένου να δώσουν την συγκατάθεσή τους, για το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα
έθεσαν οι Ελεύθεροι Δημοκράτες στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρχηγός του κόμματος, Κρίστιαν Λίντνερ δήλωσε πως οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, υπό τον όρο να συμμετάσχει το ΔΝΤ και με αυτό να καθίσταται σαφές ότι υπάρχει βιωσιμότητα του χρέους.

«Η θέση για την Ελλάδα ήταν ότι το FDP θα πει «ναι» σε πακέτα διάσωσης εφόσον συμμετέχει το ΔΝΤ και με αυτό να καθίσταται σαφές ότι υπάρχει βιωσιμότητα χρέους» ανέφερε ο κ. Λίντνερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και επισήμανε ότι αυτή ήταν και η γραμμή της γερμανικής κυβέρνησης μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

«Η δική μας σύσταση είναι να επιστρέψουμε, στη Γερμανία, στην παλιά πολιτική, η οποία ήταν προσανατολισμένη στη σταθερότητα» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας ότι αυτό συνιστά «αναπροσανατολισμό» της πολιτικής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Οι απομείωση που ζητάει ο Τσίπρας είναι χειρότερη από αυτά που λέει ο Γερμανός, απομείωση ξέρετε τι σημαίνει ότι διευρύνεται το εύρος της αποπληρωμής δηλαδή εκεί που θα ξεπληρώνομε μέχρι 2060 ο Τσίπρας λέει να μέχρι 2120. Να χρωστάνε στους δανειστές μέχρι και τα αγέννητα. Και ΝΑΙ να παραμείνει το ΔΝΤ γιατί αν φύγει η Ε.Ε. μέσω του ESM μπορεί να βάλει όρο να μην είμαστε πλέον κράτος και να είμαστε διαφορές ομοσπονδίες (περιφέρειες) των Ηνωμένων Πολιτειών της Ομοσπονδιακής Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς σύνορα, σημαία, εθνικό στρατό, εθνική κυριαρχία. Το ΔΝΤ δανείζει κράτη όχι ομοσπονδίες κρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα χρωστάμε και σε ποιους και μέχρι πότε, το μ@λ@κισμένο ο Τσίπρας θέλει και απομείωση. http://www.huffingtonpost.gr/2016/06/10/ellada-xreos_n_10391358.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]