Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων: "ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!
Τα νέα ήθη που επιχειρεί η Κυβέρνηση να επιβάλει δια της αστυνομίας, θα μας βρουν στις επάλξεις του αγώνα για μια αστυνομία η οποία θα είναι δίπλα και όχι απέναντι στους συμπολίτες μας.

Είναι η πρώτη φορά, που ένα σημαντικό τμήμα των Σωμάτων Ασφαλείας, λαμβάνει τόσο σημαντική στάση υπέρ του λαού και κατά της ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Θέλω να πιστεύω, πως το παράδειγμά τους, θ' ακολουθήσουν και τα άλλα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

H Κυβέρνηση, αγνοώντας την κατακραυγή που προκαλούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων, δέσμια των μνημονιακών της συμφωνιών με τους δανειστές της χώρας και κατά παράβαση των όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά, δίνει το «πράσινο φως» για εφαρμογή και αυτών των άδικων και παράλογων μέτρων καταλήστευσης της περιουσίας των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στη δυσχερή θέση της αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους.

Η Ομοσπονδία μας, συντάσσεται με όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς και καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία της περιουσίας που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες.

Επίσης, να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει συναδέλφους μας για να εφαρμόσει μια πολιτική που θα πετά στο δρόμο ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης.

Τα νέα ήθη που επιχειρεί η Κυβέρνηση να επιβάλει δια της αστυνομίας, θα μας βρουν στις επάλξεις του αγώνα για μια αστυνομία η οποία θα είναι δίπλα και όχι απέναντι στους συμπολίτες μας.

Προερχόμαστε από τα λαϊκά στρώματα και πρώτιστο μέλημά μας είναι η διασφάλιση των καλών μας σχέσεων με την κοινωνία και τους ανθρώπους που βλέπουν τον αστυνομικό ως φίλο και συμπαραστάτη στη δυστυχία του και όχι ως «φόβητρο» για να μη διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.


O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚωνσταντίνοςΠηγή
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]