Ο Τσίπρας για το άρθρο με αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου που προκάλεσε αντιδράσεις - ΒΙΝΤΕΟ

"Πράγματι το άρθρο αυτό δημιούργησε πολύ μεγάλο θόρυβο και πράγματι δημιουργήθηκαν υπερβολικές αντιδράσεις.
Δέχτηκα επιθέσεις, μάλλον κάτι σημαντικό θα έγραψα σε αυτό το άρθρο, που ενόχλησε τόσους πολλούς" είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
"Όμως, όποιος το διάβασε αυτό το άρθρο, νομίζω ότι κατάλαβε, ήταν ξεκάθαρο και μάλιστα υπήρχε συγκεκριμένη αναφορά πως οι διαφορές είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού. Αυτό που όμως ενδεχομένως να ενόχλησε ήταν μία συγκεκριμένη παράγραφος που μιλούσε για μία ομοιότητα, όχι δική μου ή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά της περιόδου, της πρώτης περιόδου της πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα του 1981 και της περιόδου που ζούμε σήμερα από το 2015 και μετά... Αναφερόμουν στον συστημικό φόβο, στο φόβο δηλαδή ενός συστήματος εξουσίας που τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου το είχε ονομάσει κατεστημένο της Δεξιάς, σήμερα είναι άλλες εποχές, προφανώς και δεν είναι το κατεστημένο της Δεξιάς, αλλά είναι ένα κατεστημένο διαπλοκής που έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τη χρεωκοπία της χώρας. Ο συστημικός φόβος απέναντι σε κάτι που θέλει να αλλάξει τα πράγματα και πείθει το λαϊκό παράγοντα, εμπνέει όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στις μέρες μας. Ο συστημικός φόβος απέναντι σε κάποια διαρκή προτάγματα, όπως το πρόταγμα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της λαϊκής κυριαρχίας, της Δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας. Εμείς πιστεύουμε σε αυτά τα προτάγματα και δίνουμε μάχη για αυτά τα προτάγματα, θα κριθούμε βεβαίως όπως κρίνονται όλοι" ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:
"Εάν εγώ έχω μία φιλοδοξία αυτή δεν είναι να αντιγράψω κανέναν. Η φιλοδοξία μου είναι να καταφέρω εγώ ως επικεφαλής μίας κυβέρνησης που λειτουργεί συλλογικά, σε ένα χρόνο από τώρα, να είναι αυτή η κυβέρνηση που θα έχει βγάλει τη χώρα από μία περιπέτεια στην οποία άλλοι την έβαλαν. Και να είμαι εγώ αυτός επικεφαλής μιας συλλογικής προσπάθειας, μιας κυβέρνησης που λειτουργεί συλλογικά, που θα έχει καταφέρει να αρχίσει σιγά-σιγά να επουλώνει τις μεγάλες πληγές που χάραξε στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας ένα άλλο πολιτικό σύστημα που κατέρρευσε. Και να είμαστε εμείς αυτοί που θα αρχίσουμε σιγά-σιγά να θέτουμε τις βάσεις ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για τη λειτουργία της οικονομίας".
Δείτε το βίντεο:
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

68 σχόλια :

 1. Ο οικον/γος Σπ.Στάλιας στον Hellas 97.2 FM της Ν.Yόρκης - 3 Σεπτ 2017 (ηχητικο)
  - Επονομαζόμενη...έξοδος της Ελλάδας στις «αγορές».

  - Υποτιθέμενη ανάπτυξη, κατά αυθαίρετους και αναπόδεικτους κυβερμητικούς ισχυρισμούς.

  - Προτεινόμενο μοντέλο από το Ε.ΠΑ.Μ. και περιπτώσεις εφαρμογής του κατά το παρελθόν.

  - Διπλό/Παράλληλο νόμισμα.

  - Ισολογισμός ιδιωτικού - δημόσιου τομέα και οι επιπτώσεις του στην οικονομία ενός κράτους.

  - Επιτακτική ανάγκη έναρξης διαλόγου, επί του εθνικού νομίσματος, καθώς και την προοπτική εξόδου από ευρωζώνη και Ε.Ε.

  - Εκποίηση και αισχρό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας.

  - Ελληνική «κρίση» και αποκαλούμενος...αντιμνημονιακός χώρος.

