Αποπολιτικοποίηση - αδιαφορία: Το μεγάλο όπλο του συστήματος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Βαθειές οι ρίζες του μπολσεβικισμού στην Δύση

Θανάσιμη απειλή για την επιβίωση του Έθνους μας η συνεχώς κλιμακούμενη πολιτική αφασία και αδιαφορία, η οποία κυριαρχεί στον Λαό.
Άμεσα υπεύθυνοι γι’ αυτό το κλίμα είναι τόσο η κυβέρνηση όσο και τα λοιπά κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”, τα οποία καλλιεργούν το κλίμα αυτό, έχοντας φυσικά στο πλευρό τους τα ΜΜΕ, τα οποία συμβάλουν αποφασιστικά στην διαμόρφωση της δημόσιας ζωής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυσικά αποκλεισμένη από την δημόσια ζωή τόσο από τους παράγοντες της πολιτείας, όσο και από την 4η εξουσία, δηλαδή τα κανάλια και τις φυλλάδες, που όλοι μαζί αδιαφορούν για το γεγονός ότι είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων. Με την στάση τους αυτή αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται την ψήφο του Ελληνικού Λαού, η οποία έστειλε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή. Ψευτοδημοκράτες στην πραγματικότητα περιφρονούν ένα σεβαστό τμήμα του Ελληνικού Λαού χωρίς ντροπή.

Πέρασε ένα καλοκαίρι μέσα σε κλίμα γενικής αδιαφορίας και με τον Λαό μας αδιάφορο να κατακλύζει τα τουριστικά θέρετρα την ίδια στιγμή που τα χρέη του προς το δημόσιο έχουν ξεπεράσει τα εκατό δισεκατομμύρια ευρώ! Αναμένεται το πανηγύρι της Θεσσαλονίκης, όπου μέσα στα πλαίσια της ΔΕΘ θα έχουμε μια ατέλειωτη ψευδολογία από όλες τις παρατάξεις. Και τι θα πει αλήθεια ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος; Μετά το σκίσιμο των μνημονίων, που ποτέ δεν έγινε, ήλθε η ελάφρυνση του χρέους, η οποία επίσης όχι μόνον δεν έγινε, αλλά ούτε καν υπόσχεση γι΄ αυτήν δεν έδωσαν οι ξένοι δανειστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα κυβερνούν την Πατρίδα μας. Αλλά και η Νέα Δημοκρατία τι θα έχει να πει την στιγμή που είναι πλήρως ταυτισμένη με την πολιτική των μνημονίων;

Το σόου της Θεσσαλονίκης γρήγορα θα τελειώσει και ύστερα θα υπάρχει νέο θέμα και θέαμα για τον όχλο. Με αφορμή τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, που ονομάζεται και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και που θα εξελιχθεί σε ένα κόμμα (χωρίς χρέη;…), που ακόμη δεν ξέρουμε το όνομα του, θα αρχίσει μία ατέλειωτη φλυαρία στα τηλεπαράθυρα και στα πρωτοσέλιδα, η οποία βολεύει θαυμάσια την επιχείρηση αποπροσανατολισμού του Λαού εκ μέρους του πολιτικού κατεστημένου.

Μισός αιώνας Σοβιετικής σκλαβιάς

Σημαντικό για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της δημόσιας ζωής της χώρας το θέμα της καταδίκης των εγκλημάτων του κομμουνισμού σε διεθνές συνέδριο στην Εσθονία. Συνέδριο στο οποίο αρνήθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων να λάβει μέρος… Στην κυβέρνηση απήντησε ο υπουργός εξωτερικών της Εσθονίας δηλώνοντας τα εξής:  

«Στο φως της ιστορικής εμπειρίας του λαού μου, διαφωνώ κάθετα με την θέση σας ότι ο κομμουνισμός είχε θετικές πλευρές. Και μολονότι είναι αληθές ότι ο ρόλος της Σοβιετικής Ένωσης στη νίκη ενάντια στον ναζισμό ήταν σημαντικός, ο Κόκκινος Στρατός δεν απελευθέρωσε πραγματικά τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης ώστε, μετά την ήττα του ναζισμού, οι λαοί τους να μπορέσουν ελεύθερα να ορίσουν την μοίρα τους».

