ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Πόσο πιο καλά ήταν τότε στα Σόδομα και Γόμορα…

Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς ηθικολόγος ή πουριτανός, για να βλέπει σήμερα με πολύ σκεπτικισμό γύρω του, κοριτσάκια να κυκλοφορούν παντού με μισόσκιστα παντελόνια, ή με σορτσάκια ψηλά ως το
... τσακ και με έξω τις κοιλιές τους στο... παρατρίχα!
Ή να βλέπει μαντράχαλους με γυμνά ζωγραφισμένα παντού χέρια και πόδια και πλάτες... και ομοφυλόφιλους να αγκαλιάζονται, να πασπατεύονται και να κάνουν συναθροίσεις και πανηγυρικές εκδηλώσεις αυτοονομαζόμενοι και... ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, με οδηγούς μάλιστα μπροστά τους τούς υπουργούς!
Να βλέπει στο διαδίκτυο ακραία πορνογραφία και ανθούσα παιδοπορνία στο φουλ με κοριτσάκια και αγοράκια 5 και 7 ετών να βιάζονται, τα δε ναρκωτικά χύμα παντού έως και νομιμοποιημένα πια... Ακόμα και γονείς δε, να βιάζουν ή να εκπορνεύουν τα παιδιά τους!
Να βλέπει μια τηλεόραση μόνο με έργα φονιάδων, ληστών, κι ως εκλεκτούς εκεί, κυρίως αγράμματους και απελέκητους κάθε είδους και γνωστές ξεπέτες που θα μας... αξιολογήσουν και καθοδηγήσουν...
Να βλέπει και την Βουλή των Ελλήνων να ετοιμάζει επίσημα την... ταυτότητα ονομασίας ενός άλλου φύλου που θα μπει θριαμβευτικά ως κρατούσα Αξία στην Κοινωνία και θα πολλαπλασιάζεται μάλιστα και δια της μεθόδου νομιμοποιημένης πια υιοθεσίας για την… «αναπαραγωγή» του είδους τους!
Είναι τελικά να σκέπτεται κανείς, συγκριτικά, πόσο πιο καλά ήταν τότε στα... Σόδομα και Γόμορα!

Κώστας Χατζιδάκης, πολιτικός συγγραφέας αρθρογράφος *
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]