ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ! Η απίστευτη εξήγηση του υπουργού για τους σημαιοφόρους με κλήρωση (video)

Απίστευτη μπορεί να χαρακτηριστεί η εξήγηση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου σχετικά με την επιλογή του να προκύπτουν
σημαιοφόροι στα σχολεία από κλήρωση, μετά το σάλο που προκλήθηκε από σύσσωμη της αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας «ένας μικρός αλλά υπαρκτός αριθμός οικογενειών να διαγκωνίζονται μεταξύ τους και να πιέζουν τους εκπαιδευτικούς να δώσουν βαθμούς για να γίνει το παιδί τους σημαιοφόρος»!

Κατά τον Κώστα Γαβρόγλου «για εμάς η σημαία δεν πρέπει να είναι βαθμολογικό έπαθλο. Όλοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν, όπως και υποχρέωση να την υπερασπίζονται. Στρατό δεν πάνε μόνον οι άριστοι μαθητές, πάνε όλοι, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους».

Παράλληλα κατηγόρησε την ΝΔ ότι έβγαλε ανακοίνωση η οποία δείχνει να είναι γραμμένη από τον ίδιο συντάκτη της ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής! «Δηλώσεις που συνδέουν την αριστεία με την σημαία είναι κάτι βαθιά αντιδημοκρατικό. Οι επιδόσεις των μαθητών βαθμολογούνται, η αριστεία έχει πολλούς τρόπους να καταγραφεί» είπε ο υπ. Παιδείας. .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας

«Σήμερα ψηφίστηκε ένας ριζοσπαστικός νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που ανοίγει νέους ορίζοντες σε πολλά επίπεδα για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Σήμερα, επίσης, έχει γίνει κάτι εξίσου σημαντικό. Δημοσιεύθηκε το ΠΔ που ρυθμίζει και εκσυγχρονίζει την καθημερινότητα στα Δημοτικά σχολεία, καταργώντας αυτό που ίσχυε από το 1989, δηλαδή εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Αντί να χαιρετιστούν αυτά τα σημαντικά βήματα, ως βήματα που πάνε την εκπαίδευση μπροστά, έχουμε πάλι μία μίζερη αντιμετώπιση.

Η Νέα Δημοκρατία μαζί με τη Χρυσή Αυγή αυτή την φορά μας κάνουν κριτική για το θέμα της επιλογής του σημαιοφόρου. Αν διαβάσει κανείς τις ανακοινώσεις αυτών των δύο κομμάτων είναι σαν να είναι γραμμένες από τον ίδιο συντάκτη.

Για εμάς η σημαία δεν πρέπει να είναι βαθμολογικό έπαθλο.

Όλοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν, όπως και υποχρέωση να την υπερασπίζονται. Στρατό δεν πάνε μόνον οι άριστοι μαθητές, πάνε όλοι, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους.

Δεν είναι δυνατόν ένας μικρός αλλά υπαρκτός αριθμός οικογενειών να διαγκωνίζονται μεταξύ τους και να πιέζουν τους εκπαιδευτικούς να δώσουν βαθμούς για να γίνει το παιδί τους σημαιοφόρος. Εμείς προτείνουμε να γίνεται κλήρωση και να αναδεικνύεται ο σημαιοφόρος. Κλήρωση ανάμεσα σε ίσους ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Πολιτεία.

Δηλώσεις που συνδέουν την αριστεία με την σημαία είναι κάτι βαθιά αντιδημοκρατικό.

Οι επιδόσεις των μαθητών βαθμολογούνται, η αριστεία έχει πολλούς τρόπους να καταγραφεί.
Τι προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα

Υπενθυμίζεται πως με Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ 79/2017) ορίζεται ότι από δω και πέρα σημαιοφόρος στην Στ” τάξη του Δημοτικού μπορεί να είναι ο καθένας, ανεξαρτήτως βαθμολογίας, καθώς η επιλογή του θα γίνεται με κλήρωση και όχι βάσει βαθμολογίας, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, οι χαρακτηριστικές παράγραφοι του διατάγματος αναφέρουν:
«Σημαιοφόροι, παραστάτες και υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου ορίζονται μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης.
Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.
Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο τρόπος επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και των υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, εφόσον στη ΣΤ΄ τάξη λειτουργούν περισσότερα του ενός (1) τμήματα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου».

