Οικονομολόγος Παναγιώτης Λελιάτσος: «Δείτε πώς σκοπεύουν να μας αρπάξουν ότι έχουμε και δεν έχουμε…» (Video)

 «Ο ελληνισμός δέχεται αυτή τη στιγμή έναν πολύ πιο βρώμικο, έξυπνο και μεθοδευμένο πόλεμο από αυτόν που διατηρούν οι Ρώσοι σήμερα στην Ουκρανία»

Ο οικονομολόγος Π. Λελιάτσος εξηγεί με κάθε ακρίβεια ποια είναι τα επόμενα βήματα αυτών που θέλουν να αρπάξουν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων.

«Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να χάσει τη περιουσία του. Και πως θα γίνει αυτό; Ποιο είναι το εργαλείο το οποίο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν; Είναι ένας ασύμμετρος πόλεμος κατά τον οποίο δεν πέφτει ούτε πιστολιά. Σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή επισκεφτεί την επίσημη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, θα δει ότι 153.000 ακίνητα του ελληνικού λαού επίκειται να βγούν σε πλειστηριασμό. Εγώ αναρωτιέμαι αν με δυόμιση μήνες πόλεμο στην Ουκρανία έχουν καταστραφεί 123.000 με βομβαρδισμούς ρουκέτες και τανξ.»

Δείτε ολόκληρο το video στο οποίο ο οικονομολόγος Π. Λελιάτσος εξηγεί με κάθε ακρίβεια ποια είναι τα επόμενα βήματα αυτών που θέλουν να αρπάξουν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων. Εμείς είμαστε ήδη σε πόλεμο. Όσο πιο νωρίς το αντιληφθούμε τόσο περισσότερα θα καταφέρουμε να σώσουμε…

loading...