Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *  

Αυτή η κυβέρνηση φάνηκε ανεπαρκής να προστατέψει τον ελληνικό λαό από φωτιές, πλημύρες και φάνηκε αναξιόπιστη στις υποσχέσεις της προς όλους τους πολίτες, των οποίων οι περιουσίες έπαθαν καταστροφή. Επί ημερών της ίδιας κυβέρνησης με μια δυνατή χιονόπτωση έκλεισε η πολυδιαφημισμένη Αττική Οδός επί ένα 24ωρο με κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές και η κυβερνητική ανάληψη ευθυνών να είναι μηδαμινή.

Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσεως, φάνηκε ανίσχυρη και ανίκανη να υποστηρίξει το ΕΣΥ και αντ΄ αυτού ξέσπασε με μένος κατά των ανεμβολίαστων υγειονομικών, θέτοντας αυτούς σε αναστολή εργασίας, επιδεινώνοντας περαιτέρω την μη φροντίδα των ασθενών πολιτών.

Ταυτόχρονα με μίσος στράφηκαν κατά των συνταξιούχων άνω των 60 ετών, που δεν υπάκουσαν στα κελεύσματά τους και δεν εμβολιάστηκαν επιβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα απειθαρχίας στον κάθε συνταξιούχο.

Συνεχίζοντας να επιμένουν στις φασιστικού τύπου εμμονές τους, κυρίως προς τις χιλιάδες υγειονομικούς, που εδώ και ένα χρόνο βρίσκονται στην ανεργία.

Αλλά το πόσο επικίνδυνοι, το πόσο ανίκανοι είναι, φάνηκε και στη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης, φορτώνοντας όλο το ανάθεμα στην Ρωσία και στον πόλεμο της Ουκρανίας. Γνωρίζοντας όμως, ότι η ενεργειακή κρίση ξεκίνησε πριν τις εχθροπραξίες Ρωσίας – Ουκρανίας.

Όταν εντελώς δουλικά υπάκουσε ο Πρωθυπουργός στις εντολές της Καγκελαρίου της Γερμανίας, ώστε να κλείσει τις λιγνιτικές μονάδες στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που η Άνγκελα Μέρκελ άνοιγε νέα μονάδα στα βόρεια της Γερμανίας. Κι ενώ όλη η Ευρώπη έπαιρνε μέτρα προς ανακούφιση των πολιτών της, αυτή η κυβέρνηση εξακολουθεί απάνθρωπα και εμμονικά να διατηρεί τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ στα καύσιμα στα ίδια επίπεδα που βρίσκονταν προ της ενεργειακής κρίσεως.

Αλλά δυστυχώς κατά τον Πρωθυπουργό βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, συνεχίζοντας να αποστρατικοποιούμε τα νησιά από βαρύ οπλισμό, προκειμένου να ενισχύσουμε την άμυνα της Ουκρανίας του Ζελένσκι, που ποτέ δεν υπήρξε φίλη χώρα προς την Ελλάδα. Κατά τα λοιπά αυτή η κυβέρνηση στο εσωτερικό δηλώνει δημοκρατική, αλλά ενισχύει τους Νεοναζί της Ουκρανίας.

Δυσωδία, σήψη, σαπίλα…

Αλλ΄ όμως, αυτήν την κυβερνητική ανεπάρκεια και ανικανότητα διαδέχτηκαν στη συνέχεια τα κυβερνητικά σκάνδαλα.

Πρώτα οι τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις πολιτικού αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος και δημοσιογράφων από τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού (ανιψιό του) Γρηγόρη Δημητριάδη και ο οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη των πράξεών του, παραιτούμενος, προστατεύοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον Πρωθυπουργό και προϊστάμενό του. Την παραίτησή του ως γνωστόν, αναλαμβάνοντας τις τεράστιες ευθύνες του, κατέθεσε και ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, εκλεκτός του Πρωθυπουργού και ο οποίος για να τον τοποθετήσει σε αυτήν την κορυφαία θεσμική θέση, παρανόμησε αλλάζοντας τον σχετικό νόμο!

