Περί αριστεροφροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

Ένα τσούρμο ψευτοιδεολόγοι της δεκάρας, δημιούργησαν ένα πολιτικό κατασκεύασμα, ενώθηκαν σε ένα νοσηρό πολιτικό μείγμα χωρίς αρχές και συνοχή.

Σφιχταγκαλιάστηκαν με το πιο σάπιο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ και τους ακροδεξιούς του Καμένου για να ασκήσουν εξουσία, για να αλώσουν όπως ακριβώς και οι άθλιοι προηγούμενοι την δημόσια διοίκηση και να προσθέσουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην καταστροφή της χώρας.
Κάποιοι τύποι που ήταν αριστεροί γιατί δεν είχαν το χρήμα για να είναι δεξιοί.
Κάποιοι τύποι που ήταν μικροαστοί και είχαν το απωθημένο να γίνουν μεγαλοαστοί.
Κάποιοι τύποι που ήταν αντιεξουσιαστές γιατί δεν είχαν ακόμα εξουσία.
Κάποιοι τύποι με αριστερή φρασεολογία και τεράστιες δεξιές τσέπες.
Δεν με ενοχλεί ο δεξιός γραφικός Άδωνης Γεωργιάδης που τον βρίσκω και διασκεδαστικό.
Αλλά όλοι εκείνοι που έγιναν μέρος του συστήματος που πάλευαν να ρίξουν.
Και εσύ νόμισες ότι γνώρισες τους φλογερούς και ανιδιοτελείς επαναστάτες.
Τρίχες κατσαρές.
Η Αριστερά πάντα «έβγαζε» την γλώσσα στην εξουσία.
Αυτοί δεν την χλεύαζαν την εξουσία, την ΖΗΛΕΥΑΝ. Και όταν την κατέλαβαν έγινε αυτοσκοπός τους.

Αγωνιστές της «αριστεράς» και της φτωχολογιάς σε ένα μόνιμο και διαρκές φλερτ με την πλουτοκρατία, που εργάζονται ασταμάτητα σε βάρος του λαού και  της χώρας.
Ανίκανα ανθρωπάκια, εξουσιολιγούρηδες ιδιοποιήθηκαν την έννοια της αριστεράς για να βρει καρέκλα να κάτσει ο πισινός τους.
Πολιτικοί ανεύθυνης λαϊκής ανοησίας με επικάλυψη την αριστερή φρασεολογία για να γίνει ελκυστική, που επαναπροσδιορίζονται ανάλογα με τις συνθήκες.
Προς τους δανειστές ως νεοφιλελεύθεροι και «αριστεροί» για εσωτερική κατανάλωση.
Και μπροστά στην διατήρηση της εξουσίας δεν έχουν κανένα  ψυχικό κόστος, κανένα ηθικό δίλημμα να υπογράψουν οτιδήποτε τους ζητηθεί.
Σκοπιμότητες και κομματικός τυχοδιωκτισμός από «αριστερούς» της πορδής.

Ακούω την αριστερή ρητορική του Τσίπρα και μου θυμίζει λίγο από το σονέτο 66 του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ: «Το κούφιο τίποτα, φαιδρό,  με κορδωμένο βήμα»
Η αριστερά δεν προσδιορίζεται μόνο από την ιδεολογία της, αλλά και από την συμπεριφορά των στελεχών της.
Είναι αριστερά ο Σταθάκης και ο Κατρούγκαλος;
Ήταν αριστερά η Κωνσταντοπούλου και ο Βαρουφάκης;
Είναι αριστερά οι «ψεκασμένοι» του Καμένου;
Είναι αριστερά το βαθύ ΠΑΣΟΚ;
Είναι αριστερά ο Προκόπης Παυλόπουλος;
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του ΚΚΕ εσωτερικού, θα τρίζουν τα κόκαλα του Λεωνίδα Κύρκου και του Μιχάλη Παπαγιαννάκη.
Ένας πολυπληθής ατάλαντος θίασος είναι, που αυτοπροσδιορίζονται «Αριστεροί» και αλληθωρίζουν προς τον νεοφιλελευθερισμό.

