Δείτε πως ένας κλόουν παρολίγο να σκοτώσει έναν θεατή

Στο συγκλονιστικό βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε μια τυπική ημέρα σε ένα γνωστό τσίρκο της Βρετανίας, το Circus Zyair. Εκεί ένας κλόουν κάνει το νούμερό του έχοντας ανεβάσει στην σκηνή έναν θεατή με τον οποίο κάνει κάποια αστεία κόλπα.

Σε ένα από αυτά ζητά από τουν 37χρονο Μπεν Γκαρνχαμ να τον σηκώσει ψηλά και να του κάνει ένα αεροπλανικό κόλπο για να τον ρίξει στο έδαφος. Αφού προετοιμάζονται αρκετά καλά -κάτι που δείχνει ότι ο κλόουν γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι αυτό που ζητά- τελικά το επιχειρούν.

Όμως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και ο άτυχος 37χρονος θεατής πέφτει με δύναμη στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι του. Το χτύπημα ήταν τόσο έντονο που έμεινε αναίσθητος για αρκετή ώρα, παρά το γεγονός ότι έσπευσαν κοντά του αρκετοί από τους υπαλλήλους του τσίρκου. Στην συνέχεια και αφού συνήλθε οδηγήθηκε στο ιατρείο όπου βρέθηκε να έχει χτυπήματα και ένα σχίσιμο στην πλάτη.

Ο ίδιος πάντως δεν άφησε τα πράγματα έτσι απλά, και παραπονέθηκε έντονα -και μέσω των social media- ότι ήταν απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν τον φρόντισαν ενώ ήταν αναίσθητος και δεν έφεραν γιατρούς για να διαγνώσουν τι του είχε συμβεί ενώ βρισκόταν στο έδαφος και ο τραυματισμός του φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού ότι θα μπορούσε να ήταν και πάρα πολύ σοβαρός.

Ο τραυματισμός στον αυχένα και το κεφάλι θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε πολύ περίπλοκες καταστάσεις, για τις οποίες όπως λέει και ο ίδιος ο Γκαρνχαμ δεν αρκεί η προσφορά του τσίρκου να του δώσει έξτρα εισιτήρια για επισκέψεις με την οικογένειά του μέσα στις επόμενες ημέρες.

loading...