ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 8 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…

Υπάρχουν ορισμένοι τόποι στην Ελλάδα που καλύπτονται από ένα… πέπλο μυστηρίου. Τοποθεσίες με σημασία ιστορική, αρχαιολογική αλλά και μεταφυσική.
Θρύλοι, περίεργες ιστορίες και μύθοι έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις περιοχές αυτές, καθιστώντας τες αντικείμενο συζήτησης αλλά και πεδίο… έρευνας.

Οι οκτώ τόπου που παρουσιάζονται παρακάτω τραβούν το ενδιαφέρον επισκεπτών για λόγους άλλοτε δικαιολογημένους, άλλοτε αδικαιολόγητους και ….

έχουν επιλεγεί, βάσει του ενδιαφέροντος που δημιουργούν:

Πυραμίδα Ταΰγετου (Λακωνία)

Μια από τις βουνοκορφές του Ταϋγέτου, υποστηρίζουν ότι από μακριά μοιάζει με λαξευμένη πυραμίδα. Για το λόγο αυτό πολλοί είναι αυτοί που συρρέουν στην περιοχή για να τη δουν από κοντά και να την εξερευνήσουν, ενώ, δεν είναι και λίγοι αυτοί που η περιοχή εκλύει μια ιδιαίτερη ενέργεια…

Ναός Αγίας Θεοδώρας (Αρκαδία)

Το κτίσμα είναι ιδιαίτερα μικρό, ωστόσο από μακριά φαντάζει τεράστιο. Αυτό οφείλεται στα 17 μεγάλα δένδρα που έχουν φυτρώσει στην σκεπή του. Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι ρίζες του δεν φαίνονται πουθενά, κάτι το οποίο αποτελεί αίνιγμα για τους ειδικούς.

Η παράδοση θέλει εκεί να βρίσκεται η Αγία Θεοδώρα που μαρτύρησε άδικα και το σώμα της έγινε ναός, τα μαλλιά της δέντρα και το αίμα της ποτάμι.

Ασκληπιείο Επιδαύρου (Αργολίδα)

Κοντά στο θέατρο της Επιδαύρου, σύμφωνα με τη μυθολογία εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο θεραπευτήριο της Αρχαίας Ελλάδας, όπου ο Ασκληπιός θεράπευε τους πιστούς του.

Οι ιστορίες που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη περιοχή. Κάποιοι περιορίζονται στο να πουν ότι ο ο τόπος εκλύσει απλά θετική ενέργεια, ωστόσο, δεν λείπουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουν δει στην περιοχή να κινούνται ιπτάμενα αντικείμενα αλλά και παράξενα πλάσματα…

Σπήλαιο Νταβέλη (Αττική)

Ιερό του Πανός και των Νυμφών κάποτε, ο πιο γνωστός μεταφυσικός τόπος της Ελλάδας που συνοδεύεται από πλήθος θρύλων και ένα ευρύ πέπλο μυστηρίου σήμερα.

Περίεργα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, ιστορίες για φαντάσματα, Κούφια Γη, Βριλ, συγχρονικότητες, θεωρίες συνωμοσίας, αλλόκοτα πλάσματα, μυστικές υπόγειες βάσεις, στρεβλώσεις του χωροχρονικού συνεχούς, υπόγειες στοές, ο θρύλος του Νταβέλη, θεάσεις ιπτάμενων και όχι μόνο αντικειμένων, ισχυρά γεωδαιτικά πεδία, οριακά φαινόμενα, είναι μερικά από αυτά που έχουν γραφτεί για το Σπήλαιο του Νταβέλη. Σημειώνεται, πάντως, ότι η είσοδος στην περιοχή τη νύχτα απαγορεύεται.

