Με επικεφαλής τον αρχηγό της ΕΛΑΣ η πορεία διαμαρτυρίας των ενστόλων ενόψει ΔΕΘ

Απαιτούν μεταξύ τη συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ για τα μισθολόγια και την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου για τις συντάξεις

Στους δρόμους για μία ακόμη φορά βγήκαν οι ένστολοι, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους και την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ για τα μισθολόγιά τους. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εν όψει της έναρξης της 82ης Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Οι Ομοσπονδίες των Εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στο άγαλμα του Βενιζέλου, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην 82η ΔΕΘ και θα καταλήξουν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.), Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.).

Να σημειωθεί ότι το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος συνομίλησε για λίγη ώρα με συγκεντρωθέντες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Στη σχετική τους ανακοίνωση οι Ομοσπονδίες αναφέρουν:

«Ο Διαρκής και ανυποχώρητος αγώνας του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σηματοδοτεί μια πορεία δίχως τέλος έως την οριστική Επικράτηση και Δικαίωση του σκοπού του.

Αυτή η προσπάθεια, θα ευοδωθεί μέσα από την σκληρή και επίμοχθη διαδικασία ενάντια σε κάθε τι που επιβουλεύεται τον Ιερό μας Αγώνα και την μεγάλη Εθνική προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για την Ανόρθωση της Χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων Πολιτών.

Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης και η εξαπάτηση που υποστήκαμε μας οδηγεί όλους στην κοινή συστράτευση για την ανατροπή των πιο αντιλαϊκών μέτρων που επεβλήθησαν στην Κοινωνία και μάλιστα από μια συγκυβέρνηση που ενστερνίζεται τις αξίες και τη φιλοσοφία της Αριστεράς.

Τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ επιβάλλουν τη δυναμική παρουσία στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 Σεπτέμβρη 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο άγαλμα του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (Πλ. Δικαστηρίων) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να στείλουμε βροντερό μήνυμα από όλη την Ελλάδα στον Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει και των εξαγγελιών του στην 82η Διεθνή Έκθεση.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και πάλι, ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης, της καταστροφής, της υποβάθμισης και της εξαχρείωσης του κοινωνικού ιστού του Κράτους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες και το χειρότερο όλων την μελλοντική αβεβαιότητα ενός ολόκληρου Έθνους.

Εμείς, οι Ένστολοι εργαζόμενοι, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω την υποβάθμιση της υπηρεσιακής μας προσφοράς, της κοινωνικής μας καταξίωσης και του βιοτικού μας επιπέδου.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε,

– Την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά τα μισθολογικά μας.
– Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.
– Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του φρονήματος αυτών, με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους από τους Κυβερνώντες.
– Την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
– Την διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό την μορφή φιλοδωρήματος.
– Την ανατροπή του συνταξιοκτόνου νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό που οδηγεί όλους μας σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος παρά μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.

Έλα να δώσουμε ένα τέλος στις ψηφισμένες από το 2012 μισθολογικές περικοπές.
Έλα να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ανυποληψία των πολιτικών αποφάσεων.
Έλα να κερδίσουμε ξανά την ζωή μας και τα ιδανικά μας.
Έλα να ανατρέψουμε τα μνημόνια της οργής και του ολέθρου όπως καταφέραμε άλλωστε με τις δικαστικές αποφάσεις.
Εσύ και μόνο Εσύ μπορείς να καθορίσεις το μέλλον σου και όλοι μαζί από κοινού.

Οι Ομοσπονδίες μας σας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε αυτό το εφαλτήριο της νέας προσπάθειας για την ζωή μας και το μέλλον μας.

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ – ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΜΕΙΣ».

Πηγή: www.thestival.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

22 σχόλια :

 1. «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα», ή γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά, πατέρα;
  Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός έχει τελευταία επιδοθεί σ’ έναν μαραθώνιο διάσωσης της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα. Για την ημέρα που θα βρεθεί ξανά στην αντιπολίτευση και θα κληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αναβιώσει την αντιμνημονιακή ριζοσπαστική αριστερά. Έως και τον Ανδρέα Παπανδρέου επιχείρησε να νεκραναστήσει με άρθρο των συνεργατών του σ’ ένα από τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του Μαξίμου. Όχι αυτό που διαλαλεί ότι οι «μοναδικοί εργοδότες μας είναι οι αναγνώστες μας», αλλά το άλλο με τις αποκαλύψεις!
  Μην φανταστείτε ότι το έγραψε ο ίδιος. Ο κ. Τσίπρας, από την εποχή που ήταν απλό μίσθαρνο στέλεχος της αριστεράς και της προόδου δεν έχει κατορθώσει να συντάξει από μόνος του ούτε μια αξιόλογη αράδα. Ομιλίες και άρθρα του τα έγραφαν πάντα άλλοι. Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει επάξια την πλέον αμόρφωτη γενιά επαγγελματιών της πολιτικής που πέρασε από αυτόν το δύσμοιρο τόπο. Όχι μόνο στην αριστερά, αλλά και στη δεξιά.
  Πρόκειται για μια τόσο επιδεικτικά αμόρφωτη γενιά πολιτικών, η οποία δεν μπορεί να διαπρέψει στην πολιτική παρά μόνο ως μαριονέτα, ως βιτρίνα για πολύ σκοτεινά συμφέροντα. Δείτε όχι μόνο τον Τσίπρα, αλλά και τον Κυριάκο, τη Φώφη, τον Φίφη κι όλα τα άλλα μεταλλαγμένα ανθρωποειδή του αδελφάτου της επαγγελματικής πολιτικής.


