Η Μόσχα παρότρυνε τη Δύση να επιστρέψει το Κόσοβο στη Σερβία

Η Μόσχα παρότρυνε τη Δύση να επιστρέψει το Κοσσυφοπέδιο στη Σερβία, ως απάντηση στη δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την κυριαρχία. Τα λόγια του σεβασμού της κυριαρχίας από
τον ηγέτη ενός κράτους  που κατέστρεψε την παγκόσμια τάξη και διέλυσε την πρώην Γιουγκοσλαβία, είναι γεμάτα με εχθρότητα, επισημαίνει το δημοσίευμα επικαλούμενο τον επικεφαλής της επιτροπής ολοκλήρωσης της Ευρασίας, Λεονίντ Καλάσνικοφ, που σχολίασε τα λόγια του Προέδρου των ΗΠΑ στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών για το σεβασμό της κυριαρχίας των χωρών στον κόσμο, αναφέρει το πρακτορείο Tass.

“Οι εκκλήσεις για σεβασμό της κυριαρχίας από τον πρόεδρο ενός έθνους που κατέστρεψε ολόκληρη την παγκόσμια τάξη είναι κυνικές’
Ας ξεκινήσουμε από το Κοσσυφοπέδιο, ποιος χώρισε την πρώην Γιουγκοσλαβία;
Οι Ηνωμένες Πολιτείες άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας», δήλωσε ο Καλάσνικοφ.
Ο πολιτικός υπενθύμισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες  και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ παραβίασαν το κράτος δικαίου και εκείνες των αρχών του ΟΗΕ, καταστρέφοντας τη Γιουγκοσλαβία.
Η χρήση μεθόδων βίας, όχι δημοψηφίσματος, έχει χρησιμοποιηθεί για την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου.
Όσον αφορά τους παραλληλισμούς με την Κριμαία, σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία αποδέχθηκε τη γνώμη των πολιτών της χερσονήσου.
Οι πολίτες τη Κριμαίας συμμετείχαν εθελοντικά στη ψηφοφορία και επέλεξαν να ενταχθούν στη Ρωσία, καθώς η περιοχή βρισκόταν σε εμφύλια διαμάχη.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταστρέψει το διεθνές δίκαιο από μόνο τους, και τώρα προσπαθούν να μας διδάξουν.
Ο ίδιος θα καταλήξει: «Επιστρέψτε πρώτα το Κοσσυφοπέδιο!»
(tass.ru

)
--

The Hellenic Information Team
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η Μόσχα παρότρυνε τη Δύση να επιστρέψει το Κόσοβο στη Σερβία, και η δύση Commission, Eurogroup, Γαλλογερμανικός άξονας θα την δώσουν στη Σερβία επειδή το είπε η Ρωσία; Δυστυχώς που το λέω αλλά ότι έδαφος χάνετε από τον κεντρικό κορμό κερδίζεται μόνο με πόλεμο, αυτό έχει δείξει η Ιστορία. Αυτά να τα βλέπουμε και εδώ στην Ελλάδα, που κάποιοι Έλληνες ή Ελληνόφωνοι προδότες βλέπουν Τουρκική μειονότητα στη Θράκη, Τσαμουριά στην Ήπειρο και ανεξάρτητη Κρήτη κλπ Αν χάσεις έδαφός, μετά θες πόλεμο για να το κερδίσεις και δεν βλέπω και πολλούς να θέλουν να πάνε στο μέτωπο της μάχης την σήμερον ημέρα, θα φεύγουν για να μην πολεμήσουν με όλα τα μέσα μεταφοράς (πλοία, αεροπλάνα, τραίνα, ακόμα και με βάρκες) ή θα κλείνονται σε μοναστήρια, ΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]