Αχερουσία

Σύμφωνα με τη μύθο στην Αχερουσία βρισκόταν η πύλη για τον Αδη. Ο Χάροντας μετέφερε τις ψυχές των νεκρών μέσω του ποταμού Αχέρωντα, στο βασίλειο του κάτω κόσμου. Εκεί βρισκόταν και ένα πασίγνωστο νεκρομαντείο της αρχαιότητας. Όσοι επισκέπτονται την περιοχή αναφέρονται στην ιδιαίτερη ενέργεια που ελκύει ο τόπος…

Όλυμπος (Πιερία)

Το σπίτι των 12 Θεών αποτελεί ένα χώρο τον οποίο ακόμη και σήμερα συνοδεύουν πολλές παράξενες ιστορίες.

Έχουν αναφερθεί θεάσεις άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων και μυστηριωδών φώτων στις απότομες χαράδρες του, ενώ πολλά λέγονται και για την τοποθεσία Καλάγια.

Θεωρίες θέλουν τον Όλυμπο να συνδέεται με τη φιλολογία της Κούφιας Γης και τη συνομωσιολογία, καθώς υποθέτουν την ύπαρξη τεράστιων βάσεων στο εσωτερικό του…

Σαμοθράκη

Αποτελεί έναν από τους πλέον ισχυρούς ενεργειακούς τόπους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αποτελούσε την έδρα των περίφημων Καβείριων Μυστηρίων, ενώ ακόμη και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στο ρέμα του φονιά υπάρχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο, το οποίο διαπιστώνει κανείς από τον αλλόκοτο τρόπο με τον οποίο εκφύονται οι κορμοί και τα κλαδιά των δέντρων.

Τσούτσουρος (Κρήτη)

Το σπήλαιο του Τσούτσουρου βρίσκεται σε μη προσβάσιμη περιοχή και η ακριβής του τοποθεσία παραμένει άγνωστη. Σύμφωνα με την ιστορία, ένας βοσκός που είχε χάσει την κατσίκα του, βρέθηκε στο εσωτερικό ενός σπηλαίου, όπου και είδε υπόγειες πυραμίδες, αυτοκινούμενα αγάλματα και ιπτάμενα οχήματα που αντιστοιχίστηκαν με την πτώση των Αρπυιών στο νησί, κατόπιν της καταδίωξης τους από τους γιους του Βορέα, Ζήτη και Κάλαϊ.

Άγιο Όρος

Το πιο γνωστό άβατο παγκοσμίως, η χερσόνησος του όρους Άθω της Χαλκιδικής είναι διάσπαρτη από μονές, σκήτες, ησυχαστήρια και σπηλιές που κατοικούν οι σύγχρονοι αναχωρητές σε πλήρη απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο. Το περιβόλι της Παναγίας, όπως είναι γνωστό σήμερα, φαίνεται ότι από παλιά αποτελούσε τόπο πνευματικής άσκησης, μόνο που στην αρχαιότητα το άβατο ίσχυε για τους άντρες και όχι για τις γυναίκες. Πολλές είναι οι ιστορίες που ακούγονται για τους ερημίτες και τις εμπειρίες τις δικές τους όπως και ορισμένων επισκεπτών.

Εδώ ασκήτευσαν μερικές από τις σπουδαιότερες πατερικές μορφές, όπως ο Παϊσιος και ο Σοφρώνιος, ενώ μια παράδοση θέλει το Όρος της Παναγίας να διοικείται από εννέα αόρατους μοναχούς … Σύμφωνα με μια άποψη, το όρος Άθως θα είναι ένα από τα τρία μέρη στον κόσμο όπου δεν θα είναι εφικτό να βαδίσει ο Αντίχριστος. Και τα τρία αυτά “άβατα” του Αντιχρίστου, κατά μία ενδιαφέρουσα παρατήρηση, είναι αφιερωμένα στην Παναγία…
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

25 σχόλια :

 1. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

  Είναι ευρύτερα γνωστό πως δίπλα ή κάτω από μία εκκλησία υπάρχουν τα ερείπια κάποιου αρχαίου ελληνικού ναού. Σε αρκετές, μάλιστα περιπτώσεις, οι ίδιοι οι αρχαίοι ναοί έχουν μετατραπεί σε χριστιανικές εκκλησίες.