  - Πολιτικές εξελίξεις και 3η αξιολόγηση.

  - Πρόταση Ε.ΠΑ.Μ. και αποδοχή της από την κοινωνία.

  O Σπύρος Στάλιας, οικονομολόγος Ph.D., πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. και επικεφαλής του Τομέα Οικονομίας του Ε.ΠΑ.Μ. στον ομογενειακό σταθμό "Hellas 97.2 FM" της Νέας Υόρκης και την εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Χαριτόπουλου «Με ένα Νόμο, με ένα Άρθρο».
  https://www.youtube.com/watch?v=Xv-UMUWkQ4I&t=5s

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..

   ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ,ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ,ΟΙ ΕΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΔΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ,ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΥΝΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ..ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΠΑΙΤΗ,ΖΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ..

   ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ..!!!

   ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΦΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΕ Ρ/Σ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ..!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27 Αυγούστου 2017 - 9:53 π.μ.
   Μετα με δυο τρεις ταλαντευσεις η ηδη ευρισκομενη σε πληρη στυση ποσθη του αρχισε να εξπερματωνει με κινησεις πανω κατω πανω κατω ταλαντευομενη μεχρι που το σπερμα του εξετιναχθει τον πηρε στο δεξι ματι και λιγο μπηκε στο ρουθουνι του....αμεσως ξυπνησε ωω ονειρο και αυτο ανεφωνησε μου προκαλεσε δεος!! κυταξε ολογυρα και μετα πηρε μια χουφτα Τσαπελες και αρχισε να μασουλαει στο κρεβατι ενω σκουπιζε την μυαρη ποσθητου με την νυχτικια της συντροφου του απατενισας ενωμενοι μαζι στην ζωη και στον υπονομο!!!
   Γαμωτο ανεφωνησε πως καταντησαμε εστι...ειχαμε τα 150αρια μας ειχαμε τις τελετες μας ειχαμε την καλη μας κονομα και τωρα? τωρα ειμαστε με το ενα ποδι μεσα στην φυλακη και δεν περνανε τα ρημαδια τα ισοβια δεν περνουν....τι να κανω?...αα πρεπει να βρω καποια αλλη κομπινα με μερικα τετρακις τωρα δισ να πασαρω στα προβατα να τους ποτισω ακομα λιγο με τα χαπια του λαμπρακη μπας και ορθοπορισω διαφορετικα θα πεθανω μεσα στον υπονομο....Πρρρατςς αμολησε μια κλανια η απατεωνισα που εξακολουθουσε να κοιμαται διπλα του και γυρισε πλευρο....πιιιφφ εκανε ο γυφτος ενω συνεχιζε να σκεφτεται... Αχχχ παναθεμασε Λεπιδα μας ρημαξες μας εκοψες καθε Ελπιδα..

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ??? ΕςΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, ΡΗΝΟΣ-ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ-ΛΕΠΙΔΑΣ-ΚΑΖΑΚΗΣ...80-0 ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝΕ ΤΟΜΑΡΙΑΑΑΑ

   ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ???? ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Η ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ...

   ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ....

   Διαγραφή
  5. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΡΗΝΟΥΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??
   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

   ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

   ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
   ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..

   Διαγραφή
  6. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ALFA OMEGA STASION ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ,ΔΝΤ,ΕΚΤ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Π/Τ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΝΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ...

   ΕΔΩ ΣΤΗΝ 22 ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-Ω ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΜΑ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ..

   ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ...??
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Διαγραφή
 2. Τα δύο μεγαλύτερα καθίκια που πέρασαν από την Ελλάδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Viky Charalambous

  ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ..
  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ;

  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ Θ' ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;

  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;
  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ Ν' ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ;

  ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ
  ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ
  ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ..

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
  Μετά τον Ν.4389/2016 περί σύστασης της Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), που παρέδωσε την οικονομική και φορολογική πολιτική σε έναν Φορέα «Φάντασμα», εκτός Δημοσίου, εκτός ελέγχου Υπουργών και Κυβέρνησης ΜΕ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ακόμη ένας μύθος καταρρέει, ακόμη μία ψεύτικη μάσκα πέφτει και φαίνεται γυμνή η ωμή αλήθεια. Δηλαδή Ποια? Ότι έχουμε ΔΗΘΕΝ Δημοκρατία, ότι ΔΗΘΕΝ λειτουργεί η ανεξαρτησία της Νομοθετικής Eκτελεστικής και Δικαστικής εξουσίας. Γιατί εκτός του ότι τούτο έχει πάψει να ισχύει εδώ και κάτι χρόνια, τώρα προκύπτει και με την Βούλα του «Νόμου» ( ;). Τι εννοώ?