  Ας είμαστε υποψιασμένοι και σε εγρήγορση για να μην ξαναπέσουμε στην παγίδα. Δεν είναι ούτε η δεξιά, ούτε η αριστερά σε όποια κεντρώα ή ριζοσπαστική παραλλαγή τους, που θα δώσει τη λύση. Το απέδειξαν τουλάχιστον σ' ολόκληρη την μεταπολίτευση. Μόνο ο πατριωτισμός του Έλληνα θα δώσει τη λύση. Το αγνό εθνικό συναίσθημα που οδηγούσε ανέκαθεν το λαό μας στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Ακόμη κι όταν ήξερε ότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα για την ελευθερία και την αυτοδιάθεση της πατρίδας. Οτιδήποτε άλλο είναι μια από τα ίδια, αν δεν είναι καραμπινάτη απάτη.
  http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/09/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ,ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...

   ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ..

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΤΙ ΛΕΕΙ??

   ΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??

   ΕΙΠΑΜΕ,ΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ...

   Διαγραφή
  2. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?...ΝΑΙΙ ΕΛΑ....ΤΙ ΝΑΙ ΕΛΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?....ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΕΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΜΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ 2-3 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΔΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΤΟΙΜΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΗΚΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ? ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΡΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ? ΜΑΖΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΗΚΟΥΣΘΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΗ Η ΛΕΡΑ.....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΝΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!! ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΕΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ? ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ.....ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΡΥ ΓΛΥΚΟ ΤΡΙΠΛΟ!!!....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Α ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟ ΡΗΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ....Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ?...ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΛΑΡΙΝΟ......ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΠΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΩΩΩΩΧΧΧ ΓΕΚΩΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟ!! ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΚΤΑΒΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΕΝΤΑΞΕΙ?...ΑΑΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥ ΟΚΤΑΒΑ...ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ salom....salom..

   Διαγραφή
  3. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Η ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ....

   ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΖΑΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΕΣΠΕΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΝΑ ΑΜΟΛΑΣ,ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ ΚΙ'ΕΚΕΙ ΠΟΥΤΑΝΟΦΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...

   ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...

   Διαγραφή
  4. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ?....ΕΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΜΕ? ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΕΛΦΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΧΛΑΑΑΤΣΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!! ΑΧΧ ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΖΕΥΓΟΥΣ ΑΣ ΤΑ ΡΙΞΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

   Διαγραφή
 2. ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ,ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ...

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Σ’ΕΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…

  Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ (τυπου ροτσαιλντ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ….

  ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ....ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 70 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Ε.ΣΥ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

  ΔΕΙΤΕ...!!!!

  https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21314822_10213043581137773_3883703316298782118_n.jpg?oh=d01ad02f5e321d6d6f1d322f75de28d0&oe=5A53BF89

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτα ολα ειναι στην κατοχη του Σωρρα. Και αυτος μιλαει για καμπυλωση χρονου και διαστημικα καυσιμα εξ'όυ και τα τρισ σε δολλαρια ομως που εχει βεβαια εινα πετσινα αυτα σε καταπλασματα στην Αμερικη και στον Καναδα. Εδω ειπονε μαρτυρες οτι εθετε μια τσαπελα επι του πεους του εν πληρη στυσει φυσικα και την αμολαγε γυρω στα 80 μετρα αποσταση σαν καταπελτη την χρησιμοποιουσε την ποσθη του ο μπατηρογυφτος.....Ακους πραγματα? και δωστου μοιραζε τον Αγιασμο μαζι με λαμπρακοχασισοχαπια και αιντε μαζευε τα 10αρικα και 150αρικα που χλααατσσ ταχωνε κατασαρκα στο μνι'τς η μαυροκυλοτου καθαριστρια-δικηγορος ξακουστη ενω ο Πατερακης μοιραζε Τσαπελες κατα την ορκομοσια

   Διαγραφή
  2. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...

   ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΒΡΑΙΕ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ 10ρικα ΚΑΙ 150ρικα ΕΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΣΑΝ...

   ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΕ ΠΟΙΑ 10ρικα ΚΑΙ 150ρικα ΛΕΣ??

   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ....!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥ ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΗ. ΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ 4ο ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΧΛΑΑΑΤΣΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΧΑΣΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΝΟΘΕ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΘΑ ΤΑ ΛΑΛΗΣΕΙΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ 4-5 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ'ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΤΗΞΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΣΚΥΛΙΑΣΤΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ. ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΟ-ΜΟΥΝΑΚΗ. ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝΕ ΧΑΣΙΚΛΑ.