Στο ακλόνητο αυτό επιχείρημα του Εσθονού υπουργού ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης γνώρισαν για μισό αιώνα την σοβιετική σκλαβιά δεν έχει φυσικά να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι δεδομένο ότι τα ηγετικά του στελέχη δεν κρύβουν την πίστη τους στο μαρξιστικό ιδεολόγημα. Μία πίστη εθνομηδενιστική, η οποία βλέπουμε ότι επιχειρεί να πλήξει καίρια τις ρίζες και τα θεμέλια του Έθνους μας όπως είναι η Ιστορία μας και η Ορθοδοξία.

Ένα το αφεντικό…

Δεν είναι όμως μόνον η κομμουνιστική κυβέρνηση των Αθηνών, μία κυβέρνηση με ακραία κομμουνιστική ιδεολογία, η οποία όμως ακολουθεί μία ακραία καπιταλιστική πολιτική, η οποία αρνήθηκε να καταδικάσει τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού. Την διακήρυξη καταδίκης του μπολσεβικισμού από τα 27 κράτη μέλη της Ε.Ε., τα οποία συμμετείχαν στο Συνέδριο, καταδίκασαν μόνον 8! Και συγκεκριμένα: Η Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Σλοβακία. Τι κοινό έχουν αυτά τα οκτώ κράτη; Έζησαν για σχεδόν μισό αιώνα κάτω από την μπότα του κόκκινου σοβιετικού αφέντη!

Τα εγκλήματα του κομμουνισμού δεν καταδίκασαν ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία, ούτε η Ισπανία ούτε μία έστω χώρα της Δύσεως! Γιατί αυτό; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι η λεγόμενη δημοκρατική Δύση ήταν απόλυτα συνένοχη στα εγκλήματα αυτά με την αδιαφορία της και την σιωπή της και κοντά σε αυτό το γεγονός, γεγονός Ιστορικό, έρχεται και το πολιτικό παρελθόν πολλών ηγετικών στελεχών της σημερινής Δύσεως. Η Μέρκελ ήταν μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας και ο περίφημος Μπαρόζο, σκληρός μαοϊκός! Όλοι αυτοί έγιναν ξαφνικά φιλελεύθεροι, αλλά βεβαίως δεν ξέχασαν το παρελθόν τους και ο καιροσκοπισμός τους δεν στάθηκε αρκετός για να διαγράψει αυτά που πίστευαν.

Ένα το αφεντικό της παγκοσμιοποίησης και τότε στο καιρό του ψυχρού πολέμου, ένα και τώρα, και αυτό το αφεντικό με συνέπεια υπηρετούν. Απέναντι σε όλους αυτούς τους πρώην και νυν κομμουνιστές, τους μαρξιστές και τους φιλελευθέρους, ένας και μόνον ΕΝΑΣ είναι ο μοναδικός και ειλικρινής πολιτικός αντίπαλος, είναι ο Εθνικισμός, η Μεγάλη Ιδέα των Πατρίδων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

24 σχόλια :

 1. Αν οι λαοί δεν ξυπνήσουν, έτσι θα ζουν και ακόμη χειρότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Παγκοσμιοποίηση δεν δείχνει καμιά ευαισθησία απέναντι στους πολίτες που υποφέρουν. Αν ενδιαφερόταν, κανένας λαός δεν θα πεινούσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτοί που υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση, μιλούν συνεχώς και αδιαλείπτως για ανθρώπινα δικαιώματα...
  Οι πολίτες είναι εύπιστοι, ακούνε ό,τι τους λένε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πατριωτισμός, η μόνη λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Σ’ΕΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…

  Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ (τυπου ροτσαιλντ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ….

  ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 70 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Ε.ΣΥ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

  ΔΕΙΤΕ...!!!!

  https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21314822_10213043581137773_3883703316298782118_n.jpg?oh=d01ad02f5e321d6d6f1d322f75de28d0&oe=5A53BF89

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
   ΑΝΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ν' ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΟΥ

   Διαγραφή
  2. ΕΤΡΕΞΕ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ,ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ...

   ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ...

   ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ...

   ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

   ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ....ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

   ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

   Διαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...
   ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ 93%
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕ
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ.

   Διαγραφή
  4. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ 50.000 ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 20.000 ΓΟΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ?
   ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ

   Διαγραφή
  5. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...

   ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"....

