Τα Μυστικά του Στίγμα. Το Γράμμα του Διός που Καταργήθηκε

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Το γράμμα… ς (SΤΊΓΜΑ)

Το γράμμα ς… είναι η ΟΔΟΣ προς το
ΦΩΣ=1500=>6…..που επέρχεται δια μέσω του Ε=5…..στο επόμενο στοιχείο της ΓΑΙΑΣ …όπου την περιλούζει….και είναι ο ΑΙΘΗΡ. Με την εμφάνιση του Ι=10…..της Ιεράς Τετρακτύος ….. μετατρέπεται…. σε ΕΙ=5+10=15=>6. ……δηλα δή η εμφάνισις του ΕΞ/6….του πρώτου ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Μία 21 του μηνός… είχα τη χαρά να προσθέσω για πρώτη φορά… το γράμμα αυτό. Η ΛΕΞΙΣ… έγινε ΕΛΞΙΣ… και διέγειρε τον Έλικα μου… κι έγινε ΕΛΙΞΣ… κι εκεί καπάκι επάνω μετέτρεψα το Σ… σε ς… και βγήκε η νέα λέξις ΕΛΙΞς=111. Που η σημασία της έχει να κάμει ότι ισοδυναμεί με τη λέξη ΠΑΙΔΕΙΑ. Φυσικά επειδή εκείνη η μέρα… ήταν μια μέρα… φωτεινή… κι αποκωδικοποίησα την Πρώτη Ιερά Τετρακτύ… του Πυθαγόρα… όλα ξετιλύχτηκαν μόνα τους… !

Απλά κάνω μία αναφορά… και δεν επεκτείνομαι περαιτέρω… αλλά πλέον οφείλω να σας γράψω… ότι ο ΕΛΙΚΑΣ… του καθενός από εμάς… ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ… αρκεί να βάλετε μπρος τη «μηχανή» σας για να δουλέψει…!

Ο αριθμός 6… που αντιπροσωπεύει… τον Κεραύνιο Δία… που θα σας αποκαλυφτεί πάραυτα και θα γονιμοποιήσει τα κύτταρά σας. Ο αριθμός 6… είναι ο αριθμός της Ψυχής… κι έρχεται να σας χαιρετίσει κι από κοντά.

ΧΑΙΡΕ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ.

ΕΙΜΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ. Η ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ. ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟΝ ΜΕΡΟΣ… ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ=ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ-ΑΡΡΗΤΟΙ-ΣΙΩΠΗΛΟΙ-ΑΘΕΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ: ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥ.

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΩΝ ΕΞ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ… ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΞ: ΗΤΟΙ…6Χ6=36… Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ….ΕΞ….ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΑΙ ΕΙΣ 6 ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΝ ΕΠΙ 1+2+3+4=36Χ10=360. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ… 360 ΜΟΙΡΕΣ/ΣΤΑΥΡΟΙ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΡΕΣΕΙΣ… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ….! ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ… ΕΙΣ ΤΗΝ…. ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.

ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ…. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΝ…. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ. ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ… ΕΙΜΑΙ Η ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ… ΟΥΣΑ ΨΥΧΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΞΕΩΣ… ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ… ΕΣΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ… ΕΞΑΣ.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ.

ΕΙΜΑΙ Η ΨΥΧΗ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΥΡΑ. ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟΝ. ΘΕΡΑΠΕΥΩ ΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟΝ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΑΚΡΙΒΩΣ… ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ…ΠΤΕΡΑ….! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ…! ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ…!
ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ… ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΤΟΥ ΖΩΟΓΟΝΙΚΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ… ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΖΩΟΓΟΝΙΚΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ… ΤΟΤΕ ΩΣ ΟΝ… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΘΟΛΟΥ. ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ.

… ΧΜΜΜ…!… ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΝΑΙ…ΣΥΝΘΕΣΕ ΜΕ…. 6Χ4=24. ΩΣ ΕΞ…ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ… ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ. ΩΣ 24… ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ, ΟΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ… ΔΙΟΤΙ: 24 Χ 90 (ΜΟΙΡΕΣ) = 2.160.

ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ…! ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΑΙ; ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ… ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΤΩΝ 90 (ΜΟΙΡΩΝ)…. ΟΠΟΥ ΟΙ 90 (ΜΟΙΡΕΣ) ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ… ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 2.160 ΜΟΙΡΕΣ… 24 ΦΟΡΕΣ… ΤΗΝ ΑΛΑΘΗΤΟΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ…. ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ… ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΙΣ 90 ΜΟΙΡΕΣ … ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ- ΘΥΡΑ… ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 2.160 ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΟΝΙΚΟΝ ΚΥΒΟΝ …. ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ: ΗΤΟΙ 2.160:10=216… ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ… ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ.

ΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΥΛΟ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ… ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ… ΔΑΥΛΟΣ ΠΥΡΙΝΟΣ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ… ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ( Ι )… Ο ΔΑΥΛΟΣ… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΥΛΟΣ (ΠΕΡΑΣΜΑ)… ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ. ΟΥΤΩΣ Η ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΗ… ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ… ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΘΥΡΑ. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ… Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 4ου και 10ου ΖΩΔΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ… ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ… ΑΡΑΓΕ… ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 36-10-(24)-10;

ΤΟ ΞΕΡΩ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΧΜΜΜ….! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ … ΚΑΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ… ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ…!

ΤΟ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟ. ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΜΑΘΕΣ ΟΜΩΣ… ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 36-10-(24)-10… ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ… ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙΣ;

ΑΧΧΧΧ…! ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΣΥΝΠΑΝ…..

ΠΟΣΟΝ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ……

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….

ΟΠΟΥ ΠΙΠΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΥΝ….

ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…..

ΑΑΑΧΧΧΧ…! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΕ….

Ω ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ…. ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ…

ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΣΟΥ….

ΕΙΣ ΤΟ ΕΚ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΣΟΥ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΘΛΙΒΕΤΑΙ… ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ… ΚΑΘΩΣ ΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ… (ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ)… ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΙΚΟΚΕΡΟΥ… ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑΝ ΠΥΛΗΝ… ΟΤΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ… Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΑΝΟΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΝ… ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ… ΔΙΟΤΙ Η ΨΥΧΗ… ΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ… ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ… ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΩΝ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΑΙ (Ε.Ι.)

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Ioannis Stogiannos
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

25 σχόλια :

 1. ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΛΟΓΟΣ:
  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑ ΜΑΓΕΙΑ..!!!!!

  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

  ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

  ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"...

  ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ...

  ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ".....ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "...ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" ...

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

  ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε χαμένε, εσύ δεν λες πως δεν σε ενδιαφέρουν οι Θρησκείες και όλες τις σχετικές αηδίες;

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΑΜΑ 9.31 ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ...

   ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΜΟΝΑΧΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΜΑ ΔΕΙΤΕ...!!!!

   ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΤΕ??

   ΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ...

   ΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑΑΑΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ??

   Διαγραφή
  3. Τελικά είσαι τομάρι. Είσαι πορωμένος και θα σου βγει σε κακό, περίμενε.

   Διαγραφή
 2. απ' οτι βλεπω το παγανελι εχει φτιαξει και ιστοσελιδα και ασχολειται αποκλειστικα με την ουφολογια
  και μετα ψαχνουμε να βρουμε γιατι χρεοκοπησε η ελλαδα

  https://www.diadrastika.com/tag/ioannis-stogiannos-i-ellanios-ifigenis-e-i/page/2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ,Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΑΜΥΘΗΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ....

   ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 180 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 30 ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΟΤΣΑΙΛΝΤ ΦΤΩΧΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

   ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 2.5 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

   ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ 1945 ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΡΕΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β/ΠΠ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ??

   Διαγραφή
  3. Giannis Paterakis19 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:48 μ.μ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ O ΣΚΑΤΟΓΥΦΤAS ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
   ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΜΕΤΑ Ο ΘΕΟΣ.

   ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΨΕΥΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
   ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥΨΩΡΑ ΤΑΚΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

   ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

   ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΟΥ:

   2012-1000-SLW-0010-0524

   ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ:

   2012-1000-SLW-0010-0524

   ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
   ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΩΝ
   ΟΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΥΝ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ. Ή ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΤΑΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

   ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

   Διαγραφή
  4. Giannis Paterakis20 Σεπτεμβρίου 2017 - 4:17 μ.μ.

   ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΑΜΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ
   Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΛΟΜΕΝΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ Τ' @@ ΤΟΥΣ
   ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ
   ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
   ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;

   Ο Σώρρας είναι πάνω από τον Πούτιν και τον Ομπάμα...
   Καλογερόπουλος και Μπαλαντίνας σε παλαβομάρες για τα παγκόσμια καταπιστεύματα. Έλεος...

   https://www.youtube.com/watch?v=PtC8nvSzhEM

   Διαγραφή
  5. Giannis Paterakis19 Σεπτεμβρίου 2017 - 4:55 μ.μ.
   ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 2012-1000-SLW-0010-0524 ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΧΛΕΣ.

   ΑΥΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ.
   ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (SLW - Stephen Louis Wozny)_ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ

   ΟΥ!!! ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΩΠΟΔΥΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
   ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ
   ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.
   ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
   ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

   ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ Ο ΦΕΣΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΙΑ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ;
   ΟΥΤΕ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

   ΔΕΣΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
   ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.


   Με πλαστά έγγραφα στο ΤΧΣ αγοράζεις τράπεζες;
   http://mignatiou.com/2017/02/i-megali-apati-tou-artemiou-sorra-ke-to-katathetirio-ton-600-dis-dolarion-ston-kanada/

   Διαγραφή
  6. ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΑΠΤΗΡΟΠΟΥΛΕ, ΕΛΕΟΣ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΣ ΤΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΙΓΥΦΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

   Διαγραφή
  7. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
   ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
   ΨΑΞΕ ΡΕ ΖΩΩΟΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΦΤΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΕΣ.
   ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

   Διαγραφή
  8. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ...

   ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  9. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΟΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΤΟΣΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ....

   ΞΑΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΧΣ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

   ΒΡΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ,ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΦΟΥΤΑΝΟΣΠΟΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΝΑ ΚΑΙ ΡΗΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

   ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ...

   Διαγραφή
  10. ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΩΟ
   ΟΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ
   ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ.
   ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
   ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 2.800 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΛΟΥΜΕ.
   ΑΛΛΑ ΟΧΙ 1 ΔΙΣ ΔΕΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ

   ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΜΗΤΗΡ.

   Διαγραφή
  11. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΝΕ ΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΧΩΣΩ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΙΣΤΗΣΕ ΚΑΘΙΚΙ.

   Διαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΝΥΧΤΩ ΑΔΙΚΑ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΟΥΜΠΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ...

   ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΒΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΝΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙ ΔΟΛΟ Η ΑΠΑΤΗ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ....

   ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΒΟΥΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ 11.35 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ...

   ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ??
   ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ??

   ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΕΥΛΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ??

   ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ,ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΤΟ ΓΑΜΠΡΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ??

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ...

   ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΥΣ...!!!!😀😀😀

   ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ,ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Διαγραφή
  13. ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΑΑΑΣ....
   ΠΑΡΕ ΓΥΦΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ

   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών αι ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

   - Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

   - Διασπορά ψευδών ειδήσεων

   - Απόπειρες απάτης

   - Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

   - Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

   - Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

   Διαγραφή
  14. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΜΠΩΔΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...

   ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΗ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΧΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...

   30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ??

   ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ??

   ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ??

   Διαγραφή
 3. Νικόλαος Γεωργιάδης

  ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ....

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ......ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....

  ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ.....

  ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΛΟΧΕΡΑ, ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ......

  ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ¨ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟ".....
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ"...ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ.....

  ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ...ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.....

