Υπάρχουν εξωγήινοι και έχουμε αποδείξεις

Αυτό το εκπληκτικό φοβερό αίτημα προέρχεται από τον Δρ Richard B. Hoover, ένας αστροβιολόγος στο Marshall Space Flight της NASA, ο οποίος λέει ότι
έχει βρει αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής
– απολιθώματα βακτηρίων που βρέθηκαν σε μια εξαιρετικά σπάνια κατηγορία μετεωριτών που ονομάζεται CI1 ανθρακούχoi χονδρίτες. (Υπάρχουν μόνο εννέα τέτοιοι μετεωρίτες στον πλανήτη Γη.) Πορίσματα του Χούβερ δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κοσμολογίας.. «Journal of Cosmology»

Ο Hoover ανακάλυψε τα απολιθώματα από ένα σπασμένο τμήμα του CI1 μετεωρίτη, και αναλύοντας το εκτεθειμένο βράχο με μια σάρωση-ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και, η οποία του επέτρεψε να διαπιστωθούν τυχόν υπολείμματα ορυκτών. Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν απολιθώματα μικροοργανισμών , πολλά από τα οποία λέει είναι εντυπωσιακά παρόμοια με εκείνα που βρέθηκαν στον πλανήτη μας .

«Το πιο συναρπαστικό πράγμα είναι ότι είναι σε πολλές περιπτώσεις αναγνωρίσιμα και μπορούν να συνδεθούν πολύ στενά με τα είδη εδώ στη γη», δήλωσε ο Hoover. Μερικά από τα απολιθώματα, ωστόσο, είναι αρκετά περίεργα. “Υπάρχουν μερικά που είναι απλά πολύ περίεργα και δεν μοιάζουν με τίποτα από αυτά που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια”

Για να προσπεράσει την αναπόφευκτη λογοκρισία από τους σκεπτικιστές, η μελέτη και τα στοιχεία του Χούβερ ήταν στη διάθεση των συναδέλφων του από την επιστημονική κοινότητα εκ των προτέρων για τις δημοσιεύσεις της μελέτης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναλύσουνε σε βάθος τα ευρήματά του. Σχόλια από αυτούς που αποφάσισαν να αναλύσουν τα στοιχεία του θα δημοσιευτούν στο διαδίκτυο, μαζί με τη μελέτη.

«Λαμβάνοντας υπόψη την αμφιλεγόμενη φύση της ανακάλυψης του, έχουνε προσκληθεί 100 εμπειρογνώμονες και έχουν εκδώσει μια γενική πρόσκληση για πάνω από 5.000 επιστήμονες από την επιστημονική κοινότητα να επανεξετάσει το έγγραφο και να παρέχουν την κριτική ανάλυση τους,» Γράφει Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics επιστήμονας Δρ Rudy Schild,. «Δεν υπάρχει άλλο χαρτί στην ιστορία της επιστήμης που να έχει υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο σαν αυτόν, και ποτέ πριν στην ιστορία της επιστήμης η επιστημονική κοινότητα δεν είχε την ευκαιρία να αναλύσει κριτικά μια σημαντική ερευνητική εργασία πριν από τη δημοσίευσή της.»

Περιττό να πούμε ότι, αν η Hooverâ € ™ επιβεβαιώσει τα συμπεράσματα που βρέθηκαν να είναι ακριβείς, οι επιπτώσεις για την ανθρώπινη ζωή θα είναι συγκλονιστικές .

Ενημέρωση: Ενώ η Εφημερίδα της Κοσμολογίας λέει ότι «κανένα άλλο χαρτί στην ιστορία της επιστήμης δεν έχει υποβληθεί σε τέτοιο πλήρη έλεγχο,» μερικά πολύ σεβαστά ονόματα στην επιστημονική κοινότητα αμφισβητούν το κύρους της Κοσμολογίας, καθώς και τα ευρήματα του Δρ Χούβερ.