Οργισμένες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Οργή προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να ξεκινήσει η κατάργηση της αριστείας από τα δημοτικά σχολεία. Τόσο η ΝΔ όσο και το Ποτάμι αντέδρασαν έντονα και επιτέθηκαν στην κυβέρνηση.

Μητσοτάκης: Εξίσωση προς τα κάτω, παντού

Με μία επικριτική ανάρτηση για την κυβέρνηση σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter την ανάδειξη των σημαιοφόρων στις παρελάσεις στο δημοτικό με κλήρωση.

«Σημαιοφόροι με κλήρωση: Έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ την επιβράβευση της προσπάθειας. Εξίσωση προς τα κάτω, παντού. #Παιδεία», έγραψε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΝΔ: Κανένα όριο στην ιδεοληψία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως. «Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, πιστή στο δόγμα του εξισωτισμού προς τα κάτω, καταργεί το κριτήριο της επίδοσης για την επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου και εισάγει την κλήρωση ως τρόπο επιλογής», δήλωσε η Νίκη Κεραμέως.

Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι η κυβέρνηση καταργεί και την παρουσία των σημαιοφόρων στις δοξολογίες και με αυτόν τον τρόπο ανατρέπει παραδόσεις δεκαετιών στο όνομα ενός δήθεν προοδευτισμού.

«Για άλλη μία φορά, αποθεώνεται η λογική της ήσσονος προσπάθειας. Το μήνυμα που δίνουν στη νέα γενιά είναι ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια και προσωπικός αγώνας για την επιτυχία και την καταξίωση, αλλά τύχη. Αυτό επιχειρεί λυσσαλέα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Παιδεία, να γίνουν όλοι ίσοι με το βλέμμα προς τα κάτω. Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα της μετριότητας και της ημιμάθειας. Στον αντίποδα, η δική μας λογική για την Παιδεία, το δικό μας όραμα, συνίσταται στο αξιακό τρίπτυχο της αριστείας, της φιλομάθειας και της αξιοκρατίας», τόνισε η κ. Κεραμέως.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η αριστεία και η επιβράβευση μετατρέπεται σε λοταρία

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κωνσταντόπουλος, υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σημειώνει ότι με το Προεδρικό Διάταγμα αυτό πλέον η αριστεία και η επιβράβευση, μετατρέπεται σε μια διαδικασία λοταρίας.

Η ανακοίνωση του Τομέα Παιδείας της Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ:

«Συνεπής ο Υπουργός Παιδείας στις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για την κατάργηση της «αριστείας». Με το Π.Δ 79/2017 η αριστεία και η επιβράβευση, μετατρέπεται σε μια διαδικασία λοταρίας.

Η επιλογή των σημαιοφόρων και των παραστατών δεν είναι πλέον αποτέλεσμα προσπάθειας και αξιολόγησης των μαθητών.

Είναι μια τυπική διαδικασία κλήρωσης. Η παιδαγωγική αξία των κινήτρων για μια ακόμη φορά ,λείπει από το εκπαιδευτικό λεξικό της πρώτης φοράς αριστερά.

Τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των άνισων κ. Υπουργέ».

Ποτάμι: Ιδεοληπτική αλλεργία της κυβέρνησης
Οργισμένη ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι, στην οποία κάνει λόγο για «ιδεοληπτική αλλεργία σε κάθε μορφή καταξίωσης και αριστείας» της κυβέρνησης.

«Τελικά η αριστεία είναι ρετσινιά, και όσους υπουργούς Παιδείας και αν αλλάξει ο κ. Τσίπρας, είτε για επικοινωνιακούς, είτε για άλλους λόγους, όλοι πρεσβεύουν αυτή τη ρήση του κ. Μπαλτά. Έτσι και ο κ. Γαβρόγλου, ενώ στη Βουλή υπήρχε η συζήτηση για την τριτοβάθμια Παιδεία, έφερε Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ 79/2017) με το οποίο ορίζει πλέον την επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών μέσω κλήρωσης.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθημερινά με λόγια και με έργα αποδεικνύει την ιδεοληπτική της αλλεργία σε κάθε μορφή καταξίωσης και αριστείας. Με το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα, κάτι τόσο τιμητικό, όπως το να είσαι η/ο σημαιοφόρος του σχολείου σου, μετατρέπεται σε μια διαδικαστική υποσημείωση. Έτσι, για ακόμη μία φορά, όπως και με τον τρόπο εισαγωγής στα πειραματικά σχολεία, «μαθαίνει» στα παιδιά μας ότι για να ξεχωρίσεις δεν χρειάζεται προσπάθεια αλλά «τύχη»!

