Το ΑΚΚΕΛ ενημερώνει τους Κύπριους Ορθόδοξους για τις παγίδες στην εκλογή Αρχιεπισκόπου

Η εκλογή Αρχιεπισκόπου στην Κύπρο είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός διότι γίνεται σε μία χρονική περίοδο που τα βάρβαρα και αντιορθόδοξα συστατικά στοιχεία μέσα σε αυτό που ονομάζουμε “Δύση” έχουν εξαπολύσει μία πρωτοφανούς έντασης και έκτασης διχαστική επίθεση σε δύο μέτωπα μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία:

(1) προσπαθώντας να συνασπίσουν τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες κατά της Ρωσικής Εκκλησίας και κατά της γνήσια Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία

(2) κατά όλων όσων αντιστεκόμαστε στον Υγειονομικό Ολοκληρωτισμό: στην Μεγκελοποίηση της Ιατρικής.

Οι ίδιες ομάδες που την προηγούμενη δεκαετία συκοφαντούσαν τους Έλληνες ως τεμπέληδες, ότι ζούμε με τα χρήματα των εργατικών Γερμανών, Ολλανδών, Βρετανών κλπ, ότι δεν έχουμε σχέση με τους Έλληνες της αρχαιότητας, ότι δεν μάς αξίζει να είμαστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι κλπ, που κλέβουν τα χρήματα των Ελλήνων σε Κύπρο και Ελλάδα, οι ίδιοι που επέβαλλαν τα Μνημόνια για να καλύψουν την δική τους διαφθορά, με τα αποτελέσματα από το «Ελληνικό Πείραμα» στην Ελλάδα και Κύπρο, κάνουν τα ίδια κατά των Ρώσων και κατά όλων όσων δεν υποκύπτουν στον υγειονομικό Ναζισμό τους.

Αυτά τα δύο μέτωπα είναι και οι βασικοί τομείς που οι δυτικοί εξωτερικοί μη-Ορθόδοξοι «παράγοντες» προσπαθούν να επιβάλουν «φιλικούς» υποψηφίους οι οποίοι έχουν ήδη εκφραστεί στις γραμμές των αμερικανοεγγλέζικων συμφερόντων που υπηρετούν «οι παράγοντες» και για τα οποία έχει αρχίσει η κατάρρευσή τους.

Οι πρώτοι χαμένοι είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι Ιεράρχες της Κύπρου, διότι παρασύρονται ή για άλλους λόγους αφήνουν τον πνευματικό θρόνο του Μητροπολίτη να ενσωματωθεί ως γρανάζι σε μηχανοραφίες αποκρουστικών αμερικανοεγγλέζικων συμφερόντων προς υποστήριξη του εκκλησιαστικού πραξικοπήματος κατά των Ουκρανών Ορθοδόξων και προς αναγνώριση μίας αντιορθόδοξης ομάδας ως «αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας» στην Ουκρανία.

Μετά από το πολιτικό πραξικόπημα το 2014 οι Αμερικανοεγγλέζοι έκαναν και εκκλησιαστικό, κατασκευάζοντας «Ορθόδοξη Εκκλησία» με άτομα που δεν είχαν ιερωσύνη (!) και υπηρέτησαν τόσο τους Μπολσεβίκους όσο και τους Ναζί. Είναι ένα βρώμικο πολιτικό κατασκεύασμα εντός του εκκλησιαστικού χώρου.

Επιπλέον, εξαπολύθηκε ισχυρή δράση επιβολής από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και του πραξικοπηματία «προέδρου» Ποροσένκο για να αποσχιστεί η Ουκρανία εκκλησιαστικά από την Ρωσία, χωρίς οι Ουκρανοί πιστοί στην βάση τους να έχουν εκφράσει επιθυμία ή ανάγκη κλπ για κάτι τέτοιο. Είναι μία 100% πολιτική διχαστική επέμβαση μη-ορθόδοξων και αντι-ορθόδοξων στρατηγικών συμφερόντων ναζιστικού υποβάθρου εντός ορθόδοξου εκκλησιαστικού εδάφους.

