Αποστάσεις βουλευτών της συμπολίτευσης από Κουρουμπλή

Η αμηχανία των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έγινε φανερή κατά τη συζήτηση της επερώτησης της ΝΔ σχετικά με τις ευθύνες για τη ρύπανση στον Σαρωνικό


Αποστάσεις από τους χειρισμούς του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, κυρίως ως προς το επικοινωνιακό επίπεδο πήραν βουλευτές της συμπολίτευσης με αφορμή την συζήτηση επερώτησης της ΝΔ για την καταστροφή στη θαλάσσια περιοχή της Αττικής.
Με τις τοποθετήσεις τους στη Βουλή αλλά και με όσα συζητούσαν στο περιστύλιο οι βουλευτές των δύο κομμάτων της συμπολίτευσης κατέστησαν φανερή την αμηχανία τους για τις δηλώσεις του υπουργού. Ενδεικτική, ήταν η περίπτωση του Νίκου Φίλη ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες «σε όλα τα επίπεδα». Ο πρώην υπουργός Παιδείας πήρε, όμως, αποστάσεις και από τους σκληρούς προσωπικούς διαξιφισμούς του κ. Κουρουμπλή με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. «Φοβάμαι πως μια συζήτηση με τόσο ενδιαφέρον καταλήγει να μην έχει αξία όταν καταντά σε ανταλλαγή προσωπικών αναφορών και επιθέσεων» είπε χαρακτηριστικά.
Αίσθηση προκάλεσε, όμως, και το γεγονός ότι από την αίθουσα της Ολομέλειας απουσίαζαν οι βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων που συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποστάσεις από τον κ. Κουρουμπλή πήρε, όμως, και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν ευθύνες σε όλη την ιεραρχία.
Βαρύ κλίμα επικρατούσε για τον κ. Κουρουμπλή και στα πηγαδάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Βουλευτής ανέφερε ότι ο κ. Κουρουμπλής θα όφειλε να δώσει πρώτα εξηγήσεις στην κοινωνία και να μην απαντά με επιθετικότητα στη ΝΔ όσο και αν είναι υπερβολικά εκείνα που του καταλογίζουν. «Ο Παναγιώτης έχει ενσωματώσει την ήττα» σχολίασε βουλευτής στο ίδιο πλαίσιο. Άλλοι υπογράμμιζαν την αστοχία των πρόσφατων δηλώσεών του πως οι θάλασσες της Αττικής είναι κατάλληλες για μπάνιο. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΕΡΛΑΙΟΚΥΛΙΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΡΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]