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Shalom Αβρααμ......Ωωωωω Shalom Σεβαστε Ραββινε οποια εκπληξη μας να σας εχωμεν πλησιον μας πως και εγινεν αυτο?....Ναι Αβρααμ χαιρομαι που εξπλησεσαι αλλα και εγω με αυτο που θα σου πω θα εκπλαγεις τα μαλα (μα και εισ εσε κουφαλα) λοιπον τα κεντρικα αποφασιαν και να εχεις υποψιν σου οτι τα ποσα (θα σου τα στειλλω με μαιλ αναλυτικα) για την απελευιερωση ειναι 10.000 ευρω για τον καθενα απο τα μελλη της συμμοριας που εξυηρετουσε τα σχεδια μας εδωθησαν απο εμας ετσι ωστε να συνεχισουμε το πλανο τησ επειχειρησης μας με τον πρωην υπαλληλο μας τον μαυριδερο αθιγγανο και τα σερναμενα κοπρανα που τρωγανε απο λιγες τσαπελες που αποστελανε απο την μανα Πατριδα την χαιφα.......
   ωωωω Σεβαστε Ραββινε μενω εκληκτος δηλαδη αμα τους κλεισουν ισοβια μετα την δικη θα χασουμε και τα χρηματα της εγγυησησ που δωσαμεν?.....μην φοβου Αβρααμ μη φοβου ολα τα εχουμε υπολογισει και τα χρηματα θα υπερκαλυφθουν διπλασιως ισωσ και τριπλασιως...Μακαρι Σεβαστε Ραββινε μακαρι αλλα θα τολμησω να ερωτησω πως θα καλυφθουν ολα αυτα τα χρηματα??......Αβρααμ οταν εγκλεισθουν εις τας φυλακας Κορυδαλλου οταν θα αρχισει ο σοδομισμος ο ανηλεης ινα περισωσωσιν τα περισουθφρια τους θα πρεποει να καταβαλωσιν σημαντικα ποσα δια να περισσωσιν τα περικλανοιδι των τους ε λοιπον το κυκλωμα ειναι αποολυτα ελεγχομενον απο εμας ολα οσα μασησανε με τις μεταλαβιες και τις τσαπελες θα γυρισουν σε εμας απλο Αβρααμ απλο!!......Ωωωωω σεβαστε Ραββινε θαυματα τα πλανα σου μονον ευγε μπορω να ειπω και τοση σοφια μονον ο Δαυιδ μπορει να σας εδωσεν.....Ναι Αβρααμ ολα τα ελεγχουμε δωσε ευρω σωσε κωλοτρυπιδα ειναι υτο ''ΜΟΤΟ'' ΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ!!!!..ποιος νομισε οτι θα αφηναμε ενα κοπρανο να καταφαγει ολα αυτα τα χρηματα μονος του και να γινει κατι τις? κοπρανο εγενηθη κοπρανο θα αποθανει διοτι μολις τελευτησουν τα χρηματα θα δωσωμεν εντολη να τελευτησουν και αυτοι ολοι τους......Θαυμασμος Σεβαστε Ραββινε Θαυμασμος μονο εμεις μπορουσαμε να ξεκαθαρισουμε αυτη την γλοιωδη αμοιβαδα την ρυπαρη Γυφτικια που τυνγχανει και ζει μονον ΕΜΕΙΣ....ΑVENUSALOM MELEHEM,,,HAVA NAGILA HAVA....ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ KALATRAVA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΡΟΜΑ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΗΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ.....!!!! salom....salom..

   Διαγραφή
  2. Ωρε μπατηρομπινε καμπινε τηνε παίζεις καθόλου ρε χαζοβιόλη?????? αααχαααα

   Διαγραφή
  3. αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   δεν υπαρχει λεμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   Σωρρας Πατερακης Βουλτεψη Χατζηνικολαου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα διασκεδαση καργα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ουτε στον σεφερλη δεν διασκεδαζαμε τοσο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  4. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΡΕΞΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ??

   ΒΡΕ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΑΒΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΑΥΡΙΟ....

   Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
   Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ
   ΟΥ !!!! ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]