ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΟ-ΠΛΑΓΚΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Γράφει ο Υποναύαρχος Φενέκος Στέλιος
Όποιος είχε και την παραμικρή αμφιβολία για τον χαρακτήρα του υπό σύσταση μορφώματος της κεντροαριστεράς, πρέπει να ξεκαθάρισε πλέον στο
μυαλό του τι μέλει γενέσθαι, ποιος θα είναι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ, ποιος των συνοδοιπόρων, αλλά και ποιος θα είναι ο ρόλος όλων των παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και τι πραγματικά πιστεύει η ίδια η Φ. Γεννηματά για τον εαυτό της.
Δεν αντιστάθηκε στο πειρασμό να αυτό-καθορισθεί ολοφάνερα ως η ηγέτις του υπό σύσταση μορφώματος, να καθορίσει αυθαίρετα τους άξονες πολιτικής αλλά και στρατηγικής που θα ακολουθήσει το μόρφωμα, χωρίς φυσικά την συναίνεση τουλάχιστον των
κοινοβουλευτικών συνεργατών της, όπως του Ποταμιού.
Δυστυχώς η 43 επέτειος του ΠΑΣΟΚ έφερε πάλι στη πρώτη γραμμή όλο το παλαιοπασόκ, με την ίδια ρητορική, με αβασάνιστα τσιτάτα από το παρελθόν, με την ίδια αποτυχημένη συνταγή και οπωσδήποτε με την ίδια αοριστία.
Κάποιος φίλος ευφυώς επισήμανε ότι όλα τα φθαρμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προωθούνται σταδιακά από τα μεσαία καθίσματα προς τα μπροστινά, σε κάθε νέα πολιτική εκδήλωση της ΔΗΣΥ και του ΠΑΣΟΚ.
Στις εκλογές ηγεσίας για το νέο μόρφωμα της κεντροαριστεράς δεν θα εκπλαγούμε εάν τους δούμε να βγαίνουν και στα κανάλια και να κάνουν βαρυσήμαντες δηλώσεις, αμνήμονες και επικριτικοί κατά όλων των άλλων, προκειμένου να τοποθετηθούν έγκαιρα στην νέα νομή της εξουσίας που προσδοκούν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]