Το γεγονός ότι οι Ορθόδοξοι πιστοί στην Κύπρο συμμετέχουν με καθοριστικό τρόπο στην διαδικασία εκλογής Αρχιεπισκόπου έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι μπορούν να εξουδετερώσουν τις εξωτερικές αντιορθόδοξες και διχαστικές παρεμβάσεις και εκβιασμούς. Επιλέγοντας Ιεράρχες που πολέμησαν το αμερικανοεγγλέζικο εκκλησιαστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία και δεν υπέκυψαν στον Υγειονομικό Ολοκληρωτισμό.

Η ανακοίνωση του ΑΚΚΕΛ αποσκοπεί στο να παρουσιάσει πραγματικά γεγονότα στους Κύπριους Ορθόδοξους ώστε να μην εξαναγκαστούν, λόγω άγνοιας, να επιλέξουν πρόσωπα τα οποία στο μέλλον όχι μόνο θα τους απογοητεύσουν αλλά μπορεί να προκαλέσουν και μεγάλη πνευματική και εθνική ζημιά στους ίδιους και σε πολλούς άλλους. Για να λάβουν αποφάσεις ψήφου με βάση πραγματικά στοιχεία και αξιοποιώντας την εμπειρία στην Ελλάδα, όπου οι δυτικές παρεμβάσεις σε εκλογές Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών (Θεσσαλονίκης κλπ) ήδη δημοσιοποιήθηκε ότι γίνονται και θα γίνουν. Σίγουρα η Κύπρος αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις ακόμη και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές και καλούμε τον κυπριακό λαό να πει πάλι ΟΧΙ όπως είπε και στο δαιμονικό Σχέδιο Ανάν.

Το ΑΚΚΕΛ δίνει στοιχεία για να υποστηρίξει εμπράκτως αυτή την δυνατότητα επιλογής των Κύπριων Ορθοδόξων. Τα στοιχεία αποκαλύφθηκαν όταν hackers παραβίασαν την ασφάλεια δικτύων δύο παρακρατικών εγγλέζικων και αμερικανικών ΜΚΟ και αποκάλυψαν εξαιρετικά χρήσιμα έγγραφα για τα σχέδιά τους συμπεριλαμβανομένων και αυτών κατά του Ελληνισμού, ανάμεσά τους και την στοχοποίηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η παρακρατική αμερικανοβρετανική επιβολή από το 2015 είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πραγματικότητα που αποδεικνύεται ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε αντίθεση με την παραπληροφόρηση και υπονόμευση των «δυτικών παραγόντων» στην Κύπρο και την Ελλάδα που δεν έχουν τίποτα. Σάς εκβιάζουν να στηρίξετε επιλογή Αρχιεπισκόπου που θα υπηρετεί τους αντίχριστους Ουκρανούς Ναζί και την «εκκλησία» που κατασκεύασαν. Αγνοήστε τους, για το καλό της Κύπρου και των απανταχού Ορθοδόξων.

Τα Γεγονότα

Συνοπτικά, μετά το αμερικανοεγγλέζικο πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014 (που ανέτρεψε την εκλεγμένη κυβέρνηση και εγκατέστησε ένα ναζιστικής υπόστασης καθεστώς υπό τον ολιγάρχη Ποροσένκο), δύο παρακρατικές ΜΚΟ, η εγγλέζικη Integrity Initiative (Institute for Statecraft) του Βρετανού Christopher N. Donnelly (CND), μεταξύ άλλων και συμβούλου τεσσάρων Γ.Γ. του ΝΑΤΟ και της Θάτσερ και η αμερικανική Open Society (OSIFE) του καραμπινάτου ανθέλληνα και φιλότουρκου George Soros, από τις αρχές του 2015 κατέστρωσαν ξεχωριστές αλλά αλληλοσυμπληρούμενες ανατρεπτικές ενέργειες εντός της Ευρώπης για να επιβάλλουν την αποδοχή του πραξικοπήματος και του καθεστώτος του Κιέβου ως «δημοκρατικού». Δείτε αναλυτικά τα μεταφρασμένα και σχολιασμένα έγγραφα που το ΑΚΚΕΛ ανήρτησε στο https://akkelparty.blogspot.com, όπως και στα δελτία τύπου και ανακοινώσεις του.

