… ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ;

Του Γιώργου Νούτσου

Μου αρέσει να εκφράζομαι πάντα, αφού πρώτα, καταπέσει ο κουρνιαχτός ! Επίσης πολύ μου αρέσει, να διαπιστώνω την διαχρονικότητα κάποιων σκέψεων που
στο παρελθόν εξέφρασα, πράγμα που καταδεικνύει δύο δεδομένα… Πρώτον τη δική μου σταθερή και όσο περισσότερο γίνεται αντικειμενική ματιά στα γεγονότα και δεύτερον, την επίσης σταθερή στο χρόνο στάση, πολιτικές και προτάξεις του υποκειμένου της κριτικής μου..κι εν προκειμένω, του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Για την παρουσία του στην ΔΕΘ, ήδη λέχτηκαν και γράφτηκαν πολλά κι επειδή, όπως είναι λογικό, ο καθένας που το επιχειρεί, αναζητεί μια άλλη ανάγνωση που να καθιστά την υποκειμενική προσέγγιση όσο γίνεται πιο αντικειμενική, κρίνω σκόπιμο την ώρα αυτή να το πράξω κι εγώ.
Αποδεικνύω έτσι, την σταθερή και απαρέγκλιτη στάση μου, να τοποθετούμαι ευθαρσώς, μπροστά σε γεγονότα που εκτιμώ, πως θα επηρεάσουν καταλυτικά τα μελλούμενα να συμβούν στη χώρα μας, το αμέσως προσεχές διάστημα.
Κι εξηγούμαι… Είδαμε τόσο στην Κεντρική ομιλία το βράδυ του Σαββάτου, όσο και στην συνέντευξή του, έναν άλλον πολιτικό. Ένα σύγχρονο άνθρωπο, που ξέρει να τιμά το ρόλο και την θεσμική θέση που του έχει ανατεθεί, δίνοντας έμφαση σε όλα εκείνα τα στοιχεία, που τον βοηθούν να σχηματοποιεί την συγκεκριμένη εικόνα που εξ αρχής θέτει σαν στόχο…
Dress code, στάση και γλώσσα σώματος, εμφατική φυσιογνωμία ταγμένη στη ροή του λόγου του, συνετή παρουσία, καθαρότητα θέσεων, ρεαλιστική  προσέγγιση, προσεγμένο περιεχόμενο.
Κλείνοντας τους τίτλους της παρουσίας του, θα έλεγα εμφατικά, πως πλάσαρε μαεστρικά, την εικόνα του πολιτικού του αύριο, καθώς κατάφερε να την αντιπαραβάλλει μεθοδικά, με αυτή του πρωθυπουργού, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους πολίτες να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Σοβαρός, μετρημένος, δείχνοντας πως κυριαρχείται από ενσυναίσθηση και πως έχει πλήρη επίγνωση των ευθυνών που θα κληθεί σε σύντομο χρόνο να αναλάβει, αποφεύγοντας την πεπατημένη των εύκολων, ευχάριστων, αλλά αδιέξοδων κι επικίνδυνων υποσχέσεων, εστίασε πολύ ορθά, όχι στην παρουσίαση ενός εύπεπτου, παροχολογικού και λαικιστικού σχεδίου , αλλά στην σύλληψη και κατάθεση ενός συγκροτημένου σχεδίου, ανάταξης της Ελληνικής πραγματικότητας και επαναφοράς της χώρας στις ράγες της Ανάπτυξης, του ορθολογισμού και της συντεταγμένης προσπάθειας.