Οι πολιτικοί σωτήρες δεν αποτελούν καινούριο φαινόμενο σε περιόδους κρίσης.
Ανίκανοι αγύρτες ανέβηκαν στις υψηλότερες βαθμίδες εξουσίας στο όνομα της δημοκρατίας και στα πλαίσια της κρίσης αυτής.
Ήταν οι άνθρωποι που περίμεναν στην σκιά, μέχρι την στιγμή που θα τους φωνάξουν να κάνουν μια «επανάσταση», που όχι μόνο δεν την έκαναν αλλά μεταλλάχθηκαν σε αυτό που ήθελαν να ανατρέψουν.

Τούτοι εδώ είναι αριστεροί όσο πατριώτες είναι οι Χρυσαυγίτες

Αριστερά είναι μόνο μια στην Ελλάδα. Το ΚΚΕ. Είτε συμφωνεί κανείς μαζί του είτε όχι.
Παρ όλα τα λάθη του, τις αδυναμίες του, την εμμονή του στο χθες.
Αυτό είναι η ΜΟΝΗ αριστερά και δεν έχει παρακλάδια.
Η επίκληση της αριστεράς από ετερόκλητες συμμαχίες προσβάλει την μνήμη των αγωνιστών της.
Με την «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι αν μας βλέπουν από ψηλά ο Μανδηλαράς, ο Μουστακλής, ο Λαμπράκης, ο Καράγιωργας θα νιώθουν περηφάνια η ντροπή;
Ο αυτοπροσδιορισμός μπορεί να είναι κατοχυρωμένο ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά μερικές φορές σε κάνει φαιδρό και γελοίο.

Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που γνώρισα εγώ δεν πρόδιδαν τις αξίες τους.
Τις υπερασπιζόντουσαν με όποιο προσωπικό κόστος.
Βασανιστήρια, εξορίες, προπηλακισμούς, κοινωνικούς αποκλεισμούς και με την ίδια τους την ζωή.
Ούτε υπέγραφαν «δηλώσεις  μετανοίας» στους βασανιστές τους, για να αποφύγουν την «Μακρόνησο».
Τούτοι εδώ είναι «Αριστεροί» εκ του ασφαλούς.
Τους τα είχε πει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπουργός ακόμα του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2015 λίγους μήνες πριν υπογράψουν το δικό τους μνημόνιο:
«Δεν υπάρχει κάτι πιο ξένο και αποτροπιαστικό για μένα από το δόγμα: η εξουσία για την εξουσία.
Η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά εργαλείο για να αλλάξει θετικά την κοινωνία. Αν αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε, το καλύτερο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη…..
Η Αριστερά δεν θα λερώσει τα χέρια της μέσα σε μια συμφωνία αντεργατικού και νεοφιλελεύθερου «βούρκου»»
Για λίγη «δόξα», αναγνωρισιμότητα και εξουσία δεν τον άκουσαν.

Προτίμησαν να προδώσουν τις αξίες και τα ιδανικά που έλεγαν ότι υπηρετούσαν, υπογράφοντας για μια καρέκλα τις δικές τους «δηλώσεις μετανοίας» εν έτη 2017.
«Ο κάτωθι υπογεγραμμένος… κλάσεως… εκ… και διαμένων εις… δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως και χωρίς να ασκηθή βία τα κάτωθι:
Ουδέποτε υπήρξα αριστερός και ουδεμίαν σχέσιν έχω με το συνωμοτικόν …κτλ ….»
Αριστεροί της «πορδής», με κατουρημένα παντελόνια που ισχυρίζονται ότι βράχηκαν.

Ο Αβραάμ Λίνκολν έλεγε: «Αν θέλεις να δεις τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσε του δύναμη και εξουσία»
Τότε αποκαλύπτονται όλα. Οι Αλήθειες, τα ψέματα, οι αγωνιστές και οι σαλτιμπάγκοι .
Τότε βγαίνει στην επιφάνεια το θράσος των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τίποτα. Που προτιμούν να πεθάνουν παρά να αναγνωρίσουν τα λάθη τους.