Όλα γίνονται για να επιβληθεί η ναζιστική χούντα του Κιέβου στον πολιτικό, επιχειρηματικό, εκκλησιαστικό κλπ χώρο.

Το ακόλουθο απόσπασμα εγγράφου στις αρχές του 2015 από την αμερικανική ΜΚΟ (OSIFE) του Soros αποκαλύπτει τί πρόβλημα είχαν με την Ε.Ε. οι πραξικοπηματίες του 2014 και έστησαν όλο αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια για να επιβάλλουν ανοχή και αποδοχή για το πραξικόπημα στην Ουκρανία και (όπως έκανε το κύκλωμά τους κατά της Ελλάδας, Κύπρου κλπ) να δηλητηριάσουν την εικόνα της Ρωσίας και τις σχέσεις της (πολιτικές, εκκλησιαστικές, οικονομικές, πολιτιστικές κλπ) με τα κράτη της Ε.Ε.: « … παρ’ όλα αυτά πολλοί παράγοντες εντός της ΕΕ διστάζουν να δεχθούν την επανάσταση Maidan ως δημοκρατική και την ουκρανική κυβέρνηση ως νόμιμη … Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει διαθέσιμη δημόσια μελέτη ή έκθεση που να χαρτογραφεί τις διαφορετικές φωνές στην ελληνική αντιπαράθεση-συζήτηση για την Ουκρανία. Το OSIFE θα ήθελε να συμπληρώσει το κενό, αναθέτοντας μία σύντομη έκθεση για να ενημερώσει τον δικό του προγραμματισμό». Δηλαδή, οι δύο ΜΚΟ, όπως αποκαλύπτεται από το έγγραφο της αμερικανικής ΜΚΟ του Soros, προσπαθούν από το 2015 να βρουν τρόπο για να επιβάλουν τους πραξικοπηματίες, που οι ίδιοι επέβαλαν στην Ουκρανία το 2014, ως «δημοκρατική και νόμμη κυβέρνηση».

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να απελευθερωθούν από τους Ναζί πραξικοπηματίες, πετώντας τον εγκάθετο Ποροσένκο από την εξουσία. Προτίμησαν ένα ηθοποιό που «έπαιζε τον Πρόεδρο» αλλά και αυτός ο Ζελένσκυ αποδείχτηκε ότι ήταν μέσα στην συμμορία, για αλλαγή που δεν ήταν αλλαγή. Σε αυτή την συμμορία που κατασκεύασε την ιδιωτική τους «Ορθόδοξη Εκκλησία» από άτομα που δεν είχαν ιερωσύνη. Τώρα θέλουν τους Κύπριους Ορθόδοξους να προσκυνήσουν την συμμορία.

Δυτικός έλεγχος στην εκλογή Αρχιεπισκόπου-Μητροπολιτών της Ελλάδας

Στην Ελλάδα από το 2019 έχουν αποκαλυφθεί άτομα της βρετανικής παρακρατικής ΜΚΟ που έγραψαν ανοιχτά σαν να θριαμβολογούσαν για τον έλεγχο που έχει επιβληθεί στην διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδας. Δηλαδή στην Ελλάδα έχουν επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό αυτά που οι αμερικανοεγγλέζοι τώρα προσπαθούν στην Κύπρο για εκλογή φιλικού Αρχιεπισκόπου προς αυτούς.

Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας είναι συνεργάτης του insidestory.gr (που είναι μέσα στο δίκτυο Greek Cluster της βρετανικής παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative), ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κλπ είναι και συγγραφέας ενός ακραία ρατσιστικού βιβλίου κατά της Ρωσίας εντός του οποίου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τον καταλυτικό αντιρωσικό έλεγχο που έχει «το κράτος» στην διοίκηση της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Για να ισοπεδώνει κάθε εκδήλωση και επιλογή που θεωρείται εκτός του ελέγχου.

