Η πολιτική υποκρισία σε όλο της μεγαλείο

 

Ο Θ.Πλεύρης θα βάλει πρόστιμο για κάπνισμα στο «Fever» και στην Πάολα που δεν… κάπνιζε

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης προχωρά σε μία νέα πράξη υποκρισίας που δείχνει όμως ότι πλέον έχει αποκτήσει και πολιτικά… συμπλέγματα καθώς ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Fever» που εμφανίζεται η Πάολα με τον Γιάννη Πλούταρχο, επειδή η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με αναμμένο τσιγάρο στην πίστα XΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΠΙΖΕΙ.

H συγκεκριμένη εμφάνιση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στις 7 Ιανουαρίου λίγες ημέρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει στο μαγαζί που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή και τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να βγάζει το μπλοκάκι και να γράφει πρόστιμα

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε λοιπόν στο OPEN ότι θα επιβάλει πρόστιμο και στην Πάολα και στο μαγαζί:

«Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Και όλα αυτά, την ώρα, που όλα τα μπροστινά τραπέζια σε όλα τα κέντρα καπνίζουν… πούρο!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι του Χρήστου Δάντη, «Το παλιό μου παλτό» και ανέβηκε στην πίστα, κρατώντας στο χέρι της ένα τσιγάρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της, η Πάολα το είχε αναμμένο στο χέρι της αλλά όπως είπαμε δεν κάπνισε ποτέ.

Ήθελε με την κίνηση αυτή να «τρολάρει» τον υπουργό Υγείας, ο οποίος δεν ήθελε και πολύ για να εκτεθεί.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες και έγινε viral.

loading...