   Α ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ? ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.....ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΣ ΕΔΙΝΕΣ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙ ΤΑ 150αρικα ΧΛΑΑΑΤΣ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΡΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΩΡΑ....ΜΗΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΦΑΑΑΑΠ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟΥ? ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΣΑΠΕΛΑ !!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ...

   ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ....

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??
   ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!!!

   Διαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ…!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΣΦ-ΤΑΜΕΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΗΜ-ΤΕΛΗ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΗΜ-ΤΕΛΗ…

   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ…

   ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ…

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=Xe1fIyfQfoQ

   Διαγραφή
  6. ΚΙΕΣΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΡΕΕΙΣ.!

   Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:55 μ.μ.
   ΑΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΚΩΛΕΤΣΗΔΕΣ ΣΩΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 12ΘΕΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΠΑΤΡΙΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

   Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:57 μ.μ.
   ΠΑΤΡΙΝΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

   Ανώνυμος9 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:01 π.μ.
   ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ.
   ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ.
   ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΕΣΚΑΨΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΔΙΑΒΟΛΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.
   ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΣΕ 48ΩΡΕΣ
   ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τ' @@ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΟΥ.
   ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:18 μ.μ.
   ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ Η ΔΙΚΑΣΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/5 ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 21/7 ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ. ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 17/5 ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ;

   Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του

   Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψετο πρωί της Παρασκευής την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

   Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

   (με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ν' ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ;
   ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Θ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ

   ΟΥΣΤ !!! ΨΕΥΤΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.


   https://www.youtube.com/watch?v=Unl7yWJBBK4&feature=em-uploademail
   ΕΠΑΜ - Ο Φώτης Λεπίδας στο kontra channel (7 Σεπ 2017)

   Διαγραφή
  8. Η ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ
   ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ

   7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
   8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
   96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
   1049 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ - ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΤΛ
   ----------------------------------
   ΣΥΝΟΛΟ 1200 ΜΗΝΕΣ Ή 100 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ

   ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  9. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...

   ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"....

   Διαγραφή
  10. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  11. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  12. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:18 μ.μ.
   ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...
   ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 93%
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕ
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ.

   Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:39 μ.μ.
   ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ 50.000 ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 20.000 ΓΟΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ?
   ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ

   Διαγραφή
  13. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...

   ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΔΕΙ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ,ΛΟΓΑΚΙΑ...😀😀😀

   ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΡΠΕΤΑ,ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ??

   ****ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  14. Πως πως και τρια τα αρχιδια μου 93% θΑ ΠΙΑΣΕΤΕ....Χ ΧΑ Χ Χαα

   Διαγραφή
 3. Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να υπαρχει συνδικαλισμος στο δημοσιο και ειδικωτερα στα σωματα ασφαλειας.Μονιμοτητα συνταξεις για μπεμπηδες προνομια καθε ειδους και συνδικαλισμος μεταλλασουν ετσι τα ΣΑ σε ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ και ερχονται σε αντιθεση με την επιβαλλομενη ισονομια και ισορροπια δικαιου που θα επρεπε να διεπει την θεσμικη τους υπαρξη.Δεν προτιθεμαι να αναλυσω(το θεωρω αυτονοητο) γιατι τα ΣΑ μεταλλασσονται σε ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ δια του συνδικαλισμου και των οικονομικων προνομιων!Που οσα και αν ειναι λιγα η πολλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σε σχεσει με το εργασιακο στατους του ιδιωτικου τομεα που ειναι το ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.Πιστευω οτι υποχρεουνται απο την ιδια την λογικη να ξερουν οι κυριοι αυτοι οτι το προσφιλες τους κρατος εχει ως τροφο του την ελευθερη οικονομια!!Τα εργασιακα και ασφαλιστικα τους προνομια ακομα και τωρα εν μεσω κρισης σε αυτους τους δυσκολους καιρους ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με τις εργασιακες συνθηκες των καθε λογης εργαζομενων του ιδιωτικου τομεα.Που ειναι οι πολιτες που τους μισθοδοτουν δια της παραγωγικης τους εργασιας και τους φορους τους προνομιακα σε σχεση με την πλειοψηφια των εργαζομενων στην ελευθερη οικονομια.Γιαυτο δεν πρεπει να εχουν το βλεμμα τους στραμμενο στις αλλες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ολιγαρχιες και σεχτες του δημοσιου που συνδικαλιζονται και αυτες ως επισης ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ αλλα θα πρεπει να προσβλεπουν με συμπαθεια προς τον λαο(της ελευθερης οικονομιας που τους ταιζει).Εμενα δεν το χωραει το μυαλο μου!Συνδικαλιζονται στο κρατος κατα ΠΟΙΟΥ αρραγε!!!!Ποιος ειναι αυτος που πληρωνει με τους φορους του το μαρμαρο???Στρεφονται κατα του φορολογουμενου λαου προφανως!Επειδη κακη τη τυχη δεν υπαρχει πατριωτικη κυβερνηση να τους αναχαιτησει και να προστατεψει τους φορους του λαου ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΝΕΤΑΙ!!!!!!Δεν θα σταματησει ποτε αυτη η γαγγραινα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΑΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΠΩΣ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΚΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ....
   ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΣ...ΑΑΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]