Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Όχι βρε ακροδεξιό γκουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν, εγώ θα φταίω»

Το βράδυ της Τρίτης (18.12.2018) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο κανάλι Kontra και με αφορμή την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως… ψάχνει αφορμές να τον αναφέρει στις ανακοινώσεις του και γι’ αυτό «αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;».

«Αν κάνετε μια αναζήτηση στη Google και δείτε τις τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν όλες αναφορά σε εμένα, είναι σχεδόν αστείο. Για πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, πετάνε κι έναν Άδων Γεωργιάδη. Χθες (σ.σ. προχθες), ας πούμε, θέλουν να επιτεθούν στον Αλαφούζο και λένε: «όπως οι ανοησίες που λέει ο φίλος του κ. Γεωργιάδη, Άρης Πορτοσάλτε. Τσακώνονται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλαφούζο και πρέπει να βρει τον τρόπο ο Τσίπρας να βάλει σε κάποιο σημείο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ωραία, κάθε μέρα λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις ακροδεξιά, ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο. Αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Ποιος θα έχει, η Άνω Ραχούλα;», είπε.

loading...

2 thoughts on “Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Όχι βρε ακροδεξιό γκουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν, εγώ θα φταίω»

  1. Ο ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΑΧΡΕΙΟΣ.ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΜΙΛΗΣΕ.ΠΟΣΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.

  2. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΥΨΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΗΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.

Comments are closed.