Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ανεύθυνοι πυροδοτούν την κοινωνική σύγκρουση στην χώρα μας, προετοιμάζοντας την διάλυση μέσω της"Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης".

Είναι άσχετοι επικίνδυνοι με τους κανόνες λειτουργίας μιάς κοινωνίας, αγνοώντας ότι τα δικαιώματα κάθε κοινωνικής ιδιαιτερότητας σταματάνε εκεί που
αρχίζουν τα δικαιώματα μιας άλλης κοινωνικής ομάδας, ξεχνούν ότι: Ο εθνικός, θρησκευτικός αυτοπροσδιορισμός είναι προσωπικό ζήτημα, πρέπει να περιορίζεται αυστηρά στον ιδιωτικό χώρο, να μην έχει αποσχιστικό, επιθετικό χαρακτήρα και να μην εργαλειοποιείται πολιτικά μέσα σε μια σύγχρονη κοινωνία, δεν πρέπει να έρχεται σε σύγκρουση και αντίθεση με την πλειοψηφία των πολιτών. Η διοίκηση της χώρας μας δεν πρέπει να λαμβάνει θέση σε προσωπικά ζητήματα, να αποτρέπει σε γειτονικές χώρες να αναμειγνύονται στα εσωτερικά της χώρας, αποσταθεροποιώντας την πολιτικά με προσχήματα του μεσαίωνα! Η δικαιοσύνη είναι υπεύθυνη για την σύλληψη όλων αυτών που διαταράσουν την κοινωνική σταθερότητα στην θράκη, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό αυτοπροσδιορισμό ως πολιτικό εργαλείο!

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου