ΑΚΚΕΛ: Πλημμύρα καθεστωτικής υποκρισίας για τον θάνατο του τέως βασιλιά

Ακόμη μια φορά διχάστηκε ο Ελληνικός λαός σε αυτούς που είναι υπέρ του να γίνει η κηδεία του τέως (έκπτωτου) βασιλιά «δημοσία δαπάνη» ή όχι. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία Ν. 3065/2002 ο τέως δεν έχει κανένα νόμιμο δικαίωμα να ταφεί δημοσία δαπάνη μέχρι του ποσού των 3000€ που ορίζει ο νόμος. Αν το δούμε στενά νομικά.

Το ΑΚΚΕΛ δεν θα σταθεί όμως σε αυτό αφού το Ελληνικό κράτος έχει κηδέψει «δημοσία δαπάνη» ένα σωρό “τενεκέδες” και λαμόγια πολιτικούς. Μέχρι και τον χουντικό Γκιζίκη κήδεψαν με τιμές προέδρου Δημοκρατίας, γιατί όρκισε τον Καραμανλή!

Χρειάζεται να δουν καθαρά οι πολίτες πρώτα από όλα ότι οι καθεστωτικές «προσωπικότητες» παίζουν θέατρο δήθεν δημοκρατικών πεποιθήσεων χρησιμοποιώντας κάθε ευκαιρία όπως τώρα.

Διώξαμε με δημοψήφισμα τους ξένους βασιλείς και κάναμε τί; Προεδρευόμενη δημοκρατία με επιβολή – διορισμό προέδρου της Δημοκρατίας από τον ξένο παράγοντα και όχι με εκλογές (και με εκλογές ακόμη ΝΔλοι, ΠΑΣΟΚοι, ΣΥΡΙΖΑίοι στην Ουάσιγκτον πηγαίνουν για «χρίσμα»), ενώ οι κυβερνήσεις δεν σέβονται και δεν τηρούν το αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος.

Έφτιαξαν στην ουσία έναν νέο βασιλιά που δεν τον εκλεγεί ο Ελληνικός λαός αλλά τα συμφέροντα, ξένα και πολιτικά. Ο βασιλιάς απλά άλλαξε όνομα και έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ούτε θα μιλήσουμε για την κληρονομική διαδοχή, αφού οι μισοί Έλληνες πολιτικοί είναι άχρηστοι χαραμοφάικοι γόνοι. Όσο ο υψηλότερος θεσμός της χώρας δεν εκλέγεται από τον λαό, θα μας είναι απεχθές γεγονός, είτε λέγεται Κοκός, είτε Κατίνα.

Δεν νοείται στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία να έχουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας που δεν εκλέγεται από τον λαό. Αλλά είπαμε εδώ είναι μια μπασταρδεμένη βασιλική δημοκρατία, παρακμιακής μπανανίας. Ο βασιλεύς πέθανε, ζήτω ο βασιλεύς (ή ο πρόεδρος αν προτιμάτε).

Υπάρχουν όμως και άλλα που χρειάζεται να δουν καθαρά οι πολίτες. Το ένα είναι να διαχωρίσουμε το πρόσωπο του τέως βασιλιά από τον ξένο θεσμό της βασιλείας που επέβαλλαν στην Ελλάδα οι φονιάδες του Καποδίστρια, διότι έτσι ήρθε η γερμανοκρατική βασιλεία: ως αποτέλεσμα της δολοφονίας του Καποδίστρια.

Ακούμε και διαβάζουμε σχετικά με συγκρίσεις μεταξύ του τέως βασιλιά και των μεταγενέστερων πολιτικών που κυβέρνησαν στις οποίες ο αποθανών παρουσιάζεται με πολύ περισσότερο εθνικό προσανατολισμό και δράση και προσήλωση στην Ορθοδοξία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά και όλα αυτά ισχύει το «ο Θεός και η ψυχή του». Ο Θεός ξέρει. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο αποθανών τέως βασιλιάς είναι ένας ακόμη στην σειρά διακυβέρνησης που επιβλήθηκε στην Ελλάδα στα μέσα του 19ου αιώνα μετά από την Επανάσταση του 21 και τη δολοφονία του Καποδίστρια.

Ο θεσμός της βασιλείας στην Δύση κατασκευάστηκε μετά από τις βαρβαρικές γερμανικές επιδρομές στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία όταν οι ηγεσίες των βαρβαρικών φύλων διαπίστωσαν ότι οι κατακτημένες κοινωνίες είχαν υψηλό επίπεδο πολιτισμού, το οποίο οι ίδιοι δεν μπορούσα, να φτάσουν και κατασκεύασαν τον θεσμό της βασιλείας λόγω των συμπλεγμάτων κατωτερότητας που είχαν απέναντι στους λαούς των βυζαντινών περιοχών που κατέκτησαν. Όπως δηλαδή το Βατικανό μετά το Σχίσμα κατασκευάζει ιερωσύνη που δεν έχουν (και μεταλαμπάδευσε την κατασκευαστική πρακτική στην Ουκρανία όπου κύκλοι του Φαναρίου κατασκεύασαν ιερωσύνη σε σχισματικούς), έτσι και οι ηγεσίες των βαρβαρικών φύλων κατασκεύασαν αριστοκρατία και για αυτό άλλωστε όλοι οι βασιλικοί οίκοι έχουν σημείο αναφοράς την Γερμανία. Η δυτική βασιλεία ΔΕΝ έχει ελληνικότητα, ΔΕΝ σχετίζεται με την Ρωμηοσύνη, είναι ξένη επιβολή ελέγχου του λαού μας και ομοίως γίνεται σήμερα με τους Πρωθυπουργούς και Προέδρους. Ειδικά σήμερα που Πρόεδρος και Πρωθυπουργός είναι … άστα να πάνε!

Συνεπώς, μην τρώγεστε για ξένα πράγματα αλλά ας ενωθούμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6996840866, 6984581480

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6996840866, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.tiktok.com/@vakis_tsiompanidis

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

16/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...