«[Η Εφημερίδα της Κοσμολογίας] δεν είναι ένα πραγματικό περιοδικό επιστήμης », λέει ο PZ Meyers στο Science Blogs » Αλλά ένα Περιοδικό από Πληρωμένους Επιστήμονες για να λένε Ψέματα
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. R E S P E C T
  TIME DEPENDENT SCH.RODINGER WAVE EQUATION
  In quantum mechanics, the wave function ψ corresponds to the variable y of wave motion. We know that the wave function for a particle is given by
  Ψ(x,t)=A exp[-i(ωt-kx)]
  Put ω=2πv and K=2π/h
  Ψ(x,t)=A exp[ -i(2πvt-2π/h x)] (1)
  If E= total energy of the particle
  P= momentum of the particle then
  E=hv=2π?/p
  Where ? = h/2π
  Putting in equation (1), we get
  Ψ(x,t)= A exp[-i(E/? t –p/ ? x)]
  Ψ(x,t) = A exp[-i/ ?(Et-px)] (2)
  This equation is a description of the wave equivalent of a free particle moving in the +ve x- direction. But generally we are interested in situations where particle is not free i.e it is subjected to some external force.
  Differentiating equation (2) w.r.t. x
  dΨ/d x =A exp[-i/ ?(Et-px] / x[-i/h(Et-px)]
  = A exp[-i/ ?(Et-px)](i/ ? p)
  dΨ/ dx = Aip/ ? exp[-i/ ?(Et-px)]
  Again differentiating wr.t. x
  dΨ/dx² =Aip/ ? exp[ -i/ ?(Et-px)](i/ ? p)
  = A(ip/ ?)² exp [-i/ ?(Et-px)]
  dΨ/dx²= -p²/h ²Ψ (3)[using equation(2)]
  Or p² Ψ= –?² d²Ψ/ dx²
  Also on differentiating (2) wr.t. t ,we get
  dΨ(x,t)/dt= A exp [-i/ ?(Et-px)] (-i/ ? E)
  dΨ/dt =-(i/ ?) E Ψ
  or E Ψ=(i ?) Ψ/ t (4)
  When the particle is acted upon by a force then its total energy is the sum of Kinetic and potential energies i.e.
  Total energy = Kinetic energy + potential energy
  E=p/²2m +V
  E Ψ= p/²2m Ψ+ V Ψ (5)
  Putting equations (3) and (4) in equations (5), we get
  -?/t dΨ/dt=-h/²2m dΨ²/dx²+ V Ψ
  i ? dΨ/dt= – ?²/2m( Ψ/x)² + V Ψ (6)
  Which is time dependent form of Schroedinger wave equation
  In three –dimensional form
  i ? Ψ/t =- ?²/2m(dΨ²/dx²+ d²Ψ/dy² + d²Ψ/dz²)+ V Ψ
  where the particle potential V is a function of x,y,z and t . Any restriction on the particle motion will effect the potential energy V. once V is known, Schroedinger equation may be solved for the wave function Ψ of the particle form where Ψ² may be determined.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χθες συνάντησα κι εγώ έναν εξωγήινο.
  Μόλις με είδε, φώναξε:
  ''Μπράβο, εσείς οι Έλληνες είστε οι καλύτεροι όλων. Ψηφίζετε πολιτικούς που σας ταράζουν στις φάπες. Παίρνει ακόμη σύνταξη ο πατέρας σου; Ακόμη δεν τις κατάργησαν τις συντάξεις;''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι αποδείξεις και κουραφέξαλα ρε γατάκια;
  Εδώ στην Ελλάδα έχουν γίνει κυβέρνηση και ζούν σε εικονική πραγματικότητα.
  Και να φανταστείτε ότι υπάρχουν ακόμη μαλακες που νομίζουν ότι ήρθαν να μας σώσουν και ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και ότι θα καταργήσουν τον ενφια κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΑ 2
   ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ
   ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩΜΕ.....................

   Διαγραφή
 4. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]