Καμμένος: Τις σημαίες στην Ελλάδα δεν τις παίρνει ο αέρας

«Τις σημαίες στην Ελλάδα δεν τις παίρνει ο αέρας. Όσο υπάρχει έστω και ένας ζωντανός από εμάς, η σημαία θα είναι ψηλά». Αυτό το μήνυμα έστειλε από τη νήσο Κίναρο των Δωδεκανήσων
ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος «προς εκείνους που μπορεί να σκεφτούν κάποια στιγμή να αμφισβητήσουν την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα». Μιλώντας κατά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των τριών πεσόντων ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο, ο κ. Καμμένος είπε: «Θα χρησιμοποιήσω μία φράση που μου είπε για πρώτη φορά ο Διοικητής του Καστελόριζου, αλλά πλέον το έχουν στην ψυχή τους και το λένε οι Διοικητές όλων των μικρονήσων και των νήσων. Μια υπόσχεση η οποία δεν δίνεται μόνο σε έναν υπουργό, αλλά δίνεται σε ένα Έθνος. Είναι η υπόσχεση που δίνουν όταν ορκίζονται, είτε ως στρατιώτες είτε ως αξιωματικοί και υπαξιωματικοί. Λένε λοιπόν ότι «όσο ζει έστω και ένας από εμάς η σημαία δεν θα υποσταλεί. Γιατί τις σημαίες οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τις υποστέλλουμε μόνο όταν φθείρονται για να τις αντικαταστήσουμε με άλλες». Τις σημαίες στην Ελλάδα, τόνισε ο κ. Καμμένος, «δεν τις παίρνει ο αέρας. Όσο υπάρχει έστω και ένας ζωντανός από εμάς, η σημαία θα είναι ψηλά».
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι «κάθε χρόνο που θα είμαστε εδώ θα στέλνουμε το πιο ισχυρό μήνυμα από το κέντρο του Αιγαίου και προς τα δυτικά μας, προς τα παιδιά των μεγάλων πόλεων και προς εκείνους οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι σημαίνει πατρίδα και που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος, αλλά και προς τα ανατολικά σε εκείνους που μπορεί να σκεφτούν ότι κάποια στιγμή μπορεί να χαλαρώσουμε. Χάρη σε αυτούς, δεν θα χαλαρώσουμε ποτέ. Θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε υπέρ πίστεως και πατρίδας».
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στα αποκαλυπτήρια του μνημείου των τριών πεσόντων ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στην Κίναρο (Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης και Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου) συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο.
Εκδήλωση μνήμης για τα 74 χρόνια από τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα» στη Λέρο
Ο Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανωλάκο, παρέστη επίσης στην εκδήλωση μνήμης για τα 74 χρόνια από τη βύθιση του Αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα» στη Λέρο.
Στο χαιρετισμό του, ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε «όλες και όλους ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση. Δεν θα υπάρχει κανένα αεροπλάνο το οποίο δεν θα αναχαιτίζεται, δεν θα τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Είμαστε έτοιμοι από θάλασσα, από αέρα αλλά και από στεριά να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε πρόκληση».
Αναφερόμενος στη βύθιση του ΑΤ «Β. Όλγα είπε ότι ο «υγρός τάφος» του αντιτορπιλικού, μας θυμίζει ότι έχουμε την υποχρέωση να μην υποστείλουμε ποτέ τις Σημαίες και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα κυρίαρχη και υπερήφανη. Η υποχρέωσή μας αυτή απέναντι στους ήρωες του παρελθόντος, αλλά και τις γενιές του μέλλοντος, είναι εθνική επιταγή.
Επισήμανε ότι καθημερινά, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα στρατευμένα νιάτα μας και οι εθνοφύλακες μας διατρανώνουν σε φίλους και αντιπάλους ότι αυτή η γη, αυτές οι θάλασσες, αυτός ο αέρας, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνικά. Η Κυβέρνησή μας αντιμετωπίζει όχι μόνο με ψυχραιμία τις προκλήσεις, αλλά και με αποφασιστικότητα.
Ο κ. Καμμένος είπε επίσης, ότι μετά από δυόμιση χρόνια προσπαθειών, έχουμε καταφέρει μαζί με τον ελληνικό λαό, η Ελλάδα να μην είναι η χώρα της κρίσης, αλλά μια δυνατή και ελεύθερη χώρα, κάτι που θα φανεί πιο πολύ τον επόμενο χρόνο. Οι πολίτες, μετά από χρόνια θυσιών, θα μπορέσουν να ατενίσουν πάλι με αισιοδοξία το μέλλον.
Δεν παρέλειψε ακόμα να εξάρει τη στάση των κατοίκων της Λέρου, που από την πρώτη στιγμή, στάθηκαν δίπλα στην πατρίδα μας όταν αντιμετώπιζε το μεγάλο πρόβλημα μεταναστευτικού - προσφυγικού. «Με ανθρωπιά, με αγάπη, με υπομονή, αγκαλιάσατε ανθρώπους που ήρθαν εδώ όπως εμείς φύγαμε από τη Μικρά Ασία διωγμένοι από το ολοκαύτωμα της Σμύρνης. Τους αγκαλιάσατε και τους φροντίσατε σε μία περίοδο φτώχειας και αυτό, όπως βλέπετε, πλέον αναγνωρίζεται διεθνώς».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΣΟΚΟΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

  ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

  ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

  ΥΓ: ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΗΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ...

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΗ !

  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΕΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ !

  ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΡΟΝ- ΑΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ' 74 ΜΠΟΝΑΝΟ-ΑΡΑΠΑΚΗ-ΓΚΙΖΙΚΗ- ΓΑΛΑΤΣΑΝΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

  Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΜΠΕΝ - ΖΥΛΟΝ, Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΚΑΤΟ- " ΕΘΝΑΡΧΗΣ", Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !

  Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΗΡΩΪΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η ΔΕ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣ : " ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΑΝΙΣΗ !!" ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ, ΑΛΛΑ .....ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΘΕΝ " ΕΘΝΑΡΧΗΣ " Ο μίστερ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΔΗΘΕΝ " ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΤΗΝ " ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ " ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 38 % ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

  ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ " ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ", ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ !

  " Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ".....ΕΠΕ ΤΟΤΕ Ο " ΕΘΝΑΡΧΗΣ "...

  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ " ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΝΤΕΡΛΙΚΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΟΝΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΚΩΛΗΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ !

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΗ ?

  ΑΓΓΛΕΛΙΚΗ

  Υ.Γ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΑΚΑ ΖΩΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΕ. ΜΙΑ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΑ. ΡΕΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ?

   Διαγραφή
 4. ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΤΥΑΡΑΚΙ Ο ΓΚΡΟΥΠΙΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. προλαβε και εκανε την διορθωση φυλλου;;;;...ο γιαννακηs;απο τουδε και στο εξηs τερμα τα μπατηρογυφτακηs τσαπελοφαγοs κτλπ κτλπ κτλπ αγγελικουλα-κουλα-αντζελα-αντζυ-γκελυ(κ@υλοκ@λα)πψωρα ρουγκλακη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άρε μεγάλε ΕΛΛΗΝΑΡΑ , γιατί δεν φοράς και καμιά στολή να σε καμαρώσουμε , ας πούμε σαν τον ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]