Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017

Στ. Κοντονής: Θα επανακατατεθεί η τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης

Σε συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα τονίζει ότι «η Αριστερά δεν δικαιούται να κάνει πίσω σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν θα κάνει».


Επιμένει στην επανακατάθεση της τροπολογίας για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Σε συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα τονίζει ότι «η Αριστερά δεν δικαιούται να κάνει πίσω σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν θα κάνει».

«Βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτοφανείς καταστάσεις», τονίζει ο υπουργός, «αφού για πρώτη φορά η αντιπολίτευση δηλώνει μεν ότι συμφωνεί, αλλά δεν ψηφίζει τελικά την τροπολογία καθαρά για μικροπολιτικούς λόγους. Αυτό συνιστά πολιτικό παραλογισμό. Θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο του Αντώνη Ρουπακιώτη για τα ναρκωτικά».

Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, πρόθεση του κ. Κοντονή είναι σύντομα να φέρει εκ νέου την τροπολογία σε άλλο νομοσχέδιο, αφού πρώτα δοθεί χρόνος στα κόμματα να κατανοήσουν ότι δεν πρόκειται για διάταξη που θίγει τα εθνικά συμφέροντα. «Δεν θέλουμε να δημιουργούνται εντυπώσεις. Γι' αυτό θεωρώ ότι ένα αναγκαίο χρονικό διάστημα θα καταστήσει σαφές προς όλους ότι η διάταξη δεν εμπεριέχει τίποτα δόλιο και, σε κάθε περίπτωση, οι διεθνείς Συνθήκες της χώρας είναι απολύτως δεσμευτικές για τα ελληνικά δικαστήρια», αναφέρει ο υπουργός.

πηγη

6 σχόλια :

 1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΤΣΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΗΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΚΕΙ Ο CONTONIESCU ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΤΖΑΜΠΑ CASCAVAL ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ? ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μια ζωή ανθέλληνες και προδότες ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να γίνει και Ελληνική Ένωση Ελλήνων Κωνσταντινούπολης και Τουρκίας,.κύριε Κοντονή, τη γνώμη σας. και αυτό μέσα στα Ανθρώπινα δικαιώματα είναι, Τολμήστε το κύριε????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΘΙΚΙΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΞΑΣ.ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΥΣΤ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΞΑΤΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή