Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι αυτό που μας διδάσκουν!!!

Επειδή αναφέρεται συχνά η έκφραση «Μυθολογία» κι επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση πως πρόκειται για παραμύθι, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους
και να μιλάμε σωστά την Ελληνική γλώσσα,
η οποία είναι μητέρα των γλωσσών, σημαντικός κώδικας, θεϊκή και «ουρανόθεν», όπως αναφέρουν οι Πλάτων και Αριστοτέλης!

Διότι στη σημερινή εποχή έχει γίνει «κατεστημένη» η άποψη πολλών ότι όταν λέμε «μύθο» εννοούμε παραμύθι, αφού η λέξη προέρχεται από το: παρά-του μύθου, δηλαδή ψευδής διήγηση για κάτι. Επομένως έτσι απλούσαστα, καταλήγουμε στο τι σημαίνει «Μύθος»! Δυστυχώς η άποψη που προαναφέραμε, ότι δηλαδή «Μύθος = ψευδής διήγηση», παραμένει από κάποιες σκοτεινές και ανθελληνικές εποχές του Βυζαντίου με σκοπό, βεβαίως, να πλήξουν τη Σοφία, τη Γνώση και τον Ανθρωπισμό των Ελλήνων.

Ο Αριστίων Αρέθας, όμως, ο επίσκοπος των Αρεθουσίων, είχε πει κάποτε στα χρόνια του Βυζαντίου ότι: «Η Μυθολογία των Ελλήνων δεν αναφέρει ψευδή πράγματα και πολύ απέχει από το ψεύδος, αφού ιστορία αποτελεί»!

Θα παραβλέψουμε την άποψη του σοφού εκείνου Επισκόπου, ο οποίος υπήρξε και άριστος φιλόσοφος;

Σε πολλά λεξικά στο λήμμα «μύθος» αναφέρεται ότι το ουσιαστικό μύθος παράγεται εκ του συνθέτου ρήματος μυθέω ή μυθέομαι (μυ-). Τ
δεύτερο συνθετικό (η ρίζα του δηλαδή) είναι η ρίζα «θέομαι». Το μυ σημαίνει διηγούμαι-ομιλώ. Το δε θέω ή θέομαι, διηγούμαι κάτι επί τροχάδην. Συνεπώς η απόδοση της λέξης είναι «διηγούμαι (λέω) αληθινά γεγονότα επί τροχάδην».

Την ίδια ερμηνεία μας δίδει και ο μέγας Διδάσκαλος του Γένους, Άνθιμος Γαζής στο περιώνυμο έργο του: «Λεξικόν της Ελληνικής Γλώσσης». εκδ. Βιέννης, 1835.

Ο Πλάτων είναι και αυτός σαφέστατος, αφού στο διάλογο του «Κρατύλος» αναφέρει ότι «οι Μυθολόγοι δεν ήταν τυχαίοι, αλλά λεπτολόγοι, αστρονόμοι και μύστες». Επομένως επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε σωστά τη γλώσσα και να μην την παραποιούμε.

Να σημειώσω ότι μία αναφορά ενός αστρονομικού γεγονότος, δοσμένου με μορφή μύθου, γίνεται στον διάλογο «Τίμαιος» του Πλάτωνος όπου ομιλεί ο Αιγύπτιος Ιερεύς Σώγχις της ΣαΪδος στον Σόλωνα. Ας δούμε το χωρίο:

«…γιατί αυτό που λέγεται και μεταξύ σας, ότι δηλαδή ο Φαέθων, ο γιος του Ήλιου, όταν έζεψε το άρμα του πατέρα του, τα πάντα κατέκαψε και ο ίδιος σκοτώθηκε από κτύπημα κεραυνού, επειδή δεν ήταν ικανός να ακολουθήσει με το άρμα το δρόμο του πατέρα του, αυτό λοιπόν αναφέρεται με τη μορφή μύθου. Η αλήθεια όμως είναι η παρέκκλιση των ουρανίων σωμάτων, που κινούνται γύρω από τη γη και η καταστροφή των πραγμάτων, που βρίσκονται πάνω στη γη σε μακρά χρονικά διαστήματα, εξαιτίας μεγάλων πυρκαγιών..»

Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθούμε και στην κύρια μυθολογική πηγή της αρχαιότητας, την «Θεογονία» του Ησιόδου. Η «Θεογονία» ήταν το ιερό βιβλίο των Αρχαίων Ελλήνων που περιγράφει την γέννηση θεών και ανθρώπων και δίδαξε στους Έλληνες την απ΄ευθείας καταγωγή τους από τους θεούς. Πρόκειται για την πανάρχαια ιστορία του Ελληνισμού, πριν από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος, για την οποία δεν γίνεται λόγος.

Σκεφθείτε λοιπόν το εξής:

Είναι δυνατόν οι σοφοί πρόγονοι μας και αποδεδειγμένα πιο έξυπνοι από εμάς, να θεωρούσαν σαν ιερό τους βιβλίο ένα παραμύθι; Όχι είναι η απάντηση, διότι η μυθολογία, όπως είπαμε, αποτελεί γνώση ιστορική, πολλές φορές δοσμένη με αλληγορικό τρόπο.

Πριν λοιπόν αρχίσει ο οποιοσδήποτε να απορρίπτει τα αρχαία ελληνικά κείμενα σαν φαντασιώσεις, καλό είναι να τα εκλάβει σαν τροφή για σκέψη και περαιτέρω έρευνα.

loading...

25 thoughts on “Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι αυτό που μας διδάσκουν!!!

  1. Αρθρογράφε, πες μας, διαφώτισέ μας, σε παρακαλώ.
    Οι θεοί του Ολύμπου είναι μύθος ή πραγματικότητα; Εάν είναι αλήθεια, μπορείς να μας εξηγήσεις, γιατί αυτοί οι θεοί δεν κατοικούν σήμερα στον Όλυμπο; Μετακόμισαν σε άλλο βουνό και σε ποιο;

  2. Θα σου πω εγώ, γιατί ξέρω καλά τι ακριβώς συνέβη. Άφησε ήσυχο τον αρθρογράφο.
    Παλαιά ο Όλυμπος ήταν κατάφυτος από δέντρα. Οι θεοί έκοβαν ξύλα και ζεσταίνονταν τον χειμώνα.
    Όταν έκοψαν όλα τα δέντρα, λόγω των αναγκών τους για θέρμανση (το κρύο εκεί πάνω είναι τσουχτερό), αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το παλάτι και να μετακομίσουν κάπου αλλού, όπου θα εύρισκαν ξυλεία για τον χειμώνα.
    Δυστυχώς δεν ενημέρωσαν τους Έλληνες για τον νέο τόπο μετακόμισης. Έτσι χάθηκαν τα ίχνη τους.

  3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…!!!

    9.000 χρόνια πριν, οι Έλληνες γύριζαν τον Πλανήτη, λένε ξένα πανεπιστήμια. ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΡΜΕΙΔΗ

    Δεν είναι ανθελληνισμός όταν Αμερικανοί επιστήμονες τεκμηριώνουν ότι Έλληνες πήγαν στην Ιαπωνία, Κίνα και Χιλή και δεν το αναφέρουν σε κανένα βιβλίο του Υπουργείου Παιδείας; Γιατί οι απόψεις Αμερικανών καθηγητών ανθρωπολογίας παλαιοντολογίας και ιστορίας ου τεκμηρ ιώνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες πήγαν παντού, όπως στην Ιαπωνία,Κίνα και στην Χιλή αλλά… δεν υπάρχουν ούτε ως πληροφόρηση σε καμμία βαθμίδα εκπαιδεύσεως, ούτε εις έντυπα ιστορικού ή μη περιεχομένου [2013]. Αδιαφορία ή ανθελληνισμός του υπουργείου Παιδείας και Εξωτερικών ;

    Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο καθηγητής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Phoenix ο Dr. Thomas S. Anderson υποστηρίζουνε ότι οι Ίωνες κατέφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ. και χρησιμοποίησαν το νησί Χοκάιντο για ορμητήριο του αποικισμού της Αμερικής, ο οποίος πρέπει να έγινε γύρω στο 6.500 π.Χ. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, πρέπει να έφθασαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα των νήσων Χαβάη. Για αυτό έχουνε μείνει εκεί και διάφορες ελληνικές λέξεις όπως Αέτο, όπου στα χαβανέζικα σημαίνει Αετός. Οι τότε Ίωνες πρέπει να χωριστήκανε σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα κατευθύνθηκε προς βορρά. Αυτοί ήτανε οι Ίωνες – Βάκχιοι, ενώ η δεύτερη ομάδα κατευθύνθηκε προς νότο, αυτοί ονομαζότανε Ίωνες – Εκάτιοι.