   Διαγραφή
  6. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

   ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 4:34 μ.μ.
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!!!!! ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.........."ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 28.000!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΔΙ......ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ 4 ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ(ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ) ΕΣΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΟΡΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΗ?????
   ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΡΗΝΟ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΔΙ ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΔΙΑ!!!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΡΑΦΛΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8 Σεπτεμβρίου 2017 - 6:33 μ.μ.
   Αυτα ολα ειναι στην κατοχη του Σωρρα. Και αυτος μιλαει για καμπυλωση χρονου και διαστημικα καυσιμα εξ'όυ και τα τρισ σε δολλαρια ομως που εχει βεβαια εινα πετσινα αυτα σε καταπλασματα στην Αμερικη και στον Καναδα. Εδω ειπονε μαρτυρες οτι εθετε μια τσαπελα επι του πεους του εν πληρη στυσει φυσικα και την αμολαγε γυρω στα 80 μετρα αποσταση σαν καταπελτη την χρησιμοποιουσε την ποσθη του ο μπατηρογυφτος.....Ακους πραγματα? και δωστου μοιραζε τον Αγιασμο μαζι με λαμπρακοχασισοχαπια και αιντε μαζευε τα 10αρικα και 150αρικα που χλααατσσ ταχωνε κατασαρκα στο μνι'τς η μαυροκυλοτου καθαριστρια-δικηγορος ξακουστη ενω ο Πατερακης μοιραζε Τσαπελες κατα την ορκομοσια

   Διαγραφή
  9. ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ Η ΔΙΚΑΣΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/5 ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 21/7 ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ. ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 17/5 ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ;

   Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του

   Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψετο πρωί της Παρασκευής την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

   Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

   (με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ν' ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ;
   ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Θ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ

   ΟΥΣΤ !!! ΨΕΥΤΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.

   Διαγραφή
  10. ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΑΠΕΡΙΨΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΝΕΒΛΗΘΕΙ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΘΩΟΣΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....

   ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ....

   Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΤΑ ΤΗΛ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ....!!!

   ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ,ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ....

   ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΡΓΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ....

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΣ,ΑΠΛΑ ΣΚΑΒΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...

   Διαγραφή
  11. ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ...

   ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ...!!!
   ===================================
   ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Σ’ΕΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

   ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…

   Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΚΟ (τυπου ροτσαιλντ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ….

   ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 70 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Ε.ΣΥ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…

   ΔΕΙΤΕ...!!!!

   https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21314822_10213043581137773_3883703316298782118_n.jpg?oh=d01ad02f5e321d6d6f1d322f75de28d0&oe=5A53BF89

   Διαγραφή
  12. ΑΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΚΩΛΕΤΣΗΔΕΣ ΣΩΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 12ΘΕΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΠΑΤΡΙΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

   Διαγραφή
  13. ΠΑΤΡΙΝΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

   Διαγραφή
  14. ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ.
   ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ.
   ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΕΣΚΑΨΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΔΙΑΒΟΛΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.
   ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΣΕ 48ΩΡΕΣ
   ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τ' @@ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΟΥ.
   ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

   Διαγραφή
  15. ΑΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΜΑΖΙ!!!! ΖΩΟ

   Διαγραφή
  16. Η ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ
   ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ

   7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
   8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
   96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
   1049 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ - ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΤΛ
   ----------------------------------
   ΣΥΝΟΛΟ 1200 ΜΗΝΕΣ Ή 100 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ

   ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  17. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ, ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΝΑ "ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ" ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.ΜΙΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΓΙΑ 23.000 ΕΥΡΩ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΝΑ "ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ" ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΙΑΤΡΟΥ" ΡΗΝΟΥ, ΤΟΥ "ΜΕΓΑ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΡΙΜΟΚΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ". ΔΗΛΑΔΗ "ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ" ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ" ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΦΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ, ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ η Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ "ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ" ΠΑΝΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ "ΚΩΔΙΚΑ" ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΟΙΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΗΘΟΣ, ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ. ΕΥΤΑΞΙΑΣ

   Διαγραφή
 6. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
  O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

  Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
  Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
  Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
  Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
  Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
  Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
  οι ποιητές ξυπνούνε,
  Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
  Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
  Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
  Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
  Και αυτός στην μέση του ναού,
  Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
  Στο βάθρο του βωμού,
  Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
  Την ώρα δοξάζει της θυσίας
  Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
  Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
  Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
  Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
  Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Πανος Καμμενος.
  Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
  Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Συριζαιοι
  οι ποιητές ξυπνούνε,
  Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
  Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
  Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
  Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
  Και αυτός στην μέση της βουλης,
  Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
  Στο βοθρο του βωμού,
  Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
  Την ώρα δοξάζει της θυσίας
  Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
  Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάνος Καμμενος

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]