Βαξεβάνης για την υπόθεση Αυγενάκη: Σοκαριστική η σιωπή του πολιτικού κόσμου

Βουλευτές, άριστοι κατά τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν ευθείες σχέσεις ή συναλλαγές με εγκληματικές ομάδες, τόνισε ο δημοσιογράφος

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και το Live News με τον Δημήτρη Χατζηνικόλα, ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης χαρακτήρισε σοκαριστική τη σιωπή του πολιτικού κόσμου, καθώς, όπως ανέφερε, βουλευτές, άριστοι κατά τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν ευθείες σχέσεις ή συναλλαγές με εγκληματικές ομάδες.
“Υπάρχει ένα δημοσίευμα στο οποίο ο κ. Αυγενάκης μιλάει με μία ομάδα εγκληματική, που ο συνομιλητής του έχει καταδικαστεί σε 11 χρόνια φυλακή για εμπόριο χρυσού. Ο κ. Αυγενάκης συνομιλεί μαζί του, του κάνει ρουσφέτια, του δίνουν δώρα πουκαμισάκια, φορέματα για τη γυναίκα του” συμπληρώνει ο Κώστας Βαξεβάνης για την υπόθεση.
“Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., επικεφαλής της φρουράς της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη συνομιλεί με τα ίδια άτομα, για όπλα, για πινακίδες, για εξυπηρετήσεις” πρόσθεσε ο κ. Βαξεβάνης που αναφέρθηκε εκτενώς στις απειλές σε βάρος του προσώπου του.

loading...