ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ: Πείτε αντίο στην προαγωγή αν…

Με διαδικασίες εξπρές καλούνται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αξιολόγησης οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλιώς χάνουν το δικαίωμα προαγωγών.


Τροπολογία που κατέθεσαν στην Βουλή, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης προβλέπει τον αποκλεισμό από τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων όλων των υπαλλήλων που δεν θα συμπληρώσουν την έκθεση αξιολόγησης εντός προθεσμίας δέκα ημερών.

Αναλυτικά προβλέπει:

1. Εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την έναρξη ισχύος του παρόντος, ο αξιολογούμενος υποχρεούται να προμηθευτεί και να υποβάλει στον Α” αξιολογητή την έκθεση αξιολόγησής του, συμπληρωμένη κατά το σκέλος που τον αφορά, κοινοποιώντας τη ταυτόχρονα στην οικεία Διεύθυνση Προσωπικού ή Διοικητικού.

2. α) Εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την υποβολή της έκθεσης αξιολόγησης από τον αξιολογούμενο, ο Α” αξιολογητής υποχρεούται να υποβάλει στον Β” αξιολογητή την έκθεση αξιολόγησης, συμπληρωμένη κατά το σκέλος που τον αφορά, και να την κοινοποιήσει στην οικεία Διεύθυνση Προσωπικού ή Διοικητικού.

β) Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της προθεσμίας της παρ. 1, η διαδικασία δεν αναστέλλεται και η έκθεση αξιολόγησης συντάσσεται απευθείας από τον Α” αξιολογητή, χωρίς εν προκειμένω να εφαρμόζεται η διαδικασία του άρθρου 19. Ο Α” Αξιολογητής υποβάλει την έκθεση αξιολόγησης στον Β” αξιολογητή και την κοινοποιεί στην οικεία Διεύθυνση Προσωπικού ή Διοικητικού εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από το πέρας της προθεσμίας της παρ. 1.

3. α) Εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την υποβολή της έκθεσης αξιολόγησης από τον Α” αξιολογητή, ο Β” αξιολογητής υποχρεούται να υποβάλει στην οικεία Διεύθυνση Προσωπικού ή Διοικητικού την έκθεση αξιολόγησης, συμπληρωμένη κατά το σκέλος που τον αφορά.

β) Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτων των προθεσμιών της παρ. 2, η διαδικασία δεν αναστέλλεται, η έκθεση αξιολόγησης συντάσσεται απευθείας από τον Β” αξιολογητή και υποβάλλεται στην οικεία Διεύθυνση Προσωπικού ή Διοικητικού εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από το πέρας των προθεσμιών της παρ. 2 κατά περίπτωση και πάντως εντός ενός (1) μήνα από την έναρξη ισχύος του παρόντος.

4. Οι αξιολογητές των υπαλλήλων, όπως προσδιορίζονται στο άρθρο 15, αν υπαιτίως δεν εκπληρώνουν την υποχρέωση αξιολόγησης των υφισταμένων τους, δεν δύνανται να συμμετέχουν σε διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3528/2007 (Α” 26) και του ν. 3584/2007 (Α” 143) ή σύμφωνα με άλλες γενικές ή ειδικές διατάξεις.

5. Η προηγούμενη βεβαίωση της τήρησης των υποχρεώσεων των παρ. 2 και 3 από την οικεία Διεύθυνση Προσωπικού ή Διοικητικού συνιστά προϋπόθεση για να συμμετάσχει ο ενδιαφερόμενος υπάλληλος σε διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3528/2007 και του ν. 3584/2007 ή σύμφωνα με άλλες γενικές ή ειδικές διατάξεις.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Το αυτονοητο ειναι εσσαει το ζητουμενο σαυτη την χωρα των ΔΥ και των ρετιρε!!Ξεχαστηκε και η αξιολογηση στο δημοσιο οπως και τοσα αλλα.Το προτεινε η τροικα αρχικα θεωρωντας οτι εχει να κανει με ενα φυσιολογικο κρατος.Αμ δε!!Οι μεν Σαμαροβενιζελοι υποκρινονταν οτι συμφωνουσαν οι δε Τσιπροκαμμενοι ηταν αντιθετοι. Να μην αναφερθω καλυτερα στην λυσσωδη αρνηση των κρατικων συντεχνιων.Κατα την γνωμη μου να να γιατι δεν εγινε και δεν θα γινει και τωρα παρ ολες τις 'προσπαθειες' της κ.Γεροβασιλη: 1)Θα αποδεικνυονταν οτι ισως οι μισοι και παραπανω αν δεν ειχαν πλαστα πτυχια και απολυτηρια σιγουρα ειχαν πλαστα πιστοποιητικα γλωσσομαθιας,οικογενειακης καταστασης και οτι μπορει να χωρεσει ο νους του ανθρωπου. 2)Θα αποδεικυονταν οτι οι μισοι και παραπανω ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.Το κρατος ΠΑΝΤΑ ειχε πλαισιο νομιμοτητας απλα ομως το παραβιαζε καταφωρα. 3)Θα επρεπε εστω και καποιοι να πανε σπιτι τους για την τιμη της αξιολογησης (παιδοφιλ,επιορκοι,ανεπαρκεις,εξαφανισμενοι κλπ) 4)Θα αποδεικνυονταν πολλαπλοι μισθοι επι χρονια και αλλα ασσυληπτα.5)Οποιος μπηκε στο δημοσιο παρανομα η προσκομισε πλαστα πτυχια κλπ θα επρεπε ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ συμφωνα και με παρομοιες νομολογιες δικαστηριων αλλα και να παει φυλακη(συμφωνα με τις διαταξεις περι καταχραστων του δημοσιου) 6)Οι δημοσιοι υπολογοι που υπεγραφαν τις παρανομες αυτες αποφασεις προσληψης η ΔΕΝ ΗΛΕΓΧΑΝ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ τα δικαιολογητικα(ΔΙΚΑΤΣΑ κλπ) θα επρεπε να διωχθουν ποινικα (για το αδικημα της κακουργηματικης απιστιας περι την υπηρεσια) αλλα και αστικα για την ζημια που προξενησαν στο δημοσιο και στους φορολογουμενους που πληρωναν τους απατεωνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΠΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ , ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ??????????????

   Διαγραφή
 2. ΤΟ ΜΠΑΤΗΡΟ-ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΨΩΦΗΣΕ
  ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ ΛΕΠΙΔΑ ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ ΛΕΠΙΔΑ

  Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
  ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ Κυρ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ Κυρ ΚΑΘΗΓΗΤΗ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]