11 Πράγματα που η Αγία Γραφή απαγορεύει, αλλά εσύ τα κάνεις

Παρακάτω βρίσκονται 11 πράγματα που τεχνικώς απαγορεύονται από την Αγία Γραφή.


1. Κουρέματα. Θα σας δω στην κόλαση Beatles… και εσάς παιδιά με τα καρφάκια, τις μοϊκάνες και τα άλλα περίεργα κουρέματα. Και όλες εσάς τις γυναίκες που περιποιείστε και στολίζετε τα μαλλιά σας..
Λευιτικό 19:27 – «Δεν θα κουρεύετε την κόμη του κεφαλιού σας κυκλοειδώς ούτε θα φθείρετε τις άκρες από τα πηγούνια σας.»

2. Ράγκμπι. Τουλάχιστον η αρχική μορφή του ράγκμπι που παίζεται με δέρμα χοίρου. Οι σύγχρονες μπάλες ράγκμπι είναι άσχημες και ολισθηρές έτσι και αλλιώς.
Λευιτικό 11:08 – «από το κρέας τους δεν θα τρώτε, και το ψοφίμι τους δεν θα το αγγίζετε· είναι σε σας ακάθαρτα.»
Και θα έχεις αμαρτάνει εις διπλούν αν ξυπνήσεις, φας ένα λουκάνικο και μετά πας να παίξεις ποδόσφαιρο.

3. Μαντεία. Πριν καλέσεις έναν αριθμό 090 (αλήθεια, υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να καλούν τέτοια νούμερα για να ακούσουν το μέλλον τους;), διαβάσεις το ωροσκόπιο σου ή πας να σου πουν το φλιτζάνι, συνειδητοποίησε ότι θα έχεις τεράστιο πρόβλημα αν το κάνεις.
Λευιτικό 19:31 – «Δεν θα ακολουθείτε αυτούς που έχουν πνεύμα μαντείας ούτε θα προσκολληθείτε σε επαοιδούς, ώστε διαμέσου αυτών να μολύνεστε. Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σας.»
Η ποινή για αυτό:
Λευιτικό 20:06 – «Και η ψυχή που θα ακολουθήσει αυτούς που έχουν πνεύμα μαντείας, και τους επαοιδούς, για να πορνεύει πίσω απ” αυτούς, θα στήσω το πρόσωπό μου ενάντια σ” εκείνη την ψυχή, και θα την εξολοθρεύσω από μέσα από τον λαό της«
Από ότι φαίνεται, μια εφ’ όρου ζωής εξορία είναι πολύ σκληρή τιμωρία επειδή μίλησες με την Λίτσα Πατέρα.

4. Τράβηγμα πριν «τελειώσεις». Η Βίβλος δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με τον έλεγχο των γεννήσεων… είναι σαφώς πληθυσμιακό θέμα αλλά και πάλι όταν γράφτηκε, κανείς δεν είχε προβλέψει τα προφυλακτικά.
Μια από τις πιο διάσημες αναφορές σεξουαλικού προσανατολισμού στην Αγία Γραφή, αυτή που χρησιμοποιείται ως ρητορικό για τον αυνανισμό, αναφέρεται στην πραγματικότητα στο «τράβηγμα».
Γένεση 38:9-10 – «Αλλ” ο Αυνάν ήξερε ότι το σπέρμα δεν θα ήταν δικό του· γι” αυτό, όταν έμπαινε μέσα στη γυναίκα τού αδελφού του, ξέχυνε στη γη, για να μη δώσει σπέρμα στον αδελφό του. Κι αυτό που έκανε φάνηκε κακό μπροστά στον Κύριο· γι” αυτό, θανάτωσε κι αυτόν.»

5. Τατουάζ. Όχι τατουάζ.
Λευιτικό 19:28 – «Δεν θα κάνετε εντομές στο σώμα σας για νεκρόν ούτε θα χαράξετε επάνω σας στικτά γράμματα. Εγώ είμαι ο Κύριος«
Ούτε μια μικρή πεταλούδα στον αστράγαλο σου ή ένα tribal σχέδιο. Ούτε καν έναν σταυρό.

6. Πολυεστέρας ή οποιοδήποτε άλλο μείγμα υφάσματος. Η Βίβλος δεν θέλει να φοράς πολυεστέρα. Όχι μόνο επειδή φαίνονται φθηνά. Είναι αμαρτωλά και αφυσικά.
Λευιτικό 19:19 – «[]Θα τηρείτε τα δικαιώματά μου· δεν θα κάνεις τα κτήνη σου να βατεύονται με ετεροειδή· στον αγρό σου δεν θα σπείρεις ετεροειδή σπέρματα· ούτε θα βάλεις επάνω σου σύμμικτο ένδυμα από ετεροειδή κλωστή«
Έλεγξε την ετικέτα στο πουκάμισο σου αμέσως. Δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι είσαι μέσα στην αμαρτία, έτσι δεν είναι;

7. Διαζύγιο. Η Αγία Γραφή είναι πολύ σαφής σε αυτό το σημείο: Απαγορεύεται το διαζύγιο. Δεν μπορείς να το κάνεις. Γιατί, όταν παντρεύεσαι κάποιον, σύμφωνα με το κατά Μάρκον 10:08 – «Ώστε δεν είναι πλέον δύο, όπως προηγουμένως, αλλά ένα σώμα» και 10:09 – «Αυτό λοιπόν το ανδρόγυνον, το οποίον εις ένα σώμα έχει συνδέσει ο Θεός, ο άνθρωπος ας μη το χωρίζη«
Ο Μάρκος γίνεται ακόμα πιο σκληροπυρηνικός μερικούς στίχους αργότερα.
Κατά Μάρκον 10:11-12 – «Και εκείνος τους είπε· «Οποιος χωρίσει την γυναίκα του και νυμφευθή άλλην, διαπράττει μοιχείαν εις βάρος της νομίμου συζύγου του», » Και εάν μία γυναίκα χωρίση τον άνδρα της και υπανδρευθή άλλον, διαπράττει μοιχείαν«

8. Είσοδος σε ανθρώπους χωρίς όρχεις στην εκκλησία. Είτε έχεις ευνουχιστεί ή έχεις χάσει ένα ή δυο μπαλάκια από καρκίνο δεν είναι σημαντικά. Η Βίβλος δεν γίνεται τόσο συγκεκριμένη. Λέει απλά ότι δεν μπορείς να προσευχηθείς.
Δευτερονόμιο 23:01 – «Εκείνος, που έχει τα κρύφιά του σπασμένα ή αποκομμένα, δεν θα μπει μέσα στη συναγωγή τού Κυρίου«
Α, και το επόμενο εδάφιο αναφέρει ότι, αν είσαι μπάσταρδος… ή ο προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ-προ παππούς σου ήταν μπάσταρδος, δεν μπορείς να μπεις στην εκκλησία ή την συναγωγή.
Δευτερονόμιο 23:02 – «Ο νόθος δεν θα μπει μέσα στη συναγωγή τού Κυρίου· μέχρι τη δέκατη γενεά του, δεν θα μπει μέσα στη συναγωγή τού Κυρίου«

9. Φορώντας χρυσά κοσμήματα και ακριβά ρούχα. Απαγορεύεται να φοράς χρυσά ή μαργαριταρένια κολιέ. Επίσης απαγορεύεται να φοράς οποιαδήποτε ρούχα δεν τα πήρες από τα H&M ή τα Zara.
Προς Τιμόθεο Α” 2:09 – «Επίσης, θέλω οι γυναίκες να κοσμούν τους εαυτούς τους με τα κατάλληλα ρούχα, σεμνά και διακριτικά, όχι με πλέγματα στα μαλλιά ή χρυσό ή μαργαριτάρια ή δαπανηρά ενδύματα«

10. Οστρακοειδή.
Λευιτικό 11:10 – «Και όλα όσα δεν έχουν πτερύγια και λέπια, στις θάλασσες και στους ποταμούς, από όλα όσα κινούνται στα νερά, και από κάθε έμψυχο ζώο, που είναι στα νερά, θα είναι σε σας βδελυκτά· 11 αυτά θα είναι εξάπαντος βδελυκτά σε σας και από το κρέας τους δεν θα τρώτε, και το ψοφίμι τους θα το σιχαίνεστε.»
Και τα οστρακοειδή βρίσκονται μέσα σε αυτά..
Το Λευιτικό 11 απαγορεύει ένα τόνο ζώα να φαγωθούν. Εκτός από τα οστρακοειδή και τα γουρούνια, λέει επίσης, δεν μπορείς να φας καμήλα, ασβό, λαγό, αετό, γύπα, γεράκι, κοράκι, στρουθοκάμηλο, κουκουβάγια, γλάρο, πελεκάνο, πελαργό, ερωδιό, νυχτερίδα, φτερωτά έντομα που περπατούν σε τέσσερα πόδια εκτός αν έχουν αρθρώσεις (όπως οι ακρίδες), αρκούδα, τυφλοπόντικα, ποντίκι, σαύρα, κροκόδειλο, χαμαιλέοντα και σαλιγκάρι.

11. Η γυναίκα σου υπερασπιζόμενη την ζωή σου σε ένα καυγά αρπάζει τα γεννητικά όργανα αυτού που σου επιτίθεται. Δεν πρόκειται για φάρσα. Το Δευτερονόμιο αφιερώνει στην πραγματικότητα δύο στίχους σε αυτό το ακριβές σενάριο:
Δευτερονόμιο 25:11-12 – «Αν άνθρωποι μάχονται μεταξύ τους, και η γυναίκα τού ενός πλησιάσει για να ελευθερώσει τον άνδρα της από το χέρι εκείνου που τον χτυπάει, και απλώνοντας το χέρι της, τον πιάσει από τα κρύφια μέρη του, τότε θα κόψεις το χέρι της· το μάτι σου δεν θα λυπηθεί.»
Αυτό είναι αδύνατο να παρερμηνευτεί. Κυρίες μου, εάν ο σύζυγος σας έχει πέσει θύμα ληστείας, φροντίστε να κλοτσήσετε τον ληστή στα αχαμνά. Μόνο μην του τα πιάσετε με το χέρι και του τα ζουλήξετε. Αλλιώς το χέρι σας θα πρέπει να κοπεί…
Ως τελική παρατήρηση, γνωρίζω ότι εννέα από τις έντεκα αυτές αναφορές είναι στην Παλαιά Διαθήκη, την οποία οι χριστιανοί δεν είναι απαραίτητο να τηρούν σαν νόμο.
Και λέω: Αν πρόκειται να αγνοήσεις το τμήμα του Λευιτικού που απαγορεύει τα τατουάζ, το χοιρινό κρέας, τα οστρακοειδή, τα περίεργα κουρέματα, τον πολυεστέρα και το ποδόσφαιρό, πως μπορείς να δέχεσαι το 18:22 στίχο του Λευιτικού «Και με άρρενα δεν θα συνευρεθείς, όπως με γυναίκα· είναι βδέλυγμα» ως άρρητο νόμο;
Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή εγώ προσπαθώ να εισάγω την λογική στον θρησκευτικό φανατισμό (ή τουλάχιστον, προσπαθώ να αντιμετωπίσω ένα μείγμα άγνοιας, μισαλλοδοξίας και ναρκισσισμού με την λογική).

loading...

11 thoughts on “11 Πράγματα που η Αγία Γραφή απαγορεύει, αλλά εσύ τα κάνεις

  1. ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ …

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΜΟΧΘΗΡΙΑ – ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .

    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡ- ΘΕΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ……

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ " ΚΟΛΑΣΗ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΟΜΑΣΕ κ. ΓΙΑΧΒΕ- ΙΕΧΩΒΑ !

    ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΟΝ " ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ?

    ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΡΑΣΤΑ, ΑΝΙΚΑΝΑ , ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΩΜΑΪΚΑ ΞΙΦΗ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΘΕΙ, ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ : "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ….ΑΓΑΠΗΣ "

    ΕΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ 40.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΣΑ.

    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΡΗΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΩ.

    Σ Κ Υ Θ Ο Υ Π Ο Λ Ι Σ : ΟΝΟΜΑΣΤΗ Η ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΙΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕ ΦΡΙΧΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

    ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΡΑΣΥΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ …….." ΑΓΑΠΗ "

    ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !

    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ " ΑΓΑΠΗ" ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΩΡΑ???ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΦΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟ ΩΘΩΜΑΝΙΚΟ!!!

  3. Eνα μικρό δείγμα αν­τιφά­σεως και ασυναρ­τησίας που αποδεικνύει την "θε­ο­π­νευστία", την "σοβαρότητα" και την "ηθική" του "βιβλίου των βιβλίων"!

    Ποιους να σκοτώνετε:
    –Το άτακτο και ανυπάκουο παιδί. Δευτερονόμιον 21: 20-21.[ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των παιδιών δηλαδή]

    –Αυτούς που καταρρώνται ή χτυπούν τους γονείς των. Λευιτικόν 20: 9, Έξοδος 21: 15.

    –Τους λάτρεις άλλων θεών. Δευτερονόμιον 13: 6-11.[ εδώ δεν γλυτώνουν Δωδεκαθεϊστές, ούτε Μουσουλμάνοι, Ινδουιστές, Βραχμάνοι, Βουδιστές. Την γλυτώνουν όμως άθρησκοι και άθεοι!!!]

    –Τους πνευματιστές και τις μάγισσες. Λευιτικόν 20: 27, Δευτερονόμιον 13: 6-11, Έξοδος 22: 18.

    –Αυτούς που δεν πιστεύουν στον Χριστό (παραβολή). Λουκάς 19: 27.

    –Αυτούς που εργάζονται τα Σάββατα. Έξοδος 35: 2 (ο Μωυσής σκότωσε κά­ποιον γι’ αυτόν τον λόγο), Αριθμοί 15: 32-36. [την γλυτώνουν οι Εβραίοι!]

    –Αυτούς που κατηγορούνται από δύο μάρτυρες για κακοήθεια. Δευτερονόμιον 17: 6.

    –Τα παιδιά και τα μωρά των εχθρών. Αριθμοί 31: 17, Δευτερονόμιον 20: 13, Ψαλμοί 136 (ή 137): 9, Λευιτικόν 26: 29.
    [ τώρα τί φταίνε τα αθώα αυτά πλάσματα, μόνο η χριστιανική "αγάπη" ξέρει ]

    –Τους Μοιχούς. Λευιτικόν 20: 10.

    –Τους ομοφυλοφίλους. Λευιτικόν 20: 13.

    –Τη γυναίκα που δεν είναι παρθένος όταν παντρεύεται. Δευτερονόμιον 22: 13-21.[εδώ λίγες θα γλυτώσουν!]

    –Αυτούς που έχουν φονικά ζώα. Έξοδος 21: 29.

    –Τους κτηνοβάτες. Έξοδος 22: 19, Λευιτικόν 18: 23, 20: 15-16.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ!!!

    Τώρα ποιούς να μισείτε:
    –Αυτούς που τρώνε καβούρια και γαρίδες. Λευιτικόν 11: 10. [τρέμετε καλοφαγάδες!]

    –Αυτούς που ξαναπαντρεύονται το ίδιο άτομο μετά από διαζύγιο. Δευτερονό­μι­ον 24: 4.

    –Τους ομοφυλοφίλους. Λευιτικόν 18: 22. [βλέπε παραπάνω]

    –Τους υπερηφάνους. Παροιμίαι 16: 5.