Πριν όμως κατακάτσει ο κουρνιαχτός αυτού του τεράστιου σκανδάλου, που έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες του εξωτερικού, που έχει δημιουργήσει συζητήσεις σε ξένα κανάλια, που έχει απασχολήσει την ΕΕ και που είναι σε εξέλιξη, είδε το φως της δημοσιότητας το αποτρόπαιο έγκλημα της παιδεραστίας – παιδοφιλίας και έκδοσης ανηλίκου, κομματάρχη της ΝΔ και ο οποίος διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με Υπουργούς της κυβέρνησης και οι οποίοι του έκαναν απ΄ ευθείας αναθέσεις για ένα μαγαζί που δεν είχε άδεια λειτουργίας, με τον Περιφερειάρχη Αττικής και πολλά άλλα θεσμικά όργανα της “γαλάζιας παράταξης” να διατηρούν επίσης πολύ φιλικές σχέσεις, σχέσεις αγάπης!

Άλλη μια υπόθεση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με προφυλακίσεις και εν όψει συγκλονιστικών αποκαλύψεων που προκύπτουν από την έρευνα!

Κι ενώ ο ελληνικός λαός μέσα στα προβλήματα επιβίωσής του παρακολουθεί τα παραπάνω, σκάει και το νέο σκάνδαλο.

Όπου “γαλάζιος” Βουλευτής κατηγορείται, πως με εταιρείες του, εξαγόραζε “κόκκινα δάνεια” αθώων μεροκαματιάρηδων, που προσπαθούν με χίλιους τρόπους να σώσουν τα σπίτια τους, τα σπίτια της φαμίλιας τους από “τα μαύρα κοράκια” των πλειστηριασμών.

Μάλιστα ο αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση ως “προκλητικό παραβάτη του νόμου”. Επίσης με αναφορές του στα social media ο Παύλος Πολάκης μίλησε για αδιαφάνεια ποσών που κατέληξαν στο ταμείο του Ανδρέα Πάτση από τα ΕΛΤΑ!

Όπου ο Ανδρέας Πάτσης, αυτός ο “φύλακας άγγελος” των Ελλήνων, ως ένας από τους 300 Εθνοσωτήρες της Βουλής, παρασύρει στο όλεθρο τον Πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησής του, διατυμπανίζοντας πως όλοι γνώριζαν τις δραστηριότητές του:

«Ο κύριος Οικονόμου με κάλεσε και μου είπε ότι πρέπει να βγάλω ένα Δελτίο Τύπου. Έστειλα το Δελτίο Τύπου τη Δευτέρα το βράδυ. Τρίτη πρωί έγιναν κάποιες διορθώσεις καθ’ υπόδειξή του. Και μου δόθηκε η εντολή να βγάλω Δελτίο Τύπου που να αναφέρομαι και στο θέμα της “εισπρακτικής”, που έχει κλείσει, και για το θέμα του Πλάτωνα που έχει σταματήσει εδώ και πόσα χρόνια»!

Μαρτυρία ενοχής, μαρτυρία κατά των συνενόχων του!

Έτσι αναρωτιέται ο ελληνικός λαός για το πού ακόμη θα φτάσει η κυβερνητική σαπίλα; Όταν βιώνει τη δυσοσμία, τη σήψη και κανένας από την κυβέρνηση να μην παραιτείται;

Διερωτάται, αν έστω κι ένας έχει ευαισθησία στο κυβερνητικό σχήμα, αν αισθάνεται την ελάχιστη ντροπή γι όλα αυτά τα εγκλήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ώστε να παραιτηθεί!

Βέβαια σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε ήδη πέσει η κυβέρνηση!

Ωστόσο το ερώτημα στον Πρωθυπουργό είναι, για το ποιος και γι΄ αυτό το “γαλάζιο σκάνδαλο” θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για να προστατευθεί για μια ακόμη φορά ο ίδιος;

Σε αναζήτηση πολιτικής υγιούς, πατριωτικής λύσεως…

Σε αυτό το σαθρό πολιτικό τοπίο, όπου η κυβέρνηση της ΝΔ βουλιάζει καθημερινώς στα σκάνδαλα πάσης φύσεως, όπου η Αξιωματική Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η ελάσσονα Αντιπολίτευση της Βουλής από τα κόμματα ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, “Ελληνική Λύση” και ΜέΡΑ25, δεν δείχνουν ικανά να δώσουν λύσεις στα εθνικά ζητήματα, στα οικονομικά ζητήματα, στα ζητήματα της κοινωνίας μας που βουλιάζει στο χάος που δημιούργησαν όλοι τους, αναζητείται η λύση του “κανένας”! Αναζητείται η πολιτική εκείνη λύση, που εναγωνίως επιζητά ο ελληνικός λαός για να μην καταφεύγει στην αποχή!

Που δυστυχώς έχει δημιουργηθεί πανσπερμία κομμάτων, που δεν δέχονται να συνεννοηθούν και να ομονοήσουν μεταξύ τους, προς όφελος της Πατρίδας μας! Για να δώσουν μια λύση στο λαό! Περιχαρακωμένοι στο εγώ τους, διαλύουν όποια περίπτωση συνεύρεσης για το καλό του λαού και της Πατρίδας!

Γι αυτό ανταποκρίθηκα αμέσως σε ένα υγιές κάλεσμα του Δικτύου Ελληνισμού! Θα μου πείτε βέβαια, ποιο είναι ακριβώς;

Σας παραθέτω παρακάτω εν συντομία:

Tο Δίκτυο Ελληνισμού είναι μια πανελλήνια και Παγκόσμια Δικτυακή Παρέα. Αριθμεί μερικές χιλιάδες μέλη από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ονομάζεται πιο αναλυτικά, Παγκόσμιο Πολυκεντρικό και Αυτοοργανούμενο Δίκτυο του Ελληνισμού. Άρχισε να σχηματίζεται από το 2018. Αποτελείται από τοπικές και αλληλεπιδρώσες ομάδες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος και σε πόλεις του εξωτερικού με ομογενείς.

Δε λειτουργεί ανταγωνιστικά με ουδεμία άλλη κοινωνική ομάδα. Λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχυτικά προς ό,τι καλό και ωραίο δημιουργεί ο λαός μας αυτή την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του.

Είναι παγκόσμιο διότι θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες και τον απανταχού Ελληνισμό σε μια πολιτική πολιτισμική κοινωνική και κυρίως πνευματική δύναμη. Πολυκεντρικό διότι δεν έχει αρχηγό αλλά κάθε Έλληνας από τη Δύση στην Ανατολή και από τον Νότο στον Βορρά με συνείδηση της ιστορίας είναι υπεύθυνος για το Όλον. Πρέπει να λειτουργήσει συγχρόνως ως πρώτος και ως έσχατος. Να αισθάνεται ως να είναι μόνος του στον κόσμο και πως πρέπει να σώσει μόνος του όλο το έθνος των Ελλήνων και τον πολιτισμό των.

Ακόμη περισσότερο να αισθάνεται πως να πρέπει να σώσει όλη την ανθρωπότητα και όλη την ιστορία. Διότι όπως μας φωνάζει από τα βάθη των αιώνων ο πατήρ του Γένους, « Όχι εμένα αλλά τον Λόγο να ακούτε και να λέτε πως ἕν ἐστί τὸ πᾶν»!

Πρωτοβουλία του Δικτύου Ελληνισμού και κάλεσμα προς όλους…

Έτσι υπήρξε η απόφαση, όλη αυτή η δραστηριότητα να λάβει ενεργά σάρκα και οστά μέσω του πρώτου Συνεδρίου του!

Παρακάτω το ΔΤ που προέκυψε από τις διεργασίες:

«Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας αποπειράται η αντιστροφή των πολιτικών πρακτικών με στόχο την συγκρότηση σέ πολιτικό υποκείμενο τού πρώτου κεντρικού υπερκομματικού εθνικού συμβουλίου από εκπροσώπους των τοπικών εθνικών συμβουλίων από όλους σχεδόν τούς νομούς της Ελλάδας.

Στις 22 Οκτωβρίου 2022 έγινε στην Αίθουσα Αθήναιον στην λεωφόρο Αμφιθέας 61 στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα το πρώτο συνέδριο τοπικών εθνικών συμβουλίων όλης της Ελλάδας με αποτέλεσμα την συγκρότηση του πρώτου Υπερκομματικού Εθνικού Συμβουλίου με αποκλειστικό σκοπό την διενέργεια όλων των αναγκαίων ενεργειών πού θα κάνουν πραγματικότητα την από την βάση του ελληνικού λαού ενότητα των Ελλήνων και το πρώτο ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο πού θα έχει κυρίαρχο μέλημα την απελευθέρωση της Ελλάδος από την πνευματική, πολιτιστική, οικονομική και πολιτική σκλαβιά από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα διεθνή κέντρα πού προάγουν την νέα τάξη πραγμάτων (νέα παγκόσμια δικτατορία).