  Όποιον ιερέα κι αν ρωτήσουμε γιατί χτίστηκαν χριστιανικοί ναοί πάνω σε αρχαίους ναούς και ιερά θα μας πει πως ήθελαν να «εξαγνίσουν» το χώρο από την «ειδωλολατρία» των «εθνικών». Αυτό, ίσως, είναι η μισή αλήθεια.

  Πιθανότερο είναι πως ήθελαν να «ελέγξουν» ή να «εκμεταλλευτούν» την δύναμη των αρχαίων ιερών.

  Εξάλλου είναι γνωστό και κατά ένα μεγάλο ποσοστό επιβεβαιωμένο ότι οι αρχαίοι ναοί ήταν ιδρυμένοι πάνω σε τόπους δύναμης, πάνω σε ειδικούς ενεργειακούς τόπους οι οποίοι πρόφεραν ηρεμία, γαλήνη, ίαση, οριακά φαινόμενα κλπ.

  Ωστόσο, η δύναμη ενός τόπου φαίνεται να «λειτουργεί» σύμφωνα με την «ηθική» αυτών που διαμένουν εκεί. Ή για να το πω διαφορετικά: η δύναμη ενός τόπου γίνεται γόνιμη και δημιουργική, για τον άνθρωπο, όταν αυτός που θα κατοικήσει εκεί το κάνει με σεβασμό. Τότε ο άνθρωπος «συντονίζεται» με την δύναμη, ή έρχεται σε συνάφεια με το «θείο». Διαφορετικά η δύναμη μένει στείρα και δεν αποδίδει. Ο τόπος μπορεί να γίνει περίτρανος και λαμπρός αλλά η δύναμη δεν αποδίδει. Ή μάλλον αποδίδεται, διαχέεται αλλά δεν εκλαμβάνεται.

  Σε όσες εκκλησίες δεν έχουν «προσαρμοστεί» δεν έχουν εναρμονιστεί στο περιβάλλον όπως οι αρχαίοι ναοί, πάνω στους οποίους κτίστηκαν, έχουν παρατηρηθεί πολλά διαζύγια και όχι μόνο δεν στεριώνει ο γάμος αλλά και τα παιδιά που βαφτίζονται σε τέτοια μέρη-εκκλησίες δεν έχουν την «απαραίτητη» ή «απαιτούμενη» πνευματική και ψυχική ισορροπία.

  https://ellaniapili.blogspot.gr/2015/08/blog-post_827.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Τι Κρύβεται Κάτω από Την Παναγία της Τήνου… [photos]

   Κανένας δεν αμφισβητεί ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει μία πολύ «θαυματουργή» θα λέγαμε γεωδαισία. Λίγοι είναι εκείνοι όμως που έψαξαν τι προϋπήρχε πριν το κτίσμα της εκκλησίας της Τήνου.

   Ο Ναός της Παναγίας, η οποία συμβολίζει την θηλυκή δημιουργική αρχή στην Γη, είναι κτισμένος επάνω σε αρχαίο θέατρο του Μεγάλου Θεού Διονύσου. Αυτός ο Θεός που τρεις φορές γεννήθηκε, δέσποζε στην αρχαιότητα ακριβώς στο συγκεκριμένο σημείο όπου πολλοί άνθρωποι παρακολουθούσαν τις παραστάσεις στο θέατρο του.

   Στα προ Χριστού χρόνια, πριν ακόμα βρεθεί η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η Τήνος είχε ακριβώς την ίδια φήμη που έχει σήμερα. Και μάλιστα όχι μόνο σε όλο το Αιγαίο αλλά και από όλα τα μέρη της Μεσογείου έφταναν άνθρωποι για να επισκεφτούν όχι μόνο το θέατρο του Διονύσου αλλά και τον Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης στην θέση Κιόνια, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από την σημερινή Παναγία της Τήνου. Για τον Ναό αυτό θα αναφερθώ σε διαφορετική ανάρτηση.