  Στην εφημερίδα «Ντοκουμέντο» της Κυριακής, με τον τίτλο « ΣτουρνΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ», αποκαλύπτεται σχέδιο νόμου υπό ψήφιση, σύμφωνα με το οποίο θεμελιώνεται νομοθετικά η ασυλία κάθε Τραπεζίτη. Κανένας Τραπεζίτης δεν θα διώκεται ποινικά, χωρίς την άδεια του εκάστοτε Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.. Δηλαδή ο κάθε Τραπεζίτης, δεν θα αντιμετωπίζεται όπως ο κάθε κοινός θνητός, ενώ ο Εισαγγελέας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. Δηλαδή δίπλα στην ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ θεσμοθετείται και μία νέα ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑ, η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ. Πρόκειται για μια ακόμη κατάλυση της Συνταγματικής έννομης τάξης. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;

  Αναρωτιέμαι αν οι Ελληνες θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι κυβερνάει ο Τσίπρας και η παρέα του ή ο Μητσοτάκης ή ………..κ.λ.π. κ.λ.π. κι αν κάποιοι Δικηγορικοί Σύλλογοι θα τολμήσουν επιτέλους να «μιλήσουν» ή εάν θα συνεχίσουν να εξαντλούν την κοινωνική τους παρέμβαση σε μηνύσεις κατά του ….«απατεώνα» Σώρρα. Όπως όμως κι αν είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27 Αυγούστου 2017 - 12:42 μ.μ.
   ανακοινωση απο την Ε.Σ.Υ!(ελεεινη συνελευση υπονομων)
   ο κλανοπορδο μπατηρογυφτακηs πιανει με τον κ@λο του μπαρμπουνιαααααα μαθητηs του πανοπουλου...τι σου κανει το κολλαγονο τηs κλαραs φενιαs δωραs νεοτσιμπουκη!
   για παραγγελιεs περιστερο μπουρδο πορδο πρωκτο τσιρλο χεσμενοs αιδοιου με κ@λου γωνια κουραδοποταμιαs με καλλιροηs προλαβετε!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 7:49 π.μ.
   ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΖΩΩΝ

   Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:46 π.μ.
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!!!!! ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.........."ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 28.000!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΔΙ......ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ 4 ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ(ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ) ΕΣΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΟΡΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΗ?????
   ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΡΗΝΟ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΔΙ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΔΙΑ!!!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΡΑΦΛΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:18 μ.μ.
   ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ Η ΔΙΚΑΣΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/5 ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 21/7 ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ. ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 17/5 ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ;

   Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του

   Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψετο πρωί της Παρασκευής την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

   Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

   (με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ν' ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ;
   ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Θ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ

   ΟΥΣΤ !!! ΨΕΥΤΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 6:33 μ.μ.
   Αυτα ολα ειναι στην κατοχη του Σωρρα. Και αυτος μιλαει για καμπυλωση χρονου και διαστημικα καυσιμα εξ'όυ και τα τρισ σε δολλαρια ομως που εχει βεβαια εινα πετσινα αυτα σε καταπλασματα στην Αμερικη και στον Καναδα. Εδω ειπονε μαρτυρες οτι εθετε μια τσαπελα επι του πεους του εν πληρη στυσει φυσικα και την αμολαγε γυρω στα 80 μετρα αποσταση σαν καταπελτη την χρησιμοποιουσε την ποσθη του ο μπατηρογυφτος.....Ακους πραγματα? και δωστου μοιραζε τον Αγιασμο μαζι με λαμπρακοχασισοχαπια και αιντε μαζευε τα 10αρικα και 150αρικα που χλααατσσ ταχωνε κατασαρκα στο μνι'τς η μαυροκυλοτου καθαριστρια-δικηγορος ξακουστη ενω ο Πατερακης μοιραζε Τσαπελες κατα την ορκομοσια

   Διαγραφή
  5. ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΒΛΕΠΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ...

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Η ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ...

   ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ....

   Διαγραφή
  6. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΡΗΝΟΥΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??
   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

   ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

   ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
   ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 4:34 μ.μ.
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!!!!! ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.........."ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 28.000!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΔΙ......ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ 4 ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ(ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ) ΕΣΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΟΡΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΗ?????
   ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΡΗΝΟ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΔΙ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΔΙΑ!!!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΡΑΦΛΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:39 μ.μ.
   ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ 50.000 ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 20.000 ΓΟΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ?
   ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ

   Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:31 μ.μ.
   ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ??? ΕςΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ, ΡΗΝΟΣ-ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ-ΛΕΠΙΔΑΣ-ΚΑΖΑΚΗΣ...80-0 ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝΕ ΤΟΜΑΡΙΑΑΑΑ

   ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ???? ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑ
   ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΡΗΝΟ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΔΙ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΔΙΑ!!!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΡΑΦΛΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??
   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

   ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

   ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
   ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..

   Διαγραφή
  10. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ?
   ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ?
   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑΔΩΣΕ?
   ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ???
   ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ 30.000 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΚΟΛΗΣΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ?????????????

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 3:55 μ.μ.
   ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ;
   ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥ.ΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΦΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΛΩΠΟΔΥΤΗ. ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ Ή ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ;
   ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  12. Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΥΛΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟ 12ΕΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ...

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ...

   Διαγραφή
  13. ΘΥΜΑΣTE ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???

   ΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΘΥΜΑΣTE???

   ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ Η ΟΧΙ???

   ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ???
   Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ???

   ΑΚΟΥΣATE ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ???
   ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ…..

   ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ???
   ΜΙΑ,ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ….

   ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘHΜΑΤΑ???
   ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΑΥΤΟ???
   http://www.youtube.com/watch?v=KVHXxTD4eyo

   ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒATE ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ???

   ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΗ Η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…

   ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ….
   ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖYΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ»…. 😀😀😀

   ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!
   ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!!

   Διαγραφή
  14. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:49 μ.μ.
   ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΚΗ...
   ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΖΑΒΟ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ;
   ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΖΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".
   ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ.

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:55 μ.μ.
   12,000 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ... ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΥΝΕ ΤΗ ΣΤΕΝΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΑΡΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:06 μ.μ.
   ΓΥΦΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΣ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ..
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΡΗΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΠΕΦΕΥΓΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ. ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.
   Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΕ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
   ΚΟΦΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΣΟΥ.

   ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
   Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

   Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

   http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

   Διαγραφή
  15. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:20 μ.μ.
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό
   http://makpress.blogspot.gr/2017/08/blog-post_284.html


   Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ.
   ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ' ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.
   ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ.

   Διαγραφή
  16. ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ????
   ΛΕΠΙΔΑΣ-ΚΑΖΑΚΗΣ-ΡΗΝΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-8+1 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ- ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ......ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 800-0 ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ????????????? ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ?????????? ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  17. ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

   ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

   ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
   ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..

   Διαγραφή
  18. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:27 μ.μ.
   ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΑΚΗ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΣΣ ΕΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΚΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΑΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΤΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ. ΙΣΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΠΙΧΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ....YOUR MASTURBATION GOES OVER THE CLOUDS ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:29 μ.μ.
   ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ????????????????

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:11 μ.μ.
   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_679.html
   -----------------------------------------------------------------------------------
   XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
   ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ?????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΙΘΙΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:13 μ.μ.
   ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ....

   Διαγραφή
  19. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  20. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 10:58 μ.μ.
   ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΄Η ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΑΡΙΡΟΓΥΦΤΟΥΣ;
   ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΜΟΛΥΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ;
   ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΓΕΛΟΙΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  21. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  22. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 11:39 μ.μ.
   ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΜΙΟΛΗ, ΣΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΑΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗ ΨΩΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΖΑΚΗΣ-ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΕΛΙΝΗΑΖΕΣΑΙ, ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΨΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΔΙ....

   Διαγραφή
  23. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 11:45 μ.μ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
   ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
   ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
   ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
   ΑΝ ΣΕ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕΝΤΣ. ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ.
   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 2.8 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
   ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑ.

   Διαγραφή
  24. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...!!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΛΕΩ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ...

   ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (οχι φυσικα κυριοι συναδελφοι γιατι δεν θεωρουν ουτε κυριους ουτε συναδελφους τους προδοτες) Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ..???😀😀

   Διαγραφή
  25. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 9:10 μ.μ.
   ΔΥΣΚΟΛΕΣ
   ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ
   ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΕ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;
   ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ.
   ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.
   ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ.
   ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΞΑΦΡΙΖΑ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

   Διαγραφή
  26. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:26 μ.μ.
   ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ?????????? ΜΑΛΑΚΑ!

   Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:28 μ.μ.
   ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥ
   ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
   ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ 93%

   Διαγραφή
  27. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΙ

   Διαγραφή
  28. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:06 μ.μ.
   Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
   ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ.
   ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ' ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.
   ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ.

   Διαγραφή
  29. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΛΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΧΙΑ..!!!

   ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...
   -------------------------
   ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  30. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ προς κορόιδα οπαδούς του Σώρρα : Και ΤΩΡΑ δείτε πώς θα χάσετε το σπίτι σας σε πλειστηριασμό
   Απλά και σύντομα:
   1) Γιατί γίνατε όλοι οπαδοί αυτού του απατεώνα (και με δικαστική βούλα);
   Επειδή σας έταξε ότι θα σας γλιτώσει από τα χρέη σας, έτσι δεν είναι;...
   Σας έβαλαν να γραφτείτε στην αίρεσή του (κι όχι πολιτική κίνηση) σας πήραν το 50ευρω και σας έδωσαν ένα ετοιματζίδικο βλακώδες κείμενο για να το δίνετε στις εφορίες και στο οποίο λέτε ότι ...διατάζετε την εφορία, εσείς ο "'Ελλην αυτόχθων ιθαγενής" (κι άλλες τέτοιες μπούρδες) να τα πάρει από ένα καταπίστευμα του Σώρρα, από κάτι ομόλογά του και κάτι τέτοια παλαβά.
   2) ο Σώρρας είναι απόφοιτος Γυμνασίου με το ζόρι, αν δεν κάνουμε λάθος. Ξέρετε ποιός είναι το μυαλό της οργάνωσής του και ουσιαστικά το αληθινό αφεντικό; Οι περισσότεροι ξέρετε: η Κύπρια κ. Βίκυ Χαραλάμπους.
   3) Έχετε ακούσει μια τεχνική εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΣΙΝΟΗ; Το ΓΕΜΗ ξέρετε τι είναι; Είναι εκεί που καταχωρούν οι εταιρείες τα καταστατικά τους κ.λ.π. Έτσι, αν κάνετε κλικ στο ΓΕΜΗ, θα δείτε ότι η κ.Βίκυ σας, είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ". Κλικ εδώ δηλαδή: https://www.businessregistry.gr/publicity/show/5022801000
   και βρίσκετε αυτό:

   4) Τώρα που είδατε ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ήταν η κ.Βίκυ σας, που σας έδειχνε τον τρόπο να γλιτώσετε από τα χρέη με κάτι έγγραφα που σας έδινε και σας έλεγε "να τα πάρουν από τα 110 τρισεκατομμύρια του Σώρρα", μπείτε στη σελίδα που δημοσιεύονται οι κατασχέσεις ακινήτων.


   Κάντε κλικ εδώ: https://deltio.tnomik.gr/auctions?2-1.ILinkListener-rows-2-wEdit&search και θα δείτε ότι της εταιρείας της κυρίας Βίκυ σας και των Κυπρίων συνεταίρων ή φίλων της, της κατάσχει σπίτι η ΜΑΡΦΙΝ διάδοχος της CYPRUS, για χρέος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ύψους μόλις 50.000 ευρώ. (κι έχουν κι άλλες κατασχέσεις, δεν θα τους αφήσει ούτε καναπέ η τράπεζα).

   Ο πλειστηριασμός όπως βλέπετε θα γίνει τον Νοέμβριο.

   Τι έγινε λοιπόν; Οι άνθρωποι που σας παραμυθιάζουν με δις και με τρις, δεν μπορούν να βρουν 50.000 να σώσουν τα δικά τους ακίνητα, τα δικά σας θα σώσουν;
   Οι άνθρωποι που σας έδιναν "τεκμηριωμένες νομικές συμβουλές" για να γλιτώσετε το ακίνητό σας, δεν μπορούν να σώσουν το δικό τους;

   Αυτοί ρε κορόιδα, δεν μπορούν να διασώσουν τη δική τους περιουσία, τη δική σας θα διασώσουν;

   Διαγραφή
  31. Ανώνυμος1 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:05 π.μ.
   Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ή ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΑΝΕ

   Θεοδωρόπουλος: ΨΕΥΤΗΣ ο Νουλέζας, δεν είναι δικηγόρος της ΕΣΥ
   https://www.youtube.com/watch?v=lr_ZkJ-B0R4

   Διαγραφή
  32. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ😀😀😀

   Διαγραφή
  33. ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΧΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ....

   ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.???

   ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ,ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ...

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Σ’ΕΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

   ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ (τυπου ροτσαιλντ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ….

   ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ....ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 70 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Ε.ΣΥ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

   ΔΕΙΤΕ...!!!!

   https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21314822_10213043581137773_3883703316298782118_n.jpg?oh=d01ad02f5e321d6d6f1d322f75de28d0&oe=5A53BF89

   Διαγραφή
  34. ΣΟΒΑΡΑ????? Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΧΑΣΙΚΛΗΔΩΝ 12ΘΕΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ!!!!!
   "ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ"ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ 12ΘΕΟ ΓΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΣΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ!!!!! ΖΩΑ

   Διαγραφή
  35. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...

   ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

   ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

   ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
   ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..

   Διαγραφή
  36. ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...

   ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

   ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ...

   Διαγραφή
  37. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ!!!!!!

   Διαγραφή
  38. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΣ ΠΑΛΙ,ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ...

   ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...

   ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

   ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ...

   Διαγραφή
  39. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΠΙΠΕΣ ΡΕ 12ΘΕΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ

   Διαγραφή
 4. ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...ΔΕΙΤΕ...!!!

  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗΜΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

  ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑ 3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FED ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Τ/Α ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 3 ΤΡΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...😀😀😀

  ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ..

  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ,ΟΜΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΙΒΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…
   ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ή ΤΥΧΑΙΟΣ...!!
   ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...
   ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ,ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!!
   ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...!!!
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 25ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...
   ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ...
   Α-Ω
   https://www.youtube.com/watch?v=svnRCe5DPnM

   Διαγραφή
  2. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ?????
   ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ, ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝΜΕ ΘΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ...ΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 12,000, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ.!!!!

   Διαγραφή
  4. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...

   ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....

   ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??
   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

   ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
   ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

   ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!
   ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΤΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ..

   Διαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ????
   ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ???

   Διαγραφή
  6. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΣ ΠΑΛΙ,ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ...

   ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...

   ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

   ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ...

   Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ 4.00

   Διαγραφή
  8. ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

   Διαγραφή
  9. ΔΕΙΤΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ...

   ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

   ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ....

   ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΞΕΦΤΥΛΙΣΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...

   ΜΙΑ ΜΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

   ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΕΣΤΩ...

   Διαγραφή
  10. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΗ???
   ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ????

   Διαγραφή
  11. ΓΡΑΦΤΟ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!!!

   Διαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ...

   ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...ΔΕΙΤΕ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....

   ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ ΜΟΥ??

   ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!

   ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...!!!!

   Διαγραφή
  13. ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...

   ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ (ΝΑΖΙΣΜΟ) ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ...
   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ??

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ...
   Ο διθυραμβικός επικήδειος κλείνει με τον απαιτούμενο ναζιστικό χαιρετισμό: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού,υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: ...HEIL HITLER!»

   ΥΠΟΓΡΑΦΗ
   Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

   ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ???

   Διαγραφή
  14. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ 12ΘΕΗ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!!!!! Η Χ.Α. ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ! ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ 12ΘΕΕ ΠΙΥΣΤΑΡΑ ΠΙΥ ΠΙΠΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑ! ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΧΝΑ ΖΩΟ! ΓΙΑ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ!!!!!! ΣΙΧΑΜΕΝΗ 12ΘΕΗ ΛΟΥΓΚΡΑ

   Διαγραφή
  15. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

   ****ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΛΚΑΤΩ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ*****

   ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

   ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ...

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

   ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!!
   ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ??

   Διαγραφή
  16. ντρεπεσαι να παντησεις γιατι οι υπαρχηγοι σας ειναι εξω με εγγυηση και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα?????
   ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΩ!!!!!

   Διαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ.ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ Η 12ΘΕΗ ΛΟΥΓΚΡΑ

   Διαγραφή
  18. ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΟΣΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ,ΟΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ 200 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ...

   ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ…

   ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

   ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΧΑ??

   ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ??

   ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ?????
   ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΡΓΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ!
   ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ 12ΘΕΕ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]