Το ακόλουθο απόσπασμα (σελ. 389) από το βιβλίο «Η ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ» που έγραψε ο συγγραφέας τουριστικών οδηγών Αλέξανδρος Μασσαβέτας, παρουσιάζει θριαμβευτικά, σχεδόν σαν να πανηγυρίζει, την κατάσταση παρεμβάσεων χωρίς όριο μέσα στην Εκκλησία, ειδικά στην περίπτωση αυτή για την εκλογή Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών, οι οποίοι δεν θα είναι ανεξάρτητοι αλλά θα είναι προσανατολισμένοι προς την Δύση, ώστε να μην κινδυνεύουν πολιτικά και άλλα συμφέροντα από ανεξάρτητους και ελεύθερους Μητροπολίτες που επιθυμούν να έχουν ισορροπημένη σχέση και κανονικές σχέσεις με την ρωσική Εκκλησία. Σε μία επίδειξη ισχύος και ελέγχου αποκαλύπτει ότι οι Ιεράρχες παρακολουθούνται (γνώριζε δηλαδή από το 2019 για τις ακραίες παρανομίες των υποκλοπών που «έσκασαν» στα τέλη του 2022;) και το “κράτος” (το ελληνικό ή άλλο;) μπορεί εύκολα να επέμβει για οτιδήποτε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση γράφει για αντιρωσικές ενέργειες και επιβολή δυτικών συμφερόντων στους Ιεράρχες. Οτιδήποτε άλλο διατάξουν οι δυτικοί επιβάλλεται όπως έγινε για τον κορονοϊό. Απλώς διαβάστε:

«Η απειλή “ρωσικής άλωσης” της ελλαδικής Εκκλησίας πρέπει να θεωρηθεί σοβαρή μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Ανδρέας Λουδάρος πιστεύει πως μεταξύ των “ρωσόφιλων” μητροπολιτών πραγματικά επικίνδυνοι είναι μονάχα εκείνοι που διεκδικούν τα ανώτατα αξιώματα στην ελλαδική Εκκλησία για την επόμενη ημέρα. “Για παράδειγμα το να γίνει ένας κραυγαλέα φιλορώσος μητροπολίτης στην Θεσσαλονίκη, εκκλησιαστικά πολύ σημαντική καθώς πρόκειται για την δεύτερη σημαντικότερη πόλη του Βυζαντίου, θα ήταν πραγματική καταστροφή”.

Ειδικά το ενδεχόμενο ανάρρησης στον αρχιεπισκοπικό θρόνο μητροπολίτη που ταυτίζεται με τις θέσεις της Μόσχας το αποκλείουν κατηγορηματικά πηγές με καλή γνώση της εθνικής πολιτικής ασφαλείας. Οι πηγές αυτές επισημαίνουν πως ένα τέτοιο σενάριο “αντίκειται στο εθνικό συμφέρον” και δεν πρόκειται να επιτραπεί. Δεδομένου μάλιστα του ατελούς του χωρισμού Εκκλησίας και κράτους στην Ελλάδα, η παρέμβαση του κράτους προκειμένου να αποτρέψει κάτι που θεωρεί βλαπτικό για τα συμφέροντά του είναι πολύ εύκολη. “Οι υπηρεσίες ασφαλείας παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση των μητροπολιτών εκείνων που είναι γνωστό πως τρέφουν φιλοδοξίες για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο. Οποιοσδήποτε έχει εκφράσει φιλορωσικές θέσεις είτε θα εξαναγκαστεί εγκαίρως να μην υποβάλει υποψηφιότητα είτε να την αποσύρει, αν ποτέ υποβληθεί. Εν ανάγκη θα εξαντληθεί κάθε μέσο πίεσης” τονίζουν απερίφραστα οι εν λόγω πηγές»

Κάθε ομοιότητα-αναλογία με την Κύπρο ΔΕΝ είναι συμπτωματική.

