ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ & Η ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ "ARTEMIA SALINA"

Γράφει ο Υποναύαρχος Στέλιος Φενέκος

Τα συνεχή λάθη του πρωθυπουργού της χώρας σε πολλά πεδία, στην Ελληνική ιστορία, στην μυθολογία, στην γεωγραφία και στην Ελληνική γλώσσα (πέραν της κατακρεούργησης της Αγγλικής), τον εκθέτουν δημόσια για την
ημιμάθειά του ακόμη και στο επιστημονικό του πεδίο (θυμηθείτε την αντίθετη πορεία 360 μοιρών, την άγνοια του τι είναι στρέμμα κλπ).
Όμως η προσοχή μας στρέφεται υπέρμετρα σε αυτά τα ζητήματα και στην αήθη πολλές φορές συμπεριφορά του, και δεν δίνεται η
απαιτούμενη σημασία στα όσα εξόχως αντιφατικά και ανακριβή παραθέτει για την διακυβέρνηση και τις πολιτικές του, στις λογικά ασυνεπείς ερμηνείες και συμπεράσματα που καταλήγει, στις συνεχείς μεταλλάξεις που επιχειρεί και στις ψευδείς υποσχέσεις του.
Η προσοχή μας αποπροσανατολίζεται, με αποτέλεσμα να μην δίνουμε σημασία σε πολύ σημαντικότερα ζητήματα, όπως είναι και οι παρανομίες οι οποίες αποκαλύπτονται καθημερινά με τις προσλήψεις παιδιών, συζύγων, συγγενών και φίλων των στελεχών της κυβέρνησης στο δημόσιο. Χωρίς προσχήματα και με θράσος τοποθετούνται σε καίριες θέσεις, χωρίς να κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για ποινικά αδικήματα όσον αφορά τις μεθοδεύσεις, τα πτυχία τους, τα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν και ποίοι τα υπογράφουν.
Ένα πλήθος από παράσιτα χώνονται παντού, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει μέσα σε οτιδήποτε δημόσιο. Τοποθετούνται σε όλες τις σημαντικές θέσεις διαχείρισης, διοίκησης και αποφάσεων, χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν για να ελέγχουν και να χειραγωγούν τα πάντα.
Η ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ "ARTEMIA SALINA"
Στη φύση υπάρχουν κάποια παράσιτα όπως είναι ένα νηματώδες παράσιτο (ταινία), το οποίο αντλεί θρεπτικά στοιχεία από το σώμα της γαρίδας "Artemia Salina" (το οποίο όμως κάνει και άλλα πράγματα). Το παράσιτο τις ευνουχίζει, τους αλλάζει το χρώμα (από διάφανο σε έντονο κόκκινο), τις κάνει να ζουν περισσότερο, και τις κάνει να κολυμπούν σε κοπάδια.
Γιατί;
Επειδή η ταινία δεν αρκείται στο μικρό σώμα της γαρίδας, ψάχνει για μεγαλύτερους ξενιστές, ένα φλαμίνγκο για να μεγαλώσει. Οι γαρίδες είναι ένα μόνο βήμα στην παρασιτική πορεία τους. Ο τελικός της προορισμός είναι το μεγαλύτερο φλαμίνγκο. Για να φτάσει εκεί χειραγωγεί τις γαρίδες-ξενιστές ώστε να γίνουν ένα χρωματιστό κοπάδι, και το φλαμίνγκο να μπορεί να τις διακρίνει ευκολότερα. Οι γαρίδες δεν χρωματίζονται από μόνες τους, ούτε γίνονται κοπάδι με δική τους θέληση. Το παράσιτο καταλαμβάνει το μυαλό και το σώμα τους και τις χειραγωγεί για να φτάσει μέσα σε ένα φλαμίνγκο.
ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ
Σε αυτήν την άκρως επιτυχημένη μέχρι σήμερα “παρασιτική στρατηγική” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μόνο μία μικτή “στρατηγική ανάσχεσης” η οποία να πολεμάει την παρασιτική συμπεριφορά και την προσπάθεια χειραγώγησης των πολιτών καθημερινά σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, με ακρίβεια λόγων και έργων (δια του προσωπικού όπωσδήποτε παραδείγματος) και με θεσμική συνέπεια, θα μπορούσε να αναχαιτίσει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και όχι η στρατηγική του “ώριμου φρούτου” ή της αφελούς στρατηγικής του “παραιτηθείτε” και των προσωπικών αιτιάσεων επί της συμπεριφοράς και της ημιμάθειας του πρωθυπουργού, τις οποίες φαίνεται να ακολουθεί η αντιπολίτευση μέχρι τώρα.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]