    Οι Ίωνες Βάκχιοι μετονομάστηκαν σε Ιοναβάκχιο, που αργότερα με γλωσσολογικές παραφράσεις έγιναν οι σημερινοί Ναβάχο, ο πιο πολιτισμένος λαός Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής. Αυτοί δώσανε στις σημερινές Η.Π.Α. διάφορα τοπωνύμια όπως το ποτάμι : ποταμόκ, που προέρχεται από την ελληνική λέξη ποταμός. Αντίθετα οι Ίωνες Εκάτιοι, μετονομαστήκανε με το πέρασμα των αιώνων σε Ίν[ωνες] +[Ε]κατεις, που με τη γλωσσολογική εξέλιξη έγιναν αργότερα οι Ίνκας, ο πιο πολιτισμένος λαός της Νοτίου Αμερικής. Οι πρόγονοι των Ίνκας είχανε ιδρύσει πολλές πόλεις όπως και την πόλη Τιτουάνκο, που κανείς επιστήμονας μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει το πως εξαφανίστηκαν οι κάτοικοί της.

    Ο διακεκριμένος παλαιοντολόγος και αεροναυπηγός καθηγητής του πανεπιστημίου του Michigan o Dr. Hugo Weaving, μπόρεσε τελευταία να αποκωδικοποιήσει την γραφή των κατοίκων εκείνης της μυστηριώδους πόλεως και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ελληνική διάλεκτο, όπως οι Αιολικές διάλεκτοι των κατοίκων της Θεσσαλίας και της Μυτιλήνης. Τι γίνεται τώρα; Ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης Dr. Don Davis εξηγεί ότι οι κάτοικοι της πόλεως Τιτουάνκο εξαφανίστηκαν χωρίς να υπάρχουνε στην πόλη τα ίχνη κάποιας φυσικής καταστροφής, επιδημίας ή πολέμου, γιατί οι κάτοικοι είχανε τόσο ανεπτυγμένο πολιτισμός, που μπορέσανε να αποικίσουνε το διάστημα. Κι έτσι εξαφανίστηκε εκείνος ο μυστηριώδης πολιτισμός των Άνδεων σε μία νύχτα.
    [απόσπασμα εκ του άρθρου της Καθ. Αθηνάς Κεχαγιά, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012
    α ) η περίπτωση των Αϊνώ ή Αϊνού εις την Ιαπωνία
    Πολλοί ξένοι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο Καθηγητής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Phoenix, Thomas S. Anderson, υποστηρίζουν ότι οι Ίωνες έφτασαν στην Ιαπωνία το 7.000 π.Χ., στοχεύοντας στο να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για τον αποικισμό τους στην Αμερική.
    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν κάποια συγκεκριμένη αποστολή στην «χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου» όπως αναφέρουν τα «Διονυσιακά», κατά την πανάρχαια εκστρατεία των Ελλήνων στην Ασία περί το 3.000 π.Χ.

  4. Η επίσημη ιστορία της Ιαπωνίας αναφέρει μάλιστα πως όταν οι πρώτοι Ιάπωνες διέσχισαν την Κίνα κι έφτασαν στην Ιαπωνία, συνάντησαν μία λευκή γενειοφόρα φυλή (φαινόμενο εξαιρετικά σπάνιο στην γη της Ανατολίας), τους Αϊνώ, που ήταν δεινοί πολεμιστές και κυνηγοί. Οι Ιάπωνες και γενικά οι Ασιάτες δεν διαθέτουν πυκνές γενειάδες, αφού τα γένια τους είναι αραιά.
    Οι Αϊνού (< Ίωνες) ή πιο σωστά Αϊνώ, «η λευκή φυλή» της Ιαπωνίας, όπως τους αποκαλούν. Στις αρχές του 20ου αιώνος οι Αϊνώ αριθμούσαν περί τα 3.000.000! σήμερα είναι πολλοί λιγότεροι λόγω και της μη προσμίξεως τους με τους Ιάπωνες.
    Ζουν στο Χοκκαΐντο, στην νότια Σαχαλίνι και στην Φορμόζα, την γνωστή σε όλους μας με την ονομασία Ταϊβάν.
    Οι Αϊνώ είναι λευκοί στην όψη, κάποιοι έχουν γαλάζια μάτια και είναι ψηλοί στο ανάστημα.
    Ο Ιωάννης Πασάς εις το βιβλίο του: «Η Αληθινή Προϊστορία, οι πληροφορίες περί των Αϊνώ είναι ανεπαρκείς και, συνεπώς, δεν υπάρχουν στοιχεία για την ζωή και την δράση των λευκών αυτών ανθρώπων, που είχαν φθάσει και εγκατασταθεί στην Άπω Ανατολή.
    Από τα λιγοστά που γνωρίζουμε για εκείνους, μπορούμε να διακρίνουμε τις ομοιότητές τους με τους αρχαίους Έλληνες βασικά εις τον τρόπο διοικήσεως, εις την ενδυμασία, την γλώσσα, και πολλά άλλα.
    Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι προστάτιδα της φυλής τους θεωρούν την «Ματεράσου», εκ του μη – α – τέρα σου (σχόλιο diadrastika: Μητέρα;), όπως και τα ονόματα που έχουν δώσει σε κάποια από τα χωριά τους. Όπως το όνομα Ιτάμι, το όρος Ίταμος εις την περιοχή της αρχαίας Θεσσαλίας, η Αρία, από την ελληνική λέξη Αρεία – Άρης, ο θεό του πολέμου, το Ογκάκι εκ του Όγκα το οποίο ήτο επίθετο της θεάς Αθηνάς εις τους Θηβαίους. Επίσης το ιερό πτηνό της Αθηνάς την κουκουβάγια, την οποία την έχουν ως το πτηνό της σοφίας.
    Οι στολές τους είναι κεντημένες με αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους ενώ συνηθίζουν να φορούν εις το κεφάλι τους ένα είδος στεφανιού ανάλογο με αυτό το οποίο φορούσαν οι πιστοί του Διονύσου κατά την διάρκεια των Διονυσιακών εορτών, δηλαδή στεφάνια από κισσό και άμπελο.
    Οι δε γυναίκες τους φορούν εις το κεφάλι τους, σκυθικό σκούφο, δερμάτινο με σχήμα περικεφαλαίας.

    Οι εικονιζόμενοι αριστερά – δεξιά φαίνεται χωρίς τα χαρακτηριστικά των Ασιαστικών φυλών και δη το «κίτρινο», τα σχιστά μάτια, τα πυκνά γένια.

    Αριστερά η εικονιζόμενη γυναίκα είναι από την φυλή των Αϊνώ, όπου φαίνονται και εις αυτήν τα μη ασιατικά χαρακτηριστικά, το ντύσιμο, και ότι να φορούν εις το κεφάλι τους ένα είδος στεφανιού ανάλογο με αυτό το οποίο φορούσαν οι πιστοί του Διονύσου κατά την διάρκεια των Διονυσιακών εορτών, δηλαδή στεφάνια από κισσό και άμπελο.
    [τα ανωτέρω πληροφορίες όπως και οι φωτογραφίες είναι απόσπασμα από το άρθρο με την ονομασία – Άγνωστοι Έλληνες: Αϊνώ, όταν ο Ελληνισμός «άγγιξε» την Ιαπωνία – από τον Greek Odyssey]
    [η βιβλιογραφία αποκρύπτεται μέχρι κυκλοφορίας του βιβλίου του συγγραφέως, διότι αντιγράφονται τα άρθρα του άνευ αναφοράς εις το όνομά του]
    Απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέως Ομήρου Ερμείδη με τον τίτλο «Αναμνήσεις από το μέλλον του χθες» υπότιτλο «Ηρωολόγιον Αγιολόγιον» υπό έκδοσιν τέλος 2016.
    pirforosellin. diadrastika.com

  5. Παγκόσμιος ξεσηκωμός υπέρ της Ελληνικής Γλώσσας

    Ό,τι και να κάνουν μερικοί, ο Ελληνισμός έχει τόσο φως μέσα του, το οποίο δεν μπορεί να σβήσει ο σκοταδισμός της Εποχής.

    Το κράτος, σαν δεύτερος Μεσαίωνας, επιθυμεί την μείωση και εν συνεχεία στην κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών, τα οποία δήθεν διανοούμενοι και όσοι τους εισακούν, ονομάζουν νεκρή γλώσσα.

    Οι εκάστοτε επιτήδειοι πατούν στον «ξύλινο» τρόπο, με τον οποίο διδάσκονται τα Αρχαία Ελληνικά και ζητούν την πλήρη κατάργησή τους, αντί να σκεφτούν αλλαγή στον τρόπο διδασκαλίας.

    Θέλουν να καταργήσουν μια γλώσσα, η οποία κρύβει μέσα της έννοιες όπως η ελευθερία και η ανθρωπιά.

    Θέλουν να καταργήσουν μια γλώσσα, η οποία κατακλύζει τις ξένες γλώσσες του πλανήτη με λέξεις.

    Θέλουν να καταργήσουν μια γλώσσα, με την βοήθεια της οποίας κατανοεί κάποιος τα σημαντικότερα κείμενα της ανθρωπότητας, όσα άφησαν τέλος πάντων οι υπάλληλοι του σκότους.

    Ευτυχώς που υπάρχουν οι ελληνιστές εκτός συνόρων και ξεσηκώθηκαν.

    Η Διεθνής Ομοσπονδία Κλασικών Σπουδών, μετά την απόφασή του υπουργείου Παιδείας, για μείωση των ωρών διδασκαλίας των Αρχαίων και των Λατινικών κατηγορεί ευθέως τον υπουργό Παιδείας για υποβάθμιση των κλασικών σπουδών.

    Στην επιστολή του ο κ.Μontanari καλεί τον υπουργό να λάβει μέτρα και παράλληλα να παρέμβει έτσι ώστε να εμποδίσει την υποβάθμιση της ανθρωπιστικής Παιδείας καλώντας τον παράλληλα να υποστηρίξει την διδασκαλία των Κλασσικών γλωσσών και της Λογοτεχνίας έτσι ώστε να καταστεί εφικτή στην νεολαία η πλήρης αξιοποίηση των ουσιαστικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής παράδοσης στην γλώσσα και τον πολιτισμό.

    Την ίδια ώρα στην Γαλλία, στα πλαίσια της μεταρρύθμισης στην παιδεία που προωθεί η κυβέρνηση Βαλς, οι Γάλλοι καθηγητές και μαθητές φαίνεται πως επέλεξαν συνειδητά να συνεχίσουν να διδάσκονται αρχαία ελληνικά και λατινικά

    Με τη νέα σχολική χρονιά, το γυμνάσια της Γαλλίας αναμένεται να εφαρμόσουν ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που εισαγάγει το υπουργείο Παιδείας με στόχο όπως ισχυρίζεται την εξατομίκευση και την ελευθερία στην επιλογή των γνωστικών αντικειμένων από μαθητή, σε μαθητή.

    Το 92% των γυμνασίων της χώρας καθώς και το 70% των μαθητών γυμνασίου επέλεξαν Αρχαία Ελληνικά!

    Δυστυχώς για τους σκοταδιστές της Εποχής, ο Ελληνισμός είναι εδώ!

    https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/09/blog-post_619.html?m=1

  6. Το μεγαλείο του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού βάλθηκαν κάποιοι να το ξεθεμελιώσουν.
    Η Ελλάδα είχε ανέκαθεν εχθρούς.

  7. Ελλάδα + Ορθοδοξία = αξεπέραστο μεγαλείο.

  8. Ελλάδα + Ορθοδοξία = αξεπέραστο μεγαλείο. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΩΝ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ" ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  9. Λίγο νιονιό χρειάζεται για να καταλάβεις αυτό που διαβάζεις !!!
    Η λέξη Ελλάδα τι σημαίνει;;; Μήπως τώρα την άκουσες για πρώτη φορά;;;

  10. Η ΛΕΞΗ " ΜΥΘΟΣ " ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ Μ Υ Ω , ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Μ Υ Η Σ Η, Μ Υ Σ Τ Η Σ κ.λ.π

    ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟΝ = ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ. ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΤΑΜΙ & ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ.