Ο ελληνορωσικός διχασμός στην Ορθοδοξία επιβλήθηκε από τους Άγγλους παρακρατικούς που αποκαλύπτει το ΑΚΚΕΛ

Το ότι οι Άγγλοι παρακρατικοί είναι οι διαχρονικοί και χειρότεροι εχθροί του Ελληνισμού επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο διχασμός που έχει εκδηλωθεί εντός της Ορθοδοξίας με στόχο την αποκοπή της Ρωσικής Εκκλησίας και την επιβολή σχίσματος, οφείλεται σε καθοριστικό βαθμό στην υπόγεια και δόλια δράση της παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative (https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html) που άρχισε να εντείνεται από το 2017 και 2018 ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Η ΜΚΟ Integrity Initiative έλαβε περίπου 2.500.000 λίρες από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας μετά το 2017, σύμφωνα με τα χακεμένα έγγραφα-αιτήσεις χρηματοδότησης.

Με ανάλογο τρόπο όπως κατασκεύασαν λάσπη και την έριχναν εναντίον των Ελλήνων πριν από μία δεκαετία για να επιβάλουν τα Μνημόνια, κάνουν και για την Ρωσία. Το έγγραφο που παρουσιάζουμε (https://akkelparty.blogspot.com/2022/04/blog-post_11.html (τμήμα των εγγράφων της ΜΚΟ που διέρρευσαν από hackers το 2018) αποτελεί μέρος των περιεχομένων ενός σεμιναρίου που έγινε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 12 Νοεμβρίου 2018. Ομιλητής ήταν ο Victor Madeira (ακαδημαϊκός σε θέματα κατασκοπίας, ιστορίας κλπ), μεγαλοστέλεχος του Integrity Initiative και το παρουσίασε με τίτλο “H Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία: ένα κρατικό εργαλείο κακόβουλης επιρροής. Σε άλλα έγγραφα που διέρευσαν οι Άγγλοι το ονομάζουν Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για να μην συνδέσουν το «Μακεδονίας» με την Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκε ο Πυρήνας της Ελλάδας (Greek Cluster). Σε ένα ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, δηλαδή, οι Εγγλέζοι και άλλοι παρακρατικοί «εκπαίδευσαν» στρατολογημένους Έλληνες κατά της Ελλάδας και της ελληνορωσικής συνεργασίας. Προφανώς, ανάλογες παρουσιάσεις (αν όχι την ίδια) έκαναν και σε άλλες χώρες. Το βλέπετε στην Κύπρο.

Και όλα αυτά είναι ένα μικρό δείγμα από την ανατρεπτική δράση των παρακρατικών κυκλωμάτων ΗΠΑ-Βρετανίας. Το παρακράτος στις ΗΠΑ και τα πλοκάμια του στις δυτικές χώρες έστησαν το πρωτόγνωρο καθεστώς επεμβάσεων και καταστολής της ελεύθερης έκφρασης και συνεργασίας, σε ότι αφορά τις σχέσεις κρατών με την Ρωσία, χρησιμοποιώντας ως βασική δικαιολογία το αποδεδειγμένο πια ΨΕΜΑ ότι η Ρωσία επενέβη στις προεδρικές εκλογές που ανέδειξαν τον Trump ως Πρόεδρο των ΗΠΑ. Μόλις πρόσφατα ακόμη και ο Αμερικανός πολυολιγάρχης Mark Zuckerberg του Facebook υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ότι μία ομάδα μέσα στο FBI κατεύθυνε αυτή την εκστρατεία παραπληροφόρησης στην οποία ο ίδιος και η εταιρία του είχαν εμπλακεί. Μόνο το αμερικανικό παρακράτος κάνει τέτοιες παρεμβάσεις σε εκλογές και τώρα τις κάνει σε εσάς, τους Κύπριους Ορθόδοξους για να σας κάνει μπαλάκια του πινγκ πονγκ στο δικό του παρακρατικό «παιχνίδι».

Το ΑΚΚΕΛ ζητά από τους Κύπριους Ορθόδοξους να χαλάσουν το παρακρατικό παιχνίδι και να εκλέξουν υποψηφίους που συγκρούονται με αυτό το αμερικανοεγγλέζικο παρακράτος και τους αντίχριστους πράκτορές του στην Ουκρανία, που έκαναν εκκλησιαστικό πραξικόπημα μετά το πολιτικό.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6996840866, 6984581480

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6996840866, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.tiktok.com/@vakis_tsiompanidis

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

12/12/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

loading...