Οι ΗΠΑ που εκδιώχθηκαν από τους γιδοβοσκούς και τα καρτέλ οπίου στο Αφγανιστάν ΔΕΝ μπορούν νατα βάλουν ευθέως με την Ρωσία των 9.000 πυρηνικών Κεφαλών. Ζητούνται χρήσιμοι ηλίθιοι.

 Σύντομα οι ΗΠΑ θα εμπλακούν σε Πολεμο με την Κίνα για τα Νησιά του Σολομώντα ( δεν θέλουν βάσεις των Κινέζων εκεί ) αφού, η Αυστραλία δεν θα διατεθεί να παίξε τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου όπως άλλοι , στην υπόθεση της Ουκρανίας . Σύντομα επίσης θα γίνει αισθητό ότι , η ΕΕ θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την λήξη του Πολέμου στην Ουκρανία , σε αντίθεση με τις ΗΠΑ ( ίσως και την Ρωσία ) που σχεδιάζουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκειά του.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΌΣΟ , ΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ . Τώρα Αρχίζει .

Κερδισμένοι θα είμαστε ως χώρα ΜΟΝΟΝ ΌΤΑΝ , σ αυτό το διάστημα

1-Απομακρυνθεί η Τουρκία από το ΝΑΤΟ ή περιθωριοποιηθεί

2-Μπει στο ΝΑΤΟ η Ελεύθερη Κύπρο ώστε αργότερα , να Ελευθερωθεί ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ με την παρουσία πλέον κοινού ¨ΝΑΤΟικού ¨στρατεύματος σε ολόκληρο το Νησί .

3-Δημιουργήσουμε ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ στην Βόρεια Μακεδονία ( πρώην ΣΚΟΠΙΑ )

Μην ξεχνάτε ότι , ανώτερη εξωτερική διπλωματία είναι αυτή , που προωθεί την Ειρήνη προς όφελος των λαών και όχι εκείνη που προσθέτει δυναμική υπέρ μιας πλευράς σε ένα πόλεμο που μπορεί να οδηγήσει στο τέλος τους σημερινού Κόσμου. ΑΥΤΟΣ θα πρέπει ( κατά την γνώμη μας ) να είναι πλέον ο προσανατολισμός της εξωτερικής μας διπλωματίας αφού , αυτό πλέον θέλει η ΕΕ . Ή μήπως την 17 Μαΐου 2022 η Ελλάδα έγινε ΕΠΙΣΗΜΑ και σε παγκόσμια θέα η 51Η Πολιτεία των ΗΠΑ ;

Δείτε συνεπώς την μεγάλη εικόνα των σκοπιμοτήτων και ΜΕΤΑ κάνετε τις επόμενες κινήσεις .Μην παίζεται κορώνα γράμματα τις γενιές των αγέννητων Ελλήνων , ¨κατεβείτε από τα σύννεφα¨ 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉΣ

loading...