Ζήτησε την συστράτευση όλων στον κοινό σκοπό. Ανέπτυξε τον δικό του Αξιακό Χάρτη, όπου αναδύθηκαν έννοιες, όπως Αξιοσύνη, Αξιολόγηση, Αξιοκρατία, μικρό και ευέλικτο Επιτελικό Κράτος, Επιχειρηματικότητα, Πλουραλισμός, Ελευθερία, Νομιμότητα, των οποίων την διαπόμπευση βιώνουμε πληθωρικά επί των ημερών του Συριζέικου εσμού.
Αίσθηση έκανε το προσεγμένο του άγγιγμα στα αιτήματα των Κοινωνικών ομάδων, δίνοντας το στίγμα μιας διακυβέρνησης, όπου η Κοινωνική και Οικονομική Δικαιοσύνη, θα αποτελέσει τον δείκτη των πολιτικών του, από τη στιγμή που η Ελληνική Οικονομία αρχίσει να ανακάμπτει, παράγοντας τους πρώτους καρπούς της Οικονομικής του θεώρησης.
Θα αποφύγω τον πειρασμό να μπώ στην συγκεκριμένη καταγραφή αριθμών και υποσχέσεων, καθότι θα μου ήταν πολύ εύκολο. Ενα πέρασμα όμως στον διαδικτυακό ενημερωτικό χώρο, είναι αρκετό για τον καθένα, να ενημερωθεί. Θα επιμείνω σ αυτό που εγώ επιλέγω να τονίσω… Το μήνυμα που εξέπεμψε με την παρουσία του και που έδειξε χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, έναν πολιτικό νέας κοπής, που δείχνει να πιστεύει αυτά που λέει και που έχει αποφασίσει με την συγκατάθεση των Ελλήνων πολιτών, να τα κάνει πράξη.
Μητσοτάκης και Τσίπρας. Δύο πρόσωπα, δύο εικόνες. Διαμετρικά αντίθετα, με το μόνο ίσως κοινό τους στοιχείο το νεαρό της ηλικίας. Από κει και πέρα όμως το χάος.
Χάος στα προσωπικά διαπιστευτήρια και στην προσωπική αξιοσύνη. Χάος στο σεβασμό προς έναν κόσμο που πένεται. Χάος ως προς τις προτεινόμενες πολιτικές για την έξοδο από την κρίση. Χάος όσον αφορά τον ηθικό και αξιακό κώδικα που καθ ημέραν ο καθένας τους προβάλλει και μετέρχεται.
Αίσθησή μου είναι και κλείνω με αυτό, πως αυτές τις δύο μέρες, οι πολίτες πήραν μια ανάσα βαθιά. Όχι επειδή αναγνώρισαν ένα νέο Μεσσία στο πρόσωπο του Μητσοτάκη, αλλά επειδή ένιωσαν πως τελικά, μπορεί να υπάρξει ένας άλλος δρόμος… Σύνεσης, συνέπειας, σωφροσύνης, αλήθειας και κυρίως, αποτελεσματικότητας.
Αυτόν τον δρόμο έδειξε ο Μητσοτάκης. Που μπορεί να μην είναι εύκολος, είναι όμως ο μόνος που θα μπορέσει να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη και να δημιουργήσει ελπίδα, από την οποία παντελώς στερέψαμε.
Η σωφροσύνη απαιτεί αυτό να πράξουμε. Άσχετα με τις μέχρι σήμερα προσωπικές μας συμπάθειες ή κωλύμματα, πέρα από την ταύτισή μας με ιδεολογίες ή με διακριτές εντός του χώρου της ΝΔ ομάδες, οφείλουμε να στρατευτούμε μαζί του. Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά του. Να του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει πως και θέλει και μπορεί.
Μια άλλη Ελλάδα ελπίδας και αξιοπρέπειας, μας καλεί να την γνωρίσουμε…Καλό είναι να μη κλείσουμε και τη φορά αυτή, μάτια κι αυτιά στη λογική...!

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

17 σχόλια :

 1. τι πινεις και δεν μας δινεις ρε μεγαααλε Νουτσε Νιτσε Ντουτσε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ @ΟΥΤΣΟΥ !!!

   “Αλήθεια” … υπάρχει Έλληνας που αδημονεί να τον «κυβερνήσει» ο Χαζοκούλης Μιζοτάκης , η Ντόρα η “καργιόλα”, ο Χατζηδοντοράκης , ο Μπουμπούκος o τηλεπρεζάκιας , o Σκυλακάκης ο καπιτάλας , η Ξαφά η σαβουρό-κωλόγρια , η Όλγα του Βαρδινογιαννέικου , ο Μίλτος ο επίγονος του Βαρβιτσιώτη και οι λοιποί παρατρεχάμενοι της Νέας Μιζοκρατίας ;

   Εδώ η χώρα χάνεται και οι Νεό-Δούλοι Nτοροπαλαμοκρούστες Αδωνομαλακίζοντε...

   Διαγραφή
  2. Μας έρχεται κάθε σκατάς,
   θαρρούμε πως σωθήκαμε,
   μα μόλις φύγει βλέπομε
   πως αποσκατωθήκαμε.
   (Σουρής ο αφορισμένος)

   Μιζοτάκης : Εγώ είμαι επίγονος του απέθαντου φαταούλα Δράκουλα, γέννημα της Μητσοτακοκρατίας και θρέμμα της Ντοροφαυλοκρατίας, δημοσυντήρητος πολιτικός οικονομισάριος και δεν γνωρίζω τίποτα για τους λεμονοστύφτες ,τις καφετιέρες, τα δάνεια ,τις βίλες τις μίζες και την ΜΙΕΖΕΝΣ…

   Εγώ δεν μιζάρομαι …μόνον πιστώνομαι και αδωνομαλακίζομαι

   Διαγραφή
 2. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Αλεξανδρος πριν φτασει την Ελλαδα στα περατα της γης το εδειξε πολεμωντας για την νικη.εδειξε την ικανοτητα του πριν γινει βασιλιας,ετουτος τοσα χρονια υπουργος βουλευτης τι στο καλο εκανε για την χωρα μας και δεν το ειδαμε, τωρα νομιζω οτι ειναι αργα,το μονο που σιγουρα ξερει να κανει ειναι τιποτα τηλεφωνικα της ζιμενς η κατι τετοιο ,διαπλοκη και μιζες δωρακια και λοβιτουρες αυτο δειχνει το παρελθον του,αυτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το νέο; Ποιο νέο; Νέο μουρλό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εδώ είναι του σώρρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Βαλθήκατε να τον βγάλετε πρωθυπουργό
  Ποιό καινούργιο;
  Είναι αυτός που απέλυε κόσμο και ηδονίζονταν…..
  Δεν ξερνιούνται αυτά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μιζοτάκης: Ανέπτυξε τον δικό του Αξιακό Χάρτη, όπου αναδύθηκαν έννοιες, όπως Αξιοσύνη, Αξιολόγηση, Αξιοκρατία, μικρό και ευέλικτο Επιτελικό Κράτος, Επιχειρηματικότητα, Πλουραλισμός, Ελευθερία, Νομιμότητα κτλ..\.κτλ..κτλ...

   Τα μεν άδεια ασκιά τα φουσκώνει ο αέρας, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία...

   Μητσοτακισμός = Μιζοτακισμός = Nτορακισμός…
   (Το ανώτατο στάδιο της κοινοβουλευτικής αχρειότητας)

   Η μεγάλη πρόκληση για την Ελλάδα, είναι να κυβερνηθεί σωστά κι όχι να έχουμε μια ακόμη επανάληψη κυβέρνησης ανίκανων,επίγονων μιζαρπαχτικών..

   Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου – γόνο – Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

   Το κοπριταριό των πολιτικών γυρολόγων που κατέλαβε το κόμμα της Ν.Δ. από το 2016, μας προκαλούν φόβο, αηδία και αποστροφή.

   Δεν θα συμπορευθούμε εκ νέου, με τούς εφιάλτες της πολιτικής ζωής, τούς ανίκανους τους μιζαρπάχτες και τα λαμόγια…

   Διαγραφή
  2. Τα Δρακουλόπαιδα , τα Δρακουλοέγγονα και τα άπληστα Μητσοτακο-υποταχτικά θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

   Αυτοί οι υποτακτικοί, οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Ντορο-φαύλο-κρατιας είναι η γάγγραινα που μαστίζει την δεινοπαθούσα χώρα …

   Αυτούς δυστυχώς ανεχόμαστε, αυτούς αξίζουμε , αυτούς πληρώνουμε, αυτούς υπηρετούμε , αυτούς ψηφίζουμε , με αυτούς δεινοπαθούμε …

   Είμαστε άξιοι της χρεωκοπίας μας !!!

   Διαγραφή
 7. Αν εισαι ευχαριστημένος απο την μεχρι τωρα διακυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ξαναψήφισε τους και αν δεις ασπρη μέρα τηλεφωνα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Που' ναι τα λεφτά; -
  Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
  -Που' ναι τα λεφτά;
  -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

  Να 'χα 600 δις
  τι θα έκανα να δεις
  θα ξεχρέωνα τη χώρα
  όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

  Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

  Θα αγόραζα το χρέος
  που' μαι μάγκας και ωραίος
  τα χαράτσια τους δασμούς
  και τους πλειστηριασμούς -

  -Πού 'ναι τα λεφτά;
  -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

  άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

  Άιντε ρε να μου χαθείς!
  που 'ναι τα 600 δις?
  ή μας κάνεις καλαμπούρια
  ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
  και θα έπραττα απλά
  θα 'τρεχα για να τα χώσω
  κι όλους να σας ξεχρεώσω!