Την πατήσατε «Αριστερά» συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθατε σαν άνθρωποι με ωραίο παρελθόν, γίνατε άνθρωποι με  καταστροφικό παρόν και θα εξελιχτείτε σε ανθρώπους με ανύπαρκτο μέλλον.
Ένα συνονθύλευμα «Αριστερών» που μας έταξαν μια άλλη ζωή και μας έδωσαν αυτή που εξαχρειώνεται από την φτώχια, την δυστυχία, την εξαθλίωση και τον φόβο.

Και ενώ οι οπαδοί δοξολογούν ακόμα τον «Αριστερό» Αλέξη και ταπεινώνουν τους εαυτούς τους, ο «Αριστερός»  τους σκάβει τον λάκκο για άλλη μια φορά προσπαθώντας να τους πείσει πως ότι κάνει, το κάνει για το καλό τους.
Ξεχνώντας ότι επικίνδυνος δεν είναι μόνον όποιος σε ρίχνει στο λάκκο με τα φίδια, αλλά και εκείνος που προσπαθεί να σε πείσει ότι ο λάκκος δεν έχει φίδια.

Είμαστε ένας λαός απόλυτα πιστός στα κόμματα, στις ψευτοιδεολογίες τους, στις ιδεοληψίες τους, στις ανοησίες τους, που προσβάλουμε εμείς οι ίδιοι με την πολιτική μας συμπεριφορά την νοημοσύνη μας, που «ευνουχίζουμε» την ευφυΐα μας.
Μέχρι πότε οι άνθρωποι θα δοξάζουν εκείνους που έγιναν «μεγάλοι» και «σπουδαίοι» σε στιγμές ευκαιρίας;
Μέχρι πότε θα εντυπωσιάζονται από τα πυροτεχνήματα και τους κομήτες που διαρκούν τόσο λίγο;  
Εμένα πάντα με φόβιζαν οι κομήτες, είχα μια εικόνα καταστροφής γι αυτούς και ποτέ δεν πίστεψα στους ουρανοκατέβατους σωτήρες.
Μέχρι πότε θα τιμούν σαλτιμπάγκους και τσαρλατάνους που ανέβηκαν στις υψηλότερες βαθμίδες εξουσίας εκμεταλλευόμενοι «ανώμαλες» καταστάσεις χρησιμοποιώντας σαν σκάλα τα ψέματα;
Μέχρι πότε όπως έλεγε ο Τζωρτζ Όργουελ: «Σε μια εποχή που κυριαρχεί το ψέμα, η αλήθεια θα θεωρείται ενέργεια επαναστατική»;

Δυστυχώς υπάρχουν περισσότεροι λόγοι να λες ψέματα από το να λες αλήθειες κι αυτό το ξέρουν καλά οι δημαγωγοί που βγαίνουν στην επιφάνεια μέσα από την ανάγκη του κόσμου να ζήσει μια καλύτερη ζωή, να ακούσει μια καλή είδηση, να απαλλαγεί από το σάπιο χθες ….
Για μια ελπίδα ρε γαμώτο….