    Ο ΔΗΘΕΝ " ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 40.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ -ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ…."ΑΓΑΠΗΣ"

    ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΑΓΑΠΗ" ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΥΡΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ?? ΜΟΝΟΝ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ …..ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΠΑΠΕΣ, ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ,ΕΝΑΣ ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

    ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ.

    ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΜΙΣΟΓΥΜΝΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ? Τ Ι Π Ο Τ Α !

    ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΑΠΑΚΙΑ .

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΘΧΘΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ- ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ- ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΕΠΙ 2.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΊΟΥ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ " ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ".

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΙΕΧΩΒΑ- ΓΙΑΧΒΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ…..ΣΩΣΕΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  11. ΕΣΥ ψοφάς για "καλλιτεχνικές δημιουργίες"!

  12. Απλά τέκνον μου,η ορθοδοξία σέ απέκοψε από τόν Ησίοδο καί τόν Ομηρο γιατί ειδωλολατρες εισί και σέ εμαθε τών εΒραιων τήν ιστορία. Εξ ού καί ο ραγιαδοορθοδοξος πολιτισμός τού σήμερα,οπου ολα τά παράσιτα τής ορθοδοξίας ζούν από τόν κόπο τού ραγια.

  13. Η Ελλάδα έχει πολλούς εχθρούς, όπως και η Ορθοδοξία.
    Κι ο Εφιάλτης στην Ελλάδα κατοικούσε, αλλά…προσποιούνταν ότι αγαπάει την πατρίδα του μέχρις ότου την πρόδωσε.

  14. ***************************************
    Είσαι παντελώς άσχετος με την ιστορία. Ο ελληνικός πολιτισμός έσβησε το 146 π.Χ., όταν υποδουλώθηκε η Ελλάδα στους Ρωμαίους. Το Ορθόδοξο ελληνικό Βυζάντιο, ανέστησε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
    Σε προκαλώ να μου πείς ποιος ανέστησε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μήπως ο ινδός, μήπως ο μαροκινός;
    ***************************************

  15. Η Ορθοδοξία ζει από τον κόπο των Ορθοδόξων.
    Οι ιερείς πληρώνονται από το κράτος, γιατί υπηρετούν τους Ορθόδοξους πολίτες.
    Μή μου πείς ότι εσύ δεν πιστεύεις, επομένως γιατί να τους πληρώνεις ως φορολογούμενος.
    Γιατί κι εγώ δεν πιστεύω στην Ν.Δ., όμως πληρώνω τους βουλευτές της ως φορολογούμενος.

  16. 9:01 μ.μ.,
    Δηλαδή κατακρίνεις και τον Κολοκοτρώνη ως ραγαδορθόδοξο; Σε ενοχλεί που αγωνίστηκε για την απελευθέρωση της σκλαβωμένης Ελλάδος; Είναι ραγαδορθόδοξος ο Κολοκοτρώνης που έλεγε
    "Πρέπει να φυλάξετε την π ί σ τ η σας και να
    τη στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε
    πρώτα υπέρ Πίστεως κι ύστερα
    υπέρ Πατρίδος";;
    Απάντησε, λοιπόν, εσύ που δεν είσαι ραγαδορθόδοξος.

  17. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο κ. ΨΩΡΡΑΣΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ…
    ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ… Ο κ ΨΩΡΡΑΣ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΕΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΨΩΡΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ :

    Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΥΧΑΙΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ [ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ] ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ

    ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΟΒΟΝΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ

    ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

    ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΔΑΚΤΥΛΗΘΡΑ ΦΟΡΙΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ [ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Η ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΑΣΤΟ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ] ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΧΤΥΛΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ [ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ] Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ;;

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΟΛΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ………………………………………..

    http://alfeiospotamos.gr/?p=17959

  18. Προς ΑΓΓΕΛΙΚΗ,
    η οποία γράφει:
    ''Ο ΔΗΘΕΝ " ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 40.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ''.

    Αυτό σε ποια ιστορική πηγή το βρήκες;
    Σε π ρ ο κ α λ ώ να σημειώσεις τις ιστορικές πηγές, αλλιώς θα με πείσεις ότι λες χοντρές βλακείες.