   Οι αρχαίοι προσκυνητές που έφταναν από μακρινούς και κοντινούς τρόπους, πρώτα έκαναν μία στάση στο θέατρο του Διονύσου. Εκεί βρισκόταν εκτός από το θέατρο και ένας μικρός βωμός του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης. Λίγο παραδίπλα υπήρχε η «Ιερή Κρήνη της Αμφιτρίτης», όπου όποιος έπινε νερό από αυτήν και έπασχε από μία ασθένεια γινόταν καλά. Η Πηγή αυτή υπάρχει ακόμα και σήμερα, και μάλιστα θεωρείται η θαυματουργή Πηγή της Παναγίας.

   Τι Κρύβεται Κάτω από Την Παναγία της Τήνου...

   Ο Ποσειδώνας και η Αμφιτρίτη ήταν οι θεραπευτές θεοί της Τήνου και όπως θα δούμε σε άλλη ανάρτηση σχετική με τον Ναό του Ποσειδώνα στην Τήνο υπήρχε και Ασκληπιείο εγκοίμησης.

   Τόσο οι ναυτικοί όσο και οι απλοί επισκέπτες έφταναν πρώτα στην Τήνο, έπιναν από το θεραπευτικό νερό, πλενόντουσαν με αυτό, επισκέπτοντο μετά τον Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, ειδικότερα οι ναυτικοί ευχαριστούσαν τον Ποσειδώνα και του ζητούσαν να διαφυλάττει τα ταξίδια τους στην θάλασσα. Κατόπιν αναχωρούσαν για την γειτονική Δήλο για να αποδώσουν τιμές στον Θεό του Ήλιου Απόλλωνα και συμβολικά έφταναν στο νησί αφού πρώτα είχαν καθαρθεί από τον Ποσειδώνα στην Τήνο.

   ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ…
   http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/05/photos_701.html

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ?

   Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχα και στις 12.01 ακριβως!την ωρα που βγαινουν τα φαντασματα

   Διαγραφή
  4. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΡΕΤΑΛΙ, ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΝΕΑ??

   Kyriakos Karagiannis
   ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
   ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΡΑΤΑ ΤΗΣ cabal. ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ ΣΟΡΤΟΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΤ.Λ. ;

   ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣ ΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΨΩΦΙΣΑΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.

   ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ;ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΨΩΦΑΕΙ .

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΔΡΑΣΗ ;ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ; ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

   ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ.

   ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΩΝ. ΤΟ ΤΕΡΡΑΣ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΛΑΒΟΜΕΝΟ. ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

   Διαγραφή
  5. John Xenos

   Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ !!
   ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ !!

   1) Υπαρχει πολυ μεγαλο μυστηριο γυρω απο το προσωπο του χριστου και τουτο διοτι μια τοσο σημαντικη προσωπικοτητα που χωρισε την ιστορια του κοσμου στην προ και μετα την γεννηση του περιοδο , δεν αναφερεται απο καμια αλλη ιστορικη πηγη πλην των ευαγγελιων !!

   2)Οι διαφοροι ιστoρικοι της εποχης ενω ειναι πολυ λαλιστατοι για ασημαντες προσωπικοτητες , για τον χριστο και τα θαυματα του δεν ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ουτε μια λεξη !!!

   3) Οι συγχρονοι ερευνητες , μας βεβαιωνουν οτι η Ναζαρετ δεν ΥΠΗΡΧΕ την εποχη του χριστου !! Και οπωσδηποτε ομως κατασκευαστηκε απο το ιερατειο για να παρουσιαζει ΔΗΘΕΝ ιστορικα γεγονοτα της νεας θρησκειας !!

