Μια εξαγριωμένη αρκούδα … Θα ξυπνήσετε και θα βρείτε τον κόσμο γύρω σας να έχει αλλάξει δραματικά…..


GEWKWN: 

H Aμερικανική κυβέρνηση και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα που ελέγχεται από τις παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις,  χτυπούν την Ρωσική αρκούδα σαν να θέλουν ο Πούτιν να απελευθερώσει την καταστροφική δύναμη της αρκούδας από την πυρηνική σπηλιά της, και φαίνεται ότι το κατορθώνουν, θυμάστε τι μας είπε ο Γέροντας την 1 Οκτ 2022 ;   ‘’Παιδιά μου αν το ΝΑΤΟ μπει στην Ουκρανία τότε θα δείτε μια Ρωσία πολύ διαφορετική, θα μετατραπεί σε μια εξαγριωμένη αρκούδα που δεν θα λυπάται κανένα, θα είναι σαν λαβα ηφαιστείου που θα εξαφανίζει τα πάντα στο πέρασμα της, Παιδιά μου, αν συμβεί αυτό κάποιες χώρες ΙΣΩΣ δεχτούν  πυρηνικό κτύπημα, η Πολωνία θα χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ  σαν μια από τις εισόδους της Νατοϊκής Δύναμης στο έδαφος της Ουκρανίας. ‘’

Μια μέρα θα ξυπνήσετε και βρείτε τον κόσμο γύρω σας να έχει αλλάξει δραματικά και θα σας βρει απροετοίμαστους, να έχετε πίστη και να ξέρετε ότι αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα πέρα από την κατανόησή σας και δεν προετοιμαστήκατε όπως σας συμβούλευσαν. 

Έχουμε τώρα έναν πόλεμο στην Ουκρανία, όπου αυτό το πρώην έθνος-κράτος συμφώνησε να είναι το αρνί της θυσίας, το θυσιάζουν για να προκαλέσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, καθημερινά τα ‘’ελεύθερα ΜΜΕ ‘’  μας διαβεβαιώνουν ότι η κακή αρκούδα δέρνεται από τους ‘’υπερασπιστές’’ του δυτικού ‘’πολιτισμού’’ και όμως τα φώτα, και η θέρμανση σβήνουν σε όλη την Ουκρανία, και χιλιάδες ουκρανοί θυσιάζονται σε έναν πόλεμο παράλογο.

Επειδή η Ρωσία, μέχρι τώρα, δεν μπήκε στον πειρασμό να αρχίσει τον παγκόσμιο πόλεμο, οι Νέα Τάξη θα μεταφέρει τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο, όμως θα επιστρέψει (ο πόλεμος) κάποια στιγμή πίσω στην Ευρώπη και ΑΛΛΟΥ…..

Είμαστε στα πρόθυρα της μεγαλύτερης καταστροφής του πλανήτη μας και όμως οι περισσότεροι από εμάς είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στους δικούς μας μικρούς κόσμους που δεν μπορούμε καν να την δούμε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν καμία σημασία,  παρόλο που είναι μια πραγματική απειλή για την ύπαρξή μας.

Το 2022-2023 ίσως δούμε την τελική μάχη για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας, με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να αγνοεί τι συμβαίνει, αγνοεί ότι η Παγκόσμια Ελίτ έχει ξεκινήσει το τελικό στάδιο ενός μακροχρόνιου σχεδιασμένου προγράμματος για να εξοντώσει το 80% των ανθρώπων και να υποδουλώσει όσους θα επιζήσουν, έχουν ‘’αντιπροσώπους’’ σε όλη την κοινωνία που παίζουν ρόλο στην εφαρμογή αυτού του προγράμματος για λογαριασμό τους, συμπεριλαμβανομένων διεθνών οργανισμών όπως ο ΟΗΕ. ο ΠΟΥ κλπ

Αν δεν αγωνιστούμε τώρα, αν χάσουμε αυτή τη μάχη, δεν θα υπάρξει επόμενη μάχη, ο μακρύς Πόλεμος κατά της ανθρωπότητας θα έχει χαθεί, μια για πάντα. Είναι «τώρα ή ποτέ» για όλους μας. Υπό αυτή την έννοια, αυτή είναι η τελική μάχη.   Γιατί; Γιατί αυτή η μάχη είναι για ότι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, ανθρώπινη ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα, αξιοπρέπεια, ελεύθερη βούληση και οτιδήποτε άλλο κάνει τη ζωή να αξίζει.

Θα με ρωτήσετε πως θα το κατορθώσουμε αυτό; Μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ θα τους αφήσει να αλληλο-εξουδετερωθούν, επειδή όσοι παραβαίνουν συστηματικά το νόμο του Θεού γίνονται βορά των δαιμόνων, και του αρχηγού τους Σατανά, ο οποίος θα κάνει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο για να μαζέψει τους ασεβείς καθώς και τους αποστάτες χριστιανούς στον Άδη, όπως μας αποκάλυψε πριν καιρό ο Γέροντας, ‘’ θα βλέπετε τους αθώους και τους αντίχριστους να σκοτώνονται μεταξύ τους’’

  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ARIEL SHARON, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΑ ΜΜΕ (3-10-2001):  «Κάθε φορά που εμείς κάνουμε κάτι, εσείς μας λέτε ότι η Αμερική θα κάνει αυτό και εκείνο… Εγώ θέλω να σας πω κάτι πολύ ξεκάθαρα: Εμείς, οι Εβραίοι, διευθύνουμε την Αμερική, και οι Αμερικανοί το ξέρουν αυτό»

20/12/2018 ….. Ο  Πούτιν μας προειδοποιούσε από το 2018: «Αν οι ΗΠΑ τοποθετήσουν πυραύλους μέσου βεληνεκούς στην Ευρώπη τότε η Ρωσία θα υποχρεωθεί να προχωρήσει σε αντίμετρα». «Αν συμβεί αυτό, τότε ο Θεός να μας συγχωρέσει. Μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο όλου του πολιτισμού και ενδεχομένως, όλου του πλανήτη……» 

loading...