Αναβίωση των Αγώνων Ταχύτητας σε ΤΑΤΟΙ και ΡΟΔΟ υπό την αιγίδα και στήριξη του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΑ

PRESS CONFERENCE για Αναβίωση των Αγώνων Ταχύτητας
στο ΤΑΤΟΙ και τη ΡΟΔΟ
Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο King George το σωματείο αγώνων DielpisFormula1 έδωσε Press Conference για την υλοποίηση της αναβίωσης των ιστορικών αγώνων ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Τατοίου, μετά από 35 χρόνια καθώς και την αναβίωση των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο στο Αεροδρόμιο Μαριτσών, μετά από 45 χρόνια.
Πρόκειται για αγώνες ταχύτητας κύρους που τελούνται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμο Ρόδου.

Η προσπάθεια αυτή έγινε μέσα στο πλαίσιο του μεγάλου project για την υλοποίηση του σχεδιασμού του DielpisFormula1 της πίστας των Αγώνων και την οργάνωση των αγώνων F1 στην περιοχή του Πειραιά -Δραπετσώνα-Κερατσίνι μετά την έγκριση του project από τον Bernie Ecclestone.

Η σημερινή αναγγελία της αναβίωσης των αγώνων ταχύτητος στο Ιστορικό αεροδρόμιο του Τατοΐου καθώς και της Ρόδου στο αεροδρόμιο των Μαριτσών τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του ΓΕΑ (Γεν. Επιτελείου Αεροπορίας) με την προοπτική να επεκταθεί σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος όπου ήδη έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός των αγωνιστικών διαδρομών.

Το συντονισμό είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Αλέπης, με την παρουσία από την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ του Σμήναρχου Κων/νου Μπούζου, και ομιλητές ήταν ο Βασίλης Αποστολοπούλος πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου και χορηγός των Αγώνων και ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος που με μεγάλη θέρμη, στηρίζει στην πόλη του αυτό το τεράστιο εγχείρημα των αγώνων. Ο καθηγητής τ. Υπουργός Δημήτρης Κρέμαστινος τόνισε τη σημασία των αγώνων ως θεματικό τουρισμό στη Ρόδο την πατρίδα του.

Ομιλητέs ήταν επίσης ο Νίκος Πασσαλής εκπροσωπώντας την ΟΜΑΕ (ομοσπονδία Μηχανοκίνητου αθλητισμού) και το αθλητικό σωματείο Startline.

Ο Θεόδωρος Χαραγκιώνης, πρώην οδηγός των αγώνων στο Τατόι και πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Ο γνωστός και παγκόσμιου φήμης πρόεδρος των ορθοπεδικών dr. Λάκης Νικολάου θα είναι ο Υπεύθυνος ιατρός όλων των αγώνων στην Επικράτεια που οργώνονται αγώνες

Η παρουσίαση έκλεισε με την ομιλία του εμπνευστή - οργανωτή των αγώνων ταχύτητος και Προέδρου του Σωματείου DielpisFormula1, αρχιτέκτονα dr. Θανάση Π. Παπαθεοδώρου αναλύοντας όλα τα θέματα γύρω από την διοργάνωση των αγώνων με τελικό στόχο πάντα την επίτευξη της έλευσης του κορυφαίου γεγονότος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού των αγώνων της Formula 1 στην Ελλάδα.

Παρόντες οι εκπρόσωποι του Χρυσού Χορηγού της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ κος Σηφάκης και κα Μ. Κόρακα

Φυσικά ο Dr B Αποστολοπουλος χορηγός Ομίλου Ιατρικού Κέντρου

Χορηγοί των αγώνων η εταιρία Coral - Shell του ομίλου Βαρδινογιάννη, η Blue Star , η Aegean Airlines, και χορηγοί επικοινωνίας οι εκδόσεις Λιβάνη - εφημερίδα Νέα Σελίδα, Free Sunday, Attica tv, Κανάλι 1 Πειραιά, 98,4fm, SNP news.

Όλη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του ιστορικού Ξενοδοχείου king George.

Παρόντες από τον πολιτικό, τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και τον χώρο των αυτοκινήτων ήταν Σήφης και Μινα Βαλυράκη, ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, ο τ.Περιφερειάρχης Αιγαίου Γιώργος Πουσσαίος, ο Γιάννης Βουλγαράκης μέλος Πολιτικού σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωπος της USSA Αμερικανική Ακαδημία των Σπορ η Mrs B B Weldon, εκπρόσωπος Aegean Airlines Σταυρούλα Σαλούτση, η Λιάνα Σκουρλή Πρόεδρος του Ελληνικού συλλόγου Μαρία Κάλλας, η γκαλερίστα Σούλα Παπουτσίδη, ο εκδότης Χρήστος Κύρτσος κα.

Αθήνα, Διέλπις Περι Αγώνων

12/09/2017 Γραφείο Τύπου
[email protected], dielpisformula1.blogspot.com, tel: 2106515345 – 6930855160, address: Aspasias 70, Holargos, Athens, 15561
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]