Αυτό το άρθρο - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, είναι για τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τους "ΓΟΝΕΙΣ" που αδιαφορούν, για τους γιαλαντζή "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ", για κάθε ΕΛΛΗΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ!

«Όταν ένα υγιές βιολογικά αγόρι πιστεύει ότι είναι κορίτσι ή ένα υγιές βιολογικά κορίτσι πιστεύει ότι είναι αγόρι, υπάρχει ένα αντικειμενικό ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεται στο μυαλό και όχι το σώμα,
και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Αυτά τα παιδιά υποφέρουν από δυσφορία φύλλου», λέει το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων στην ιστοσελίδα του.










Η "ελληνική" κοινωνια, στην συντριπτική πλειοψηφία της ΣΑΠΙΑ, ανάλογη με την πολιτική σαπίλα που ψηφίζει, δεν έχει ούτε στο ελάχιστο κατανοήσει ή διαισθανθεί, τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή φύλλου που έφερε στο ΚΥΝΟβούλιο των διεστραμμένων (αν δεν είσαι διεστραμμένος και υποταγμένος σε ΣΤΟΕΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ... πρέπει να είσαι εκβιάσιμος για να εισέλθεις στο ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΗΣΙΟΥ ΝΤΕ ΣΑΝΤ), ότι ποιο ανώμαλο κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και το συνονθήλευμα που τους ακολουθεί, είτε ως βουλευτές, είτε ως επικεφαλής σε οργανισμούς εξουσίας, ΜΜΕ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, διοικητές οργανισμών, άρχοντες τοπικής αυτοδιοίκησης, ψηφοφόροι κ.λ.π., δεν είναι τίποτα περισσότερο, από μια σφηκοφωλιά ερπετοειδών, όπου η ανωμαλία τους, παραπέμπει στο έργο του Μαρκησίου Ντε Σαντ, "120 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟ".


Αυτές τις μέρες ζει η Πατρίδα από τότε που πάνω από 4.000.000 ψυχανώμαλοι ψηφοφόροι, έδωσαν την εξουσία στην συμμορία των ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και της Ορθοδοξίας και της Κοινωνίας.


Από τους ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, γκρεμίζονται τα πάντα... τίποτα δεν πρόκειται να αφήσουν όρθιο.


Ο ευαίσθητος χώρος της Παιδείας, πλήττεται περισσότερο απ' όλους...


ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, διαστρεβλώνοντας την Ιστορία και τα βιβλία, σύμφωνα με τις επιταγές της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


Μετατρέπουν τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, σε ΑΝΩΜΑΛΑ ΟΝΤΑ, με σκοπούς ανομολόγητους και πολύ σκοτεινούς.


Δεν είναι τυχαίο που οριοθετούν την αλλαγή φύλου στην ηλικία των 15 χρόνων.. δηλαδή, στην χειρότερη ηλικία που το παιδί ως έφηβος, βρίσκεται στις μεγάλες και σημαντικές αναζητήσεις του.


Με την βοήθεια των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ, με την απόλυτη ανοχή της Εκκλησίας που σπανίως βγάζει καμιά κραυγή ως κράξιμο καρακάξας για να υποδηλώσει πως... "κάτι έκανε και αντιστάθηκε", με τις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου η ηγεσία τους είναι ξεπουλημένη για την εξουσία, αντίστοιχα με την Δικαιοσύνη να σέρνετε στα βρώμικα πλακάκια συνουσιαζόμενη με την πολιτική εξουσία και σε μεγάλο βαθμό με τις ΣΤΟΕΣ που ανήκουν πολλοί δικαστές, με τους "εκπαιδευτικούς" να αποτελούν τους πραιτωριανούς της Αριστεράς και του Κουμουνισμού και με την πλειοψηφία των "γονιών" σε πλήρη ραστώνη και αδιαφορία, ΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.


ΚΡΥΦΟΣ ΣΤΟΧΟΣ... ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΑ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ.


Έρχεται λίαν συντόμως και στην Ελλάδα, ο νόμος ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.


ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ... ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.


Αυτά, δεν θα σας τα πει κανείς.


ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.


Κρατείστε αυτή την ανάρτηση... αποθηκεύστε τη και λυπάμαι, αλλά πολύ σύντομα θα επαληθευθουν όσα αποκαλύπτω, εν γνώση μου, καθώς γνωρίζω πως τέτοιες αποκαλύψεις στοιχίζουν πολύ ακριβά σ' αυτούς που τα γράφουν...


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, Ή Θ' ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, Ή ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.


Καλλιόπη Σουφλή






ΗΠΑ: Η αυτοκτονία τρανσέξουαλ 13 χρονών ανοίγει τη συζήτηση για την "αλλαγή φύλου" σε νεαρές ηλικίες







Πριν από ένα χρόνο η Jane Marie έγινε "Jay" και όλοι αποδέχθηκαν τη νέα του ταυτότητα, όμως, δυστυχώς, αυτό το κορίτσι αυτοκτόνησε στα 13 του χρόνια. Τώρα οι γονείς του πιστεύουν ότι η «αλλαγή φύλου» δεν ήταν η λύση.

«Ο» δεκατριάχρονος Jay Griffin αυτοκτόνησε πριν από δύο εβδομάδες στην Αλαμπάμα (ΗΠΑ), λίγο αφότου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «άλλαξε φύλο», καθώς γεννήθηκε κορίτσι με το όνομα Jane Marie.

Ο πόνος της οικογένειας είναι τόσο βαρύς, που αναρωτιόνται τώρα αν η υποστήριξή τους στην «αλλαγή φύλλου», ήταν μια καλή ιδέα, ή αν αυτό έκανε να γεμίσει το παιδί τους με περισσότερο άγχος παρά να το μειώσει.

Οι γονείς, Matt και Erin, δήλωσαν σε συνέντευξή τους στο al.com: «Ο Jay δεν ήταν έτοιμος να βγει δημόσια ως τρανς στην έκτη τάξη. Δεν ήταν πραγματικά έτοιμος. Είναι μια πολύ προσωπική διαδικασία, αλλά τα σχολεία είναι πάντα πολύ προσεκτικά».


Η Erin, η οποία εξακολουθεί να μιλά για την κόρη της ως «Jay» αγωνίστηκε μαζί της κατά της κατάθλιψης και του άγχους που αντιμετώπιζε. «Ήμασταν κάτω από την φροντίδα ενός ψυχολόγου από την πρώτη μέρα».

Το παιδί παρακολουθούσε ομαδική θεραπεία και τον Φεβρουάριο άρχισε να παίρνει φάρμακα για να ‘αλλάξει φύλο’.

«Είχε σκαμπανεβάσματα. Ποιος ξέρει αν αυτό βοήθησε; Φαινόταν να είναι ένα πρόβλημα ανισορροπίας. Ήμασταν ακόμα στην προσαρμογή της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο», δήλωσε θρηνώντας η μητέρα του.





Οι αγώνες και οι προκλήσεις του παιδιού δεν επικεντρώνονταν αποκλειστικά και μόνο στην αλλαγή του ονόματος και του φύλου, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν επίσης ένας ακτιβιστής των ΛΟΑΤ.

«Πάντα αγαπάμε και αποδεχόμαστε τα παιδιά μας για ό,τι και αν είναι. Είμαι μια ειλικρινής χριστιανή με τατουάζ και πολύ ισχυρή πίστη. Πάντα ενθάρρυνα τον Τζέι. Του έλεγα ότι για οτιδήποτε θέλει να μου μιλήσει, είμαι εδώ».

Οι γονείς της αμφισβητούν πλέον ότι το πρόβλημα της κόρης τους, ήταν η έλλειψη κοινωνικής αποδοχής, που συχνά καταγγέλλεται από το LGTB λόμπι.