  -Που' ναι τα λεφτά;
  -Που 'ναι τα λεφτά;

  Και το ΔΝΤ να τρέμει
  τον ασίκη τον... Αρτέμη!
  Όλο ...λόγια ...αγαπητέ
  και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

  Άιντε ρε να μου χαθείς!
  που 'ναι τα 600 δις?
  ή μας κάνεις καλαμπούρια
  ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κύρηκας Χανίων... αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εσείς θέλετε τον ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ και ξερό ψωμί που λένε , μάγκες σχολιαστές συνηθίστε με την αλήθεια και καλό είναι να αφήστε τα χάπια και το χόρτο του ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ και να σοβαρευτείτε, βρείτε μου τον δεύτερο και τα λέμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτο το πλανο αφαιρεσε ο ΑΝΤ1 κατοπιν...ανωθεν εντοληs!
  ixnos.blogspot.gr/2016/05/1.html
  Ζαβο παιδι...χαρα γεματο.
  Στον δε ΠΑΟΚ ευχηθηκε..."καλη ευρωπαικη πορεια"μια ευχη αν μη τι αλλο ανεφικτη αφου ο Δικεφαλοs αποκλειστηκε απο την Ευρωπη πριν απο τουs ομιλουs του Γιουροπα Λιγκ απο την σουηδικη Εστερσουντ!
  Γιατι τον διασυρετε;θα θελατε να σαs κανει ο θεοs ετσι;
  ixnos.blogspot.gr/2017/09/blog-post_44.html
  Κουιζ:o υιοs τηs αδερφηs του και εγγονοs του πατροs τουs!χρυσοοοοο παιντι το γουρλοματικο χαχαχαχαχαχεχεχεχεχοχοχοχο
  Κυρηκαs Χανιων ΝΟ 2.....
  Υ.Γ μα που ειναι η κ.πορδομπουρδοπρωκτομπουρδεψη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ..κανένας δεν βρέθηκε να ρωτήσει τον κ. Μητσοτάκη για τα τραπεζικά δάνεια και τα χρέη της ΝΔ. Κανένας δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει πώς τολμά να διεκδικεί ο κ. Μητσοτάκης την πρωθυπουργία – υπέρ υποτίθεται του Έλληνα πολίτη – όταν το κόμμα του είναι καταχρεωμένο στις τράπεζες και από την εποχή Σαμαρά προωθεί ρυθμίσεις για να φορτώσει τα χρέη αυτά στους Έλληνες πολίτες; Χωρίς να μιλάμε για άλλα χρέη, αφανή και μη.
   Θυμίζουμε ότι το σύνολο των δανείων από τις τράπεζες προς τα κόμματα ανέρχονται επίσημα – ανεπίσημα δεν ξέρουμε το αληθινό ποσό – στα 418 εκατομμύρια ευρώ. Από τα οποία η ΝΔ εμφανίζεται να οφείλει άνω των 210 εκατομμυρίων ευρώ και αδυνατεί ακόμη και να τα εξυπηρετήσει. Το δε ΠΑΣΟΚ οφείλει άνω των 189 εκατομμυρίων.

   «Έλα μωρέ τώρα, παρελθοντολογία θα κάνουμε…» όπως μου έλεγε κάποτε σημαίνον στέλεχος κυβερνώντος κόμματος, όταν έλεγα δημοσίως ότι δεν μπορείς να καλείς κανένα πολίτη να πληρώσει για χρέη, χωρίς να ξεκαθαριστεί πότε και ποιος τα δημιούργησε. Πλήρωνε εσύ έρμε εργαζόμενε, συνταξιούχε, αγρότη, επαγγελματία, επιχειρηματία.
   Πλήρωνε για να μην κάνουν παρελθοντολογία εκείνοι και μάθεις πώς σ’ έχουν κατακλέψει επί δεκαετίες.

   Πλήρωνε με τη ζωή και τον ιδρώτα σου, αποχαυνωμένος μπροστά στα tv show, που σου στήνουν οι επαγγελματίες της απάτης. Πλήρωνε, πιστεύοντας ότι κάποιος σαν τον Μητσοτάκη, μπορεί να κάνει κάτι... http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_18.html

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]