Να δεις που τελικά μια σαρία θα την χρειαζόμασταν.

 

Ο τραβεστί που διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά είπε ότι όσοι γονείς αντιδρούν «δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά» 
Βγαίνουν και λένε τέτοια πράγματα και δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας να επέμβει;;έλεος πια!!
Αν θυμαμαι καλά, παλιά δεν τους ελεγαν ΛΟΑΤΚΙ, drag queens, τραβεστι και παρομοια.
Τους ελεγαν καπως αλλοιως.
Μετα ηλθε η Μεταπολιτευση, η “πλερια ελευθερια”, η “δημοκρατια” και τωρα , αν τους αποκαλεσει καποιος οπως τους ελεγαν παλια, μπουζουριαζεται για “κηρυγματα μισους” και για ρατσισμο.
Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 η RawBee Candles για τους γονείς που αντέδρασαν (όπως και έπρεπε άλλωστε) στην «πρωτοβουλία» που κάποιοι… σκέφτηκαν, δηλαδή μία Drag Queen να διαβάζει παραμύθια σε παιδάκια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον τους λέγοντας ότι αυτοί οι γονείς «δεν έχουν φως μέσα τους» και «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά».

«Ήταν περίπου 30 παιδάκια με τους γονείς του στην αίθουσα. Ξεκινήσαμε με τα ονόματά τους, το αγαπημένο τους χρώμα, για να σπάσουμε τον πάγο και να μπούμε σε ένα κλίμα. Ακολούθησε η ανάγνωση του παραμυθιού και μετά από αυτό ρωτήσαμε τα παιδιά πως αισθάνονται και όλα ήταν πολύ χαρούμενα», ανέφερε αρχικά για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε.

Απαντώντας έπειτα σε ερώτηση για το αν κάποιο παιδί είχε απορία για τους λόγους που είναι βαμμένος ή για τα ρούχα του, είπε:

«Εγώ  δεν πήγα σε αυτή την εκδήλωση για να σεξουαλικοποιήσω τα παιδιά ή για να τους πω οτιδήποτε σχετικά με τον δικό μου σεξουαλικό προσανατολισμό. Πήγα σε αυτή την εκδήλωση ως καλλιτέχνης για να διαβάσω ένα παραμύθι στα παιδιά με έναν θεατρικό τρόπο και πιστεύω ότι τα παιδιά το καταλάβαν αυτό».

«Χρησιμοποιήσαμε τη ΛΟΑΤΚΙ σημαία για να ρωτήσω τα παιδάκια ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα και στη συνέχεια τα ρωτήσαμε αν ξέρουν τι είναι αυτή η σημαία» δήλωσε στη συνέχεια.

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν, απάντησε: «Οι αντιδράσεις όλες αυτές απαντούν από μόνες τους. Όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους με όποιον τρόπο θέλουν δημόσια. Παρόλα αυτά, είναι στον κάθε άνθρωπο να έχει αναπτύξει μια κριτική ικανότητα ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι άποψη και τι δεν είναι»

loading...