Διότι εάν στις επερχόμενες εκλογές υπάρχουν περισσότερα του ενός πατριωτικά ψηφοδέλτια αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα αυτοκτονεί.

Συμμετείχαν ομιλητές έγκριτοι δημοσιογράφοι και καθηγητές πανεπιστημίων καθώς και πρόσωπα πού νοιάζονται για τον ελληνικό λαό και την απελευθέρωση της Ελλάδος.

Ανάμεσά τους ήταν οι:

Γεώργιος Παύλος, καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας στο ΔΠΘ,
Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, δικηγόρος, καθηγητής στο ΕΚΠΑ,
Νικήτας Αλιπράντης, νομικός, καθηγητής στο ΔΠΘ, Δημήτριος Κυπριώτης, αξιωματικός ε.α., Παναγιώτης Αποστόλου, δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής, αρθρογράφος.

Επίσης, Αργύρης Νταλιάνης, καρδιολόγος, ιατρός σε αναστολή,
Μάρκος Χρηστίδης, αιματολόγος, ιατρός σε αναστολή,
Ζωή Βαϊοπούλου, υγειονομικός σε αναστολή, απεργός πείνας, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας, Λάμπρος Τσάπαλης, υγειονομικός σε αναστολή και απεργός πείνας,
Βάιος Μπλιούμης, δάσκαλος και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ὁ καθηγητής Γιώργος Παύλος παρουσίασε την πρωτοποριακή πρόταση του Δικτύου Ελληνισμού με 16 κανόνες για την δημοκρατία και την υπερκομματική ενότητα των Ελλήνων.

Το συνέδριο διεξήχθη σέ άψογο κλίμα αγάπης, ομόνοιας, ομοψυχίας με δημοκρατικό διάλογο και ειρηνικό πνεύμα και μίλησαν όλοι όσοι το ζήτησαν.

Μετά από πρόταση του προεδρείου του συνεδρίου, συγκροτήθηκε το πρώτο προσωρινό 9μελές κεντρικό εθνικό συμβούλιο, με πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Αποστόλου, πού πλαισιώνεται από τα παρακάτω πρόσωπα:

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (1ος αντιπρόεδρος)

Βάιος Μπλιούμης (2ος αντιπρόεδρος)

Γεώργιος Παύλος (3ος αντιπρόεδρος)

Δημήτριος Κυπριώτης (1ος γραμματέας)

Μιχάλης Γραμμόζης (2ος γραμματέας) και μέλη:

Ιωάννης Ἀσσιόγλου, Κυριάκος Μίχος, Παναγιώτης Σταθόπουλος

Ὁ πρόεδρος και όλα τα μέλη του προεδρείου εξουσιοδοτούνται από το Σώμα να έρθουν σε επαφή, προκειμένου να επέλθει το ποθούμενο για την ενότητα των Ελλήνων, με όσους πολιτικούς φορείς, πολιτικά κόμματα και πολιτικές προσωπικότητες εκδηλώσουν την επιθυμία, με σκοπό την δημιουργία τού πρώτου ενιαίου πατριωτικού ψηφοδελτίου για να διεκδικηθεί η εξουσία στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή τού συνεδρίου καθώς και τούς ανθρώπους της τεχνικής υποστήριξης τού Δικτύου Ελληνισμού.

Ήταν πολύ σημαντική η οικονομική συνδρομή όλων των Ελλήνων πού με τον όβολό τους συνέδραμαν και ευελπιστούμε να συνεχίζουν να συνδράμουν στο δύσκολο έργο πού έχει αναλάβει ο ελληνικός λαός διά των τοπικών συμβουλίων και του κεντρικού Εθνικού συμβουλίου.

Ευχαριστούμε την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΛ.Δ.ΔΙ.Ε.Σ. για την οικονομική στήριξη τού συνεδρίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν είτε με την φυσική τους παρουσία είτε μεσώ τηλεδιάσκεψης είτε μέσω των εφαρμογών τού διαδικτύου.

Καλούμε όλους τούς εγγενείς Έλληνες να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τοπικό συμβούλιο τῆς πόλης στην οποία κατοικούν και να γίνουν από κομπάρσοι πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Το κεντρικό εθνικό συμβούλιο υπόσχεται ότι θα δράσει άμεσα προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλους όσους νοιάζονται πραγματικά για την Ελλάδα, για να φέρει εις πέρας το σχέδιο επανίδρυσης τῆς χώρας.»!!

loading...