    –Τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια. Δευτερονόμιον 22: 5. [ να τ ακούνε κυρίες και δεσποινίδες]

    –Τον άνδρα με μακριά μαλλιά (τον Ιησού άραγε;) Α΄ Πρός Κορινθίους 11: 14, αντί­φαση με: Αριθμοί 6: 5, Α΄ Σαμουήλ (ή Βασιλειών), 1: 11, Κριταί 13: 5.
    [ οι φαλακροί να κοιμούνται ήσυχοι!]

    –Αυτούς που αποκαλούν άλλους βλάκες. Ματθαίος 5: 22.

  4. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ;;?

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ….

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2dlqApsnAtg

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟΙ ΥΜΝΕΙΤΕ ΤΩΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…

    ΞΕΡΩ , ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ..
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ..
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ????

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΑΣ….
    ΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣOΜΕΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ…

    https://www.youtube.com/watch?v=bciW9LWTeP4

    ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ,ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΨΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ…

    ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ,ΤΟ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ" ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΤΗΛΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ…

    ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…!!!

  5. ЭIЄ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ; ΤΙ ΚΡΙΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ; ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;

    George Georgopoulos
    ЭIЄ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ? ΤΙ ΚΡΙΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ? ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ 276 ΑΓΙΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΟΣΙΟΥΣ 189. ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1949.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΙ 141. ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ 3921 ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ. ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΠΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ 87. ΘΕΟΔΟΧΟΙ, ΜΥΡΟΦΟΡΟΙ, ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 25. ΑΒΑΔΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ κτλ 143. ΑΝ Σ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΚΟΚΑΛΑ, ΖΩΝΕΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ.

    Ο ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ "ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΜΕ ΤΟ " ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ". ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΒΙΟΥ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠ ΤΗ Ζ ΟΙΚ. ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΘΕΟΔΟΣΙΟ, ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΜΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΝΑΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΝΑΩΝ, ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΙΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗΜΑ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΔΙΑ-ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. (ΜΕΝΕΛΑΟΣ) ЭIЄ

    Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο-
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=7V-WWaa-AnA

  6. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΩΜΑΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ…..
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ…

    727 Μ.Χ. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ(ΡΩΜΑΙΟΙ)…..ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, Ο ΙΕΡΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΟΡΕΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΣΤΙΟΣ…Ο ΠΡΩΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ..ΜΑΛΙΣΤΑ 25000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ……..

    ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 650000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ……..

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ….ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ…ΡΩΜΑΙΟΙ-ΡΩΜΑΙΟΙ(ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ)-ΟΘΩΜΑΝΟΙ-ΣΙΩΝ…………

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ….ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ…..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΠΗΓΕΣ…
    Ιερεύς Κόρεσος, Βιογραφία
    Θ. Κορρές, Το κίνημα των «Ελλαδικών»
    Νικηφόρος Βρυέννιος, Ύλη Ιστορίας
    Πάπας Γρηγόριος Β', Επιστολαί
    V. N. Zlatarski, Istorija

  7. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΕΛΑ…..Φσσσσσσσσσ φσσσσσσσ ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟ?….ΑΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΔΘΕΙΣ ΜΕ 8 ΣΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΛΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΙΝΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ….ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΔΙΚΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ…ΒΕΒΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΦΛΟΜΩΣΑΝΕ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΡΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ….ΣΩΣΤΑ Ε ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ….ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ?…..Φσσσσσσσσσσσσσ Φσσσσσσσσσ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΚΟΥ Φσσσσσσσσ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom….salom..

  8. ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΟ-ΜΠΑΤΗΡΟ-ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΨΩΦΗΣΕ….
    ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ ΛΕΠΙΔΑ ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ ΛΕΠΙΔΑ…

    Π ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
    ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ Κυρ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΧΧ ΚΑΚΙΕ Κυρ ΚΑΘΗΓΗΤΗΞ….

  9. Ελα τζοβανι? η Μανεση ειμαι καλε..θα ερθεις να κανουμε κανενα κλαρινο με Ανεση?

  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Comments are closed.