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

 1. Από ένα απροσάρμοστο ΘΙΑΣΟ το οποίο αποτελείτε από γιαλαντζί ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ από ΗΛΙΘΙΟΥΣ ονομαζόμενους ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ από ΔΕΞΙΟΥΣ εξουσιομανείς και όλοι αυτοί αποτελούν ένα συνονθύλευμα που έχει ένα μόνο σκοπό και όραμα την ΕΞΟΥΣΙΑ και μόνο και πως να παραμείνουν όσο ποιο πολλή μπορούν με κάθε μέσο και τρόπο , ανεξάρτητα του κόστους που πληρώνει και θα πληρώσει ο φουκαράς ο ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλοι μου είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Καθόμαστε στον καναπέ και ανεχόμαστε μία κοινοβουλευτική δικτακτορία της οποίας το μέλημά της είναι πως θα κονομίσουν πως θα τακτοποιήσουν τις οικογένειές τους . Αυτό είναι πρωτοφανές που συμβαίνει στήν πατρίδα μας και ντροπή μας να παρακολουθούμε την καταστροφή της χώρας μας από ανίκανους που μας κυβερνούν και δυστυχώς όλο το πολιτικό σύστημα είναι το ίδιο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλοι μου είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Καθόμαστε στον καναπέ και ανεχόμαστε μία κοινοβουλευτική δικτακτορία της οποίας το μέλημά της είναι πως θα κονομίσουν πως θα τακτοποιήσουν τις οικογένειές τους . Αυτό είναι πρωτοφανές που συμβαίνει στήν πατρίδα μας και ντροπή μας να παρακολουθούμε την καταστροφή της χώρας μας από ανίκανους που μας κυβερνούν και δυστυχώς όλο το πολιτικό σύστημα είναι το ίδιο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ,ΕΣΥ Ο ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ,ΕΝΩ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,Η ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ..

  ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Η ΤΟΝ Β,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
   ΟΙ ΒΙΚΕΣ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

   ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ Η ΛΟΡΔΑ. ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΕΨΕ.

   Διαγραφή
  2. Ο ψυχοπαθης μαλακας ανεβαζει συνεχεια σχολια γιατι δεν μπορει να μας πει ποτε ρευστοποιησε ο γυφτος τα ομολογα,ουτε πως πηραν λεφτα οι τραπεζες απο κρατικο λογαριασμο χωρις εγκριση απο το υποικ
   Απάντηση
   Απαντήσεις

   Ανώνυμος18 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:06 μ.μ.
   γιατι ξερει τι ειναι ομολογα????????? ελα τωρα, αυτο το πραμα ειναι ο,τι πρεπει για να τον βαλεις να πιστευει ακομα και στον σουπερμαν, χαχαχααχαχαα

   Ανώνυμος18 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:15 μ.μ.
   ειναι αυτο που λεμε "Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ"._

   Διαγραφή
  3. Εκεί όμως που θα σταθώ είναι στη δικηγόρο Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου. Ας φανώ καλόπιστος κι ας θεωρήσω πως δεν γνώριζε μέχρι χθες ότι συμμετέχει σε μια εγκληματική οργάνωση, η οποία χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα για να εξαπατά τους πολίτες. Η ίδια, όταν αναμασά τις ίδιες γελοιότητες και σε αυτές προσθέτει το δικηγορικό κύρος της, δεν οφείλει να ερευνήσει αν τα έγγραφα που παρουσιάζει στο διαδίκτυο και με τα οποία καλεί τον κόσμο να «εξοργιστεί» είναι γνήσια, πλαστά ή ανυπόστατα; Γιατί η κυρία Γεωργοσοπούλου δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και να στείλει ένα «χρεόγραφο», από αυτά που ο Stephen Louis Wozny έδωσε στο Σώρρα, ώστε να διαπιστώσει μέσα σε λίγα λεπτά ότι πρόκειται περί απάτης; Πόσο δύσκολο είναι τέλος πάντων σε μια δικηγόρο να σηκώσει το τηλέφωνο και να κάνει έναν απλό έλεγχο; Αντίθετα, τόσο η συγκεκριμένη δικηγόρος, όσο και η Βίκυ Χαραλάμπους, μαζί με αρκετούς ακόμη, γνωρίζουν πολύ καλά να με στοχοποιούν, να με υβρίζουν και με λοιδορούν σε καθημερινή βάση, επειδή παρουσιάζω στοιχεία που ξεκαθαρίζουν ότι αυτό που διαπράττουν περιγράφεται από πολλά άρθρα του Ποινικού Κώδικα, τα οποία ακόμη και εγώ που δεν είμαι δικηγόρος είμαι σε θέση να γνωρίζω. Για αυτό απευθυνόμενος στην κυρία Γεωργοσοπούλου, τρία πράγματα έχω να πω: 1) Ντροπή σας που δεν ζητάτε ήδη συγγνώμη από τον κόσμο που εσείς βοηθήσατε να εξαπατηθεί. 2) Ντροπή σας που εκμεταλλεύεστε το λειτούργημα του δικηγόρου για να πείσετε περισσότερα θύματα. 3) Ντροπή σας που διακινείτε τέτοια παλιόχαρτα, προϊόντα εγκλήματος, προερχόμενα από μια διεθνή σπείρα με καθαρά ανθελληνικούς στόχους. Αν δεν τα καταλαβαίνει αυτά η συγκεκριμένη δικηγόρος, προφανώς δεν της φταίω εγώ. Το σίγουρο είναι ότι πήγαν τα λεφτά άκλαυτα και θα πρέπει ο Αρτέμης να αρχίσει πάλι να πουλάει πίνακες Σαγκάλ. Από τους καλούς…
   .............................................