Οι ευθύνες του υπουργού Παιδείας είναι τεράστιες και καλούμε να αποσύρουν το συγκεκριμένο διάταγμα. Εκτός βέβαια και αν σκέφτονται ήδη, σε επόμενη έκδοση ΠΔ, να ορίσουν οι μαθητές να ψηφίζουν για τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες…» καταλήγει το Ποτάμι.

Θεοδωράκης: Στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η αριστεία είναι χολέρα, όπως λέει ο Καρανίκας

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ορίζεται ότι η επιλογή σημαιοφόρου και παραστατών θα γίνεται με κλήρωση και όχι βάσει της βαθμολογίας, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ίπταται το πνεύμα Καρανίκα: εκτός από την καριέρα και η αριστεία είναι χολέρα», τόνισε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατηγόρησε τον Κώστα Γαβρόγλου ότι έκρυψε τη συγκεκριμένη απόφαση και πως με το νομοσχέδιο η παιδεία οδηγείται σε απαξίωση.

«Το σίγουρο είναι ότι σε αυτή την απόφαση που ήταν κρυφή, μας το έκρυψε ο κ. Γαβρόγλου, στον ΣΥΡΙΖΑ, στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ύπταται το πνεύμα Καρανίκα, εκτός από την καριέρα και η αριστεία είναι χολέρα. Είναι ένας κατήφορος που οδηγεί την παιδεία στην απαξίωση, επιλέγουν την παιδεία ως τον τελευταίο σταθμό της ήττας τους. Όλα γίνονται λάθος στον νόμο, είναι πρόχειρα λάθος. Το πνεύμα της αντιμεταρρύθμισης στη παιδεία είναι ότι προτιμάμε μια βαλκανική από μια ευρωπαϊκή παιδεία», είπε.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ 10αρικα ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ

   Διαγραφή
  2. ΤΗΝ ΕΝΩΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

   ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ...

   ΓΙΑ ΠΟΙΑ 10ρικα ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
   ΠΕΣ ΜΑΣ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ 10ρικα..

   ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ...

   ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ,ΚΑΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΕΡΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ...

   Διαγραφή
 2. ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ 4389/16 ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....

  ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ...

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΞΙΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ...

  ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΘΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ...
  ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,Η ΝΕΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...

  ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ 150αρικα ΕΤΣΙ ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΙ' ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ 10αρικακια ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΤΑΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΦΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΚΟΥ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΡΟΜΑ (ΚΟΝΤΟΥΤΣΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΕΡΤΝΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΣΑΠΛΕΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΑΧΧΧ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΒΩΣΝΥ ΒΩΣΝΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ,ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!

   ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ………….!!!!

   ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ...

   ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ,ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ.

   ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ..!!!
   ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 20 ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΘΩΟΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ...

   Διαγραφή
  2. ΔΙΑΠΡΑΤΕΙΣ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ. Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΕΔΩΣΕΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ Α/Τ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ? ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΗΚΩΤΟ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΕΧΕΙΣΜΕΡΙΚΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥΦΛΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.
   ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΩΩΩ ΘΑ ΛΕΙΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ....Ο ΔΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΡΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ στον υπονομο τι υπομονη κανει μπαα καλλυτερα να παραδοθει τι ειναι 9 χρονακια φυλακη νερακι θα περασουμνε....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΜΠΑΑ ΑΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΩΤΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....ΚΙ'ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΧΗΡΑ....

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ...

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

   ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ...

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΑΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

   ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!!
   ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ 12.01 ??

   Διαγραφή
  5. ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ...

   ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...

   https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

   Διαγραφή
 4. Μήπως να τραγουδούν στις παρελάσεις τα παιδιά το "ήταν ένα μικρό καράβι"; Αυτό που λέει "και τότε ρίξανε τον κλήρο να δούνε ποιος ποιος ποιος θα φαγωθεί"

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]