   4) Ο Ευαγγελιστης Ματθαιος παρουσιαζει τον χριστο απογονο του Ναθαν , γιου του Δαβιδ !! Ενω ο Λουκας απο τον αλλο γιο του Σολομοντα και τα γενεαλογικα δεντρα διαφερουν τελειως !!
   Αυτη ειναι η θεοπνευστια των Ευαγγελιων ??

   5 ) Οι ευαγγελιστες πως ηξεραν τι ονειρο ειχε δει ο ασημαντος μαραγκος Ιωσηφ // [ Μακαριοι οι μη ιδοντες και πιστευσαντες ]
   ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ !!!!
   Και γιατι το ονειρο ενος εβραιου μαραγκου να γινει θρησκεια των Ελληνων ???

   6) Η αμειλικτη πραγματικοτητα ρωταει !! Που βρεθηκαν 14.000 αρσενκα παιδια κατω των 2 ετων και εσφαγησαν απο τον Ηρωδη , σε μια περιοχη που δεν ειχε ουτε 50.000 κατοικους ?
   Και πως ενα τετοιο ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οι ιστορικοι εκεινης της εποχης [ Τακιτος , Σουετωνιος , Ιωσηπος ] ουδεν ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ????

   7) Ο Ματθαιος αναφερει οτι ο Ηρωδης πεθανε το 4 προ χρονολογησεως . Μηπως ξαναζωντανεψε ??

   8 )Ο Λουκας γραφει οτι ο χριστος γεννηθηκε το 7 μετα χρονολογησεως !! Ποτε τελος παντων γεννηθηκε αυτος ο χριστος ??? [ Αυτη ειναι η θεοπνευστια των ευαγγελιων ] !!!
   Οι λεγομενες λοιπον γραφες και τα ιερα ευαγγελια γραφουν ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ , και μετα απο αυτα θελουν να μας ΠΟΥΝ οτι ειναι και ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ !!!!!!!!!

   Αυτα και αλλα πολλα ο νεοελληνας της παγκοσμιας διανοησης τα εχει ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ !!!

   Διαγραφή
  6. ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!!!!!!!!!!!
   ΡΕ ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΡΕ!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!

   Διαγραφή
 2. Αν σήμερα οι Έλληνες αποδεχομασταν μια νέα θρησκεία θα φτιάχναμε τους νέους ναούς πάνω στις εκκλησίες η θα τις μετατρέψαμε...δεν θα περνάμε νέα οικόπεδα στις πόλεις και τα χωριά....ακριβωςαυτο έγινε και τότε δεν χρειάζεται να είναι ιδιοφυής κάποιος για να το καταλάβει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...

   ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΧΤΙΖΑΝ ΝΑΟΥΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ...

   Διαγραφή
  2. ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ????
   ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ 12ΘΕΟΣ! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ

   Διαγραφή
  3. σωστα,νεοπαγανιστες πληρωμενοι απο την μασονια ειναι οι εβραιογυφτοι

   Διαγραφή
  4. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΥΤΟ ΡΕΤΑΛΙ, ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...

   Διαγραφή
  5. Ε ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ!ΜΠΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΙΧΟ ΧΑΜΙΛΑ ΥΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΤΗΣΤΟ ΤΟΙΧΙΟ.ΚΡΕΜΙΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΙΣ ΡΙΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΥΑΓΚΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Γ.Λ.