   Πηγή: Η μεγάλη απάτη του Αρτέμιου Σώρρα και το καταθετήριο των 600 δις δολαρίων στον Καναδά! http://mignatiou.com/2017/02/i-megali-apati-tou-artemiou-sorra-ke-to-katathetirio-ton-600-dis-dolarion-ston-kanada/

   Διαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

   ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

   ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

   Διαγραφή
  5. ΕΔΩ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  6. ΞΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ,ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΩ ΜΑΚΡΥΑ...

   ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ 650.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ...

   ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ (ακου ιθαγενεια👺) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΜ..

   ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΜ ΤΟΥΣ ΟΙ 20.000 ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΒΟΛΙΔΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

   ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΖΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ??

   Διαγραφή
  7. "ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ " μα ποσο αχρηστοι ειστ εκει μεσα στο ασυλο ολοι σας ???? ουτε να γραψετε μια προταση δεν ειστε ικανοι ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ..

   Διαγραφή
  8. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΝΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΑ. ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ;
   ΠΑΤΕΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ ΝΑ ΦΑΩ.

   Διαγραφή
  9. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΛΑΘΟΣ,ΣΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΟΥ??

   ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΞΕΠΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΩ...

   ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ??

   ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ...

   ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΡΝΕ ΛΑΠΕΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...

   Διαγραφή
  10. ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
   ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
   ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
   ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ.
   ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ.

   Διαγραφή
  11. ΤΟ "ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ" ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεικη-νοηση) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

   ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ART TV:
   Μανούσος Ντουκάκης (Πρόεδρος ΠΕΦΕ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

   ΚΙ’ΟΜΩΣ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…!!!
   ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ..!!!!

   ΕΧΩ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ..!!!

   ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!

   ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ : ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;;; ….
   ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!!

   ΦΟΒΟΝΤΑΙ.!!!

   ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ..!!!!

   ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ??

   Διαγραφή
  12. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
   ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ?????????
   ΓΡΗΓΟΡ ΠΑΡΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΤΑ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ... ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΑΝΗΘΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ????????????

   Διαγραφή
  13. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???

   ΕΝΤΑΞΕΙ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΘΕΟΣ",ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΕΟ" ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ,Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

   ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ "ΘΕΟ"?? ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΑΚΗ,ΔΕΣ..!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=tOBugICklXg

   Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..

   ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ "Ε" Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

   ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ" ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

   ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ..!!!:
   https://www.youtube.com/watch?v=ZxlH9UceYNI

   ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΝΙΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ..!!

   ΤΙΜΗ ΜΟΥ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...!!!

   Διαγραφή
 5. Τσίπρα, μήπως έχεις λίγο χρόνο να μελετήσεις τα του αρθρογράφου , λεγόμενα,
  Αυτά ρε Τσίπρα ηλίθιε γράφτηκαν για σένα και όχι να τα διαβάσω εγώ ρε κα,,,,,ζη
  Αν έχεις αρχοντιά στο παντελόνι σου απάντησε,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. γιατι νομιζεις οτι θα καταλαβει τιποτα, αυτο ειναι ντιπ ηλιθιος, ΣΤΟΚΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ..
   ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩ.. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ...

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]