Ο Walt Heyer (φώτο), ένας πρώην τρανσέξουαλ μιλώντας για τη ζωή και το τραγικό θάνατο του Jay είπε, «είναι μια απόδειξη ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιθυμία να ταυτιστεί με το αντίθετο φύλο δεν επιλύονται με την ‘αλλαγή φύλου’, αλλά δείχνουν ότι υπάρχει μια βαθύτερη διαταραχή που απαιτεί αποτελεσματική ψυχοθεραπεία συζήτησης».


Μελέτες σε την ΗΠΑ για τις αυτοκτονίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον το 41% των τρανσεξουαλικών ατόμων στη χώρα έχουν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν μία φορά. Ακόμη και αν η οικογένεια τους δέχεται και οι φίλοι και το περιβάλλον, οι πιθανότητές να κάνουν μια απόπειρα αυτοκτονίας είναι υψηλότερη από τις άλλες ομάδες.


«Όταν ένα υγιές βιολογικά αγόρι πιστεύει ότι είναι κορίτσι ή ένα υγιές βιολογικά κορίτσι πιστεύει ότι είναι αγόρι, υπάρχει ένα αντικειμενικό ψυχολογικό πρόβλημα, που βρίσκεται στο μυαλό και όχι το σώμα, και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. Αυτά τα παιδιά υποφέρουν από δυσφορία φύλλου», λέει το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων στην ιστοσελίδα του.

Στο μεταξύ, μια χριστιανική εταιρία παραγωγής ταινιών πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο περιέχει τις ιστορίες μιας ομάδας ανθρώπων των οποίων την ύπαρξη πολλοί προσπαθούν να αρνηθούν ή απλά δεν ξέρουν ότι υπάρχουν: εκείνων που υποβλήθηκαν σε πράξεις "αλλαγής σεξουαλικού", αλλά οι οποίοι στη συνέχεια βίωσαν τη λύπη τους και κατέληξαν να δεχτούν το βιολογικό τους φύλο.



Το ντοκιμαντέρ λέγεται “TranZformed: Βρίσκοντας ειρήνη με το φύλο που σου έδωσε ο Θεός”(TranZformed: Finding Peace with Your God-Given Gender).



Στο trailer βλέπουμε άνδρες και γυναίκες να εξηγούν την εμπειρία τους από την σύγχυση του φύλου. Ένας άνδρας εξηγεί πώς ξύπνησε από μια χειρουργική επέμβαση "αλλαγής φύλου" με μεταλλαγμένα εμφυτεύματα γεννητικών οργάνων και μαστών.


"Ω, τι έκανα;" θυμάται να σκέφτεται.




"Το πρώτο μας ντοκιμαντέρ ήταν για την ομοφυλοφιλία, το δεύτερο για τους γονείς και τους φίλους των ομοφυλοφίλων", λέει ο David Kyle Foster των Mastering Life Ministries.


"Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν ξέρουν τίποτα για όλα αυτά", δήλωσε ο Foster για τους ανθρώπους που έχουν βιώσει τη μεταμέλεια της «αλλαγής φύλλου». «Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να επουλωθούν από ένα τέτοιο τραύμα ή δεν ταυτίζονται με ανεπιθύμητες επιθυμίες, δήλωσε ο Foster και αυτό καθιστά δύσκολο για αυτούς να πάρουν την επιλεγμένη μορφή βοήθειας.




http://attikanea.blogspot.gr/2017/09/15_29.html
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. Οι λαοί δεν κατάλαβαν κόμη τι οικτρό μέλλον τους επιφυλάσσει η παγκοσμιοποίηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. βρεε πουστρακια θελουμε να γινουμε αφηστε μας να πηδιομαστε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πριν την αλλαγή φύλου παίρνουν ψυχοφάρμακα, μετά την αλλαγή φύλου ξαναπαίρνουν ψυχοφάρμακα ! Γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]