  19. Ο Δίας ήταν ο πρωταθλητής τής "θεϊκής" διαστροφής

    Τολμούν οι Νεοπαγανιστές να πιάνουν για κακό στο στόμα τους τον αναμάρτητο και γλυκύτατο Ιησού Χριστό, και ξεχνούν το χάλι τών δικών τους "θεών". Ας δούμε εδώ για τον σπουδαιότερο "θεό" τους μερικά πράγματα, από την ίδια τη δική τους μυθολογία:

    Ας μιλήσουμε περιληπτικά για τον Δία, που ήταν ομοφυλόφυλος παιδεραστής του μικρού Γανυμίδη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μοίχευε συχνότατα κατά της γυναίκας του και αδελφής του τής Ήρας, ενώ οι Ορφικές ιστορίες αναφέρουν ότι ο Ζευς έσμιξε με τη δεύτερη από τις αδελφές του, τη Δήμητρα. Καρπός αυτής της ένωσης ήταν η Περσεφόνη. Άλλη από τις απόκρυφες ιστορίες διηγείται ότι ο Ζευς απήγαγε τη μάνα του τη Ρέα και οι δυο ενώθηκαν μεταμορφωμένοι σε φίδια. Κατόπιν ο Ζευς με τη μορφή φιδιού πάλι ξεπλάνεψε την κόρη του την Περσεφόνη και το παιδί που γεννήθηκε απ’ αυτή την αιμομιξία ήταν ο Διόνυσος.

    Ο Δίας βέβαια βασάνισε φριχτά τον Προμηθέα επειδή ο τελευταίος βοήθησε τους ανθρώπους δίνοντάς τους τη φωτιά. Στον πόλεμο της Τροίας ο Δίας πολέμησε κατά των Ελλήνων και υπέρ των Τρώων. Πώς διέφυγε αυτός ο μισάνθρωπος και ανθέλληνας «πατέρας των θεών» από το επιθετικό μένος τών Παγανιστών;

    Και αναφέρομαι εδώ μόνο κατά του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν μιλάω ούτε για τον κτηνοβάτη Πάνα, ούτε για τον κανίβαλο Κρόνο, ούτε για τον αιμοσταγή Άρη, ούτε για τη βρεφοκτόνο Ήρα, ούτε για την πορνική Αφροδίτη, στα ιερά της οποίας εκδίδονταν οι γυναίκες πριν τον γάμο τους και είχε κάνει ελάφι τον άνδρα της τον Ήφαιστο (τον οποίο είχε ξεχαρβαλώσει ο Δίας όταν ήταν παιδί), ούτε για τον Ποσειδώνα, που τιμώρησε τόσο σκληρά τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του, μόνο και μόνο επειδή δεν άφησαν να τους φάει ο κανίβαλος γιος του, ούτε για τους λοιπούς δαιμονικούς αρχαίους θεούς, που για τον καθέναν απ’ αυτούς, θα μπορούσα να γράψω ΒΙΒΛΙΟ με τα αίσχη τους, γραμμένα από τους ίδιους τους αρχαίους μας προγόνους.

    Ο Δίας μεταμορφωμένος σε κύκνο σε ανώμαλες περιπτύξεις με τη Λήδα, γυναίκα του Τυνδάρεου, βασιλιά της Σπάρτης. Μοιχεύει κατά τής γυναίκας του τής Ήρας, η Λήδα κατά τού άνδρα της, και ταυτόχρονα επιτελούν και… πτηνοβασία!
    Θα πω όμως και για την παράνομη μοιχευτική σχέση του Δία με την αδελφή του Δήμητρα, την οποία ηράσθη, ενώ πιο πριν φρόντισε να δολοφονήσει με κεραυνό τον Ιασίονα που είχε σχέσεις μαζί της, επειδή δήθεν δεν ήθελε να έχουν οι θεοί σχέσεις με θνητούς. Αυτός όμως δεν άφησε θνητή που να μην τη βιάσει, και τι λέω θνητή. Ούτε θεά δεν άφησε, ούτε γάτα θηλυκιά (για τις αρσενικές έκανε και λίγο κράτει).
    Και αυτοί οι αρχαίοι θεοί ήταν ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ για τους πιστούς τους. Γι’ αυτό η ηγεμονία της Αθήνας (η τότε Αμερική), είχε πει ειρωνικά στα θύματά της: «Δεν φοβόμαστε τους θεούς για τις αδικίες μας, γιατί κι αυτοί τα ίδια κάνουν».

