Ο ιδιοκτήτης του Twitter κηρύσσει τον πόλεμο στους εξτρεμιστικούς κύκλους που θέλουν να απαγορεύσουν την ελευθερία του λόγου

 

Έλον Μασκ: «Θέλουν να ελέγχουν τι ξέρετε – Γι΄αυτό είναι απαραίτητη η δημοσιογραφία των πολιτών στο Twitter»

Με μία συνοπτική και περιεκτική ανάρτηση ο Έλον Μασκ αποκάλυψε τι επιδιώκουν οι διεθνιστικοί κύκλοι για να κυριαρχήσουν στον πλανήτη και αυτό είναι να απαγορευτεί η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης ώστε να μην κινητοποιούνται εναντίον τους οι συλλογικές συνειδήσεις.

Συγκεκριμένα είπε ότι «Τα ΜΜΕ θέλουν να ελέγχουν τι θα γνωρίζετε και γι’ αυτό η δημοσιογραφία των πολιτών είναι απαραίτητη».

Αναφέρεται στην δημοσιογραφία του Twitter όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να ανεβάσει πλέον ελεύθερα το περιεχόμενο των δικών των ειδήσεων.

Πριν αποκτήσει ο Έλον Μασκ το Twitter η προηγούμενη ιδιοκτησία είχε λογοκρίνει οτιδήποτε ήταν ενάντια στις ειδήσεις που παρουσίαζαν τα mainstream media.

Οτιδήποτε ερχόταν σε αντίθεση με το αφήγημα των εμβολίων, της πανδημίας του κορvνοϊού και ενάντια στις πολιτικές απόψεις που θέλουν να επιβάλλουν οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ.

Απόψεις διεθνιστικού τύπου με τις οποίες θέλουν να επιβάλλουν μία συγκεντρωτική παγκόσμια διακυβέρνηση που θα ελέγχει αν όχι όλο τον πλανήτη τουλάχιστον αυτό που αποκαλείται Δύση.

Οι διεθνιστικοί κύκλοι γνωρίζουν πως όταν απουσιάζουν λέξεις, τότε απουσιάζουν σκέψεις.

Όταν απουσιάζουν σκέψεις, απουσιάζουν δράσεις και αντιδράσεις. Με λίγα λόγια επιδιώκουν να μην κινητοποιηθούν πότε οι μάζες εναντίον τους.

 Την αντιμετώπιση των αντίθετων απόψεων τις οποίες θα χαρακτηρίζουν ως «Fake News» θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2023, όπου οι διεθνιστικοί κύκλοι και ο εκφραστής τους Κλάους Σβαμπ, αποφασίζουν για το μέλλον των δυτικών κοινωνιών.

Ο Κλάους Σβαμπ λόγω προβλημάτων υγείας απέχει από την ενεργό συμμετοχή, έχει όμως επιβάλλει την ατζέντα του, την οποία και διαχειρίζονται οι «προστατευόμενοί» του από τους τομείς της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των επιχειρήσεων. Άτομα με επιρροή που θεωρούν τον Κλάους Σβαμπ ως τον «μέντορά» τους.

Συγκεκριμένα ο Brian Stelter, πρώην επικεφαλής ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης για το CNN και οικοδεσπότης του προγράμματος του CNN, με τον διεθνιστή Seth Moulton, Δημοκρατικό βουλευτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και τον Πρόεδρο και Εκδότη των New York Times, Arthur Gregg Sulzberger είπαν πως «ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης είναι είναι παρών και σαφής».

«Η παραπληροφόρηση στο ευρύτερο σύνολο της παραπληροφόρησης, της συνωμοσιολογίας, της προπαγάνδας, αυτό που ονομάζεται  “πιασάρικο”, ξέρετε, ο ευρύτερος συνδυασμός κακών πληροφοριών, -αυτό καταστρέφει το οικοσύστημα πληροφοριών .

Αυτό που δέχεται επίθεση είναι η εμπιστοσύνη».

Mέσω του χαρακτηρισμού παραπληροφόρηση οι διεθνιστικοί κύκλοι που επιχειρούν να ελέγξουν την παγκόσμια εξουσία, προσπαθούν να αποβάλουν και να εκτοπίσουν την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη η οποία θα μπορούσε να καταστρέψει το συλλογικό προγραμματισμό των συνειδήσεων των ανθρώπων.

Με την μέθοδο της πάταξης της παραπληροφόρησης επιτυγχάνουν να φιμώσουν την ελευθερία του τύπου και την ελευθερία της έκφρασης. Κάτι που εν πολλοίς το έχουν καταφέρει ήδη.

loading...