Αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκαν στο Χαμηλό Κιλκίς (φωτο)

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Κεντρική Μακεδονία, μέσω των συλλόγων τους αλλά και μεμονωμένα, συγκεντρώθηκαν χθες στο χωριό "Χαμηλό" του Ν. Κιλκίς (φωτο) σε μια άτυπη συνάντηση όπου συζήτησαν τα φλέγοντα και παράλληλα άλυτα, θέματα που τους απασχολούν.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στο ασφαλιστικό των αγροτών, το φορολογικό, στην αύξηση του κόστους καλλιέργειας και τους τρόπους να μειωθεί καθώς επίσης και στις καλοκαιρινές ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές παραγωγές και την πορεία των αποζημιώσεων μέσω του ΕΛΓΑ.

Οι αγρότες απηύθυναν κάλεσμα προς όλο τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της Κεντρικής Μακεδονίας,για αρχές Νοεμβρίου στα Γιαννιτσά όπου εκεί θα ληφθούν, συλλογικά, αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις όπου και όποτε πρέπει αυτές να γίνουν και ποιες θα είναι.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΟΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕςΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΕΡΩΓΙΑ" ΜΟΝΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΙΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]