    Να λοιπόν το «ήθος» το οποίο προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο οι σύγχρονοι ειδωλολάτρες. Και δεν βλέπουν το χάλι των θεών τους, και την ηθική κατάπτωση που είχε επιφέρει η θρησκεία τους στην αρχαία Ελλάδα, παρά γράφουν ψέματα κατά των αγίων της Αγίας Γραφής, και εξωραϊζουν το χάλι αυτό της αρχαίας Ελλάδας, πίσω από το ήθος των μονοθεϊστών φιλοσόφων, τους οποίους αυτοί οι ίδιοι εξόντωσαν.
    Θα μας πουν οι Νεοπαγανιστές: "Αυτά ήταν συμβολισμοί". Κι εμείς θα τους απαντήσουμε: "Δεν υπήρχαν άραγε άλλοι συμβολισμοί για τους "θεούς"; Πώς τους απέδιδαν τόσο διεφθαρμένες πράξεις, που μόνο σε πορνογράφημα αρμόζουν; Τόσο σέβονταν οι αρχαίοι Έλληνες τους "θεούς" τους; Ή μήπως έψαχναν έτσι να βρουν άλλοθι για τις δικές τους διαστροφές;Η διαφορά είναι, ότι οι Χριστιανοί δεν έχουμε ΜΥΘΟΥΣ. Ο Θεός μας είναι αληθινός και υπαρκτός. Δεν είναι αποκύημα τής αρρωστημένης φαντασίας ανθρώπων. Δεν είναι αυτός κατ' εικόνα μας, αλλά εμείς δική του εικόνα κηλιδωμένη. Αλλά οι αρχαίοι πίστευαν ή σε δεφθαρμένους θεούς, ή σε ψέματα. Διαλέξτε τι προτιμάτε. Και τα δύο είναι απαράδεκτα για κάθε νοήμονα άνθρωπο.

    ………………………….

    http://www.oodegr.com/neopaganismos/pseftotheoi/dias1.htm

  20. 9:58 μ.μ.
    Άκρως κατατοπιστικά.

  21. Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΧΑΧΧΑΧΑΑ

  22. Είμαι Έλλην, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Χριστιανός! Απολλώνιος .

    Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος ….

    Διαβάζοντας την απέραντη Ελληνική μυθολογία και συγκρίνοντας την με την εβραϊκή, που είναι η παλαιά διαθήκη και σε μεγάλο μέρος και η καινή, διαπιστώνουμε ότι η Ελληνική είναι τόμοι μιας εγκυκλοπαιδικής γνώσης και μηνυμάτων εκατοντάδων ετών και η παλαιά διαθήκη ένα φτηνό μερικών σελίδων διήγημα τσέπης.

    Η Ελληνική φιλοσοφία είναι η θεμελιώδης αρχή, η βάση και το θεμέλιο για μία αληθινή ανάπτυξη και μόρφωση. Είναι ο παιδαγωγός του ανθρώπου. Αυτή οδηγεί τα βήματά του προς την ευσέβεια. Αυτή υπήρξε ο διδάσκαλος της αληθείας. Αυτή εδίδαξε τον άνθρωπο ποιος είναι, ποια είναι η αποστολή του στον κόσμο και ποιες πρέπει να είναι οι πράξεις του.

  23. 9:46 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΣΚΙΘΟΠΟΛΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΥΠΑΤΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΝΑ Η ΚΟΜΝΗΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑΔΑ (ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΜΥΡΙΖΕ ΚΑΜΕΝΗ ΣΑΡΚΑ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ), ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΓΑΠΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ!!

  24. ΑΝΩΝΥΜΕ 8¨51μ.μ.ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ+ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΜΑΘΕ ΜΕΡΙΚΑ.ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ "ΑΓΑΠΗ"(ΣΦΑΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛ.ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ),ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΒΟΗΘΗΣΑΝ"ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 90% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ(ΜΕ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ),ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ "ΤΙΜΙΑ ΞΥΛΑ"(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑ?),ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΙΜΙΕΣ ΖΩΝΕΣ(?),ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΙΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ,ΑΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  25. ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΨΙΜΑ ΤΟ ΔΙΑ ΟΝΤΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΧΑΝΤΟΥΜΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΘΕΙΚΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΣΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟΥΣ,ΠΙΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΔΙΑΣ.ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ.

Comments are closed.