   Διαγραφή
  6. 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ Η ΕΛΛΑΣ…
   ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

   19.000.000 ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

   Διαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΜΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΟΣ
   ΠΗΓΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
   Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ήταν ο ιστορικός του Ρωμαίου Χριστιανού αυτοκράτορα Κωνστάντιου του Β΄, κατά την εποχή του οποίου άρχισαν οι πιό αποτρόπαιοι διωγμοί εναντίων των Ελλήνων . Στην σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ την Beth Sian , γνωστή στους Έλληνες όλους εκείνων των αιματοβαμμένων χρόνων ως Σκυθόπολης , τον 4ο αι. μ.χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης , για δύο δεκαετίες (20 έτη) , δηλαδή καθ΄όλην την διάρκεια της κατοχής του Βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου , τον Κωνστάντιο τον δεύτερο . *Ήρκει να κατηγορηθή τις (κάποιος Έλληνας – Εθνικός) υπό κακόβουλου κατασκόπου ότι έφερε τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού , ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις .
   Εκ΄των απώτατων άκρων της αυτοκρατορίας εσύρεντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται (Έλληνες) ων οι μεν απέθνησκον καθ΄οδόν , οι δε εν τοις δεσμοτηρίσις , οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολις … πόλιν όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον* . Ammianus Marceihnus *History Books 14- 19 : (Laesae maiestatis multi arcessiti dammati (12)) Constantius Et Gallus . Harvard University Press . John C. Polfe) Το σφαγείον της Σκυθόπολης υπήρξε επινόηση – ενός νοσηρού εγκεφάλου – του Επισκόπου Αλεξάνδρειας Γεωργίου . Σκοπός του Γεωργίου ήταν η καθολική εξόντωση των Ελλήνων – η γενοκτονία αυτών – καθώς εκείνοι εστέκοντο ως αρνητές του Χριστιανισμού .
   Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε και έστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής του τον Παύλο , περιβόητο για την σκληρότητά του , αποκαλούμενο και *Τάρταρο* . Αυτός ο Παύλος και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης . Γράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος : Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος , ο Παύλος , διέθετε τόση εξουσία και δύναμη ώστε *με ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσων περπατούσαν στην γη* . 19 : 12, 13 .
   Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:
   1ον : Τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο.
   2ον : Τον λόγο και τον βάρβαρο απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κατεστράφη ο λαμπρότερος πολιτισμός της Γης και οι δημιουργοί αυτού – οι Έλληνες .
   3ον : Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά (Βυζαντινά) αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την *επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη* εφαρμόσθηκαν χωρίς καμία αντίδραση ή εξέγερση , όπως χωρίς καμία αντίσταση από τους Έλληνες επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδας από τον Χριστιανό Αλάριχο , μετά Βυζαντινής αυτοκρατορικής διαταγής σαράντα (40) χρόνια αργότερα . 4ον :Αποκαλύπτουν επίσης αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη ότι : δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου , ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος , εφ΄όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων

   Διαγραφή
  8. Ούτε δε ποτέ υπήρξε ελληνοχριστιανισμός , εφ΄όσον ήταν οι Ταγοί της χριστιανοσύνης και το εβραιογενές χριστιανικό δόγμα που : – Έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος . – Κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία . – Κατεδάφισαν τα αμίμητα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα χωρίς να αφήσουν ούτε μία πόλη όρθια . – Έκαψαν τις βιβλιοθήκες και εκατοντάδες χιλιάδες τόνων Ελληνικά επιτεύγματα εις όλους τους κλάδους των επιστημών , κατά 99,99% κατέστρεψαν την Ελληνική Γραμματεία . – Σχεδόν αφάνισαν την Ελληνική φυλή από τον πλανήτη γη , επιφέροντας της πολλές γενοκτονίες . – Παρέδωσαν την σβήνουσα Ελλάδα στους Τούρκους και – κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά στείρους .
   Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000 + Ελλήνων από τα 20.000.000 . Λιγότεροι από 1.000.000 επέζησαν εφ΄ όσον μετά βίας και τρόμου έσκυψαν κεφαλή προς το εβραιογενές θεό και το χριστιανικό του δόγμα , όπου η κύρια εντολή αυτού ήταν και είναι : Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) . Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : *εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων* . (*Ζαχαρίας* Θ΄13 – 15) .
   Αποκαλύπτουν πάλι, στην καλύτερη περίπτωση, τη θλιβερή άγνοια ή τη δουλικότητα και, στη χειρότερη, τον ωμό ανθελληνισμό όσων σήμερα εξακολουθούν, κωφεύοντας προς την Ιστορία, να μιλούν για την «Ελληνικότητα του Βυζαντίου» και για «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» και να εμφανίζονται ως φορείς τους.
   Τα φώτα που πνεύματος έσβησαν σ” αυτούς τους ελεεινούς καιρούς, η εξόντωση όμως των συνειδήσεων συνεχίζεται και σήμερα

   ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ…!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…

   https://www.diadrastika.com/2016/11/agnosti-genoktonia-19000000-ellinon.html

   Διαγραφή
  9. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

   ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

   ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

   ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"...

   ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ...

   ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ".....ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "...ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" ...

   ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ...

   Διαγραφή
  10. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΕΙΑ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΓΥΦΤΩΝ? ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ 12ΘΕΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ(ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ)ΕΔΩΣΕ 3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ε.Σ.Α. ΚΑΙ ΓΥΑΡΟ ΝΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΛΙΘΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ

   Διαγραφή
  11. σωστα λες φιλε,αλλα εκτος απο σπασιμο λιθαριων πρεπει να τρωνε καθε μια ωρα και ενα χερι ξυλο για να θυμουνται τις αρχιδιες που ελεγαν τα γυφτοτσαρουχα

   Διαγραφή
 3. Ρε πατερακη,οταν γραφεις καπακι συ εχεια και τα σχολια ειναι ολα δικα σου,καταντας λιγο ψιλοχοντρομ...κας.γραφε λιγοτερα και περιμενε να απαντησουν και αλλοι.ετσι χαλας και την αναρτηση διοτι διωχνεις τους αναγνωστες.εκτος και το κανεις γιαυτο το λογο,η πασχεις απο ναρκησισμο και σου αρεσει να βλεπεις μονο τον εαυτο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ποο ναρκισισμο? απο σχιζοφρενεια πασχει το 12θεο ζωο

   Διαγραφή
 4. Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ,ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δήθεν ελληνολατρες προδότες του έθνους.. ρε παιδιά ξερει κάνεις εβραίους χριστιανους (Όχι μεμονωμένα εναν)..ξερει κάνεις οι χριστιανοί που λένε ηταν εβραίοι Αιγύπτιοι Πέρσες ασυριοι ....ααα μαλονελληνες ηταν γι'αυτό και τα 4 ευαγγέλια γράφτηκα στα Έλληνικα...γι στο μόνο οι Έλληνες πίστεψαν...δηθεν αρχαιοελληνιστες όργανα ανθελληνικα σας σπρώχνουν ξένα κέντρα.. Για να τελειώνουν με τους Έλληνες....μονο που ο Χριστός έχει τα δικά του σχέδια. Ας περιμένουμε λιγο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΦΤΙΣΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ (ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΑΚΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕ ΜΠΛΕ) ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4-5 ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΣΩΡΡΑ ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΕΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΤΙΑΤΕΣ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΧΛΑΑΑΤΣΣ ΕΧΩΝΕ ΤΑ 150αρικα ΑΠΑΝΩ ΣΥΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΒΖΖΖΙΙΝΝΝ ΒΖΖΖΙΙΝΝ Η ΕΚ ΒΑΦΞΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΖ Η' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΙΣΟΒΥΖΟ ΚΑΙ ΧΛΙΟΥΤΣ ΡΙΧΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΑ 10αρικα ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙ. ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΣΤΡΑΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΕΛΟΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ....ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ ΓΥΦΤΟ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ !!!1 ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εγώ λέω προσέξτε γιατί θα σας τρελάνει ο Πατεράκης, η όπως ... αλλιώς τον λένε. Πουλάει Αρχαιολατρία αλλά χωρίς Δωδεκάθεο, δηλαδή Η ξεφτίλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]