Κομισιόν: Πρόστιμα σε Πολωνία, Ουγγαρία και Τσεχία αν αρνηθούν να δεχθούν πρόσφυγες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει εντός εβδομάδων δικαστικές διαδικασίες που μπορεί να
οδηγήσουν στην επιβολή προστίμων σε βάρος της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας, αν αρνηθούν να δεχθούν στο έδαφός τους αιτούντες άσυλο από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους αφού το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιβεβαίωσε τη νομιμότητα των ποσοστώσεων βάσει των οποίων τα κράτη κλήθηκαν να υποδεχθούν μετανάστες που επανεγκαθίστανται από τη Μεσόγειο, ο αρμόδιος για τη μετανάστευση επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε:

«Αν τα κράτη μέλη, που δεν έχουν προχωρήσει καθόλου σε επανεγκαταστάσεις ή τις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό, δεν αλλάξουν την προσέγγισή τους μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε το τελευταίο βήμα στη διαδικασία παραβίασης, οδηγώντας την Πολωνία, την Ουγγαρία και την Τσεχική Δημοκρατία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει την εξουσία να επιβάλλει οικονομικές ποινές σε κυβερνήσεις οι οποίες δεν συμμορφώνονται προς τη νομοθεσία της ΕΕ.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Η χούντα των Βρυξελλών σε δράση ... ή θα καταστραφείτε οικειοθελώς ή θα σας καταστρέψουμε με το ζόρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Ιερά Εξέταση δεν έλειψε ποτέ. Εγώ αυτό θεωρώ σωστό ή το κάνεις ή σε ρίχνω στη φωτιά !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. στην χωρα του κανει ο καθενας οτι γουσταρει καταλαβες ευρωπαικη συνουσια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΜΕ ΛΑΟ ΕΞΑΘΛΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΔΥΣΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ COCA COLA Ή ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΤΖΙΝ ΠΗΔΟΥΣΕΣ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ" ΜΕΝ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.... ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]